Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1975): « הקודם 1 ... 442 443 444 445 446 ... 1975 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,431
10-12-2022, 06:05 PM
(10-12-2022, 05:00 PM)ser duncan the tall כתב:  אין להאלאנד מחויבות אישית בגלל אביו. הוא הגיע כי הצענו לו את החוזה שהוא רצה + כולם היו בטוחים שבקיץ אמבפה מגיע לריאל מדריד כולל הם ולכן הם נטשו את המו"מ איתו וסללו את ההגעה שלו למנצ'סטר.

אמבפה באמת לא סביר שיחליף, לא מתאים לדרך שהצוות הניהולי (כפרה עליו) בונה לנו כבר יותר מעשור. אבל אני לעולם לא אומר לעולם ואם האלאנד יעזוב למדריד, יש מצב שהשייח' שלנו ירצה לעשות נה בעין וילך על כל הקופה. לא רואה את זה קורה, אבל לא פוסל גם

להאלנד יש משקעים אישיים בסיטי שבטוח משפיעים, ובגלל זה אפילו נתנו לו אופציה לסעיף שחרור לא בשמיים על מנת שיוכל לעזוב אם תהיה בעיה חמורה בסיטי, אבל לא סביר שיממש אותו.

בכל מצב, אבמפה לא מתאים לפפ ולשיטה של הקבוצה, ופפ מקבל רק מה שהוא רוצה אז אני לא חושב שיש סבירות לאמבפה בסיטי. בכל מצב השמועות הוכחשו על ידי הקבוצה, אם כי צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,432
10-12-2022, 08:43 PM
הולאנד לדעתי יישאר בסיטי הרבה זמן כל עוד הוא ישמור על היכולת שלו. יש לו שכר עצום, הליגה באנגליה בניגוד לליגה בצרפת היא תמיד רלוונטית ומלאת משחקים גדולים, סיטי מועמדת לגיטימית לצ'מפיונס כל עונה גם בלי הולאנד. מבחינה מקצועית וכלכלית אין לו סיבה לעזוב. אני חושב שזה ייראה טוב גם לאימג' ההיסטורי שלו אם הוא יצליח להוביל את סיטי לצ'מפיונס הראשון בתולדות המועדון.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
#4,433
10-12-2022, 11:51 PM
איי איי איי, מה נגיד ומה נאמר. עוד בעיטה מפוארת בדלי של המועדון הגדול הכי מקולל באירופה. ערב של כאב לב בקאמפ נואו נגמר ב3-3 והדחה מעשית לליגה האירופית (בארסה צריכה שאינטר לא תנצח את פלזן בבית בנוסף לניצחון של בארסה על באיירן. לא יקרה). עוד פעם המשחק בשליטה שלנו, שוב זה צריך להיות 3-0 ואיכשהו אנחנו מוצאים את עצמנו ב1-1.

זה התחיל הגיוני, אינטר לא באה לשחק כדורגל ולתקוע את המשחק, בארסה פתחה בהרכב דפוק עם אלונסו כמגן שמאלי אבל התקפית באופן יחסי הסתדרנו כי דמבלה קבע 1-0 שהרגיע אותנו במחצית. ואז פיקה הגיע. עם פצצה לתוך הדלי, הוא שפך את כל המים החוצה, נתן לבארלה גול עטוף במתנה ושינה את כל המנטליות של המשחק. פתאום צריך גול, צריך לזרוק הכל קדימה, ואינטר ניצלה את זה כדי להבקיע. שוב. כמו חץ בלב היה הגול של לאוטרו. טעות של בוסקטס, שלא ברמות האלה לצערי. לבנדובסקי הצליח איכשהו להשוות, התחלתי להאמין, ואז בעוד מתפרצת אינטר גמרה את הסיפור למרות שיוויון מאוחר של לבנדובסקי. אני רוצה לתת מילה טובה לסימונה אינזאגי, הוא נהנה הרבה מטעויות שלנו אבל ברגע שאינטר כבשה מהטעות של פיקה היא עטה על הטרף, רצה קדימה, לחצה בצורה נכונה וזה הביא לה את העלייה לשמינית. אם אינזאגי היה עושה בונקר מוחלט אין לי ספק שאינטר מפסידה כאן, היא לא קבוצה מספיק טובה כדי לא להפסיד בשיטת בונקר לדעתי.

אז השופט בשבוע שעבר הוא חתיכת זבל, עם פאקינג ואר הוא חשב שזה פאטי שנגע ביד ולא דמפריס (מי שלא ראה, אתם תהיו בשוק). לדעתי גם הגול שלנו נפסל סתם, אבל בסדר. היום הכל הלך טוב ואז פיקה בטעות שלא רואים במשחקי ליגה ג' במחוז תחנת הדלק ליד קניון רננים דופק אותנו. צ'אבי מחליט בהחלטה הזויה לתת לאלונסו לפתוח, שלא עשה שום דבר במשחק חוץ מלאבד כדורים. אנחנו קונים 2 בלמים ברמה גבוהה אחרי שלקח 5 שנים לזהות שהבעיה שלנו היא בהגנה, כדי שישחקו ביחד עם אראוחו ויחזיקו את ההגנה שלנו, ושלושתם נפצעים באותו זמן. 25 בעיטות לשער ורק 3 שערים (טוב, ליברפול בגמר נגד ריאל לא כבשה שער אחד מ-25 בעיטות). הפנים לליגה האירופית, הקבוצות שם בינוניות במקרה הטוב מלבד ארסנל, אבל מי אני שאזלזל.

המשחק הבא הוא קלאסיקו בביוב של ריאל מדריד, אין לי חשק לכדורגל ובטח לא למשחק הזה. משחק בין קבוצה שיכולה לחטוף 30 בעיטות לשער, לבעוט פעמיים ולנצח 3-0 לעומת קבוצה שתבעט 30 פעם לשער, תספוג 2 בעיטות לשער ותפסיד 3-0. אין לי כוח.

בכל מקרה כל האלה שאוהבים לרקוד על הדם יכולים לקפוץ לי, ויסקה בארסה, אז ולתמיד. עמדתי עם חולצה ירוקה 10 שנים רעות, אני יכול להחזיק גם עם בארסה. אנחנו נחזור.
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
#4,434
10-13-2022, 06:12 AM
(10-12-2022, 11:51 PM)master of doom כתב:  איי איי איי, מה נגיד ומה נאמר. עוד בעיטה מפוארת בדלי של המועדון הגדול הכי מקולל באירופה. ערב של כאב לב בקאמפ נואו נגמר ב3-3 והדחה מעשית לליגה האירופית (בארסה צריכה שאינטר לא תנצח את פלזן בבית בנוסף לניצחון של בארסה על באיירן. לא יקרה). עוד פעם המשחק בשליטה שלנו, שוב זה צריך להיות 3-0 ואיכשהו אנחנו מוצאים את עצמנו ב1-1.

זה התחיל הגיוני, אינטר לא באה לשחק כדורגל ולתקוע את המשחק, בארסה פתחה בהרכב דפוק עם אלונסו כמגן שמאלי אבל התקפית באופן יחסי הסתדרנו כי דמבלה קבע 1-0 שהרגיע אותנו במחצית. ואז פיקה הגיע. עם פצצה לתוך הדלי, הוא שפך את כל המים החוצה, נתן לבארלה גול עטוף במתנה ושינה את כל המנטליות של המשחק. פתאום צריך גול, צריך לזרוק הכל קדימה, ואינטר ניצלה את זה כדי להבקיע. שוב. כמו חץ בלב היה הגול של לאוטרו. טעות של בוסקטס, שלא ברמות האלה לצערי. לבנדובסקי הצליח איכשהו להשוות, התחלתי להאמין, ואז בעוד מתפרצת אינטר גמרה את הסיפור למרות שיוויון מאוחר של לבנדובסקי. אני רוצה לתת מילה טובה לסימונה אינזאגי, הוא נהנה הרבה מטעויות שלנו אבל ברגע שאינטר כבשה מהטעות של פיקה היא עטה על הטרף, רצה קדימה, לחצה בצורה נכונה וזה הביא לה את העלייה לשמינית. אם אינזאגי היה עושה בונקר מוחלט אין לי ספק שאינטר מפסידה כאן, היא לא קבוצה מספיק טובה כדי לא להפסיד בשיטת בונקר לדעתי.

אז השופט בשבוע שעבר הוא חתיכת זבל, עם פאקינג ואר הוא חשב שזה פאטי שנגע ביד ולא דמפריס (מי שלא ראה, אתם תהיו בשוק). לדעתי גם הגול שלנו נפסל סתם, אבל בסדר. היום הכל הלך טוב ואז פיקה בטעות שלא רואים במשחקי ליגה ג' במחוז תחנת הדלק ליד קניון רננים דופק אותנו. צ'אבי מחליט בהחלטה הזויה לתת לאלונסו לפתוח, שלא עשה שום דבר במשחק חוץ מלאבד כדורים. אנחנו קונים 2 בלמים ברמה גבוהה אחרי שלקח 5 שנים לזהות שהבעיה שלנו היא בהגנה, כדי שישחקו ביחד עם אראוחו ויחזיקו את ההגנה שלנו, ושלושתם נפצעים באותו זמן. 25 בעיטות לשער ורק 3 שערים (טוב, ליברפול בגמר נגד ריאל לא כבשה שער אחד מ-25 בעיטות). הפנים לליגה האירופית, הקבוצות שם בינוניות במקרה הטוב מלבד ארסנל, אבל מי אני שאזלזל.

המשחק הבא הוא קלאסיקו בביוב של ריאל מדריד, אין לי חשק לכדורגל ובטח לא למשחק הזה. משחק בין קבוצה שיכולה לחטוף 30 בעיטות לשער, לבעוט פעמיים ולנצח 3-0 לעומת קבוצה שתבעט 30 פעם לשער, תספוג 2 בעיטות לשער ותפסיד 3-0. אין לי כוח.

בכל מקרה כל האלה שאוהבים לרקוד על הדם יכולים לקפוץ לי, ויסקה בארסה, אז ולתמיד. עמדתי עם חולצה ירוקה 10 שנים רעות, אני יכול להחזיק גם עם בארסה. אנחנו נחזור.

כל הכבוד אפס
זאת רק תזכורת נוספת שכדורגל איטלקי>>>כדורגל ספרדי
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
#4,435
10-13-2022, 07:15 AM
(10-12-2022, 11:51 PM)master of doom כתב:  איי איי איי, מה נגיד ומה נאמר. עוד בעיטה מפוארת בדלי של המועדון הגדול הכי מקולל באירופה. ערב של כאב לב בקאמפ נואו נגמר ב3-3 והדחה מעשית לליגה האירופית (בארסה צריכה שאינטר לא תנצח את פלזן בבית בנוסף לניצחון של בארסה על באיירן. לא יקרה). עוד פעם המשחק בשליטה שלנו, שוב זה צריך להיות 3-0 ואיכשהו אנחנו מוצאים את עצמנו ב1-1.

יעבור לך אחרי הקלאסיקו, תרשום - בארסה וביותר מגול אחד
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
#4,436
10-13-2022, 11:22 AM
(10-13-2022, 06:12 AM)orgibor כתב:  כל הכבוד אפס
זאת רק תזכורת נוספת שכדורגל איטלקי>>>כדורגל ספרדי

אה? קודם כל דבר יפה, דבר שני בארסה זרקה את אינטר מהאלופות לפני 3 שנים, ריאל ניצחה את אינטר שנה שעברה, אתלטיקו העיפה את מילאן מהבתים, סביליה לקחה ליגה אירופית על הראש של אינטר, יובה חטפה 3-0 מויאריאל שנה שעברה בבית ועפה. תחשוב לפני שאתה מוציא כזה שלשול מהמקלדת.
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
#4,437
10-13-2022, 12:38 PM
(10-13-2022, 11:22 AM)master of doom כתב:  אה? קודם כל דבר יפה, דבר שני בארסה זרקה את אינטר מהאלופות לפני 3 שנים, ריאל ניצחה את אינטר שנה שעברה, אתלטיקו העיפה את מילאן מהבתים, סביליה לקחה ליגה אירופית על הראש של אינטר, יובה חטפה 3-0 מויאריאל שנה שעברה בבית ועפה. תחשוב לפני שאתה מוציא כזה שלשול מהמקלדת.

חחחח צוחק אחי אני פשוט ממש קנאי לכדורגל האיטלקי, אני מתאכזב שנה אחר שנה שהן משלשלות באירופה כי לדעתי כל עונה יש לפחות 10 קבוצות שיכולות להתמודד יפה באירופה(הטופ 7+ אודינזה, פיורנטינה וטורינו השנה, בשנה שעברה ורונה הייתה מדהימה) אבל באמת האנגליות והספרדיות משפילות אותנו כל פעם מחדש.
בתור אוהד מילאן מצאתי תירוצים בשיפוט מול צלסי השנה ומול אתלטיקו בשנה שעברה אבל זה לא באמת תירוץ לסיים מקום אחרון בבית שנה שעברה.
יובה השנה מביכה ברמות למרות הפציעות ועוד התערבתי בעבודה על ארגז בירה שהם יקחו אלופות, מקווה שנאפולי תצליח להישאר יציבה העונה, שהרומאיות של מוריניו וסארי יצליחו בליגה האירופית למרות הפתיחה החלשה ואפילו על אינטר אני מודה ששמחתי אתמול.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,036
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#4,438
10-13-2022, 02:05 PM

Heart
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
#4,439
10-13-2022, 04:30 PM
אם ווסטוורלד הייתה מסתיימת אחרי עונה אחת היא הייתה יכולה להיחשב אולי ליצירת מופת, העונה השנייה הייתה עוד טובה אבל לאט לאט הם זנחו את המוטיבים שהפכו אותם להצלחה והחלו להיות ההצגה הכי יומרנית על המסך.
סיימתי לפני יומיים את העונה האחרונה וברנרד ודולורס נעשו כבר לדמויות כל כך תפלות שאני לא יכול שלא לגלגל עיניים אחרי כל טקסט שלהם.
אפילו לארון פול אני כבר איבדתי כל סימפטיה מלראות אותו גוסס מחדש בכל סצינה.
ויליאם נותר הדמות הכי טובה בסדרה ואם בעונה הבאה הדברים יחזרו להיות נסובים סביבו כמו שזה מרגיש כרגע אז אולי ווסטוורלד תצליח להחזיר קצת מאמון הציבור.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,429
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
#4,440
10-13-2022, 06:41 PM
(10-13-2022, 04:30 PM)orgibor כתב:  אם ווסטוורלד הייתה מסתיימת אחרי עונה אחת היא הייתה יכולה להיחשב אולי ליצירת מופת, העונה השנייה הייתה עוד טובה אבל לאט לאט הם זנחו את המוטיבים שהפכו אותם להצלחה והחלו להיות ההצגה הכי יומרנית על המסך.
סיימתי לפני יומיים את העונה האחרונה וברנרד ודולורס נעשו כבר לדמויות כל כך תפלות שאני לא יכול שלא לגלגל עיניים אחרי כל טקסט שלהם.
אפילו לארון פול אני כבר איבדתי כל סימפטיה מלראות אותו גוסס מחדש בכל סצינה.
ויליאם נותר הדמות הכי טובה בסדרה ואם בעונה הבאה הדברים יחזרו להיות נסובים סביבו כמו שזה מרגיש כרגע אז אולי ווסטוורלד תצליח להחזיר קצת מאמון הציבור.

העונה הראשונה הייתה טובה, באמצע השנייה הפסקתי כי השתעממתי.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1975): « הקודם 1 ... 442 443 444 445 446 ... 1975 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 09:34 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר