Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 192 193 194 195 196 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,868
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#1,931
09-12-2022, 12:54 PM
(09-12-2022, 12:53 PM)lidoradir כתב:  מצוין, לפחות באשכול הזה יש לנו שקט ממך  Heart

Fair enough
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#1,932
09-13-2022, 07:46 PM
מה שמציק לי בWWE לאחרונה הוא שהם לכאורה נותנים לנו מה שאנחנו רוצים, אבל לא באמת.

ליב מורגן זו דוגמה סבירה (וגם מתאבקת סבירה ולא יותר) - WWE ידעו שהקהל תומך בה ורוצה אותה בתור אלופה, אז הם לכאורה נתנו לנו את זה, כשבפועל הריין הזה יהיה סימון וי בלבד: ריין קצר (יסתיים בER מול ראוזי), 0 ניצחונות דומיננטיים בPPV (לפי הספירה שלי בלי הקרב מול בייזלר), 0 עלילה אמיתית. זו הדרך הכי מסויגת לתת לקהל את מה שהוא רוצה.

דבר דומה היה עם מקנטייר בCATC - הם ידעו שהקהל רוצה לשמוע את Broken Dreams, אז הם נתנו פתיח קצר. בפועל זה היה סימון וי בלבד, השיר האמיתי שהיה ברקע בכניסה היה השיר הרגיל של מקנטייר.

לפעמים נראה כאילו WWE נמצאים בקונפליקט אמיתי בין מה שהם רוצים לבין מה שהקהל רוצה, כשדבר כזה קורה - במקום שרצון אחד יגבור על השני, WWE למדו פשוט לתת לקהל את הדבר שהם רוצים, רק חלול וריק מתוכן. לצורך השוואה - בWM30 הקהל רצה בריאן, WWE לא. הרצון של הקהל ניצח וקיבלנו אירוע שסובב סביב בריאן ונגמר עם תמונת הניצחון שלו. בלי טריקים ובלי שטיקים. מאז WWE למדו את אומנות הרול-אפ והסיומים המלוכלכים, עד לרמת ביצוע גבוהה בה המעריץ שלא שם לב מתפתה לחשוב שהוא קיבל את מה שרצה.

אני סקרן לראות איך הריין של ריינס יסתיים.
הסקרנות הזאת לא תהיה רלוונטית בחצי השנה הקרובה, אבל כשזה יקרה (אם בכלל), אני מוכן לשים 10 שקלים על כך שיהיה סייג גדול מאוד להפסד הזה. 
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,226
אשכולות: 9
Likes Given: 492
#1,933
09-13-2022, 07:51 PM
(09-13-2022, 07:46 PM)SwitchBlade כתב:  מה שמציק לי בWWE לאחרונה הוא שהם לכאורה נותנים לנו מה שאנחנו רוצים, אבל לא באמת.

ליב מורגן זו דוגמה סבירה (וגם מתאבקת סבירה ולא יותר) - WWE ידעו שהקהל תומך בה ורוצה אותה בתור אלופה, אז הם לכאורה נתנו לנו את זה, כשבפועל הריין הזה יהיה סימון וי בלבד: ריין קצר (יסתיים בER מול ראוזי), 0 ניצחונות דומיננטיים בPPV (לפי הספירה שלי בלי הקרב מול בייזלר), 0 עלילה אמיתית. זו הדרך הכי מסויגת לתת לקהל את מה שהוא רוצה.

דבר דומה היה עם מקנטייר בCATC - הם ידעו שהקהל רוצה לשמוע את Broken Dreams, אז הם נתנו פתיח קצר. בפועל זה היה סימון וי בלבד, השיר האמיתי שהיה ברקע בכניסה היה השיר הרגיל של מקנטייר.

לפעמים נראה כאילו WWE נמצאים בקונפליקט אמיתי בין מה שהם רוצים לבין מה שהקהל רוצה, כשדבר כזה קורה - במקום שרצון אחד יגבור על השני, WWE למדו פשוט לתת לקהל את הדבר שהם רוצים, רק חלול וריק מתוכן. לצורך השוואה - בWM30 הקהל רצה בריאן, WWE לא. הרצון של הקהל ניצח וקיבלנו אירוע שסובב סביב בריאן ונגמר עם תמונת הניצחון שלו. בלי טריקים ובלי שטיקים. מאז WWE למדו את אומנות הרול-אפ והסיומים המלוכלכים, עד לרמת ביצוע גבוהה בה המעריץ שלא שם לב מתפתה לחשוב שהוא קיבל את מה שרצה.

אני סקרן לראות איך הריין של ריינס יסתיים.
הסקרנות הזאת לא תהיה רלוונטית בחצי השנה הקרובה, אבל כשזה יקרה (אם בכלל), אני מוכן לשים 10 שקלים על כך שיהיה סייג גדול מאוד להפסד הזה. 

ה-WWE נמצאים בתקופה האחרונה בתקופת מעבר, אם תרצה "ריין מעבר" בין אלוף אחד למשנהו. הלפיד עובר מוינס לטריפל אייץ'. קשה מאוד לנקות את כל הארגון מהיד של וינס, גם אחרי שהוא עזב. לכן אתה מקבל מעין יצור כלאים. אנחנו עדיין על הלוח של וינס מקמהן, פשוט היד של טריפל אייץ' היא זו שמזיזה את הכלים. זה יקח זמן, הוא ינקה את הלוקח וישיג עוד קצת אמון ושליטה ולאט לאט נראה את ה-WWE (בתקווה) כמו ש-NXT נראתה בשיאה, עם התאמות לרוסטר הראשי. אי אפשר לשנות הכל בפחות מחודשיים. צריך לתת לו לפחות 100 ימים של חסד.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#1,934
09-13-2022, 08:06 PM
(09-13-2022, 07:51 PM)ser duncan the tall כתב:  ה-WWE נמצאים בתקופה האחרונה בתקופת מעבר, אם תרצה "ריין מעבר" בין אלוף אחד למשנהו. הלפיד עובר מוינס לטריפל אייץ'. קשה מאוד לנקות את כל הארגון מהיד של וינס, גם אחרי שהוא עזב. לכן אתה מקבל מעין יצור כלאים. אנחנו עדיין על הלוח של וינס מקמהן, פשוט היד של טריפל אייץ' היא זו שמזיזה את הכלים. זה יקח זמן, הוא ינקה את הלוקח וישיג עוד קצת אמון ושליטה ולאט לאט נראה את ה-WWE (בתקווה) כמו ש-NXT נראתה בשיאה, עם התאמות לרוסטר הראשי. אי אפשר לשנות הכל בפחות מחודשיים. צריך לתת לו לפחות 100 ימים של חסד.

אייץ' שינה לא מעט כבר תוך חודשיים.
אני מקבל את הרושם שריינס הולך להיות הגולדן בוי גם של אייץ' עד להודעה חדשה. לכן השוד של מקנטייר מרגע ההכתרה שלו מול קהל בית, עבורי, זו נקודת זמן בה לגמרי שפטתי את ההחלטה שH קיבל. בסופו של דבר ראינו שינויים גדולים לטובה - לרוב בגזרת המיד/אפרקארד. המיין איבנטרים עדיין נשארים חסינים משום מה. כמובן שיש לו תקופת חסד, למרות זאת אני חושד. ראוזי הולכת לקבל את האליפות שלה בחזרה, גרוע מאוד (היא טאלנט נורא ואיום), אולי נצטרך לחכות עוד קצת עד שהמיין איבנטרים ירגישו את הזעזוע בארגון. 
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#1,935
09-13-2022, 08:53 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-13-2022, 08:54 PM על ידי The Visionary.)
(09-13-2022, 08:06 PM)SwitchBlade כתב:  אייץ' שינה לא מעט כבר תוך חודשיים.
אני מקבל את הרושם שריינס הולך להיות הגולדן בוי גם של אייץ' עד להודעה חדשה. לכן השוד של מקנטייר מרגע ההכתרה שלו מול קהל בית, עבורי, זו נקודת זמן בה לגמרי שפטתי את ההחלטה שH קיבל. בסופו של דבר ראינו שינויים גדולים לטובה - לרוב בגזרת המיד/אפרקארד. המיין איבנטרים עדיין נשארים חסינים משום מה. כמובן שיש לו תקופת חסד, למרות זאת אני חושד. ראוזי הולכת לקבל את האליפות שלה בחזרה, גרוע מאוד (היא טאלנט נורא ואיום), אולי נצטרך לחכות עוד קצת עד שהמיין איבנטרים ירגישו את הזעזוע בארגון. 

אני חושב שקצת לא הוגן מצידנו לשפוט את H עדיין. עם כל הרצון להגיד שוינס זז הצידה ועכשיו הוא מקבל 100% מההחלטה, בסוף יש חוזים שטאלנטים חתמו עליהם, יש מחויבות של העסק לטאלנט. בין אם נאהב את זה או לא, מעכשיו ישפטו את אייץ גם על רייטינג ומניות מצד בעלי הזכויות בחברה. אי אפשר לצפות ממנו להיפטר בחודש-חודשיים מכל מי שקודמו בתפקיד החליט לשים 2-3 רמות מעל היתר. הוא ישתמש בהם כרגע, עד שהוא ימצא את הפתרון לאיזון ולאחר מכן יפר את האיזון לצד שלו.

יש לו חוזים כבדים מאוד שהוא חייב לכבד עם ריינס, לסנר וראוזי (וזה מי שיודעים עליהם), מה עדיף לו - לנצל את הסטאר פאוור שלהם כי גם ככה הם יקבלו את הכסף, או להתחיל להסתבך איתם משפטית (אם רוצים להוריד להם כסף) או שסתם ישבו בבית ויקבלו כסף על כלום ואז כולם ירימו גבה?

אז הוא עושה מה שהוא יכול - כמו שציינת זה גזרת הלואו-מידקארד. בקרוב זה גם ישפיע על המיין אבנט, אבל בסיס בונים מלמטה למעלה.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
#1,936
09-13-2022, 08:58 PM
(09-13-2022, 08:53 PM)ser duncan the tall כתב:  אני חושב שקצת לא הוגן מצידנו לשפוט את H עדיין. עם כל הרצון להגיד שוינס זז הצידה ועכשיו הוא מקבל 100% מההחלטה, בסוף יש חוזים שטאלנטים חתמו עליהם, יש מחויבות של העסק לטאלנט. בין אם נאהב את זה או לא, מעכשיו ישפטו את אייץ גם על רייטינג ומניות מצד בעלי הזכויות בחברה. אי אפשר לצפות ממנו להיפטר בחודש-חודשיים מכל מי שקודמו בתפקיד החליט לשים 2-3 רמות מעל היתר. הוא ישתמש בהם כרגע, עד שהוא ימצא את הפתרון לאיזון ולאחר מכן יפר את האיזון לצד שלו.

יש לו חוזים כבדים מאוד שהוא חייב לכבד עם ריינס, לסנר וראוזי (וזה מי שיודעים עליהם), מה עדיף לו - לנצל את הסטאר פאוור שלהם כי גם ככה הם יקבלו את הכסף, או להתחיל להסתבך איתם משפטית (אם רוצים להוריד להם כסף) או שסתם ישבו בבית ויקבלו כסף על כלום ואז כולם ירימו גבה?

אז הוא עושה מה שהוא יכול - כמו שציינת זה גזרת הלואו-מידקארד. בקרוב זה גם ישפיע על המיין אבנט, אבל בסיס בונים מלמטה למעלה.

שמע אתה צודק, אין לי באמת איך ללכת מסביב לעניין הזה.

אני מניח שאני חסר סבלנות בכל מה שנוגע לריינס. 
אני. חייב. לראות. אותו. מפסיד.

לדעתי זה מבחן האומץ האולטימטיבי של בוקר בWWE - אם הוא יכול לגרום לריינס להפסיד.
אני אפילו לא חושב שזה יוריד מריינס, רק יוסיף לו עניין כפי שלידור לדעתי אמר היום.

ובנוגע לראוזי הסנטימנט הוא אחר לגמרי - אני חושב שהיא לעד תהיה טאלנט גרוע שאשכרה לא מסוגל להפסיד, אני אשמח שהיא תצא מרסלינג כמה שיותר מהר ולא תחזור. בכנות, לא אכפת לי כמה היא טובה, אני לא רוצה אותה בזירה אי פעם. 
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
The Visionary מנותק
#1,937
09-13-2022, 09:36 PM
(09-13-2022, 08:58 PM)SwitchBlade כתב:  שמע אתה צודק, אין לי באמת איך ללכת מסביב לעניין הזה.

אני אפילו לא חושב שזה יוריד מריינס, רק יוסיף לו עניין כפי שלידור לדעתי אמר היום.

ובנוגע לראוזי הסנטימנט הוא אחר לגמרי - אני חושב שהיא לעד תהיה טאלנט גרוע שאשכרה לא מסוגל להפסיד, אני אשמח שהיא תצא מרסלינג כמה שיותר מהר ולא תחזור. בכנות, לא אכפת לי כמה היא טובה, אני לא רוצה אותה בזירה אי פעם. 

ראוזי זו בעיה. אי אפשר לברוח מזה.
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,428
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#1,938
09-13-2022, 09:36 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-13-2022, 09:37 PM על ידי Jon_M0xley.)
(09-13-2022, 08:58 PM)SwitchBlade כתב:  אני אפילו לא חושב שזה יוריד מריינס, רק יוסיף לו עניין כפי שלידור לדעתי אמר היום.

Heart Heart Heart

בנוגע לראוזי, אני מחזק אותך וגם חושב ככה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Jon_M0xley's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
Shalev_the rock מנותק
נוסטלגי
תגובות: 1,200
אשכולות: 6
Likes Given: 709
#1,939
09-13-2022, 10:12 PM
(09-13-2022, 08:58 PM)SwitchBlade כתב:  שמע אתה צודק, אין לי באמת איך ללכת מסביב לעניין הזה.

תשמע לפני 3 חודש כתבתי פה שריינס יכנס כאלוף לרסלמניה נגד רוק כי ושהם ילכו על ריין של 1000 יום לפחות.
סלביק בא והוריד אותי מהרעיון הזה כי הפיוד לא צריך אליפות ואין לזה עוד ערך מוסף, קניתי את הטיעון הזה.

מהרגע שקלטתי את האובססיה שלהם עם ספירת הימים וההצמדה של ריינס, הבנתי שזה הולך למה שכתבתי בהתחלה. בגלל זה גם לא קניתי את הטיזינג עם מקנטייר.
מה שאנחנו הולכים לראות זה לפחות עוד 9 חודשים של ריינס אלוף, עד היום ה-1000 או סמוך לו. זה בכלל לא משנה למי הוא יפסיד, אם הוא יהיה אלוף כפול עד אז במתכונת הנוכחית, כבר לא יהיה לזה ערך, בטח לא אחרי שהוא ינצח את פאקינג רוק.
הם ילכו על הפתרון הקל ויתנו לו להפסיד/תיקו נגד איזה ביסט (ברון, לאשלי, שוב לסנר?) ופדייה מוצלחת של תאורי. לשם זה הולך, זאת הגישה שלהם, אין פה שום עניין של אומץ, הם נחושים להישג היסטורי על שם רומן על חשבוננו.

בפועל מה זה אומר?
לא משנה מה הרמה של התוכניות תחת האנטר, זה תמיד ירגיש חסר.
לא משנה מי יהיה האלוף אחר כך, הריין יכשל כי הצל יהיה גדול מידי.
לא משנה שדה רוק יגיע להעביר את הלפיד, כי הוא ליטרלי מגיע לקחת את הבן דוד שלו להוליווד.
אין איך עוד להתקדם עם ריינס, אין איך לקדם איתו, אולי אחריו התפיסה שלהם תשתנה והם יבינו שאלוף שהוא מעל מעל מעל הרוסטר (ועוד שיש 14 אירועים בשנה) זה הדבר הכי גרוע שיש. לא יודע, ווישפול תינקינג.

אז מה יהיה? עוד רסלמניה עם ריינס מנצח בסוף, שוב הוא, שוב היל סוגר את האירוע. איך פעם אמר רועי ריגל? זה לא קאנון באמת. כל מה שיקרה עד שהוא יאבד את האליפות מבחינת כל השאר, לא קאנון, פשוט ככה.
אפילו התרחיש שנתתי פה של פדייה של תאורי, הם מסוגלים לחרבן את זה ושזה לא יקרה, ברגע שהחור סתום על ידי ריינס הפקק מאחורה כל כך גדול, כל השאר הולכים לטבוע.

טוב נו, לפחות יש אלטרנטיבה (הכנס פה סמיילי של איש ירוק מקיא)
[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]

?Do You Smell It
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#1,940
09-14-2022, 06:24 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-14-2022, 06:25 PM על ידי karusi.)
לתיאורי יש מזוודה כדי שקרבות התואר של ריינס לא יהיה רק "Reigns win lols" כמו אצל סינה אלה להוסיף סימן שאלה של "מה אם?"
הבעיה היא שמשתמשים בזה כל PPV וזה נהיה מטומטם

בPPV האחרון פיורי תקף את תיאורי למרות שתיאורי לא עשה משהו לא חוקי או תקף את מקנטייר, לעומת זאת סולו בא לזירה להפריע למקנטייר לנצח ולפיורי לא היה אכפת (???!)
אז לא רק שתיאורי עושה לנו "זאב זאב" אלה גם זה לא נעשה בצורה לוגית שזה הופך את זה לעוד יותר cluster fuck
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 192 193 194 195 196 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-12-2026, 04:31 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר