Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 131 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1401): « הקודם 1 ... 1151 1152 1153 1154 1155 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#11,521
09-07-2022, 03:32 PM
(09-07-2022, 11:35 AM)karusi כתב:  הפודקאסט של קורנט זה hate watchers, אנשים שרוצים לשמוע רעל וירידות. אני שומע אותו לפעמים אבל כשהוא מתחיל להכנס לשיח שוטף של רעל אני סוגר את הפודקאסט.
הפודקאסט של מלצר זה יותר דעות כזה ופילוסופיה. לדעתי לוקח את עצמו יותר מידי ברצינות ופחות אוהב לשמוע אותו.

קורנט זה המבקר קולנוע שבוחר את הסרט שכולם אוהבים ומחליט לרדת עליו כדי לעצבן את כולם.
קורנט ממשיך לרדת על האליט כי הם נותנים את הקרבות הכי טובים בדר"כ בכל קארד שהם נמצאים בו, והוא הולך נגד מי שימשוך לו הכי הרבה צופים.
אם הבאקס לא היו שם עם אומגה, הוא היה יורד על האקט הבא בתור. בקיצור- פטתי

אני לא מכבד הייטוואצ'ינג, אם אתה מבזבז על משהו 20 דקות אתה כנראה נהנה, על אותו משקל של אנשים שאומרים שהם רואים האח הגדול כי זה כזה גרוע שהם חייבים לראות.
אני לא מקשיב למלצר או קורנט באמת, אז אין לי קומנטרי על התוכן עצמו, אבל מכל מה שיצא לי להקשיב מקורנט, היה 100 אחוז זבל בטעם רע.
מלצר יצא לי להקשיב קצת יותר כי הוא מראיין אנשים שאכפת לי מהם, והוא לא מראיין מדהים, אבל הוא פשוט קצת מעצבן, ולא בלתי נסבל בצורה גרעינית כמו קורנט.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב
The following 1 user Likes Kamigoye's post:
  • NovemberMan
אתר חפש
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
#11,522
09-07-2022, 03:49 PM
(09-07-2022, 09:46 AM)NovemberMan כתב:  לא הבנתי למה נפגעת ולקחת את זה אישית?
לא קראתי למאזינים ״מעריצים״, קראתי למעריצים ״מעריצים״, יש הבדל בעיניי ויש סיבה שהשתמשתי במילה ״מעריצים״.
אם אתה חושב שזה לא רלוונטי לך לא הבנתי למה אתה מגיב ככה או שאתה כן חושב ככה ואז אין לי בעיה שנדסקס בזה.
מעריצים הם כאלו ששמעו את מלצר או קורנט אומרים 2-3 דברים שהם מרגישים דומה לגביהם ואז לגבי שאר השיט שהם אומרים הם סתם מסכימים או לא מסתייגים, יש המון כאלה באינטרנט ויש כאלה גם פה בפורום ובכל מקום של מעריצי רסלינג.
אני לא חכם יותר מאדם שמאזין לקורנט או למלצר אבל חד משמעית חכם יותר מ״מעריצים״ של שניהם שכמעט כמו שאמרת, אין להם חשיבה עצמאית, אפילו לא נתח.

אני לא לוקח את זה אישית או נפגע, אני פשוט מאוד לא מחבב את הגישה.

בסדר, הגדרת טוב יותר את המונח אליו התייחסת, אני עדיין חושב שיש פה חוסר קרדיט לאנשים ששומעים דעות מסוימות ברסלינג. אתה תוקף מחקר גרוע של אנשים והסכמה עיוורת, שזו תופעה קיימת, אבל לא מוגבלת למי שמאזין לקורנט ולמלצר. אנשים טיפשים יש בכל מקום, אין אותם במינון גבוה יותר בקרב אלה שמאזינים לקורנט. אני מצאתי שדווקא המבקרים הגדולים ביותר שלו הם אלה ששמעו אותו מקסימום 5 דק' במצטבר, רוב הdie hard של קורנט (לפחות) שתראה, מבינים מאוד בביזנס, אכפת להם, ויש להם דעות מתוחכמות יותר משנותנים להם קרדיט. אני אתן יותר קרדיט לאדם שמקשיב לקורנט או למלצר מאשר לליצן שמקשיב לסיימון מילר, בחור שגם לשמוע אותו מדבר במשך 40 שנה רצוף לא יוסיף לך הבנה לביזנס.

(09-07-2022, 11:45 AM)Moonboy כתב:  אני כבר לא שומע את קורנט כבר הרבה זמן.( או של אף אחד למען האמת)
אבל בזמנו כשהוא לא היה "עובד" הייתי מוצא את עצמי מסכים איתו יותר מאשר לא מסכים איתו.
אבל כשזה מגיע "לפליפי שיט" לדעתי קורנט הוא דוגמא טובה לעובדה - שליבלרים של היום הם השמרנים של מחר.

זה נכון, זה הbias הגדול ביותר של קורנט. 

(09-07-2022, 03:32 PM)Kamigoye כתב:  אני לא מכבד הייטוואצ'ינג, אם אתה מבזבז על משהו 20 דקות אתה כנראה נהנה, על אותו משקל של אנשים שאומרים שהם רואים האח הגדול כי זה כזה גרוע שהם חייבים לראות.
אני לא מקשיב למלצר או קורנט באמת, אז אין לי קומנטרי על התוכן עצמו, אבל מכל מה שיצא לי להקשיב מקורנט, היה 100 אחוז זבל בטעם רע.
מלצר יצא לי להקשיב קצת יותר כי הוא מראיין אנשים שאכפת לי מהם, והוא לא מראיין מדהים, אבל הוא פשוט קצת מעצבן, ולא בלתי נסבל בצורה גרעינית כמו קורנט.

כנראה שלא הקשבת לקורנט מספיק, כפי שאמרת. כי אתה בהכרח לא מבין את התוכן שאתה מדבר עליו.

לא כדאי ליפול לרטוריקה של קורנט, שהיא תוקפנית, מזלזלת ורעה. 
בפועל הבן אדם הזה, לא פעם, ניסח עבורי דברים שחשבתי בצורה מדויקת יותר משכל אחד אחר ניסח. 
לרוב מה שקורה הוא שקורנט יאמר משהו מרושע או מזלזל או איזו קללה על מתאבק, ואז בין המילים שלו יתרכך לרגע, יסתייג ויסביר את עצמו קצת יותר טוב. זבל זה לא. הוא מעולה ברסלינג, יש לו רעיונות מעולים, הגישה שלו טובה בעיניי, הוא מבין טוב יותר מהרוב המוחלט של האנשים ששמים את הדעות שלהם באינטרנט. אולי זה בטעם רע, אבל זבל? זה לא מדויק ולא נכון. 

הייטוואצ'רס חכמים יודעים שהם נהנים ממה שהם רואים. קורנט הוא אחד מהם ד.א. 
לדעתי זו תרבות ממש טובה ואני מעדיף להינות באופן אירוני מאורנג' קאסידי מאשר לנסות לקחת אותו ברצינות ולא להרגיש כלפיו כלום. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • SaHBK
חפש
Kamigoye מנותק
רוק הארד
#11,523
09-07-2022, 04:12 PM
(09-07-2022, 03:49 PM)SwitchBlade כתב:  אני לא לוקח את זה אישית או נפגע, אני פשוט מאוד לא מחבב את הגישה.

בסדר, הגדרת טוב יותר את המונח אליו התייחסת, אני עדיין חושב שיש פה חוסר קרדיט לאנשים ששומעים דעות מסוימות ברסלינג. אתה תוקף מחקר גרוע של אנשים והסכמה עיוורת, שזו תופעה קיימת, אבל לא מוגבלת למי שמאזין לקורנט ולמלצר. אנשים טיפשים יש בכל מקום, אין אותם במינון גבוה יותר בקרב אלה שמאזינים לקורנט. אני מצאתי שדווקא המבקרים הגדולים ביותר שלו הם אלה ששמעו אותו מקסימום 5 דק' במצטבר, רוב הdie hard של קורנט (לפחות) שתראה, מבינים מאוד בביזנס, אכפת להם, ויש להם דעות מתוחכמות יותר משנותנים להם קרדיט. אני אתן יותר קרדיט לאדם שמקשיב לקורנט או למלצר מאשר לליצן שמקשיב לסיימון מילר, בחור שגם לשמוע אותו מדבר במשך 40 שנה רצוף לא יוסיף לך הבנה לביזנס.

זה נכון, זה הbias הגדול ביותר של קורנט. 

כנראה שלא הקשבת לקורנט מספיק, כפי שאמרת. כי אתה בהכרח לא מבין את התוכן שאתה מדבר עליו.

לא כדאי ליפול לרטוריקה של קורנט, שהיא תוקפנית, מזלזלת ורעה. 
בפועל הבן אדם הזה, לא פעם, ניסח עבורי דברים שחשבתי בצורה מדויקת יותר משכל אחד אחר ניסח. 
לרוב מה שקורה הוא שקורנט יאמר משהו מרושע או מזלזל או איזו קללה על מתאבק, ואז בין המילים שלו יתרכך לרגע, יסתייג ויסביר את עצמו קצת יותר טוב. זבל זה לא. הוא מעולה ברסלינג, יש לו רעיונות מעולים, הגישה שלו טובה בעיניי, הוא מבין טוב יותר מהרוב המוחלט של האנשים ששמים את הדעות שלהם באינטרנט. אולי זה בטעם רע, אבל זבל? זה לא מדויק ולא נכון. 

הייטוואצ'רס חכמים יודעים שהם נהנים ממה שהם רואים. קורנט הוא אחד מהם ד.א. 
לדעתי זו תרבות ממש טובה ואני מעדיף להינות באופן אירוני מאורנג' קאסידי מאשר לנסות לקחת אותו ברצינות ולא להרגיש כלפיו כלום. 

אני גם לא מכבד את התפיסה שלו על רסלינג, זה שיש לו היסטוריה בביזנס לא אומר שהוא בהכרח מבין בביזנס עכשיו, התקופות הכי גרועות של ROH (עד ה5 שנים האחרונות) היו תחתיו, השטויות שהיו בסמוקי מאונטיין זה דברים שהוא היה עושה עליהם מטעמים אם כל אחד אחר היה עושה את זה.
הבעיה העיקרית שלי איתו אבל זה לא זה, כי בומרים שמתלוננים על ילדים היום יש מספיק, בכל תחום, אבל זה שהוא בא ממקום של לשנוא, שהכיף שלו זה לחרבן על דברים, זה פתטי ומביך בעיניי, וזה בא כפליים לצבא מעריצים שלו שמתייגים אותו בכל דבר בטוויטר ולא מסוגלים לפתח דעות משל עצמם.
הגב
The following 2 users Like Kamigoye's post:
  • karusi, NovemberMan
אתר חפש
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,483
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
#11,524
09-07-2022, 04:20 PM
קראתי שהפיילדרייבר הוסרה מהמהלכים האסורים הwwe, וקווין אואנס עומד להשתמש במהלך הזה(הפינישר שלו באינדיז) בקרוב.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
NovemberMan מנותק
ECW 97 < ECW 07
תגובות: 1,082
אשכולות: 3
Likes Given: 384
הצטרף בתאריך: Mar 2021
#11,525
09-07-2022, 04:37 PM
(09-07-2022, 03:49 PM)SwitchBlade כתב:  אני לא לוקח את זה אישית או נפגע, אני פשוט מאוד לא מחבב את הגישה.

חחח לא הגדרתי טוב יותר את המונח שאליו התייחסתי פשוט ככה אתה הבנת את זה אחי

אני אישית לא מצליח לקנות את קורנט, מרגיש לי הרבה פעמים שהוא מאלץ את הדעות שלו דרך השוואות מניפולטיביות ולרוב הוא נורא קיצוני ומיושן (ברמת ממפיס).
הוא לא יכול להבין (לרוב) שגם טאג טים כמו FTR וגם טאג כמו הבאקס יכולים להיות טובים, כל אחד בדרכו, ומעבר לזה - מבחינתו לאחד מהם אין זכות קיום שזה מה שהכי מפריע לי בו.
מבחינתו ההגדרה של פרו רסלינג היא תבנית קשיחה שאי אפשר לגעת בה וכל מי שזז ימינה או שמאלה ״שורף והורס את הביזנס״.
מעבר לכל ההייטוואטץ׳ שלו כמו שאמרו פה.
האם לפעמים הוא אומר דברים חכמים? כן. האם לפעמים כשהוא יוצא על פליפי שיט אני מסכים איתו? כן. האם לפעמים הוא מגזים? כמעט תמיד. האם אני חושב שבמינון דברים נכונים-חארטות שלו יש לו זכות שמיעה? לא, אבל זה כבר סובייקטיבי וזאת הסיבה שאני כמעט לא שומע שום דבר שלו כמו פעם. מנסה לפעמים אבל הוא מרחיק אותי בכל פעם מחדש.
[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]
הגב

•
חפש
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,761
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
#11,526
09-07-2022, 06:18 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-07-2022, 06:22 PM על ידי karusi.)
(09-07-2022, 04:37 PM)NovemberMan כתב:  חחח לא הגדרתי טוב יותר את המונח שאליו התייחסתי פשוט ככה אתה הבנת את זה אחי

אני אישית לא מצליח לקנות את קורנט, מרגיש לי הרבה פעמים שהוא מאלץ את הדעות שלו דרך השוואות מניפולטיביות ולרוב הוא נורא קיצוני ומיושן (ברמת ממפיס).
הוא לא יכול להבין (לרוב) שגם טאג טים כמו FTR וגם טאג כמו הבאקס יכולים להיות טובים, כל אחד בדרכו, ומעבר לזה - מבחינתו לאחד מהם אין זכות קיום שזה מה שהכי מפריע לי בו.
מבחינתו ההגדרה של פרו רסלינג היא תבנית קשיחה שאי אפשר לגעת בה וכל מי שזז ימינה או שמאלה ״שורף והורס את הביזנס״.
מעבר לכל ההייטוואטץ׳ שלו כמו שאמרו פה.
האם לפעמים הוא אומר דברים חכמים? כן. האם לפעמים כשהוא יוצא על פליפי שיט אני מסכים איתו? כן. האם לפעמים הוא מגזים? כמעט תמיד. האם אני חושב שבמינון דברים נכונים-חארטות שלו יש לו זכות שמיעה? לא, אבל זה כבר סובייקטיבי וזאת הסיבה שאני כמעט לא שומע שום דבר שלו כמו פעם. מנסה לפעמים אבל הוא מרחיק אותי בכל פעם מחדש.
אז אתה לא הקהל שלו... וכן אני מקשיב לו גם לפעמים עד שאני חוטף ג'ננה ממנו
נראה לי שהוא מרוויח כל כך הרבה כסף מהייטוואטצ'רים שהוא כבר תקוע בגימיק שלו
הוא ממש מצחיק אבל. שהוא אמר שפאנק בפרומו שלו לקח את הבאקס לרכבת הרים, אבל הוא לא בטוח שהם גבוהים מספיק כדי לעלות עליה חחח. והם מטר שמונים בערך אז זה קצת דבילי (כמו שרולינס קרא לאוספרי בחור קטן חחח).

תראה אבל יש לך את הצד השני של המפה, שאותו סוויטצ'בלייד וגם אחרים לא אוהב כאן (שאני לרוב מסכים איתו על הדעות)- והצד השני זה סיימון מילר- שהוא יותר מידי חיובי.
עושה ביקורות שהוא מוצא את הטוב בכל הדברים ולפעמים הוא גם נותן ביקורת שלילית, אבל הוא מנסה להיות מאוד חיובי.
לדעתי אין פה נכון ולא נכון- לקורנט יש את המאזינים שלו, למלצר את שלו ולסיימון את שלו, וסיימון מילר מוציא מספרים לא רחוקים מאלו של קורנט, אז זה רק מראה כמה סוגים שונים של אנשים יש.

עם המאזינים של יוצרי התוכן החיוביים כמו סיימון או הפילוסופים כמו מלצר אפשר איכשהו לזרום אבל עם השליליים של קורנט מאוד קשה לזרום. הם נמצאים ב eco chamber שמתאים רק למקים שבו הם נמצאים

בסופו של דבר תוכן של רסלינג זה ערימה של כסף וכל אחד מוצא את הנישה שלו כדי לקבל כסף.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
Kamigoye מנותק
רוק הארד
#11,527
09-07-2022, 06:32 PM
ג'ים קורנט מרוויח הרבה יותר כסף בפודקאסט שלו מאשר שהוא הרוויח בביזנס של פרו רסלינג, הוא יותר קרוב לג'ו רוגאן משהוא קרוב לוינס מקמהן.
הגב

•
אתר חפש
Kamigoye מנותק
רוק הארד
#11,528
09-07-2022, 09:13 PM
טוב זה נראה שמלאכי בלאק שוחרר
הגב

•
אתר חפש
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#11,529
09-07-2022, 09:15 PM
(09-07-2022, 09:13 PM)Kamigoye כתב:  טוב זה נראה שמלאכי בלאק שוחרר

לא מופתע, אחרי הקרב שלו בAO הוא נפרד מהקהל.
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,483
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
#11,530
09-07-2022, 09:19 PM
(09-07-2022, 09:13 PM)Kamigoye כתב:  טוב זה נראה שמלאכי בלאק שוחרר
בנוסף:
- חדשות עצובות לאל עליון פאט מאקפי חתם על חוזה למשרה מלאה בESPN בה הוא יפרשן את עונת הפוטבול של הקולג'ים הקרובה. מה שאומר שהוא עדיין ייקח חלק בצוות הפרשנים של סמאקדאון אבל לא על בסיס קבוע

- שון מייקלס זוכה לקידום בתפקידו וכעת הוא סגן נשיא בכיר לפיתוח כשרונות קריאייטיב.
הגדרת התפקיד כוללת בתוכו לפקח על הרחבת המותג NXT, כולל הרחבת NXT UK ל-NXT Europe וגם המשך ניהול NXT Creative וטיפול בפיתוח כישרונות במערכת ה-WWE.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1401): « הקודם 1 ... 1151 1152 1153 1154 1155 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-28-2026, 07:49 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר