Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 146 147 148 149 150 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,471
06-08-2022, 08:17 AM
(06-07-2022, 12:31 PM)TaCMaN11 כתב:  הWWE פירקו לעצמם חומר למיינאיבנט שהיה יכול להחזיק תוכנית במשך שנה עם הטרן של הג'אדג'מנט דיי על אדג', יהפכו להיות סטייבל מיידקארד אפרורי ומשעמם במקום סטיבל שהיה מחזיק את הWWE לחודשים

ליום הדין יש עכשיו תקרה יותר גבוהה, כסטייבל, מאשר לפני יום שני. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#1,472
06-08-2022, 08:25 AM
(06-07-2022, 01:03 PM)frankie say relax כתב:  אני שונא את השילוב שלהם, לא אכפת לי שרנדי נהנה מזה, אני לא. כל כך מחכה לרגע שרנדי יבעט לו בראש

אה וסליחה על המירמור בכמעט כל הודעה שלי, התחלתי עבודה חדשה שבוע שעבר ואני די שונא אותה אז אני מוציא את זה פה בפורום.

תשקיע את המרמור בלחפש עבודה חדשה.
אין דרך טובה יותר להעניש אותם, מזה שהם משלמים לך כדי לחפש.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
#1,473
06-08-2022, 08:27 AM
(06-08-2022, 08:17 AM)SwitchBlade כתב:  ליום הדין יש עכשיו תקרה יותר גבוהה, כסטייבל, מאשר לפני יום שני. 

האנרגיה הפוטנציאלית שלהם גדלה. הקינטית קטנה. רק הזמן יגיד מה קרה לסכום הכולל.
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 2 users Like RoeeHardy's post:
  • DvirTal, Jon_M0xley
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#1,474
06-08-2022, 08:34 AM
(06-07-2022, 01:03 PM)frankie say relax כתב:  אה וסליחה על המירמור בכמעט כל הודעה שלי, התחלתי עבודה חדשה שבוע שעבר ואני די שונא אותה אז אני מוציא את זה פה בפורום.

אני חושב שמרמור זה דלק טוב לדעות על רסלינג.

(06-08-2022, 08:27 AM)RoeeHardy כתב:  האנרגיה הפוטנציאלית שלהם גדלה. הקינטית קטנה. רק הזמן יגיד מה קרה לסכום הכולל.

חכה, פין באלור עדיין לא התרסק על המיק' כדי לטעון שהקינטית קטנה.
כולם התייחסו לסטייבל הזה בצורה אירונית גם ככה, כשאדג' ניצח עליו. בעיניי כל מה שהולך סביב הסטייבל הזה עשה דיג'י-גדל כרגע. 
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,484
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#1,475
06-08-2022, 08:36 AM
(06-08-2022, 08:27 AM)RoeeHardy כתב:  האנרגיה הפוטנציאלית שלהם גדלה. הקינטית קטנה. רק הזמן יגיד מה קרה לסכום הכולל.

מעניין אם הם יריצו את זה כנקסוס 3.0 כחברי NXT לשעבר שעלו והשתלטו על החברה
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
#1,476
06-08-2022, 09:26 AM
(06-08-2022, 08:34 AM)SwitchBlade כתב:  אני חושב שמרמור זה דלק טוב לדעות על רסלינג.

חכה, פין באלור עדיין לא התרסק על המיק' כדי לטעון שהקינטית קטנה.
כולם התייחסו לסטייבל הזה בצורה אירונית גם ככה, כשאדג' ניצח עליו. בעיניי כל מה שהולך סביב הסטייבל הזה עשה דיג'י-גדל כרגע. 

אני חושב ש-6 שנים של פין באלור ברוסטר הראשי מספיקות כדי לקבוע את תקרת הזכוכית שלו לעומת אדג׳.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#1,477
06-14-2022, 12:40 AM
הדבר הכי טוב שקרה לבאטיסטה בקריירה זה ג'ון סינה. בצל של ג'ון סינה אף אחד לא היה יכול לראות כמה באטיסטה הוא מתאבק בינוני במקרה הטוב, אם תרצו פרוטוטייפ של רומן ריינס, אחד כזה שלא באמת יכול לסחוב את החברה. מעריצים קיבלו אותו יפה בזמן שדחפו להם את סינה לגרון למרות הפערים *העצומים* בכישרון ביניהם. לדייב יש 2 תקופות טובות בקריירה שלו, התקופה של הפוש הגדול שזה בערך מהפעמים האחרונות שה-WWE תכננו לטווח רחוק ויצא להם מושלם. וכמובן התקופה בסוף של דושבאג דייב, שהוא היל שמפסיד לסינה 3 פעמיים ברצף אבל נותן עבודה בתור דמות ועל המיק'. מעבר לזה הצל הענק והביקורת של סינה נתנו לו קרדיט להיות לא טוב מספיק במשך שנים בלי שאף אחד יגיד מילה.

אני חשבתי על זה והקבלתי את זה לרולינס וריינס, רק הפוך. העובדה שריינס נבחר להיות הפנים של החברה בכל מחיר שמה את רולינס ללא אשמתו בצל שלו לא משנה מה. רולינס, בניגוד לבאטיסטה, מספיק מוכשר להצליח ל"לגנוב", כמעט בלי כוונה, את הספוטלייט מריינס ולהיות האיש מספר 1 ב-WWE. במובן הזה, הוא דמות טראגית, האופי שלו וכפי הנראה הנאמנות שלו לחברה הולכות להשאיר אותו כמספר 2 הנצחי לשנים הבאות, אחד כזה שאפילו לא נמצא במעמד של באטיסטה בזמנו. בעוד ריינס יחגוג בקרוב 14813 ימים ללא הצמדה ו12455 ימים עם האליפות (חכו זה עוד יקרה) רולינס לעומת זאת לא ניצח קרב יחדים ב-PPV מאז HIAC 2021! עוד שבוע זה יהיה שנה שלמה של הפסדים (וניצחון בפסילה על ריינס אבל תעשו לי טובה..) אין פה רדמפשן סטורי, סתם בוקינג שמבהיר שרולינס הוא כמו האחרים, לאף אחד לא אכפת מהתוצאות שלו באמת.

בקיצור, יצרתי את המשוואה הבאה: סינה>רולינס>ריינס>באטיסטה.
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב
The following 2 users Like Shalev_the rock's post:
  • NovemberMan, SaHBK
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#1,478
06-14-2022, 12:56 AM
(06-14-2022, 12:40 AM)Shalev_the rock כתב:  הדבר הכי טוב שקרה לבאטיסטה בקריירה זה ג'ון סינה. בצל של ג'ון סינה אף אחד לא היה יכול לראות כמה באטיסטה הוא מתאבק בינוני במקרה הטוב, אם תרצו פרוטוטייפ של רומן ריינס, אחד כזה שלא באמת יכול לסחוב את החברה. מעריצים קיבלו אותו יפה בזמן שדחפו להם את סינה לגרון למרות הפערים *העצומים* בכישרון ביניהם. לדייב יש 2 תקופות טובות בקריירה שלו, התקופה של הפוש הגדול שזה בערך מהפעמים האחרונות שה-WWE תכננו לטווח רחוק ויצא להם מושלם. וכמובן התקופה בסוף של דושבאג דייב, שהוא היל שמפסיד לסינה 3 פעמיים ברצף אבל נותן עבודה בתור דמות ועל המיק'. מעבר לזה הצל הענק והביקורת של סינה נתנו לו קרדיט להיות לא טוב מספיק במשך שנים בלי שאף אחד יגיד מילה.

אני חשבתי על זה והקבלתי את זה לרולינס וריינס, רק הפוך. העובדה שריינס נבחר להיות הפנים של החברה בכל מחיר שמה את רולינס ללא אשמתו בצל שלו לא משנה מה. רולינס, בניגוד לבאטיסטה, מספיק מוכשר להצליח ל"לגנוב", כמעט בלי כוונה, את הספוטלייט מריינס ולהיות האיש מספר 1 ב-WWE. במובן הזה, הוא דמות טראגית, האופי שלו וכפי הנראה הנאמנות שלו לחברה הולכות להשאיר אותו כמספר 2 הנצחי לשנים הבאות, אחד כזה שאפילו לא נמצא במעמד של באטיסטה בזמנו. בעוד ריינס יחגוג בקרוב 14813 ימים ללא הצמדה ו12455 ימים עם האליפות (חכו זה עוד יקרה) רולינס לעומת זאת לא ניצח קרב יחדים ב-PPV מאז HIAC 2021! עוד שבוע זה יהיה שנה שלמה של הפסדים (וניצחון בפסילה על ריינס אבל תעשו לי טובה..) אין פה רדמפשן סטורי, סתם בוקינג שמבהיר שרולינס הוא כמו האחרים, לאף אחד לא אכפת מהתוצאות שלו באמת.

זה שבטיסטה לא קופץ על החבלים כמו מיסטיריו או טכני כמו דניאלסון לא אומר שהוא בינוני. היה לו אחלה מובסט, הוא היה סבבה מבחינת קלילות יחסית לגודל שלו, הייתה לו כריזמה אדירה בזירה, הוא היה אמין והרגיש גדול. הוא לא נפל בהרבה מסינה של אותה תקופה, על המיק הפער היה הכי משמעותי לדעתי ובטיסטה היה בסדר על המיק. אז אני לא מסכים בכלל שבטיסטה מתאבק בינוני, אני חושב שאם ה-WWE היו מחליטים לעשות אותו הפנים של הארגון הוא היה מצליח יותר מריינס של 2015-2020 בהרבה, אולי בסיום הקריירה אני אוכל גם להגיד את זה על כל התקופה של ריינס שלמרות פיק גדול מאז תחילת הדמות של דג השבט כרגע נמצא בירידה. סינה מתאבק יותר טוב מהרוב המוחלט של המתאבקים, זה לא בושה להיות מתאבק פחות טוב מג'ון סינה. אני אהבתי את בטיסטה בלייב, וכשראיתי אותו בסגמנטים וקרבות כשהתבגרתי אהבתי אותו באותה מידה. הפיוד שלו עם אנדרטייקר היה מעולה, היו להם קרבות טובים. בקיצור, אחלה בטיסטה.

בנוגע לחלק על רולינס אני מסכים לצערי. הוא כל כך טוב שלמרות כל ההפסדים האלה הוא מרגיש ענק, אבל הוא מפסיד יותר מדי פעמים וברור שכרגע הוא המתאבק הטוב ביותר ב-WWE, אולי הטוב ביותר בעולם אחרי סוויצ'י.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#1,479
06-14-2022, 01:34 AM
(06-14-2022, 12:40 AM)Shalev_the rock כתב:  הדבר הכי טוב שקרה לבאטיסטה בקריירה זה ג'ון סינה. בצל של ג'ון סינה אף אחד לא היה יכול לראות כמה באטיסטה הוא מתאבק בינוני במקרה הטוב, אם תרצו פרוטוטייפ של רומן ריינס, אחד כזה שלא באמת יכול לסחוב את החברה. מעריצים קיבלו אותו יפה בזמן שדחפו להם את סינה לגרון למרות הפערים *העצומים* בכישרון ביניהם. לדייב יש 2 תקופות טובות בקריירה שלו, התקופה של הפוש הגדול שזה בערך מהפעמים האחרונות שה-WWE תכננו לטווח רחוק ויצא להם מושלם. וכמובן התקופה בסוף של דושבאג דייב, שהוא היל שמפסיד לסינה 3 פעמיים ברצף אבל נותן עבודה בתור דמות ועל המיק'. מעבר לזה הצל הענק והביקורת של סינה נתנו לו קרדיט להיות לא טוב מספיק במשך שנים בלי שאף אחד יגיד מילה.

בנוגע לטענה על בטיסטה אני קצת צריך לחשוב על זה כי זו טענה חדשה לי ויכול להיות שזה נכון וסתם אכלתי לוקש ב2007 כשחשבתי שהוא מדהים. אני כן אגיב בנוגע לסת' - שמע, אני אהיה הראשון לחפש ולהדביק את התווית 'טראגי' לדמות כלשהי, אני לא בטוח שזה תקף במקרה של סת' וריינס. 

אם מסתכלים על התקופות החל מתחילת 2015 - אפשר לראות כמעט אינטרוולים מושלמים בין התקופות בהן סת' היא מיין איבנטר לבין התקופות בהן רומן הוא מיין איבנטר. למעט תקופות מבלבלות כמו 2020 או אולי 2017-2018. 
אפשר לומר שהראנים הגדולים של סת' במיין איבנט היו כתוצאה כמעט ישירה של פעם נוספת בה ריינס נכשל לגמרי בלהתחבר עם הקהל.

הראן הראשון של סת' כאלוף ב2015 - בגלל הכישלון של ריינס בRTWM 31.
סת' מנצח את ריינס נקי בMITB + מקבל מעמד של N1C למשך תקופה ארוכה לאליפות האוניברסלית החדשה על פני ריינס - בגלל בדיקת הסמים של ריינס והשנמוך התקופתי שלו לאפרקארד.
ואפשר להמשיך עם זה.

הייתי מצייר תמונה דווקא הפוכה - סת' לא נועד לעולם להיות טופ גאי בWWE. הוא אינדי-looking, לא רחב ושרירי במיוחד, אין לו את ההילה הגדולה מהחיים שיש לטאלנטים שוינס בוחר בסופו של דבר. דווקא הבחירה בריינס, שהוא אובייקטיבית לא האדם המוכשר ביותר ברוסטר, סיפקה לרולינס ראנים מכובדים במיין איבנט שהפכו אותו לכוכב הענק שהוא היום. 2015-2020 היו רצף של כישלונות קטסטרופליים של ריינס, שוב ושוב ושוב, וכל פעם מחדש כוכב אחר היה צריך לאסוף את השברים ולרוץ במיין איבנט, כשלרוב סת' מקבל את הקרדיט. אם הם היו בוחרים מישהו קצת יותר מוכשר, אין לי מושג איפה רולינס היה עכשיו, אבל קשה לי לומר שהוא בהכרח היה מס' 1 בארגון, אני לא חושב שזה המקום הטבעי שלו בקארד בWWE. גם כשהוא היה כזה בצורה לא אירונית ב2019 - הוא מהר מאוד איבד מומנטום, וכנראה היה מאבד את המומנטום באותה הצורה גם ללא הפינד וHIAC. 

אני כן חייב לתת סייג קטן בכך שלדעתי סת' עם כל הריבועים ב2015 היה יותר כוכב מאשר ריינס השמנמן עם השפם הצרפתי של 2016-2017, אבל שיהיה. אני עד היום לא קונה את זה שריינס אשכרה היה שרירי וחטוב בתקופה הזאת.

אני חושב שרולינס הוא כן דמות טראגית, שלא תבין לא נכון, אבל יותר בפני עצמו מאשר בהקשר של מס' 2 לריינס, דווקא שם אני מרגיש שהוא הרוויח המון. אני מאוד אופטימי בנוגע לקריירה של סת' דווקא בגלל ריינס - אמרתי את זה בעבר ואני כנראה הולך לומר את זה המון עד שהראן שלו עם האליפות ייגמר, אבל ריינס יחשוף את עצמו לגמרי בסיום הראן הנוכחי שלו במיין איבנט. בין אם זה כשחקן שרוצה להגיע כבר לארץ המובטחת בהוליווד, או בין אם זה מתאבק אוברהייפד ששורף טאלנט ומנמיך את כל הרוסטר.

דווקא להיפך - ריינס הוא דמות טראגית בהקשר של רולינס: הוא הנבחר, אבל סת' מוכשר ממנו בכל פרמטר. הוא טוב יותר בזירה, הוא טבעי על המיק' (נקודה כואבת לריינס), הוא יותר אתלטי, הוא אשכרה עובד בתור היל, הוא אשכרה מסוגל לספוג הפסדים (תכונה קריטית בWWE) והלאה והלאה והלאה. ריינס צריך להסתובב כמס' 1 בזמן שהוא יודע שהבחור מאחוריו הוא יותר טוב ממנו, ריינס רגיל להיכשל ויודע שברגע שזה קורה - יש מישהו לא פחות טוב כדי לאסוף את השברים. הדבר האחרון שריינס רוצה זה עוד רסלמניה 31, מקרה חריג בו סת' הצליח להציל אותו ולהביך אותו באותו הזמן. 

בסופו של דבר אני עומד מאחורי מה שאמרתי פעם על רולינס - כששניהם יתלו את המגפיים, הוא ייזכר כטאלנט יותר גדול מריינס. זה בלתי נמנע כשאתה כזה מוכשר, נאמן, מעניין וגמיש כטאלנט. סת' של 2022 צוחק בפנים של סת' של 2019, ושניהם צוחקים על ריינס.  
הגב

•
חפש
הגב
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#1,480
06-14-2022, 10:42 AM
בטיסטה כמו עוד הרבה דמויות ב-WWE בשנים האלו נבנה טוב בגלל הסטוריליין והבוקינג ופחות בגלל היכולות שלו.
לא היו לו הרבה קרבות מדהימים, כשכן רוב הקרדיט לא היה שלו בכלל, אבל מי ישכח את הספיר לאנדרטייקר?
מי ישכח את הבטיסטה בומב לאורטון ולהאנטר?
בטיסטה היה מתאבק של רגעים וככזה - הוא באמת היה מעולה והגיע למעמד שהוא הגיע אליו כי זה בוצע טוב (לרוב).
הוא לא מתאבק נורא, הוא לא פרומו נורא, אבל גם ממש לא מספיק טוב כדי להגיע למעמד שהוא הגיע אליו.
סינה באמת תרם לו, רק חבל כי אם סינה לא היה בסטטוס שהוא היה בו - זה היה נותן לבטיסטה יותר מקום להיכשל אבל זה גם היה נותן לעוד המון מתאבקים מקום להצליח ולפרוץ תקרות זכוכית שהיו מעליהם במהלך כל הקריירה שלהם.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 146 147 148 149 150 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 07:57 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר