Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 123 124 125 126 127 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night Raw 1.3.2021

עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night Raw 1.3.2021
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 3,979
אשכולות: 14
Likes Given: 1,287
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-02-2021, 06:19 PM
הרשו לי לצטט את ליו ראש:

לאשלי! לאשלי! לאשלי!

מיז בטח יקבל רימאץ' בפסט ליין ומקינטייר יפגוש את לאשלי ברסלמניה.
לאשלי צריך להיות טלוף עד mitb מבחינתי
הגב

•
חפש
הגב
Fastiger מנותק
Rookie
*
תגובות: 7
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Mar 2021
03-02-2021, 06:19 PM
(03-02-2021, 05:26 PM)karusi כתב:  
(03-02-2021, 05:07 PM)RoeeHardy כתב:  לפני לאשלי, בואו נסתכל רגע על זוכי ה-MITB מאז הפדייה ההיא של רולינס ברסלמניה:

2015 - שיימוס, שבהמשך מקבל ריין קצר ולא מעניין עם האליפות, ולמרות שהיה היל הוא אפילו לא היה שנוא כל כך כי מולו עמד רומן ריינס.
2016 - דין אמברוס, פודה באותו ערב וזוכה באליפות. דווקא ביצוע מאוד מוצלח, אבל קצת צפוי וגם לא מאוד מקורי אחרי שקיין כבר עשה דבר דומה.
2017 - בארון קורבין, פודה ונכשל.
2018 - ברון סטרומן, פודה בהכרזה מראש ונכשל.
2019 - ברוק לסנר, זוכה במזוודה בלי להיות בקרב, לאחר מכן פודה ומחזיק באליפות למשך חודש רק כדי להחזיר אותה לרולינס, שממנו הוא זכה באליפות.
2020 - אוטיס, שמפסיד את המזוודה למיז, שזוכה באליפות ומפסיד אותה בג׳וב תוך שמונה ימים.

מישהו צריך עוד הוכחה של-WWE כבר אין מושג מה לעשות עם הקונספט של ה-MITB וטוב יהיה אם הוא ינוח על משכבו בשלום?
אכן בזבוז גדול

תקשיבו לאשלי לא מעניין אף אחד
נו בסדר יש לו סטרואידים וMVP שמדבר. אבל מה הסיפור שלו? אין כלום

אין שום סיפור. מאניה זה עוד חודש ואין כלום, אין למה לצפות. למען השם לפחות עם מיז היה תקווה לזה שיהיה מעניין.

אויי תעשה טובה אל תדבר בשם כולם, דעתך בלבד, עלק "לא מעניין, דיי כבר לדבר שטויות.
אותך הוא לא מעניין, את רובנו כאן כמו שאתה רואה בהחלט מעניין.

זה מה שאתה יודע להגיד "סטרואידים?" אוייש באמת למי אכפת פאקינג אכפת אם הוא טבעי או לא? אתה מדבר שטויות לא יכולתי שלא להגיב על זה, לול.

ואין לי כוח להתווכח, זו דעתי אז אתה לא חייב לצטט חזרה אתה יודע, כי אני יודע שזה ייגרום לוויכוח מיותר, אז נסיים את הדיון פה, וזהו.
Smile
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,161
אשכולות: 14
Likes Given: 722
03-02-2021, 06:20 PM
אז מתייחסים רק ללאשלי? כי חוץ מלאשלי/מיז ושיימוס/מקינטייר היה פרק רע מאוד
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,823
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
03-02-2021, 06:35 PM
אני לא אוהב את לאשלי, אבל צריך להיות טיפש גמור כדי להתכחש לעובדה שבחודש האחרון נתנו לו יחס של מפלצת.

יש הרבה דברים לחשוב עליהם אחרי כל הסיטואציה הזאת של מקנטייר-מיז-לאשלי..

- האם MITB השנה היה קונספט מוצלח? אצל הנשים הוא בפועל פשוט התבטל השנה והיה קרב על אליפות נשים בתוך מזוודה, אצל הגברים הוא עבר דרך אוטיס (לא מתאבק) למיז, שקיבל יחס מביך אבל כולל זכייה באליפות מהאלוף הכי דומיננטי בשנים האחרונות.

- האם מיז היה אקט מוצלח? מצד אחד הוא היה מספיק כוכב כדי שאנשים לא יתעצבנו יותר מידי מזה שמקנטייר איבד את האליפות, מצד שני הוא היה אלוף WWE מכהן שהפסיד בסקוואש של 3 דק' בצורה יחסית מביכה, שמתאימה לג'ובר.

- האם לאשלי ידע שמיז יפדה כשהוא תקף את מקנטייר? האם הוא מספיק חכם? האם WWE מספיק חכמים כדי לציין את זה? 

- כיצד אני אמור להתייחס ללאשלי? הוא לא נופל כרגע באף אחת מהתבניות הקלאסיות של WWE להיל/פייס או טווינר.. הוא תקף את מקנטייר (היל) הלך נגד מיד (פייס) ניצח והתרגש, החזיק את הדמעות (פייס) ועכשיו הוא כנראה ילך נגד מקנטייר (היל).

- - - 

באופן אישי אני קצת אדיש למהלך הזה, היחס למיז היה לי קשה לצפייה. אני רגיל ואוהב שמתייחסים לאלוף כמו אלוף. תבנית ההיל הפחדן הזריקה לעצמה סטרואידים בשבוע בו מיז היה אלוף, וזה היה מאכזב לראות, כי זו תדמית שתמיד שנאתי והתבטאתי נגדה. לאשלי הוא לא מתאבק שאני אוהב, לדעתי המנעד הרגשי שלו מוגבל מאוד והוא hit or miss רציני, כשהפעמים היחידות בהן הוא hit זה כשהוא מחליט להיות מפלצת. 

נראה מה יהיה, אבל שאלה טובה תהיה האם להפריש לגמרי את הMITB אחרי השנה הזאת. אם כן - אני מציע באותה המידה להפריש שני דברים נוספים:
* דמות ההיל הפחדן
* חוסר אומץ להצמיד אלוף ראשי ב1 על 1

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,823
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
03-02-2021, 06:41 PM
שארלוט מצמידה את שיינה בייזלר בתכנית ראו רגילה ומצהירה שהיא הולכת גם להרוס לאסקה את הראן זו נקודה שלילית נוספת במחלקת הנשים. 

שארלוט. היא. נוראית. 

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Fastiger מנותק
Rookie
*
תגובות: 7
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Mar 2021
03-02-2021, 07:49 PM
(03-02-2021, 06:41 PM)SwitchBlade כתב:  שארלוט מצמידה את שיינה בייזלר בתכנית ראו רגילה ומצהירה שהיא הולכת גם להרוס לאסקה את הראן זו נקודה שלילית נוספת במחלקת הנשים. 

שארלוט. היא. נוראית. 

ממש לא מסכים איתך, היא אחת המתאבקות הטובות יותר, נוראית בואאאא נגזים למה לא חחחח... ממש לא נוראית.

היא מתאבקת מעולה זה בטוח.
הגב

•
חפש
הגב
Ariel מנותק
זוכה הרויאל ראמבל
תגובות: 462
אשכולות: 7
Likes Given: 56
03-02-2021, 07:54 PM
תודה על התוצאות
כמו שאמרתי לכם כבר, זה רק זמן עד שלאשלי יהיה אלוף,
תמיד נחמד לראות שצדקתי.
מקווה שלאשלי יחזיק מעמד כאלוף לתקופה ארוכה, הערך של האליפות
ירד אם כל חודש יהיה לנו אלוף חדש.

הדרך שבה מיז הפסיד פשוט מטופשת, לא תרמה לכלום, לא בנה את לאשלי
כדמות חזקה ומצד שני גרמה למיז לאבד מומנטום תוך 3 דקות, אלוף לא יכול
להתנהג ככה ובטח שלא להפסיד ככה.
קרב רגיל של 10 דקות עם חיסול של לאשלי היה מבחינתי הרבה יותר דומיננטי.
The Future Is Here !

[Image: 1042c996614b4884b369a9fbd5eefb36.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Retired Vincent מנותק
WWE - ארגון ההאבקות הגדול ביותר בעולם
תגובות: 722
Likes Given: 30
הצטרף בתאריך: Feb 2021
03-02-2021, 07:57 PM
(03-02-2021, 06:41 PM)SwitchBlade כתב:  שארלוט מצמידה את שיינה בייזלר בתכנית ראו רגילה ומצהירה שהיא הולכת גם להרוס לאסקה את הראן זו נקודה שלילית נוספת במחלקת הנשים. 

שארלוט. היא. נוראית. 

לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אני מסכים איתך קוברת את כל מחלקת הנשים.
Mission Complete
הגב

•
אתר חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,312
אשכולות: 1,832
Likes Given: 4,988
03-02-2021, 08:02 PM
עוד פרק טוב כמובן, דעות :
- מקנטייר ושיימוס השתלטו על החצי שעה הראשונה של ראו, כמעט 20 דקות פעמון לפעמון ואני לא אופתע במידה וזה יהיה קרב ה-TV של השנה, זה היה קרב מצוין, קיבלו את הזמן והראו למה הם מסוגלים, הסיום יצא להם מושלם, הניסיון לברו קיק והקליימור ביחד בסלואו מושן היה מדהים.
- אז מה הכיוון של סטרומן לרסלמניה ? אליפות הזוגות של ראו או קרב נגד שיין מקמהן ? אני יותר אעדיף לראות את סטרומן ושיין מקמהן באחד על אחד, שיין מקמהן יתן את הספוטים החולניים שלו, סטרומן מפלצת.
- פריסט ובד באני מעבירים את הזמן עד שיקבע הקרב לרסלמניה.
- רנדי אורטון נגד הפינד ממשיך לאט-לאט אבל מצוין, תוכנן להם קרב פיירפליי פאן האוס לרויאל ראמבל בינואר אבל הוא נדחה, מעניין אותי האם נקבל את הקרב הזה ברסלמניה או שנקבל סטיפולציה אחרת, מת כבר לראות את החזרה של הפינד ואיך הם יעשו את זה, איך הפינד יחזור הפעם ? הרבה שאלות, התשובות בקרוב.
- שארלוט רוצה את אליפות הנשים של ראו, מפתיע ? ממש לא. אני כבר הגעתי לנקודה שלא אכפת לי מי יקח לאסקה את האליפות הזאת, מצידי שגיא יזכה באליפות הנשים של ראו, שבוע שני שמקבלים פרומו 'בקרוב' על ריה ריפלי, אני מאוד מאוד מקווה שריפלי תופיע בזמן ותלך לקרב על האליפות הזאת ברסלמניה ושתזכה בה, ריפלי נגד שארלוט נגד אסקה, מה רע ?
- רידל נגד עלי על אליפות ארה"ב ? ממש לא מפריע לי, הם יכולים לתת קרב מעולה במידה ויקבלו מספיק זמן.
- והגענו לדבר המרכזי, בוודאי שכל האשכול הזה יהיה בכיכובו של בובי פאקינג לאשלי, אין לפני לאשלי, לא צריך לדבר על MITB, צריך לדבר על לאשלי, בובי לאשלי, בובי פאקינג לאשלי, בתור אחד שעקב אחריו כל הקריירה שלו, הריצה הראשונה ב-WWE, החזיק באליפות ECW, באליפות הביניבשתית, הריצה המפחידה שלו בארגון המתנסים שהחזיק שמה כמעט בכל אליפות אפשרית, החזרה שלו ל-WWE, ההגעה שלו לההארט ביזנס ומפה קיבלנו את הבובי לאשלי שמגיע לנו, שמגיע לו, זה לא פוש של חודש ולא של חודשיים, לאשלי נבנה כמפלצת מיוני(?) 2020, לאשלי נתן את אחד הריינים הגדולים של אליפות ארה"ב. לאשלי האיש הכי דומיננטי אצל ההארט ביזנס הפנטסטים. כל כך הרבה שנים בביזנס... ואתמול בלילה הוא עשה זאת, סוף סוף. בובי לאשלי אלוף ה-WWE, בובי לאשלי בטופ של עולם ההאבקות.

[Image: 154934111-976784512851135-9109585634953807623-n.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 662
Likes Given: 76
03-02-2021, 08:35 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-02-2021, 08:35 PM על ידי בליסטרה.)
פרק עם סיום גדול וקלאסי אני תמיד נהנה כשהwwe מוכיחים את עצמם והולכים על מה שקיוויתי לו, סמכתי עליהם שלא תהיה פה פסילה או התערבות אלא ניצחון דומיננטי של לאשלי והם יודעים לספק את המוצר.
כיוון לא ברור למקנטייר שרוצה להחזיר את האליפות שלו אבל גם נמצא בפיוד מול שיימוס, אם זה היה הסיום אז זה ממש מוזר אולי הם הלכו על תכנית ושינו אותה ברגע האחרון.
שמח לראות את מוסטפה עלי בזירה ולא סתם צועק על המפסידן השבועי שלו.
הפינד צריך לקחת חלק בראו הפיוד כבר מתחיל להישכח פרומו קצר כל שבוע של אורטון זה לא פיוד.
חבל על בייזלר, אשמח לראות אלופה חדשה ומרעננת אבל לא שארלוט מעצבן לראות אותה חוזרת אוברית כל כמה חודשים, אסקה לא עושה יותר מידי לאחרונה.
לאשלי הוא היל בבירור אין פה שאלה בכלל היל יכול לתקוף היל אחר פשוט ההארט ביזנס הם יותר פורמלים ולא פרועים כמו רטרביושן הם מכבדים את המערכת, ולא לעוד הרבה זמן לפי מה שיכול לקרות סטרומן בכיוון טוב משלים עם ההנהלה ואולי עוד כמה חודשים נראה את ההארט ביזנס יוצאים נגד ההנהלה.
היה מיותר למרוח את הקרב של מיז כנראה שלא היה להם עוד תוכן לתת אבל איזה סיום גדול, לאשלי פשוט יוצא חיה כמו שצריך להיות, מראה שאין חוכמות ברגע האמת, בדיוק כמו לסנר, לשים את 2 אלו בזירה ונקבל את הקרב הכי ברוטאלי שאפשר להוציא.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): « הקודם 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 06:48 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר