Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-19-2021, 08:03 PM
לROH יש כמה מהמתאבקים הטובים בעולם כיום בדמות ג׳ונת׳ן גרשהאם, דרגון לי ורוש.
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
01-21-2021, 05:12 PM
אני מאמין שאם בובי רוד היה פרי אייג'נט, המקום הטוב ביותר בשבילו היה להגיע לאימפקט ולדרוש להיות חלק משמעותי בכל הריב עם AEW. זאת כזאת משבצת מושלמת בשבילו בהתחשב בהיסטוריה שלו באימפקט, הדינמיקה ההילית שהוא ייצור אל מול סוואן שהוא אלוף העולם והטאלנט הבלתי ניתן להכחשה שלו. 
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
01-21-2021, 05:23 PM
(01-21-2021, 05:12 PM)Inevitable כתב:  אני מאמין שאם בובי רוד היה פרי אייג'נט, המקום הטוב ביותר בשבילו היה להגיע לאימפקט ולדרוש להיות חלק משמעותי בכל הריב עם AEW. זאת כזאת משבצת מושלמת בשבילו בהתחשב בהיסטוריה שלו באימפקט, הדינמיקה ההילית שהוא ייצור אל מול סוואן שהוא אלוף העולם והטאלנט הבלתי ניתן להכחשה שלו. 

זה אחלה מקום בשבילי לקפוץ ולהתערב.
לדעתי חשוב לציין שאיכות של טאלנט זה נתון שמשתנה עם השנים. אנחנו רואים דוגמה חיה לעובדה הזאת בכל רגע - מירו שלא מצליח לשחזר עשירית ממה שרוסב היה בשיאו, נקאמורה שלא מצליח לייצר מאית מהstrong style שהוא הביא לכל קרב שלו בעבר, וכו וכו.
מבחינתי באופן ריאלי לבובי רוד אין מקום בטוח בשום מקום. הוא התפשר על האקט הצונן שלו במשך כמה שנים כבר בWWE, גם כשהוא מקבל במה הוא נורא אפור ושולי, זה לא הבובי רוד של 2013 וגם לא הבובי רוד של 2017. אני לא חושב שהוא יכול וגם רוצה להגיע לגבהים האלה יותר. 

לראות את בובי רוד באמצע הריב בין AEW לבין אימפקט יהיה בעיניי טיפה מוזר בהתחשב שבשנים האחרונות הוא היה בכלל טים WWE. כמו שבאותה המידה זה מוזר לי לראות את נקאמורה משקיע בזירה כשאני יודע שהוא שם פס על זה במשך שנים, זה פשוט לא אותנטי. מעדיף שהספוט הזה ילך למתאבק עם name value קטן יותר אבל שיותר מתאים להקשר של הפוש הזה ושל המאבק הזה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
01-21-2021, 05:40 PM
(01-21-2021, 05:23 PM)SwitchBlade כתב:  
(01-21-2021, 05:12 PM)Inevitable כתב:  אני מאמין שאם בובי רוד היה פרי אייג'נט, המקום הטוב ביותר בשבילו היה להגיע לאימפקט ולדרוש להיות חלק משמעותי בכל הריב עם AEW. זאת כזאת משבצת מושלמת בשבילו בהתחשב בהיסטוריה שלו באימפקט, הדינמיקה ההילית שהוא ייצור אל מול סוואן שהוא אלוף העולם והטאלנט הבלתי ניתן להכחשה שלו. 

לדעתי חשוב לציין שאיכות של טאלנט זה נתון שמשתנה עם השנים. אנחנו רואים דוגמה חיה לעובדה הזאת בכל רגע - מירו שלא מצליח לשחזר עשירית ממה שרוסב היה בשיאו, נקאמורה שלא מצליח לייצר מאית מהstrong style שהוא הביא לכל קרב שלו בעבר, וכו וכו.
מבחינתי באופן ריאלי לבובי רוד אין מקום בטוח בשום מקום. הוא התפשר על האקט הצונן שלו במשך כמה שנים כבר בWWE, גם כשהוא מקבל במה הוא נורא אפור ושולי, זה לא הבובי רוד של 2013 וגם לא הבובי רוד של 2017. אני לא חושב שהוא יכול וגם רוצה להגיע לגבהים האלה יותר. 

לראות את בובי רוד באמצע הריב בין AEW לבין אימפקט יהיה בעיניי טיפה מוזר בהתחשב שבשנים האחרונות הוא היה בכלל טים WWE. כמו שבאותה המידה זה מוזר לי לראות את נקאמורה משקיע בזירה כשאני יודע שהוא שם פס על זה במשך שנים, זה פשוט לא אותנטי. מעדיף שהספוט הזה ילך למתאבק עם name value קטן יותר אבל שיותר מתאים להקשר של הפוש הזה ושל המאבק הזה. 

דבר ראשון, שמח שעוררתי תגובה ועוד אצלך.
דבר שני, אתה צודק רעיונית כמובן אבל אתה לדעתי טוטאלי מדיי עם האבחנות שלך.
מירו לא מצליח לשחזר את רוסב כי א' - הבוקינג שלו לא מעניין או טוב במיוחד, ב' - הוא איפשהו בין מונסטר היל לקומדי אקט (שים לב שרוסב היה קומדי אקט בעיקר כפייס בWWE), ג' - הוא לא עובד עם טאלנט חם במיוחד (יסלח לי מאור שאני טוען שצ'אק טיילור לא טאלנט חם).
אני מאמין במירו שהוא מתאבק שמסוגל לעלות לגדולתו עם המיקום הנכון והתזמון הנכון, כרגע הוא מקבל יחס של מתאבק מידקארדר מהבוקינג של AEW וככה אנחנו מתייחסים אליו בחזרה. 

לגבי נקאמורה - אתה צודק בכל מה שאתה אומר אבל אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מת לראות את נקאמורה פתאום מחליט שהוא תמיד נותן את ה100% (בהנחה ונותנים לו לעשות את זה בכלל) וחוזר לתת קרבות ענקיים ורגעים אייקונים? שנינו יודעים שהוא מסוגל לכל זה, אם אתה רוצה לנטור טינה למתאבק שאיבד את התשוקה שלו זאת זכותך, אני לא חושב שזה אומר שהוא איבד את הזכות לקבל ספוטלייט בעתיד אם ישנה את הלך הרוח שלו.

לגבי רוד - רוד קיבל במה אך ורק בNXT. ואני יודע שזה לשחק על דרגת קושי "קל" בעינייך אבל גם כשהיו לו ריצות עם חגורות במיין רוסטר הוא תמיד נדחק לשוליים.
אני יודע שזה נשמע כמו תירוץ אחרי תירוץ אבל אני לא מאמין שרוד "איבד את זה" לשנייה אחת. אני מאמין שהאיש הזה יכול להיות מיין איוונטר גם היום בWWE וגם באימפקט. אמרתי כבר שאני לא חושב שיש לו מקום בסצנת המיין איוונט של AEW כי היא מאוד מיוחדת וכרגע כוללת שניים וחצי מתאבקים בלבד - קני אומגה, ג'ון מוקסלי וסוג-של את כריס ג'ריקו. 

למרות כל מה שרשמתי אני אסתייג ואגיד - יכול להיות שאתה צודק. יכול להיות שאין למה לצפות יותר משלושת המתאבקים האלה כי הם אחרי השיא שלהם. זה טיעון סביר מאוד אפילו. אולי זה תמימות מצידי אבל אני רואה את שלושת הטאלנטים שאתה ציינת בתגובה שלך כשלושה כשרונות גדולים שעוד לא סחטנו מהם את המיץ את הסוף - יש להם עוד קצת דלק במיכל.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-21-2021, 05:46 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-21-2021, 05:47 PM על ידי King Kenny.)
בובי רוד הראה שהוא לא איבד שום דבר כשנתנו לו את הקרב אליפות נגד מקנטייר בספטמבר אם אני לא טועה. יש לו מלא לתת, פשוט אין לו איפה לתת, וכנראה גם לא יהיה לו. הוא נראה אחד שנוח לו בWWE ולא מתכוון לעזוב בקרוב, וכנראה לסיים את הקריירה שם. עצוב.

אה וכמובן שאתם טועים בנוגע למירו, הוא מעולה בAEW. מאז הבאטל רויאל בWIC נותנים לו בוקינג חזק וטוב, והוא תמיד טוב בזירה.
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
01-21-2021, 07:37 PM
וואלה זה חמוד והכל שAEW משתפים פעולה עם אימפקט אבל אפשר בבקשה להשאיר את מה שאני צריך לראות בבלוק של שעתיים במקום 2 תוכניות וגם דארק וגם BTE במיוחד כשלא אכפת לי משום דבר שקורה באימפקט
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
01-21-2021, 09:35 PM
(01-21-2021, 07:37 PM)Kamigoye כתב:  וואלה זה חמוד והכל שAEW משתפים פעולה עם אימפקט אבל אפשר בבקשה להשאיר את מה שאני צריך לראות בבלוק של שעתיים במקום 2 תוכניות וגם דארק וגם BTE במיוחד כשלא אכפת לי משום דבר שקורה באימפקט

אני חושב שזה מספיק לראות דיינמייט בשביל להבין מה קורה. אקסקליבור ושובאני מסכמים נקודות חשובות בשולחן השדרנים.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
01-22-2021, 06:51 AM
(01-21-2021, 09:35 PM)Elite Rainmaker כתב:  
(01-21-2021, 07:37 PM)Kamigoye כתב:  וואלה זה חמוד והכל שAEW משתפים פעולה עם אימפקט אבל אפשר בבקשה להשאיר את מה שאני צריך לראות בבלוק של שעתיים במקום 2 תוכניות וגם דארק וגם BTE במיוחד כשלא אכפת לי משום דבר שקורה באימפקט

אני חושב שזה מספיק לראות דיינמייט בשביל להבין מה קורה. אקסקליבור ושובאני מסכמים נקודות חשובות בשולחן השדרנים.

ג׳ים רוס עסוק בלעשות את העבודה של השופט.
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
01-22-2021, 11:51 AM

לא מכיר מתאבק שישאר באותה רמת תשוקה כשיגידו לו ביום שהוא אמור לזכות באליפות עולם "שומע רגע? הייתה אחלה כתבה עלינו בניו יורק טיימס על זה שאנחנו מקדמים את ההודי, אז הוא נשאר אלוף ואתה שוכב על הגב". ה-WWE ידעו מי זה נאקאמורה וידעו מי זה מאהל ומה כל אחד מהם שווה להם. הם בידיים שלהם חיסלו לו את המוטיבציה. ועדיין הוא פי 10 מ-90 אחוז מהרוסטר של סמאקדאון, גם כשהוא לא מתאמץ בכלל.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
01-22-2021, 11:57 AM
(01-21-2021, 05:40 PM)Inevitable כתב:  

דבר ראשון, שמח שעוררתי תגובה ועוד אצלך.
דבר שני, אתה צודק רעיונית כמובן אבל אתה לדעתי טוטאלי מדיי עם האבחנות שלך.
מירו לא מצליח לשחזר את רוסב כי א' - הבוקינג שלו לא מעניין או טוב במיוחד, ב' - הוא איפשהו בין מונסטר היל לקומדי אקט (שים לב שרוסב היה קומדי אקט בעיקר כפייס בWWE), ג' - הוא לא עובד עם טאלנט חם במיוחד (יסלח לי מאור שאני טוען שצ'אק טיילור לא טאלנט חם).
אני מאמין במירו שהוא מתאבק שמסוגל לעלות לגדולתו עם המיקום הנכון והתזמון הנכון, כרגע הוא מקבל יחס של מתאבק מידקארדר מהבוקינג של AEW וככה אנחנו מתייחסים אליו בחזרה. 

לגבי נקאמורה - אתה צודק בכל מה שאתה אומר אבל אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מת לראות את נקאמורה פתאום מחליט שהוא תמיד נותן את ה100% (בהנחה ונותנים לו לעשות את זה בכלל) וחוזר לתת קרבות ענקיים ורגעים אייקונים? שנינו יודעים שהוא מסוגל לכל זה, אם אתה רוצה לנטור טינה למתאבק שאיבד את התשוקה שלו זאת זכותך, אני לא חושב שזה אומר שהוא איבד את הזכות לקבל ספוטלייט בעתיד אם ישנה את הלך הרוח שלו.

לגבי רוד - רוד קיבל במה אך ורק בNXT. ואני יודע שזה לשחק על דרגת קושי "קל" בעינייך אבל גם כשהיו לו ריצות עם חגורות במיין רוסטר הוא תמיד נדחק לשוליים.
אני יודע שזה נשמע כמו תירוץ אחרי תירוץ אבל אני לא מאמין שרוד "איבד את זה" לשנייה אחת. אני מאמין שהאיש הזה יכול להיות מיין איוונטר גם היום בWWE וגם באימפקט. אמרתי כבר שאני לא חושב שיש לו מקום בסצנת המיין איוונט של AEW כי היא מאוד מיוחדת וכרגע כוללת שניים וחצי מתאבקים בלבד - קני אומגה, ג'ון מוקסלי וסוג-של את כריס ג'ריקו. 

למרות כל מה שרשמתי אני אסתייג ואגיד - יכול להיות שאתה צודק. יכול להיות שאין למה לצפות יותר משלושת המתאבקים האלה כי הם אחרי השיא שלהם. זה טיעון סביר מאוד אפילו. אולי זה תמימות מצידי אבל אני רואה את שלושת הטאלנטים שאתה ציינת בתגובה שלך כשלושה כשרונות גדולים שעוד לא סחטנו מהם את המיץ את הסוף - יש להם עוד קצת דלק במיכל.

שתדע שהמשפט השני שכתבת סיכם פחות או יותר את כל החיים שלי.

לדעתי קלעת בול למקורות של הדעה הזאת שלי - אני לא מכבד במיוחד עצלנות כמו שאני קולט מבובי רוד ומנקאמורה. למרות שהרגשתי שנקאמורה מנסה בכוח לשחזר חלק ממה שהיה לו פעם ופשוט לא מצליח, זה היה ניכר במיוחד בקרב גאונטלט שהיה אמור להיות הופעה מיוחדת שלו, אבל פשוט לא הצליח לעלות מהקרקע. בכיף יכולתי להביא דוגמה אחרת כמו סטיילס אבל משום מה דילגתי עליו כי אני פחות כועס עליו, אין ספק שחלק מזה זו טינה גדולה לטאלנטים שהלכו ומסרבים לחזור.

מנגד אני כן חושב שיש בך איזה חלק שנאחז יותר מידי בטאלנטים שלא מעוניינים לספק לך מוצר כזה יותר. בובי רוד לא רוצה לפרגן לך ביריבות רצינית באימפקט פשוט כי זה לא כדאי לו ונוח לו בWWE. נקאמורה בוחר לא לתת לנו קלאסיקות בG1 ובWK כי הוא החליט שהוא פורש בגיל 45 בדיוק, הולך לגלוש, והוא רוצה כסף. הכל לגיטימי.

לדעתי אנחנו עקרונית מסכימים שקיים כוח שחיקה מסוים למתאבק, במיוחד בגילאי ה40+, אבל בעוד שאתה נאחז בהם קצת יותר ומקווה שהם יגיעו שוב, אני כועס עליהם, ממשיך הלאה עקרונית ותומך בחבר'ה הצעירים בהפגנתיות. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 07:34 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר