Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 172 173 174 175 176 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,731
07-23-2022, 01:10 AM
(07-23-2022, 01:03 AM)Kamigoye כתב:  אדי קינגסטון מתאבק מושלם, אין לי מושג מה זה הדיון הזה על וורסיטליות הוא יכול להחזיק פיוד אינטנסיבי, קומי, או כל דבר אחר.
הוא מצוין בזירה והוא כבר סיפק קרבות מדהימים, והלוק שלו מושלם, מה הוא היה טוב יותר אם היה לו קוביות? הוא אותנטי, זה חלק ממנו.
כל הפואנטה של מתאבק זה להתחבר עם הקהל, בין אם זה שהם ירצו להריע לך או להיות נגדך, ואדי אחד הטובים בזה בביזנס, לכן הוא אחד המתאבקים הכי טובים בביזנס.
סבבה אז הוא היה בפיוד מעפן עם ג׳ריקו, הוא יהיה בסדר.

חחחח "היה ביריבות מעפנה עם ג'ריקו"..
ג'ריקו הולך להחזיק אותו עד שהוא יאבד את כל ההיט.

בנוגע לקינגסטון כטאלנט אני חושב שבגרסה הנוכחית שלו הוא אכן מקבל אובר-חשיפה אבל אם נהיה הוגנים הזרם נגדו ולא יצא לי לראות אותו עדיין ביריבות 1 על 1 בה הוא המרכז, שזה מה שנותנים כמו כלום לפרוספקטס פחות מוכשרים ממנו כמו ג'ונגל בוי או אפילו פילמן ג'וניור.
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#1,732
07-23-2022, 09:39 AM
(07-23-2022, 01:03 AM)Kamigoye כתב:  אדי קינגסטון מתאבק מושלם, אין לי מושג מה זה הדיון הזה על וורסיטליות הוא יכול להחזיק פיוד אינטנסיבי, קומי, או כל דבר אחר.
הוא מצוין בזירה והוא כבר סיפק קרבות מדהימים, והלוק שלו מושלם, מה הוא היה טוב יותר אם היה לו קוביות? הוא אותנטי, זה חלק ממנו.
כל הפואנטה של מתאבק זה להתחבר עם הקהל, בין אם זה שהם ירצו להריע לך או להיות נגדך, ואדי אחד הטובים בזה בביזנס, לכן הוא אחד המתאבקים הכי טובים בביזנס.
סבבה אז הוא היה בפיוד מעפן עם ג׳ריקו, הוא יהיה בסדר.

כל מילה.
ורק לגבי השורה האחרונה - הוא נשאב לחור השחור של ג׳ריקו, שהוציא שמות גדולים ממנו כמו דניאלסון ברמה פחותה. זה שעדיין חודשיים אל תוך הפיוד שחיסל את הסטייבל המעניין של השנה האחרונה - עדיין הוא לגיטימי - מראה עד כמה הוא ברמה.

תנו לי קינגסטון מוקסלי בבקשה.
[Image: giphy.gif]

יכול להיות יותר טוב
הגב

•
חפש
הגב
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#1,733
07-23-2022, 10:15 AM
(07-23-2022, 09:39 AM)Bam Bam Bigelow כתב:  תנו לי קינגסטון מוקסלי בבקשה.
אני רוצה שזה יקרה אבל לא חושב שאחד מהם צריך לעשות היל טרן אפשר שהפיוד ביניהם פשוט יהיה שני חברים שרוצים לראות מי יותר טוב או משהו בסגנון הזה.
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#1,734
07-23-2022, 10:42 AM
(07-23-2022, 10:15 AM)The Tribal FISH כתב:  אני רוצה שזה יקרה אבל לא חושב שאחד מהם צריך לעשות היל טרן אפשר שהפיוד ביניהם פשוט יהיה שני חברים שרוצים לראות מי יותר טוב או משהו בסגנון הזה.

קרב ספורטיבי על החגורה.
בלי אוברבוקינג, בלי היל טרן.

יכול להיות יותר טוב
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
#1,735
07-23-2022, 12:29 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-23-2022, 12:47 PM על ידי Bam Bam Bigelow.)
אני ממש נהנה לצפות (עדיין) בכריסטופר דניאלס.
לדעתי, הוא אחד האנדרייטד הגדולים.

יכול להיות יותר טוב
הגב
The following 3 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • Coquina Clutch, SaHBK, SwitchBlade
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#1,736
07-23-2022, 12:46 PM
(07-23-2022, 12:29 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  אני ממש נהנ לצפות (עדיין) בכריסטופר דניאלס.
לדעתי, הוא אחד האנדרייטד הגדולים.

טאלנט מדהים באמת שאני נהנה מהקרבות שלו כל הזמן.
[Image: finn-balor.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,380
אשכולות: 92
Likes Given: 1,255
#1,737
07-23-2022, 12:46 PM
אדם קול צריך להיות אלוף TNT הבא.
זה לא אומר שוורדלו צריך להפסיד בקרוב את האליפות, אבל בבוא היום, זה צריך להיות אדם קול שיביס אותו.
אני מסתכל על זה פחות או יותר כמו הדרך שהוא עשה בNXT. זכה באליפות צפון אמריקה, נתן ריין יפה של כמה חודשים ולאחר מכן עבר להתעסק באליפות הראשית.

עכשיו..
זה שהוא בא לAEW על תקן עצם היותו "אדם קול" אחרי שהוא השיג הכל מהכל בNXT, זה יפה והכל, אבל אחרי השנה שהוא עבר בAEW - לדעתי לפחות הוא איבד הכל וצריך להתחיל מחדש. אז הוא קיבל טייטל שוט פעמיים נגד פייג', זה היה אחלה, אבל מה באמת יצא מזה? כלום.

קודם כל, הוא צריך לעזוב את כל החמולה שלו. בלי קייל אוריילי, בלי בובי פיש, בלי היאנג באקס, בלי בריט בייקר. זה לא אומר שצריך להיות כאן איזה טרן או משהו קיצוני כדי שזה יקרה, אלא פשוט שזה יקרה. אין בעיה שיהיו אנגלים מסוימים מאחורי הקלעים או בזירה, אבל בואו נתחיל מלהוציא אותו מהתחת או מהצל שלהם.
אני צופה לוורדלו ריין מכובד עם האליפות. אדם קול זאת אופציה מצוינת לסיים את הריין שלו. זו יכולה להיות יריבות מצוינת. מהצד של קול, הוא פשוט צריך לצאת החוצה, לתת יותר פרומואים, להתאבק ופחות להתעסק בבולשיט. שישבור את השיא של דארבי אלן אם צריך. העיקר שזה יהיה כלי עזר בשבילו לחזור למסלול, וככה כולנו מרוויחים. האליפות יכולה לעשות טוב לקול, וקול יכול לעשות טוב לאליפות. אחרי שהסיפור הזה ייגמר מתישהו, יהיה אפשר להחזיר חזרה את קול למקום שהוא באמת שייך לו - לקדמת הבמה, למאיין אבנט. רק שהפעם זה ירגיש אמיתי.
[Image: main-large.gif]
הגב
The following 1 user Likes Breakker's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#1,738
07-23-2022, 01:29 PM
(07-23-2022, 12:46 PM)Adam Cole כתב:  אדם קול צריך להיות אלוף TNT הבא.
זה לא אומר שוורדלו צריך להפסיד בקרוב את האליפות, אבל בבוא היום, זה צריך להיות אדם קול שיביס אותו.
אני מסתכל על זה פחות או יותר כמו הדרך שהוא עשה בNXT. זכה באליפות צפון אמריקה, נתן ריין יפה של כמה חודשים ולאחר מכן עבר להתעסק באליפות הראשית.

עכשיו..
זה שהוא בא לAEW על תקן עצם היותו "אדם קול" אחרי שהוא השיג הכל מהכל בNXT, זה יפה והכל, אבל אחרי השנה שהוא עבר בAEW - לדעתי לפחות הוא איבד הכל וצריך להתחיל מחדש. אז הוא קיבל טייטל שוט פעמיים נגד פייג', זה היה אחלה, אבל מה באמת יצא מזה? כלום.

קודם כל, הוא צריך לעזוב את כל החמולה שלו. בלי קייל אוריילי, בלי בובי פיש, בלי היאנג באקס, בלי בריט בייקר. זה לא אומר שצריך להיות כאן איזה טרן או משהו קיצוני כדי שזה יקרה, אלא פשוט שזה יקרה. אין בעיה שיהיו אנגלים מסוימים מאחורי הקלעים או בזירה, אבל בואו נתחיל מלהוציא אותו מהתחת או מהצל שלהם.
אני צופה לוורדלו ריין מכובד עם האליפות. אדם קול זאת אופציה מצוינת לסיים את הריין שלו. זו יכולה להיות יריבות מצוינת. מהצד של קול, הוא פשוט צריך לצאת החוצה, לתת יותר פרומואים, להתאבק ופחות להתעסק בבולשיט. שישבור את השיא של דארבי אלן אם צריך. העיקר שזה יהיה כלי עזר בשבילו לחזור למסלול, וככה כולנו מרוויחים. האליפות יכולה לעשות טוב לקול, וקול יכול לעשות טוב לאליפות. אחרי שהסיפור הזה ייגמר מתישהו, יהיה אפשר להחזיר חזרה את קול למקום שהוא באמת שייך לו - לקדמת הבמה, למאיין אבנט. רק שהפעם זה ירגיש אמיתי.

אני מסכים איתך ב100% מהניתוח הזה חוץ מהמסקנה הסופית שקול צריך לקבל את אליפות TNT.
כרגע אני לא מבין למה צריך לתת לקול ניצחון על אחד החבר'ה הכי אובר בAEW בתור שנמוך בדרגה שלו. לדעתי קול צריך פשוט להיות מעניין עד שהוא בכלל יקבל קרב אליפות. כל מה שקול נגע בו מאז אוגוסט 2021 הפך לחרא, לא מבין כיצד אדם "אזור נוחות" קול יעשה יותר טוב לאליפות מאשר וורדלו. הוא צריך להוכיח את עצמו מחדש, לקבל קרבות 1 על 1 בדינמייט, לעשות כמה יריבויות כמו קול-מקאפי שיהיו מוצלחות, ואם הוא עושה עבודה טובה.. אליפות כלשהי. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,380
אשכולות: 92
Likes Given: 1,255
#1,739
07-23-2022, 02:34 PM
(07-23-2022, 01:29 PM)SwitchBlade כתב:  אני מסכים איתך ב100% מהניתוח הזה חוץ מהמסקנה הסופית שקול צריך לקבל את אליפות TNT.
כרגע אני לא מבין למה צריך לתת לקול ניצחון על אחד החבר'ה הכי אובר בAEW בתור שנמוך בדרגה שלו. לדעתי קול צריך פשוט להיות מעניין עד שהוא בכלל יקבל קרב אליפות. כל מה שקול נגע בו מאז אוגוסט 2021 הפך לחרא, לא מבין כיצד אדם "אזור נוחות" קול יעשה יותר טוב לאליפות מאשר וורדלו. הוא צריך להוכיח את עצמו מחדש, לקבל קרבות 1 על 1 בדינמייט, לעשות כמה יריבויות כמו קול-מקאפי שיהיו מוצלחות, ואם הוא עושה עבודה טובה.. אליפות כלשהי. 

נכון, זה לא צריך לבוא על חשבון הריין של וורדלו, אבל וורדלו לא יהיה אלוף לנצח, במיוחד אם אנחנו רוצים לראות אותו מתקדם אל האליפות הראשית. ככה כשיגיע היום שהוא יפסיד את האליפות - שזה יהיה לאדם קול.
זה מוביל אותנו לעניין שקול כמובן לא יכול לקבל סתם ככה שוט על אליפות TNT - גם זה צריך להתחיל מנקודה מסוימת. כמו שאמרת, בואו נתחיל מקרבות TV, הופעות טובות שיגרמו לו לחזור לעניינים, ומהר מאוד הוא יעלה על הגל. כי למזלו, הקהל עדיין אוהב אותו בצורה לא נורמלית.

[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
#1,740
07-23-2022, 02:43 PM
חייב לציין, שמאז שהתחילו כל הדיבורים האלה שמונטז פורד יקבל קריירת סולו וכו' וכו'
אנג'לו דאוקינס פשוט לוקח את כל תשומת הלב אליו, בחודש האחרון הוא ללא ספק גנב את ההצגה כמעט בכל קרב שהיה להם בין אם זה סינגלס או טאג. אני מאוד רוצה לראות את הפוש של פורד כי הוא מדהים, אך בצד האחר של התמונה יש גם טאלנט אדיר שכנראה ימצא את עצמו סביב אליפות ה24/7.
[Image: finn-balor.gif]
הגב
The following 2 users Like SaHBK's post:
  • HeartBreakKid, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 172 173 174 175 176 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-19-2026, 03:24 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר