Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות

עמודים (1401): « הקודם 1 ... 1166 1167 1168 1169 1170 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 
מצבי תצוגת אשכול
אשכול הדיבורים הרשמי של פורום ההאבקות
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#11,671
09-10-2022, 09:34 PM
(09-10-2022, 09:21 PM)SwitchBlade כתב:  חשיבת WWE קלאסית נוספת.
הכל לא משנה, רק הרגע. 
ואם אומגה היה מגיע לWWE ברסלמניה 2019, לא היה פופ עצום? ברור שהיה. ארגון שלם נבנה מ0 עם אומגה בראש. לא עם קודי. וקודי היה שם..... 

זה לא מדויק. לא אמרתי שהכל לא משנה, אבל לחלוטין ואיך שלא ינסו לסובב את זה הדברים הכי חשובים ברסלינג תמיד הם הרגעים. גם אם יש כאלה שמעדיפים קרבות ומובס וזיופים נורא לא מוצלחים, הרגעים הם הדברים הכי חשובים. גם בחברה כמו AEW שמתבססת על קרבות שעושים נורא טוב למלצר המכנס, הרגעים שהיו שם הם הדברים הכי חשובים. אול אאוט האחרון זה אירוע שמבוסס על רגעים. זה שהיה שם קרב שהמארקים מחשיבים להכי טוב כל בכל הזמנים ואני מחשיב כפסטיבל טמטום קרינג'י שגרם לי לחשוב פעמיים אם להתחיל לראות AEW בכלל, זה לא אומר שבסוף זה לא הרגעים שעשו את האירוע הזה. קרבות יש כמו זבל. יש היום קרבות 5 כוכבי טמטום על בסיס שבועי. לא כזה מרגש, ולא כזה רלוונטי.
זה לא הכל לא שמנה רק הרגע אלא, 90% הרגע 10% הקרב, וזה ממש לא סותר או מונע שגם הקרב יהיה טוב.

לא. אומגה לא היה מקבל ב2019 פופ עצום כי זה שהוא ביג דיל והדבר הכי טוב שנוצר אבר בבועת אינטרנט סגורה זה ממש לא אומר שאנשים מכירים אותו.
אני מדבר על התקופה שאתה ציינת. בזמן רסלמאניה 2019 AEW רק התחילה. אם לא היית מעריץ אינטרנט שמכיר את מלצר ועוקב אחרי חדשות, 99% שאין לך שום מושג מי זה. אל תיתפס לאשליה הזאת שזה שבעולם שאתה נמצא בו, שזה האינטרנט והקהילת מעריצי הארקור של רסלינג, משקפת משהו על העולם המיינסטרימי, שזה העולם שWWE מאז ומתמיד היו מעוניינים בו. זה כמו שאמרו לי לדוגמא שפאנק הרבה יותר פופולרי מסשה בנקס, לא לפי נתונים אמיתיים אלא לפי "בגלל שבעולם שלי הוא יותר פופולרי אז הוא פשוט יותר פופולרי.".
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#11,672
09-10-2022, 09:35 PM
(09-10-2022, 09:21 PM)SwitchBlade כתב:  כפי שאמרתי, אתה לא חושב על היום שאחרי.
לקודי יש בעיות, קל להתעלם מכל המסביב ולהתביית על הבנייה לרגע גדול אחד שמגיע בעוד כמה חודשים. זו בדיוק המנטליות של WWE - אתה יוצר רגע אחד גדול, לא משנה כמה זה עולה לך. לא ככה בונים כוכבים. בפועל קודי הולך למצוא את עצמו עם האליפות האוניברסלית ביד, בלי רומן, כאשר היריבות שלו עם סת' מיצתה את עצמה. מה עכשיו? לאן הולכים? כדאי לחשוב על זה.. 

חשיבת WWE קלאסית נוספת.
הכל לא משנה, רק הרגע. 
ואם אומגה היה מגיע לWWE ברסלמניה 2019, לא היה פופ עצום? ברור שהיה. ארגון שלם נבנה מ0 עם אומגה בראש. לא עם קודי. וקודי היה שם..... 

מצטער, לומר על טאלנט שהוא פחות טוב מקני אומגה זה רחוק מלזלזל. 
99.99% מהטאלנט ברסלינג אי פעם הוא בהכרח פחות טוב מקני אומגה. להכניס לשם את קודי רודס זה לא זלזול בשום צורה. 

אני חושב שקודי רודס הוא כוכב, אבל יותר מזה, בWWE ב2022 הוא פרוספקט.
אנשים אומרים 'קודי רודס' וחושבים 'קודי רודס זוכה באליפות ברסלמניה'. הוא פרוספקט של רגע אחד. אחרי הרגע האחד הזה תגיע ההתפכחות. הוא עזב את AEW אחרי שהוא הבין שיש 3-4 טאלנטים טובים יותר ממנו בארגון, זו המציאות של קודי רודס. 

אני רוצה לענות עכשיו אבל אני אחכה כמה שעות שאהיה עם מחשב כדי שאוכל לכתוב לך מגילה בהתאם, לזכר המנהל שהיה פה פעם, קראו לו גיא.

(וגם לך באם באם)
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב
The following 1 user Likes Shalev_the rock's post:
  • NoamRR
חפש
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#11,673
09-10-2022, 09:39 PM
(09-10-2022, 09:34 PM)Roger כתב:  זה לא מדויק. לא אמרתי שהכל לא משנה, אבל לחלוטין ואיך שלא ינסו לסובב את זה הדברים הכי חשובים ברסלינג תמיד הם הרגעים. גם אם יש כאלה שמעדיפים קרבות ומובס וזיופים נורא לא מוצלחים, הרגעים הם הדברים הכי חשובים. גם בחברה כמו AEW שמתבססת על קרבות שעושים נורא טוב למלצר המכנס, הרגעים שהיו שם הם הדברים הכי חשובים. אול אאוט האחרון זה אירוע שמבוסס על רגעים. זה שהיה שם קרב שהמארקים מחשיבים להכי טוב כל בכל הזמנים ואני מחשיב כפסטיבל טמטום קרינג'י שגרם לי לחשוב פעמיים אם להתחיל לראות AEW בכלל, זה לא אומר שבסוף זה לא הרגעים שעשו את האירוע הזה. קרבות יש כמו זבל. יש היום קרבות 5 כוכבי טמטום על בסיס שבועי. לא כזה מרגש, ולא כזה רלוונטי.
זה לא הכל לא שמנה רק הרגע אלא, 90% הרגע 10% הקרב, וזה ממש לא סותר או מונע שגם הקרב יהיה טוב.

לא. אומגה לא היה מקבל ב2019 פופ עצום כי זה שהוא ביג דיל והדבר הכי טוב שנוצר אבר בבועת אינטרנט סגורה זה ממש לא אומר שאנשים מכירים אותו.
אני מדבר על התקופה שאתה ציינת. בזמן רסלמאניה 2019 AEW רק התחילה. אם לא היית מעריץ אינטרנט שמכיר את מלצר ועוקב אחרי חדשות, 99% שאין לך שום מושג מי זה. אל תיתפס לאשליה הזאת שזה שבעולם שאתה נמצא בו, שזה האינטרנט והקהילת מעריצי הארקור של רסלינג, משקפת משהו על העולם המיינסטרימי, שזה העולם שWWE מאז ומתמיד היו מעוניינים בו. זה כמו שאמרו לי לדוגמא שפאנק הרבה יותר פופולרי מסשה בנקס, לא לפי נתונים אמיתיים אלא לפי "בגלל שבעולם שלי הוא יותר פופולרי אז הוא פשוט יותר פופולרי.".

אתה חושב שTNA היו *כל כך* יותר מפורסמים בזמנם מניו ג'פן ב2018? זה אותה בועה של מעריצי רסלינג סך הכל.
היית שם את האירוע בשיקאגו או פילי או משהו והוא היה מקבל פופ מפלצתי בדיוק כמו סטיילס.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
Roger מנותק
באצ'ים
#11,674
09-10-2022, 09:41 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-10-2022, 09:44 PM על ידי Roger.)
(09-10-2022, 09:24 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  שליו הגואט ורוג׳ר, אתם צודקים וטועים בו״ז.

אכן, הדיביוט של קודי ברסלמניה היה משוגע.
אבל האם זה בגלל שזה קודי, או שזה בגלל שאחד מהמקימים של הארגון השני הצטרף חזרה?
אתה חושב שכניסה של אומגה/אחד מהיאנג באקס או אפילו ג׳ריקו, וודרלו או מג׳ף היה מעורר פחות באז?

התשובה היא לא. וכולנו יודעים את זה.

ג'ריקו וורדלו או MJF.. לגמרי היו מעוררים פחות באז. זה פחות מעניין מקודי כי ג'ריקו כבר היה בWWE וורדלו וMJF לא היו במעמד הזה של לעשות דייביוט ברסלמניה ולהמשיך להישאר כל כך אובר (MJF אולי כן בעצם).
אומגה ויאנג באקס היו מעוררים אולי אותו באז והרגע של הדביוט היה דומה, אבל האחר-כך היה ממש חרא ואז המארקים כמובן היו מאשימים את הקריאייטיב ואז הכל כרגיל היה נורא משעמם כי לא באמת היו להם תוכניות או איזשהו סנטימנט מיוחד בשבילם לזכות במשהו או לכבוש איזה הר. זה נורא שקוף. עם קודי יש סיפור מושלם ועם השלכות לטווח הארוך. WWE החתימו אותו עם תשתית ועם תוכניות עתידיות, לא כמו החתמה של טוני קהאן שמביא מישהו לעשות הפתעה בדיינמייט ואז קובר אותו בדארק.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
The Tribal FISH מנותק
סיידקיק בהכחשה
תגובות: 3,211
אשכולות: 12
Likes Given: 417
הצטרף בתאריך: Feb 2021
#11,675
09-10-2022, 09:41 PM
(09-10-2022, 08:43 PM)lidoradir כתב:  יש למישהו אתר שמגריל 64 שמות לטורניר הדחות כזה עד שמגיעים לגמר ? אבל שיהיה אפשרות להניח שם גם תמונות.

שמע אני מנסה למצוא אבל ממש קשה למצוא אחד עם תמונות.
[Image: 6MdfcWM.png]
הגב

•
חפש
Roger מנותק
באצ'ים
#11,676
09-10-2022, 09:43 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-10-2022, 09:45 PM על ידי Roger.)
(09-10-2022, 09:39 PM)Kamigoye כתב:  אתה חושב שTNA היו *כל כך* יותר מפורסמים בזמנם מניו ג'פן ב2018? זה אותה בועה של מעריצי רסלינג סך הכל.
היית שם את האירוע בשיקאגו או פילי או משהו והוא היה מקבל פופ מפלצתי בדיוק כמו סטיילס.

לא ממש מבין מה TNA קשורים אבל היחס פופולריות של ניו ג'פן לבין WWE באותה תקופה, לא בבועה המארקית של האינטרנט, הוא פי 40-50 קל.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#11,677
09-10-2022, 09:58 PM
(09-10-2022, 09:41 PM)Roger כתב:  לא. אומגה לא היה מקבל ב2019 פופ עצום כי זה שהוא ביג דיל והדבר הכי טוב שנוצר אבר בבועת אינטרנט סגורה זה ממש לא אומר שאנשים מכירים אותו.

ג'ריקו וורדלו או MJF.. לגמרי היו מעוררים פחות באז. זה פחות מעניין מקודי כי ג'ריקו כבר היה בWWE וורדלו וMJF לא היו במעמד הזה של לעשות דייביוט ברסלמניה ולהמשיך להישאר כל כך אובר (MJF אולי כן בעצם).
אומגה ויאנג באקס היו מעוררים אולי אותו באז והרגע של הדביוט היה דומה, אבל האחר-כך היה ממש חרא וואז הכל כרגיל היה נורא משעמם כי לא באמת היו להם תוכניות או איזשהו סנטימנט מיוחד בשבילם לזכות במשהו או לכבוש איזה הר. זה נורא שקוף. עם קודי יש סיפור מושלם ועם השלכות לטווח הארוך. WWE החתימו אותו עם תשתית ועם תוכניות עתידיות.

ברשותך צמצמתי את כל הבלה בלה בלה אמלצר בלה בלה בלה מארקים בלה בלה בלה טוני ואתייחס לעיקר הדברים
אם את אומגה אף אחד לא הכיר ב2019, אז על סמך מה קודי זכה להייפ? בגלל שזוכרים אותו עם הריין המוצלח עם טד דיביסי ג׳וניור? אליפות הזוגות עם גולדסאסט? נו באמת.

ואיזה תוכניות ארוכות טווח הם בונים לקודי על סמך היותו קודי רודס ולא על סמך היותו סגן נשיא לעצות אחיתופל בAew?
גיא צודק פה. כל העניין זה להכניס אצבע בעין של Aew, ולהראות שבזמן שהם מדשדשים עם קרב זוגות עם טאמי, הם יכלו להיות במיין אבנט.

אבל אחרי שקודי יזכה באליפות ויהיה פה ״רגע״, יהיו לאחר מכן עוד המון רגעים של קודי באליפות הראשית. שבגדול ב2016 זה היה נתפס מזעזע כמעט כמו ג׳ינדד מאהל.

בעצם גם ב2022
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב
The following 1 user Likes Bam Bam Bigelow's post:
  • SwitchBlade
חפש
Roger מנותק
באצ'ים
#11,678
09-10-2022, 10:16 PM
(09-10-2022, 09:58 PM)Bam Bam Bigelow כתב:  ברשותך צמצמתי את כל הבלה בלה בלה אמלצר בלה בלה בלה מארקים בלה בלה בלה טוני ואתייחס לעיקר הדברים
אם את אומגה אף אחד לא הכיר ב2019, אז על סמך מה קודי זכה להייפ? בגלל שזוכרים אותו עם הריין המוצלח עם טד דיביסי ג׳וניור? אליפות הזוגות עם גולדסאסט? נו באמת.

ואיזה תוכניות ארוכות טווח הם בונים לקודי על סמך היותו קודי רודס ולא על סמך היותו סגן נשיא לעצות אחיתופל בAew?
גיא צודק פה. כל העניין זה להכניס אצבע בעין של Aew, ולהראות שבזמן שהם מדשדשים עם קרב זוגות עם טאמי, הם יכלו להיות במיין אבנט.

אבל אחרי שקודי יזכה באליפות ויהיה פה ״רגע״, יהיו לאחר מכן עוד המון רגעים של קודי באליפות הראשית. שבגדול ב2016 זה היה נתפס מזעזע כמעט כמו ג׳ינדד מאהל.

בעצם גם ב2022

איך קישרת בין קודי ב2022 ואומגה ב2019...?! WTF..

אומגה ב2019 זה מישהו שלא הייתה לו הכרה. רק האינטרנט, רק הנישה, רק ההארדקור או המארקים או איך שלא תקרא לזה. גם אם אתה אוהב אותו וגם אם אתה חושב שהוא הדבר הכי טוב שקרה לרסלינג זה דבר שאי אפשר להוכיח אחרת. כמו שאמרתי, WWE יותר פופולרים מניו-ג'פן ותמיד היו פי 40-50 ואני נדיב. היו אנשים שאני מכיר שהם מעריצי היאבקות לכל דבר שראו WWE ולא היה להם מושג ירוק מי אלה אומגה או יאנג באקס או מלצר או כל יצור אחר.
למה? כי הם לא חיו באינטרנט. לא נכנסו לחדשות, לא כתבו בפורום ולא הכירו את מלצר (אל תתייחס למילים שלי בתור קשקוש כי אם כמה שזה נראה לך כאילו זה סתם דיבור שלילי, זה לא, זה חלק מהעניין). העניין שלהם ברסלינג התחיל ונגמר בלפתוח RAW/סמאקדאון, לסיים לראות, וזהו. תאמין או לא, קיימים אנשים כאלה בעולם ויותר מאלה שנכנסים לאינטרנט.

התוכניות ארוכות הטווח הם ממש מול העיניים וגם להגחיך אותם אי אפשר כל כך מרוב שהם ברורות: הוא היה בחברה המון שנים לפני, נכשל ולא הגיע למעמד שמצופה ממנו וציפה מעצמו, הלך החוצה והקים חברה מתחרה שבנויה של שנאת האחר, חזר הרבה יותר בוגר כשכולם מכירים את מה שהוא עשה ויוצא סופר אובר וגונב את ההצגה ברסלמניה, ואז מתחיל את הדרך לאליפות ולכיבוש ההר. התוכנית הראשונה שלו שתוכננה גם היא מראש היה הפרוגרם הכי טוב של השנה וכל הקרבות שהוא נתן היו פסיכיים. קל להישאב ולהגיד "איזה תוכניות ארוכות טווח וכו'" גם בגלל המון דעות קדומות דיי אטומות וגם כי אל תשכח שהוא בספסל כבר יותר מ3 חודשים והרבה מומנטום לצערינו נעלם. מבטיח לך שלא היית אומר את אותו דבר אם הוא לא היה פצוע עכשיו.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,666
אשכולות: 26
Likes Given: 4,211
הצטרף בתאריך: Nov 2021
#11,679
09-10-2022, 10:22 PM
(09-10-2022, 10:16 PM)Roger כתב:  התוכניות ארוכות הטווח הם ממש מול העיניים וגם להגחיך אותם אי אפשר כל כך מרוב שהם ברורות: הוא היה בחברה המון שנים לפני, נכשל ולא הגיע למעמד שמצופה ממנו וציפה מעצמו, הלך החוצה והקים חברה מתחרה שבנויה של שנאת האחר, חזר הרבה יותר בוגר כשכולם מכירים את מה שהוא עשה ויוצא סופר אובר וגונב את ההצגה ברסלמניה, ואז מתחיל את הדרך לאליפות ולכיבוש ההר.

יפה. אז אתה מסכים איתי.
הסיבה היחידה שקודי אובר היא בגלל שהוא הקים חברה מתחרה וחזר.

לא בגלל יכולות זירה, לא בגלל יכולות מיק, אישיות או משהו אחר. רק בגלל שהוא היה סגן נשיא בארגון המתחרה, וחזר.
תמיד הייתי קרינג', כן כן
הגב

•
חפש
Moonboy מנותק
Rookie
*
תגובות: 165
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Dec 2021
#11,680
09-10-2022, 10:23 PM
(09-10-2022, 10:16 PM)Roger כתב:  איך קישרת בין קודי ב2022 ואומגה ב2019...?! WTF..

אומגה ב2019 זה מישהו שלא הייתה לו הכרה. רק האינטרנט, רק הנישה, רק ההארדקור או המארקים או איך שלא תקרא לזה. גם אם אתה אוהב אותו וגם אם אתה חושב שהוא הדבר הכי טוב שקרה לרסלינג זה דבר שאי אפשר להוכיח אחרת. כמו שאמרתי, WWE יותר פופולרים מניו-ג'פן ותמיד היו פי 40-50 ואני נדיב. היו אנשים שאני מכיר שהם מעריצי היאבקות לכל דבר שראו WWE ולא היה להם מושג ירוק מי אלה אומגה או יאנג באקס או מלצר או כל יצור אחר.
למה? כי הם לא חיו באינטרנט. לא נכנסו לחדשות, לא כתבו בפורום ולא הכירו את מלצר (אל תתייחס למילים שלי בתור קשקוש כי אם כמה שזה נראה לך כאילו זה סתם דיבור שלילי, זה לא, זה חלק מהעניין). העניין שלהם ברסלינג התחיל ונגמר בלפתוח RAW/סמאקדאון, לסיים לראות, וזהו. תאמין או לא, קיימים אנשים כאלה בעולם ויותר מאלה שנכנסים לאינטרנט.

התוכניות ארוכות הטווח הם ממש מול העיניים וגם להגחיך אותם אי אפשר כל כך מרוב שהם ברורות: הוא היה בחברה המון שנים לפני, נכשל ולא הגיע למעמד שמצופה ממנו וציפה מעצמו, הלך החוצה והקים חברה מתחרה שבנויה של שנאת האחר, חזר הרבה יותר בוגר כשכולם מכירים את מה שהוא עשה ויוצא סופר אובר וגונב את ההצגה ברסלמניה, ואז מתחיל את הדרך לאליפות ולכיבוש ההר. התוכנית הראשונה שלו שתוכננה גם היא מראש היה הפרוגרם הכי טוב של השנה וכל הקרבות שהוא נתן היו פסיכיים. קל להישאב ולהגיד "איזה תוכניות ארוכות טווח וכו'" גם בגלל המון דעות קדומות דיי אטומות וגם כי אל תשכח שהוא בספסל כבר יותר מ3 חודשים והרבה מומנטום לצערינו נעלם. מבטיח לך שלא היית אומר את אותו דבר אם הוא לא היה פצוע עכשיו.

האליט עשו סולד אוט לMSG.
אתה צריך לתת יותר קרדיט ל"נישת הרסלינג האינטרנטית", יש לה כוח קנייה עצום.
הגב

•
חפש
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1401): « הקודם 1 ... 1166 1167 1168 1169 1170 ... 1401 הבא »

אשכול נעול 

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול:
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-25-2026, 04:13 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר