Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 131 132 133 134 135 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,321
04-24-2022, 02:23 PM
(04-24-2022, 02:15 PM)Shalev_the rock כתב:  כמה שנים אנחנו אחרי ההילה של NXT, כבר שנתיים מהשיא? ומה יצא מזה באמת? בוקר ראשי זאת עבודה מאוד קשה, אבל לקבל יד חופשית ותקציב של WWE מכניס את זה לפרופורציה. בסוף, כמה כוכבים הוא יצר? כמה אנשים יהיו אלופים ראשיים בעוד 5 שנים?
כשהשילד היו בפיתוח אני זוכר הודעות בכספ שאומרות שעוד 5 שנים שלושתם יהיו אלופי עולם וזה באמת התגשם, וגם רולינס וגם אמברוס לא נראים כמו "WWE GUY" וזכו באליפויות, אז גם התירוץ הזה לא תופס.

לא יודע כמה זה מדד לNXT של טריפל H.
בשקט בשקט השילד הגיעו באחת התקופות הכי ריקות של WWE אי פעם.
ריינס עלה ב2014-2015, בדיוק כשסינה התחיל להוריד הילוך בגלוי, 
רולינס ואמברוס עלו ב2015 ו2016 בהתאמה, התקופה בה ריינס נכשל.

אם וינס היה צריך את כוכבי הNXT של טריפל H - הוא היה משתמש בהם.
אבל הוא לא צריך את אדם קול ב2021 כמו שהוא היה צריך את רולינס ​​​ב2015.

כך או כך אני כן מסכים איתך בכל מה שנוגע לטאלנט קצה כמו גרגאנו, צ'אמפה ואחרים שלעולם לא היו מצליחים בראשי גם ב2012.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
#1,322
04-24-2022, 02:26 PM
(04-24-2022, 02:15 PM)Shalev_the rock כתב:  כמה שנים אנחנו אחרי ההילה של NXT, כבר שנתיים מהשיא? ומה יצא מזה באמת? בוקר ראשי זאת עבודה מאוד קשה, אבל לקבל יד חופשית ותקציב של WWE מכניס את זה לפרופורציה. בסוף, כמה כוכבים הוא יצר? כמה אנשים יהיו אלופים ראשיים בעוד 5 שנים?
כשהשילד היו בפיתוח אני זוכר הודעות בכספ שאומרות שעוד 5 שנים שלושתם יהיו אלופי עולם וזה באמת התגשם, וגם רולינס וגם אמברוס לא נראים כמו "WWE GUY" וזכו באליפויות, אז גם התירוץ הזה לא תופס.
אני חושב שהוא היה מוצלח בלהרים תת ארגון משלו. היו נקודות שהכוכבים הגדולים של NXT הרגישו גדולים יותר ממה שהולך בראו וסמאקדאון.

הבעיה הגדולה של NXT היא שכמעט ואין תיאום בין מה שקורה שם לראו וסמאקדאון.
זה הזוי, אבל יש יותר סינרגיה בין אימפקט, AEW וניו ג'פאן מאשר בין הבראנדים של WWE שמשודרים באותו ערוץ.

זה בעייתי להיות אינבסטד במישהו ככוכב כשאתה יודע שברוסטר הראשי ישנו לו את השם, הגיר והגימיק ובמקום ליצור המשכיות, הם יאפסו אותו לגמרי.
זו סיטואציה ביזארית, לא חושב שיש בוקר שהיה מסוגל להתמודד עם זה ברמה הזאת. זה היה קורה גם בOVW, אבל זה היה ארגון מקומי קטן, לא בראנד בינלאומי.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#1,323
04-24-2022, 02:28 PM
(04-24-2022, 02:23 PM)SwitchBlade כתב:  לא יודע כמה זה מדד לNXT של טריפל H.
בשקט בשקט השילד הגיעו באחת התקופות הכי ריקות של WWE אי פעם.
ריינס עלה ב2014-2015, בדיוק כשסינה התחיל להוריד הילוך בגלוי, 
רולינס ואמברוס עלו ב2015 ו2016 בהתאמה, התקופה בה ריינס נכשל.

אם וינס היה צריך את כוכבי הNXT של טריפל H - הוא היה משתמש בהם.
אבל הוא לא צריך את אדם קול ב2021 כמו שהוא היה צריך את רולינס ​​​ב2015.

כך או כך אני כן מסכים איתך בכל מה שנוגע לטאלנט קצה כמו גרגאנו, צ'אמפה ואחרים שלעולם לא היו מצליחים בראשי גם ב2012.
2021-2022 לא תקופה ריקה? המון שחרורים, כולל של מיין איוונטרים סטייל דניאל בריאן, אף אחד לא יכול לזרוח?
הם איחדו את האליפויות מסיבה כל שהיא, והם הביאו את קודי מאותה סיבה. הם חייבים מיין איוונטרים, אפילו רק שישכבו בשביל רומן למשך שנה אבל אין להם כאלה.

דרו מקנטייר זה פאקינג קרב לרסלמניה עם ריינס, זאת צריכה להיות התוכנית ב' שלהם אם רוק לא מגיע והם הולכים לזרוק את זה עכשיו למשך 2 אירועים לפחות. אחר כך יזרקו את קודי, ומה אז בקיץ? אולי אורטון ורידל אם הם לא יהרסו את זה עד אז ואני אופטימי.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#1,324
04-24-2022, 02:30 PM
(04-24-2022, 02:26 PM)McRainmaker כתב:  אני חושב שהוא היה מוצלח בלהרים תת ארגון משלו. היו נקודות שהכוכבים הגדולים של NXT הרגישו גדולים יותר ממה שהולך בראו וסמאקדאון.

הבעיה הגדולה של NXT היא שכמעט ואין תיאום בין מה שקורה שם לראו וסמאקדאון.
זה הזוי, אבל יש יותר סינרגיה בין אימפקט, AEW וניו ג'פאן מאשר בין הבראנדים של WWE שמשודרים באותו ערוץ.

זה בעייתי להיות אינבסטד במישהו ככוכב כשאתה יודע שברוסטר הראשי ישנו לו את השם, הגיר והגימיק ובמקום ליצור המשכיות, הם יאפסו אותו לגמרי.
זו סיטואציה ביזארית, לא חושב שיש בוקר שהיה מסוגל להתמודד עם זה ברמה הזאת. זה היה קורה גם בOVW, אבל זה היה ארגון מקומי קטן, לא בראנד בינלאומי.

הבעיה שלא מסתדר לי איך הוא לא הצליח לדחוף כוכב אחד למעלה. איך הוא לא הצליח להגן על מישהו אחד, שישאר כמו שהוא ויעלה לרוסטר הראשי.
מבין שמדובר בארגון כאוטי ורנדומלי לחלוטין אבל עם הכוח שלו אני לא מבין איך במשך שנים זה לא קרה.

אפילו אם קורה איזה איפוס מטומטם כמו שהם עושים. ברגע שהם מחליטים להשקיע במישהו והוא כבר היה אובר (והם לא משקיעים בלהרוס אותו) אז הוא יהיה אובר גם אחר כך, אז תעשו לו איזה ריבוט WWE קטן, אבל ראבק אין אחד כזה.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#1,325
04-24-2022, 02:36 PM
(04-24-2022, 02:28 PM)Shalev_the rock כתב:  2021-2022 לא תקופה ריקה? המון שחרורים, כולל של מיין איוונטרים סטייל דניאל בריאן, אף אחד לא יכול לזרוח?
הם איחדו את האליפויות מסיבה כל שהיא, והם הביאו את קודי מאותה סיבה. הם חייבים מיין איוונטרים, אפילו רק שישכבו בשביל רומן למשך שנה אבל אין להם כאלה.

דרו מקנטייר זה פאקינג קרב לרסלמניה עם ריינס, זאת צריכה להיות התוכנית ב' שלהם אם רוק לא מגיע והם הולכים לזרוק את זה עכשיו למשך 2 אירועים לפחות. אחר כך יזרקו את קודי, ומה אז בקיץ? אולי אורטון ורידל אם הם לא יהרסו את זה עד אז ואני אופטימי.

אני חושב שיש הבדל גדול בין טאלנט שיכול לזרוח לבין טאלנט שצריך לזרוח.

טאלנט מNXT יכל גם לזרוח ב2018, או בכל שנה אחרת. אבל ב2021-2022 הם באמת לא היו צריכים אף אחד. הרייטינג כרגע נמצא במצב טוב, הרווחים זורמים והעתיד הכלכלי של WWE נראה חיובי. כמובן שההפנמה של צורך מגיעה אחרי שהצורך חושף את עצמו - WWE היו ריקים מטאלנט גם במהלך 2010-2011, אבל הם הבינו את זה רק ב2012. 

גם אם אתה צודק והם יבשים מטאלנט עכשיו, הם רחוקים מלהבין את זה. קודי מגיע לWWE זה לא בגלל הטאלנט אלא בגלל האצבע בעין של טוני.
הם לא באמת צריכים טאלנט מבחוץ, הטאלנט אצלם זול - הם הרימו את NXT 2.0 עם ארסנל חדש לגמרי של טאלנט ב0 מאמץ תוך פחות מחודש, יש להם טאלנט כמו מים, במיוחד כשWWE הופכים להיות יותר ריכוזיים והפירמידה הופכת להיות יותר תלולה בבראנדים הראשיים. 

הם יכולים לייבא טאלנט להאכיל לריינס גם מראו (רולינס בראמבל + ריינס הוא האלוף הראשי גם של ראו), הם מפטמים עכשיו את ת'אורי ואת וולטר כדי לחטוף הצמדה מריינס איפשהו בקיץ, באלור יחזור לסיבוב נוסף, יש לך את רידל, אורטון וקודי, ראמבל וEC, והם סוגרים את כל הפינות עד רסלמניה. מיין איבנטר ששוכב ל-3 בשביל ריינס הוא לא מיין איבנטר. המיין איבנטרים היחידים שלהם בשלב הזה הם רולינס, ריינס ולסנר. הם לא צריכים אחרים. המיין איבנטר הבא בסדרה יחשוף את עצמו כשריינס יתחיל לשים יותר משקל על הוליווד. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#1,326
04-24-2022, 03:12 PM
התבנית הזאת של מתאבק שיכול להיחשב כמלך בNXT ועולה לראשי, בשם חדש, תלבושת, שיר, והגימיק. זה משהו שאנחנו התרגלנו אליו וזה די עצוב. וגם אם לא שינו כלום הסיכוי להצלחה צונחת, מתאבקים כמו, פיט דאן, קית' לי וכו'..מתאבקים ברמה גבוהה, ופשוט הרסו אותם, מה שעושים עכשיו עם פיט הוא נחמד, אני רק מקווה שזה ישתלם לו בסוף.
אני מתחבר פה למה שגיא אומר, הWWE לא צריכים אדם קול או גארגנו שירימו להם את הרייטינג, המצב שלהם טוב יחסית, כל עוד הכסף והרייטינג זורמים, אין שום סיבה. שוב, הסיבה היחידה שהביאו את קודי זה רק בגלל המומנט, רק בגלל כל ההילה שיש סביבו, ברגע שזה יגמר, או שקודי עם האגו הנפוח שלו יעזוב, או שיחזור לסטארדסט Tongue
הבעיה של הבוקינג בחברה הזאת זה שהם נדבקו גם למעין תבנית כזאת, והם לא מצליחים לחדש לנו הצופים שלהם. חידושים כאלו קורים פעם בשנתיים אולי.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#1,327
04-24-2022, 03:16 PM
שנה מהיום, רסלמניה הוליווד תיגמר בריינס-רוק על האליפות. אין אף אחד שיכול באמת להיות איום לריינס ואין סיבה בעולם שלא יביאו את רוק כשזה לא על האליפות. הבעיה פה היא שאני יודע ששנה מהיום ריינס לא מפסיד נקי. לבנות הייפ לכל קרב אליפות ולכל פיוד אפשרי בדרך היא משימה בלתי אפשרית שהם בנו לעצמם. קודי יכול להיות נחמד לסאמרסלאם, רולינס יכול להיות נחמד לראמבל, אבל שום דבר לא ימנע מריינס להגיע למניה כאלוף. ואגב, גם לצאת ממנה אלוף.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,328
04-24-2022, 03:49 PM
(04-24-2022, 02:11 PM)Shalev_the rock כתב:  אני אענה לשתי ההודעות שלך פה כי זה יותר הגיוני.
אתחיל מהסוף-אני לא אומר ש-HHH גרוע. ממש לא. אני אומר, שאיך שהוא רואה את עצמו ואיך שה-WWE רוצים שאנחנו נראה אותו רחוק שנות אור מהמעמד שלו באמת. טריפל H לא בטופ 10 שלי באופן אישי ואם אין פה עניין של אהבה אמיתית אני לא חושב שהוא צריך להיות גם בטופ 15 של אף אחד. מדבר מבחינת גדולה כמובן.
הבעיה הגדולה שלי זה שיותר מידי פעמים במהלך ה20+ שנה האחרונות תסביכי האגו שלו הגיעו למסך וחירבו תוכניות או מתאבקים אחרים.

איזה מן מתאבק מגלומן לוקח את באטיסטה שלא התאבק 5 שנים, שלא בכושר גם להתאבק יותר מידי, ויחליט שהקרב הכי ארוך ברסלמניה יהיה נגדו. איזה מין טיפוס מוכן לבזבז 24 דקות יקרות בשביל קרב פרישה של חבר שלו אחרי שהוא נזכר שהחבר הזה הוא שחקן אקשן ממש מוצלח בהוליווד? אתה תבוא ותגיד לי "רגע, אם הוא כוכב, זה אינטרס של ה-WWE שהוא יהיה ברסלמניה. הוא רוצה קרב פרישה והם נתנו לו אותו." ואתה צודק. אבל החוצפה שהקרב פרישה יהיה דווקא נגד HHH, שלא הרוויח כלום מהניצחון, ויקח את רוב הספוטלייט, על זה אני מדבר.

לגבי לסנר. הוא שם אותו אובר באירוע הפחות רלוונטי. כמה רימאצ'ים מרסלמניה אתה באמת זוכר? עזוב גם את זה. הוא רצח לו את ההיט. לסנר בתקופה שלו נגד HHH היה הכי לא מעניין שהוא היה אי פעם. רק תראה אחר כך את העבודה שלו עם פאנק בלי חשק ותבין את ההבדל. הם אשכרה עשו קרב "פרישה" של האנטר והקהל לא התעניין, והפיוד המשיך! זה בתקופה לדעתי שלסנר היה מוקצב פר הופעה עוד ולא היה נותן להם עוד הופעות.

אם ריינס כמה חודשים בפיוד עם האותורטי, והוא לא נהיה אובר, אלא ההפך, אולי יבוא פול לווק מההנהלה ויגיד לטריפל H המתאבק "שומע, הסטורליין הזה לא ממריא, בוא ננסה משהו אחר?" במקום זה הם המשיכו עם זה, מעניין למה. נתנו לו לזכות בשביל הסוף הכי צפוי ברסלמניה. ובמקום לעשות משהו מגניב, נגיד רומן דופק לו סקוואש מפתיע ב-8 דקות, הם התאבקו חצי שעה! אתה זוכר איך הקהל הגיב בקרב הזה? הם אשכרה עודדו את טריפל H. עמוק בפנים אני בטוח שהוא היה מבסוט מזה. אבל אם המטרה הייתה לבנות את ריינס, באיזה שלב פול לווק או טריפל H לא השכילו להבין שאולי מה שקורה הוא 1.לא מעניין 2.פוגע בריינס 3.פוגע בשאר הרוסטר? כמובן שכחתי שדין אמברוז הפסיד להאנטר על הדרך. זה לא שה-WWE יכלו לעשות נגיד משולש של השילד ברסלמניה. אין פה קרב מתבקש או משהו. אני גם מבקש להזכיר שהאנטר הוא לא איזה מתאבק שרק עושה מה שאומרים לו, יש לו כוח בתקופה הזאת והוא אחראי להמון דברים, במודע הוא הלך לדבר הזה במחשבה שאם הוא יוצמד על ידי ריינס המעריצים יכבדו אותו. אותה טעות הם עשו עם טייקר והם יעשו שנה הבאה עם רוק. תשים לב שאתה נותן לי תירוצים שנאמרו בזמן אמת, הכל היה ברור והוא הלך לזה בעיניים פקוחות לחלוטין. כי זה טוב לעסקים? או כי זה טוב לו להחזיק שוב באליפות, שוב לעשות פרומואים של 20 דקות, שוב להיות במיין איוונט, שוב לזכות בכל הספוטלייט...

לגבי המיין איוונטים האחרים. בכל רסלמניה יכול להיות קרב אדיר שלוקח את האנרגיה מהקהל, החוכמה של מיין איוונט זה לעניין מספיק כדי שזה לא יקרה. אז ברסלמניה 32 כל הבוקינג היה מזעזע. ברסלמניה 25, אורטון היל בשיא שלו, מה התוצאה? הפסד. פיוד של כמה חודשים ואף שנים. לא מספק את הסחורה. אגב זה היה כמעט חצי שעה אחרי הקרב של טייקר ושון.

המיין איוונט עם ג'ריקו היה כמובן צריך ללכת לפני אחרון כי היה רוק-הוגאן. אבל נחש מי עשה לובינג לזה שאליפות ה-WWE לא יכולה לא להיות המיין איוונט.

אם אתה אחראי על טאלנט בצורה כזו או אחרת, ואתה שותף למהלך שלם שאומר "זין על כל הטאלנט פה, רק אני אמין, רק אותי הוא יכול להביס" מה זה אומר שאתה חושב על הטאלנט שלך? מתוך ה-200 מתאבקים שיש ב-WWE, טריפל H לא מצא אחד ראוי לעשות לו לובינג אצל וינס ולדחוף אותו? כל החברים מ-NXT ממש מודים לו שהוא דחף אותם לכל המתחרים.

אני גם חושב שטריפל H מוצג באור גבוה יותר ממה שהוא באמת. בנוגע לטענה שלך אני גם מסכים שבימי הזוהר שלו הוא היה אגומניאק שחיסל מומנטומים של מתאבקים בכמויות (אני חושב שאתה גם הפנית אותי לסרטון, או מישהו אחר פה כי צפיתי לא מזמן בסרטון שבחן את הראן שלו עם ה-WHC וכמה הוא היה חסר תועלת). בשנים האחרונות שלו אני לא מסכים עם הטענה הזאת שהוא דחף את עצמו לספוטלייט.

נגד בטיסטה אני צריך לבדוק את זה אבל אני די בטוח שהוא עצמו רצה לסגור את הקריירה בקרב נגד האנטר. בכל מקרה אני מסכים שהיו כאלה שלהפריש את בטיסטה יכל לעזור להם יותר, אבל באותה סיטואציה זה היה מרגיש מוזר. זה לא אנגל שהיה ברוסטר 3 שנים לפני שפרש והיו לו המון אינטראקציות עם מתאבקים, בטיסטה חזר בסביבות ינואר (אני חושב שזה היה ביומולדת של ריק פלייר, ינואר או פברואר) וישר הלך למניה. בקיצור, זה לא רק האנטר. מה גם שאני חושב שאם ה-WWE היו רוצים לתת עוד זמן לקרבות באותה מניה הם היו מקזזים מהקרב הזה, זה לא משהו חריג שקרבות אורכים זמן ממש קצר ב-WWE.

נגד לסנר אני מסכים שהוא הוציא אותו אובר באירוע הכי פחות חשוב שהיה להם קרב בו, אבל הוא הוציא אותו אובר. הסיפור היה מסביב לטריפל H ופחות מסביב ללסנר, אולי בגלל זה הוא הרגיש לך פחות מעניין, אבל לסנר יצא חזק בסוף. ובוודאי שהפיוד ימשיך אחרי רסלמניה אם האנטר מנצח, כי לסנר צריך לסיים את הפיוד כמנצח. נגד פאנק לא ראיתי שהוא עבד בלי חשק, הקרב שלהם בסאמרסלאם זכור לי כקרב מעולה. זה יכל להיות יותר טוב, אבל הוא לא גנב כאן יותר מדי ספוטלייט.

לגבי ריינס אתה עכשיו החלטת שטריפל H אחראי על הסטוריליין הזה ומתעלם לחלוטין שזה המשיך באותה צורה 4 שנים. מה האלטרנטיבה? הם ניסו לדחוף בנאדם שאף אחד לא רצה בכוח, מה רצית שיקרה? הפתרון היחיד היה לא לתת לריינס טייטל שוט ברסלמניה, וזהו. לשנות את הדמות שלו, היל טרן, משהו שירענן אותו. ברגע שנדבקה עליו הסטיגמה של הגולדן בוי נגמר הסיפור שלו עם הקהל, אין לזה שום קשר לטריפל H. ה-WWE לא יכלו לעשות משולש של השילד כי סת' רולינס היה פצוע, וקרב סינגלס בין אמברוס לריינס לפי החשיבה שלהם היה הורג את ריינס. הם פשוט שמו מולו את ההיל הכי טוב שהיה להם, וזה לא עבד מסיבות ברורות. הוא לא שה תמים, אבל רבאק, ריינס רץ באותה צורה שנתיים אחר כך ואתה מאשים את טריפל H בקרב הזה? הוא לא וינס. כל הבעיה של האנגל הזה שנקרא רומן ריינס מודל הסופרמן היא שהם ניסו כל הזמן לשנות את מי שמסביבו במקום לשנות את מה שדרש שינוי, ריינס עצמו. לגבי הקרב שוב, נכון שהוא היה חצי שעה אבל זה קרב אליפות במיינאבנט. סקוואש של 8 דקות זה לא משהו שהייתי מתלהב ממנו בקרב שאכפת לי ממנו.

נגד ג'ריקו אני לא מכיר את הסיפור אבל מסכים. מיינאבנט בינוני עם סטוריליין חרא = חוסר עניין. אני כן חושב שאם ג'ריקו היה מוסט מהעניין ואוסטין היה מקבל את מקומו זה היה הולך יותר טוב. זה לא רק האנטר.

נגד אורטון באמת היה מיינאבנט בינוני עם מנצח לא נכון, בטח אחרי שאורטון זכה באליפות בכל מקרה חודש אחרי. אחרי טייקר-שון היה המשולש על ה-WHC עם סינה שנמשך איזה 12 דקות, ואז המיינאבנט. פה הבעיה הייתה גם הקרב שלא היה טוב מספיק, וגם המנצח.

בסופו של דבר רוב המיינאבנטים של טריפל H במניה לא היו כאלה טובים, אי אפשר להתעלם מזה. אני אוהב אגב את המרובע במניה 16, אבל בסה"כ אני חושב שהם לא היו טובים לא רק בגלל האנטר, ולרוב החלק שלו בזה שהמיינאבנט היה רע הוא די קטן גם אם אני מחשיב את הכוח שלו מאחורי הקלעים. גם אם הוא היה מפסיד לג'ריקו זה לא היה עושה את המיינאבנט טוב. הוא לא בשורה של הגדולים ביותר, אבל כן יש לו רגעים גדולים שהוא שותף להם.

לגבי NXT אני לא אסכים לגבי הביקורת שלך כי הבעיה היא לא מה שהיה ב-NXT אלא חוסר סינכרון בינם לבין הרוסטר הראשי והרוסטר הראשי שמלא בליצנים הוא הבעיה כאן. למה האנטר לא נתן לובינג למישהו?... אולי כי אז היו אומרים שמרוב שהוא אגומניאק הוא זורק זין על אחרים ומקדם רק מי שבאלו. אם זה היה מתאבק שאתה לא אוהב היית מחרבן עליו. לובינג לברון ברייקר זה טוב, לובינג לאומוס זה רע. HHH עשה מ-NXT בראנד ברמה של ראו וסמאק, הכוכבים שלו הרגישו גדולים כמו ברוסטר הראשי, אין לי תלונות על הניהול שלו שם.

זה בולשיט. ברוסטר הראשי כדי להצליח אתה צריך שוינס יאהב אותך וזהו. ב-NXT אדם קול, גרגאנו, צ'אמפה, באלור, ריקושט, קית' לי, כולם היו ביג דיל שיכל לככב במיינאבנט ברוסטר הראשי מבחינתי. ברוסטר הראשי מי שעלה הפך לליצן. מה שיצא מ-NXT זה אנגלים מעולים וקרבות אדירים, אתה מוריד מהחשיבות של האנטר פה סתם. הוא נתן לך אחלה מוצר, מוצר שהיית מתלונן עליו הרבה פחות מראו או סמאק, ואתה מוציא את זה לרעתו כי הוא לא השכיל להוציא מתאבקים שוינס לא יראה בהם חתולדובים או מנג'רים של חתולדובים.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#1,329
04-24-2022, 03:53 PM
(04-24-2022, 03:49 PM)master of doom כתב:  (אני חושב שאתה גם הפנית אותי לסרטון, או מישהו אחר פה כי צפיתי לא מזמן בסרטון שבחן את הראן שלו עם ה-WHC וכמה הוא היה חסר תועלת)
אתה מתכוון לסרטון הזה ?
https://www.youtube.com/watch?v=AozewB6uhkw
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,330
04-24-2022, 04:03 PM
(04-24-2022, 03:53 PM)SaHBK כתב:  אתה מתכוון לסרטון הזה ?
https://www.youtube.com/watch?v=AozewB6uhkw

כן
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 131 132 133 134 135 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 09:45 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר