08-29-2022, 10:20 PM
עד עכשיו, על הבמה הגדולה, כל קונטקסט שהוא לא פריים נקסט שחור וזהב, מלאכי בלאק היה בו מידקארדר, וזה בסדר, לא אומר שהוא גרוע, הוא פשוט לא מיין איוונטר, וזה ממש בסדר.
|
תגיד את האמת
|
|
08-29-2022, 10:20 PM
עד עכשיו, על הבמה הגדולה, כל קונטקסט שהוא לא פריים נקסט שחור וזהב, מלאכי בלאק היה בו מידקארדר, וזה בסדר, לא אומר שהוא גרוע, הוא פשוט לא מיין איוונטר, וזה ממש בסדר.
08-29-2022, 10:32 PM
(08-29-2022, 10:07 PM)Jon_M0xley כתב: לכן לדעתי משהו שטוני קהאן עושה איתו לא מסתדר שם. טוני קהאן לא עושה איתו כלום. זו בדיוק הבעיה. הוא קובע לו מול מי הוא יתאבק, וכמה זמן מסך הוא יקבל, אבל שום דבר שקשור לאישיות, כנראה שום דבר שקשור לפרומו, 0 תוכניות לעתיד, 0 פיתוח דמות. לפי איך שזה נראה, טוני התקשר אליו במהלך השבוע לגבי דיינמייט ואמר לו: "אתה נגד *הכנס-שם-של-קוספלייר-אחר* בדיינמייט!! LET'S FUCKING GO!". שם זה נגמר. בWWE הוא היה מוגן מהרעיונות הגרועים שלו לעצמו וידעו לערוך אותו. שם נמצא ההבדל. הרסתם.
![]() הכל.
08-30-2022, 04:55 PM
הסיטואציה של MJF ו-AEW כרגע היא סיטואציה שבה אני מוכן להתעלם מהקייפייב אם הוא מקבל טייטל שוט. פרידמן הפסיד בסקוואש אחרי 10 פאוורבומבס לוורדלו בפעם האחרונה שהוא התאבק בזירה, על הנייר הוא אמור לעמוד בתחילת התור. אבל לפעמים יש דברים שמרגישים גדולים מהקייפייב, וזאת המהות של רסלינג. כשמישהו מרגיש גדול וחם, צריך לרוץ איתו. ה-WWE עשו את זה עם דניאל בריאן אחרי שהוא הפסיד בראמבל לבריי וויאט וב-EC, וזה הביא להם את הרסלמניה הטובה בהיסטוריה לדעתי ואת אחד הסיפורים הכי טובים ברסלינג אי פעם.
אני חושב שגם יהיה קונצנזוס על זה. אחרי הקרב בדיינמייט פאנק-מוקס איבד מהערך שלו, ואין מישהו שאפשר להכניס לקרב אליפות וירגיש טבעי/לגיטימי מלבד MJF ואולי האנגמן, אבל האנגמן בהשוואה ל-MJF צונן לחלוטין. בקיצור - תנו לי את MJF באול אאוט.
08-30-2022, 06:16 PM
(08-30-2022, 04:55 PM)master of doom כתב: הסיטואציה של MJF ו-AEW כרגע היא סיטואציה שבה אני מוכן להתעלם מהקייפייב אם הוא מקבל טייטל שוט. פרידמן הפסיד בסקוואש אחרי 10 פאוורבומבס לוורדלו בפעם האחרונה שהוא התאבק בזירה, על הנייר הוא אמור לעמוד בתחילת התור. אבל לפעמים יש דברים שמרגישים גדולים מהקייפייב, וזאת המהות של רסלינג. כשמישהו מרגיש גדול וחם, צריך לרוץ איתו. ה-WWE עשו את זה עם דניאל בריאן אחרי שהוא הפסיד בראמבל לבריי וויאט וב-EC, וזה הביא להם את הרסלמניה הטובה בהיסטוריה לדעתי ואת אחד הסיפורים הכי טובים ברסלינג אי פעם. הבעיה עם טוני זה שהוא לא יודע מה עושים אחר כך(ראה ערך וורדלו). ![]()
08-30-2022, 06:33 PM
(08-30-2022, 06:16 PM)Jon_M0xley כתב: הבעיה עם טוני זה שהוא לא יודע מה עושים אחר כך(ראה ערך וורדלו). לא מדויק, וורדלו איבד הרבה מההייפ סביבו אחרי שזכה באליפות, לא רק באשמת MJF והסיפור סביבו. ![]()
08-30-2022, 06:43 PM
(08-30-2022, 06:33 PM)Mad King כתב: לא מדויק, וורדלו איבד הרבה מההייפ סביבו אחרי שזכה באליפות, לא רק באשמת MJF והסיפור סביבו. לא קשור mjf, אני אומר שטוני לוקח מה שחם ואז הולך איתו ובסוף לא יודע איך להמשיך והוא מאבד את כל המומנטום. ![]()
08-30-2022, 08:18 PM
(08-29-2022, 10:20 PM)Kamigoye כתב: עד עכשיו, על הבמה הגדולה, כל קונטקסט שהוא לא פריים נקסט שחור וזהב, מלאכי בלאק היה בו מידקארדר, וזה בסדר, לא אומר שהוא גרוע, הוא פשוט לא מיין איוונטר, וזה ממש בסדר. מבחינתי ראן שלו עם אליפות TNT יכול להיות מהטובים שהיו, אם יידעו לעשות את זה נכון. ברודי ומירו הציבו רף גבוה וזה כן משהו שבלאק יכול לעבור. כל עוד האוס אוף בלאק קיים אין לו שום זכות קיום בסצנת חגורה כלשהי, אולי באליפות הקרינג׳ של בוצ׳מניה. פיוד ארוך של בלאק-מת׳יוז על חגורת TNT עם פייאוף באחד מארבעת ה-PPV זה משהו שאני מוכן לשלם הרבה בשבילו. בינתיים שיתמקד בלקבוע תור לשיננית שתנקה לו את המיסט מהפה עם השואב הזה.
08-30-2022, 11:24 PM
הפיוד של סלביק-גיא הוא בדיוק כמו הפיוד של סינה-פאנק מבחינתי.
גיא יכול לזרוק פייפבומב אחרי פייפבומב אחרי פייפבומב אבל בסוף הבוקינג שלו, גם כאלוף, תמיד יהיה "סמי מיין איוונט" סלביק היה, ועודנו, "The face that runs this place" הוא תמיד יהיה הפנים של הפורום גיא, עד שהוא יפרוש, תתמודד עם זה.
![]() ?Do You Smell It
08-31-2022, 01:13 AM
(08-30-2022, 11:24 PM)Shalev_the rock כתב: הפיוד של סלביק-גיא הוא בדיוק כמו הפיוד של סינה-פאנק מבחינתי. זה אומר שרועי זה קווין נאש?
08-31-2022, 10:46 AM
אני לא יודע מי ינצח בקרב בין רומן לדרו, אבל אני לא מבין למה הם לא ניצלו את הזמן המטורף שהיה להם לקרב, ולשנות את הקרב לאליפות ספציפית. מה עשינו בזה שמקנטייר יזכה ב2 החגורות? אז הוא יפסיד חגורה אחת בPPV הבא לקרוס?
![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|