04-02-2021, 02:11 PM
![[Image: 167540952-970543356683555-3521494430211195657-n.jpg]](https://i.ibb.co/k8s7qqS/167540952-970543356683555-3521494430211195657-n.jpg)
ביום מן הימים...
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
האירוע הבא | WWE WrestleMania 37
|
|
04-02-2021, 05:44 PM
בואו נדבר על זה - אתם מרוצים מהקארד שבנו לרסלמניה הזאת?
אני אישית מאוכזב וחושב שיש קארד חלש
04-02-2021, 06:20 PM
לא רק אתה. בלי בנייה בלי כלום… רסלמניה יבשה כמו הכינרת בקיץ
04-02-2021, 06:47 PM
(04-02-2021, 05:44 PM)Cenation כתב: בואו נדבר על זה - אתם מרוצים מהקארד שבנו לרסלמניה הזאת? אחלה רסלמניה, הרבה זמן אני רציתי רסלמניה בלי פארטמיירים. עכשיו זה הזמן של הרוסטר הראשי לספק לנו רסלמניה טובה שלא נופלת משנה שעברה. יש לך סזארו- רולינס, אואנס- זיין, בראיין- אדג'- ריינס, מקנטייר- לאשלי, רידל- שיימוס, פינד- אורטון, ריה ריפלי- אסוקה, באנקס, בלאייר. קארד חזק ביותר. (04-02-2021, 06:20 PM)ParadigmShift כתב: לא רק אתה. בלי בנייה בלי כלום… רסלמניה יבשה כמו הכינרת בקיץכן כי בראיין-ריינס- אדג' אין את אחת הבניות החזקות שהיו לאחרונה? פינד- אורטון לא בנו כבר 3 חודש? עדיין יבש? סזארו רולינס אין בנייה? מקנטייר לאשלי אין בנייה? באנקס- באלייר אין בנייה? ממש יבש פפפפפפפפפפפפ ![]()
04-02-2021, 08:45 PM
שברסלמניה מופיעים פארטיימרים כמו ברוק לסנר, טייקר, גולדברג, טריפל H וכו', אנשים בוכים שהם גונבים את הספוטלייט לצעירים, גונבים את הספוטלייט לרוסטר שעובד קשה כל השנה וכו'.
שברסלמניה לא מופיעים פארטיימרים - ניחשתם נכון... גם בוכים, ''למה ברוק, טריפל, טייקר לא מופיעים ??''. זה הרוסטר שיש ואלה הקרבות הכי גדולים שיש להציע, הולכת להיות רסלמניה מצוינת, קחו ספויילר מראש : עדיין אנשים יבכו. להגיד שאין בנייה לקרבות לרסלמניה זאת שטות אחת גדולה : - אדג'-ריינס-בריאן קיבלו את הבנייה הכי גדולה לאירוע, לאשלי-מקנטייר קיבלו בנייה מעולה, 2 הכוכבים הכי גדולים של ראו נפגשים למלחמה. - סשה-ביאנקה זה אחד הקרבות היותר מצופים של הנשים בשנים האחרונות, קיבלו בנייה ? בוודאי שקיבלו, הדבר היחידי שאני לא מרוצה זה שהכניסו אותן לקטע של אליפות הזוגות, אבל זה נגמר מהר מאוד, סשה עשתה היל טרן והן ממשיכות הלאה. - ריה ריפלי-אסקה, הקרב אמנם לא קיבל בנייה של שבועות או חודשים, אבל במקרה של ריה ריפלי היא לא צריכה יותר מזה, היא כבר שם מוכר לצופים, היא הגיעה לראו והיא ישר מכריזה שהיא הולכת על הטופ. - אפולו קרוז-ביג אי, אני אתווכח מול כל אחד שיגיד שהקרב הזה לא קיבל בנייה, אפולו קרוז ממתאבק משעמם שהייתי מריץ הפך להיות מעניין, השינוי בגימיק שלו עובד לו בצורה טובה, הוא קיבל ביטחון, נותן פרומואים טובים ובזירה הוא סבבה, קרוז וביג אי כבר נתנו לנו טעימה ממה שהם מסוגלים לעשות, זה הולך להיות קרב טוב. - רנדי אורטון נגד הפינד, אני צריך בכלל לרשום משהו על זה ? פיוד מעולה שנבנה כבר במשך 3-4 חודשים, מגיעים לנקודת השיא ברסלמניה. - שיימוס נגד רידל מקבל בנייה של 2-3 שבועות, רידל אלוף ארה"ב, שיימוס המתאבק שנותן את הקרבות הכי טובים כבר תקופה ארוכה, מגיע לו הספוט ברסלמניה ומגיע לו לזכות באליפות הזאת. - סמי זיין-קווין אואנס, את ההיסטוריה שלהם אנחנו מכירים, אנחנו יודעים שזה חלום בשבילם להפגש ברסלמניה אחד מול אחד וזה הולך להתגשם.. וכן.. גם הקרב הזה קיבל בנייה, לא כל קרב ברסלמניה צריך לקבל בנייה כמו אדג'-ריינס-בריאן, תכניסו את זה לראש. - סת' רולינס-סזארו, גם קרב שקיבל בנייה.. לא סתם בנייה.. בנייה מאוד טובה, רולינס חזר בגימיק חדש של לאמץ את החזון, מאז החזרה שלו הוא נכנס לפיוד מול סזארו הפנטסטי, סזארו סוף סוף זוכה לקבל קרב סינגלס ברסלמניה, סזארו נגד סת' פריקינג רולינס, אי אפשר לטעות פה, זה יהיה טוב. - מיז נגד בד באני, אנשים יכולים להמשיך לבכות על בד באני כמה שהם רוצים, אני יכול להגיד רק מילים טובות עליו, הבחור הופיע מינואר מהראמבל כמעט על בסיס שבועי, רואים עליו שהוא נהנה ואוהב את מה שהוא עושה, אפשר להוסיף לזה שכל המרצ'נדייז שלו נמכרו והיו צריכים להוציא בשבילו עוד סט', וגם לקרב הזה יש.... בנייה. - שיין מקמהן נגד ברון סטרומן, אני אסכים עם כל אחד שיגיד שהסטוריליין לקרב הזה קצת מוזר, אבל... האם הקרב קיבל בנייה ? בוודאי שכן, במשך מספר שבועות שיין מקמהן לא מפסיק לרדת על סטרומן בלי הפסקה, במהלך הבנייה שיין מקמהן גם קפץ על סטרומן ששכב על שולחן השדרנים, הם מקבלים קרב כלוב, כל קרב של שיין מקמהן ברסלמניה מעולה וכיפי לצפייה, שיין החולה נפש בטח ינסה איזה ספוט מצמרת הכלוב, יהיה שמח. - ניו דיי-סטיילס ואומוס אכן הוכרז משום מקום, סטיילס ואומוס אתגרו אותם, ניו דיי הסכימו לאתגר, הדביוט של אומוס ברסלמניה, גם פה.. אמנם בנייה קצרה זה מקבל, קרבות סינגלס של סטיילס נגד קופי וודס, אומוס בראו מחסל אותם, זה לא שקבעו קרב והופ מגיעים לרסלמניה, בדרך יש... בנייה. - היה אמור להיות ברסלמניה גם קרב על אליפות הזוגות של סמאקדאון, בסוף זה בוטל... אבל גם הקרב הזה קיבל בנייה יפה בשבועות האחרונים. ![]()
![]()
04-02-2021, 09:01 PM
משהו אומר לי שהאנשים שמתלוננים על זה שהפארט טיימרים מופיעים ואלו שמתלוננים כשהפארט טיימרים לא מופיעים אלו לא אותם אנשים.
![]()
לידור כתבת יפה (Jon_M0xley, אני עונה גם לך)
אני אישית לא חושב שאין בנייה, לפינד-אורטון יש בנייה טובה מאוד של תקופה ואני מחכה לראות את הקרב הזה אדג'-בראיין-ריינס עם סיפור מעניין ובעיניי הולך להיות אחד המיין אוונטים החזקים ביותר של השנים האחרונות, ציפיות מאוד גבוהות יש לי מהקרב הזה בנוגע לפארטיימרים, תשמעו זאת בכל זאת רסלמניה ולא עוד אירוע ובלי קרב כזה אין מה לעשות זה מוריד את הרמה של האירוע כולם חיכו לקרב שיערב את ברוק\HHH\גולדברג\סינה\רוק\מייקלס או לא משנה מי, והרסלמניה זה המקום המצוין להחזיר פארטיימרים גם אם זה לחד פעמי, כי זה עושה עניין זה יפה שהרסלמניה הזאת יכולה לקדם משמעותית את הרוסטר אבל עדיין כשאין קרב אחד מיוחד או מרגש בואו נקרא לזה, זה מוריד מהערך ומהציפייה של האירוע אנחנו גם ככה רגילים כל הזמן לראות רק את הרוסטר ובגלל זה הרסלמניה זה המקום המושלם "לשבור שגרה" ולהחזיר איזה מישהו שיעשה קצת שואו ובלאגן מעבר לזה אם מסתכלים על הקארד הכללי הוא לא מאוד מלהיב מנקודת המבט שלי חוץ משתי הקרבות שציינתי למעלה הקרב היחיד שבאמת ברמה זה מקינטייר לאשלי אבל יכלו להוציא קצת יותר טוב מהסיפור הזה לדעתי אולי גם שיין וסטרומן יכולים להוציא קרב חזק בקייג' אבל מעבר לזה רולינס וסזארו זה לא יותר מנחמד לדעתי כי עם כל הכבוד לשניהם הם לא יכולים להוציא קרב פסיכי גם התאכזבתי ששיבצו את סטיילס בפאקינג קרב זוגות מעפן, אם היו שמים אותו בקרב נגד HHH למשל זה היה יכול להיות פצצה, הוא מאוד מבוזבז ברסלמניה הזאת הקרב האחרון שעוד יכול להיות טוב זה BIG E נגד אפולו קרוז פשוט הנקודה שלי שכאשר ברסלמניה אין פארטיימרים (ולדעתי זאת פעם ראשונה מזה המון המון שנים), זה פשוט מרגיש כמו אירוע רגיל ואין את הריגוש האמיתי של הרסלמניה
04-02-2021, 11:44 PM
(04-02-2021, 11:36 PM)Cenation כתב: פשוט הנקודה שלי שכאשר ברסלמניה אין פארטיימרים (ולדעתי זאת פעם ראשונה מזה המון המון שנים), זה פשוט מרגיש כמו אירוע רגיל ואין את הריגוש האמיתי של הרסלמניה אני לא חושב שיש מישהו בפורום הזה או בעולם הזה שרוצה לראות את ברוק לסנר חוזר יותר ממני. אני מבין לגמרי את מה שרשמת. אני מאמין שרסלמניה תתחיל אתה תכנס יותר לאווירה, איצטדיון ענק, סטייג' מדהים, זיקוקים, 25 אלף אנשים שיתנו צ'אנטים אמיתיים, הצמרמורת בגוף תתחיל לבד. ![]()
04-03-2021, 12:09 AM
(04-02-2021, 11:44 PM)lidoradir כתב:כן ברור אין לי ספק, לא יכול לחכות לסופש הבא(04-02-2021, 11:36 PM)Cenation כתב: פשוט הנקודה שלי שכאשר ברסלמניה אין פארטיימרים (ולדעתי זאת פעם ראשונה מזה המון המון שנים), זה פשוט מרגיש כמו אירוע רגיל ואין את הריגוש האמיתי של הרסלמניה
04-03-2021, 12:20 AM
הפארטיימרים בהחלט יהיו חסרים קרב אחד של אגדות זה פשוט עושה את האירוע הרבה יותר מרגש וטוב לא אומר שאין בנייה לקרבות הנוכחיים אבל זה מרגיש כמו רסלמניה בינונית לא מפוצצת אבל גם לא גרועה שנה שעברה למשל תראו כמה פארטיימרים הופיעו והיו אמורים להופיע מול 80 אלף איש ברוק לסנר גולדברג אנדרטייקר וגון סינה ואף אחד מהם לא יהיה השנה כולל טריפל אייץ זה מאכזב כי באיזשהו מקום תמיד רסלמניה צריכה להיות עם אחד מהם ואם שנה שעברה היה קהל הרסלמניה הזאת הייתה אדירה
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|