Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1974): « הקודם 1 ... 472 473 474 475 476 ... 1974 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,731
11-13-2022, 05:41 PM
(11-13-2022, 05:28 PM)orgibor כתב:  לא יודע כמה מכם צופים בכדורסל ישראלי אבל הפועל תל אביב החתימה את צ'ינאנו אונואקו, האיש שסחב את בני הרצליה לגביע וסגנות האליפות, והוא בדיוק החתיכה שהייתה חסרה להפועל תל אביב כדי להפוך למפלצת.
בתור אוהד מכבי אני מפרגן להם על בניית סגל מדהימה, מחזיקים בישראלים טובים יותר משלנו, הדרבים הולכים להיות רותחים ומאחל להם המון הצלחה ביורוקאפ כי עכשיו הם יכולים לרוץ אפילו עד הסוף.

כאוהד הפועל עוד מהתקופה הקשה, ההחתמה הזאת תפסה אותי מאוד לא מוכן. הקבוצה השנה שווה אליפות, ההחתמה של אונואקו מפחידה, גם הגענו לסכום שנדרש כדי לשחק עם 5 זרים בליגה, וזה בא בדיוק אחרי שמכבי התקפלו והחזירו את הקהל חוץ לדרבי. יהיה אדיר השנה.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
#4,732
11-13-2022, 05:56 PM
(11-13-2022, 05:28 PM)orgibor כתב:  לא יודע כמה מכם צופים בכדורסל ישראלי אבל הפועל תל אביב החתימה את צ'ינאנו אונואקו, האיש שסחב את בני הרצליה לגביע וסגנות האליפות, והוא בדיוק החתיכה שהייתה חסרה להפועל תל אביב כדי להפוך למפלצת.
בתור אוהד מכבי אני מפרגן להם על בניית סגל מדהימה, מחזיקים בישראלים טובים יותר משלנו, הדרבים הולכים להיות רותחים ומאחל להם המון הצלחה ביורוקאפ כי עכשיו הם יכולים לרוץ אפילו עד הסוף.
ועדיין בלי ג'ייקובן הקבוצה מאבדת 75% מההרתעה שלה. יש בו תלות עצומה.
שאפו עצום להפועל על מה שהם בונים, השאלה אם באמת יש שם מועדון או סתם קפריזה של אנשי עסקים חיצוניים שחושבים שאפשר לעשות *העונה* משהו גדול ולא יותר מזה.

בכל מקרה הם מוסיפים המון פלפל לליגה שהייתה חייבת את זה אחרי הדעיכה של ירושלים.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,035
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#4,733
11-14-2022, 12:43 AM
[Image: Fhed7-V0-WQAA9v-C9.jpg]

כמה חיכיתי לזה. כריסטיאנו רונאלדו מתפוצץ על הליצנים ממנצ'סטר יונייטד, הגיע הזמן.

״אריק טן האח לא הראה כלפיי כבוד, איזו סיבה יש לי לכבד אותו?
בן אדם שלא יכבד אותי, לעולם לא יקבל ממני כבוד״

״מאז שאלכס פרגוסון עזב, מנצ׳סטר יונייטד לא התקדמה בכלום. אפילו הג׳קוזי והמטבח נשארו אותו דבר מאז שהייתי כאן בגיל 22.
הם נתנו את הסמכויות המקצועיות לראלף רנגניק, אדם שלא ששמעתי עליו לפני ושלא היה מאמן רציני.
פרגוסון יודע יותר טוב מכולם שהמועדון לא במסלול הנכון ושראוי לו, מי שלא רואה את זה או לא רוצה לראות את זה - עיוור״.

״הלכתי אחרי הלב שלי.
פרגי אמר לי ׳כריס, זה בלתי אפשרי שתחתום במנצ׳סטר סיטי׳.
אמרתי לו - ׳אוקיי בוס׳ וחזרתי ליונייטד״.

״יונייטד בגדה בי, הם ניסו להכריח אותי לעזוב את המועדון אפילו בעונה שעברה״

״עשו ממני הכבשה השחורה״

״הבת הקטנה שלי הייתה מאושפזת בבית החולים ולכן לא הייתי בקדם העונה, אנשי יונייטד הטילו ספק וגרמו לשקרים בנוגע להעדרות שלי״

״אני לא יודע למה ווין רוני מעביר עליי כל כך הרבה ביקורת.
כנראה בגלל שבזמן שהוא פרש אני עדיין הייתי ברמה הגבוהה ביותר
כריסטיאנו על רוני: ״אני לא הולך להגיד שאני נראה יותר טוב ממנו.. מה שנכון''
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
#4,734
11-14-2022, 06:29 AM
(11-14-2022, 12:43 AM)lidoradir כתב:  [Image: Fhed7-V0-WQAA9v-C9.jpg]

כמה חיכיתי לזה. כריסטיאנו רונאלדו מתפוצץ על הליצנים ממנצ'סטר יונייטד, הגיע הזמן.

״מאז שאלכס פרגוסון עזב, מנצ׳סטר יונייטד לא התקדמה בכלום. אפילו הג׳קוזי והמטבח נשארו אותו דבר מאז שהייתי כאן בגיל 22.
הם נתנו את הסמכויות המקצועיות לראלף רנגניק, אדם שלא ששמעתי עליו לפני ושלא היה מאמן רציני.
פרגוסון יודע יותר טוב מכולם שהמועדון לא במסלול הנכון ושראוי לו, מי שלא רואה את זה או לא רוצה לראות את זה - עיוור״.

״הלכתי אחרי הלב שלי.

״עשו ממני הכבשה השחורה״

״הבת הקטנה שלי הייתה מאושפזת בבית החולים ולכן לא הייתי בקדם העונה, אנשי יונייטד הטילו ספק וגרמו לשקרים בנוגע להעדרות שלי״

גילוי נאות: אוהד יונייטד.

האחד הדברים הכי חשובים בעיקרון שלי מולו זה שהקבוצה יותר חשובה מהשחקן, ומה לעשות כל אדם הגיוני יבין שהקבוצה שיחקה יותר טוב בלעדיו. כשמאמן מבקש ממך משהו אתה עושה, לא משנה מי אתה, הוא הורס לעצמו את המורשת.
הדבר היחיד שיש לו קייס זה העניין עם הילדה, ובצדק הקבוצה ניסתה להסתיר את העניין כדי לא לפגוע בו ובפרטיות שלו. עדיף השקרים מאשר שיתחילו לדבר על הבת שלו.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב
The following 1 user Likes Mad King's post:
  • DeandreTheGiant
חפש
הגב
Agent O22 מנותק
Day One Ish
תגובות: 887
אשכולות: 1
Likes Given: 111
#4,735
11-14-2022, 07:09 AM
(11-14-2022, 06:29 AM)Mad King כתב:  גילוי נאות: אוהד יונייטד.

האחד הדברים הכי חשובים בעיקרון שלי מולו זה שהקבוצה יותר חשובה מהשחקן, ומה לעשות כל אדם הגיוני יבין שהקבוצה שיחקה יותר טוב בלעדיו. כשמאמן מבקש ממך משהו אתה עושה, לא משנה מי אתה, הוא הורס לעצמו את המורשת.
הדבר היחיד שיש לו קייס זה העניין עם הילדה, ובצדק הקבוצה ניסתה להסתיר את העניין כדי לא לפגוע בו ובפרטיות שלו. עדיף השקרים מאשר שיתחילו לדבר על הבת שלו.

כל הלילה חיפשתי את דעתי על הנושא. רונאלדו בכל זאת, כולנו כאוהדי יונייטד יודעים למה אנחנו אוהדים אותם, ואחת מהסיבות זה הוא. החזקים הם אלה שנשארו אחרי הקריסה בלי פרגי ואני אחד מהם.

העיקרון הגדול שהוא מפספס כאן זה שאין שחקן גדול מהקבוצה. לצערי בעיניי אוהדים (כבשים) יש, וזה הוא. ופה מתחיל הקונפליקט בעצם, אם מסי מחר משחרר ריאיון דומה לגבי ברצלונה, מה קורה שם? האוהדים של מסי הם באמת נטו אוהדי בארסה, לעומת רונאלדו שאוהדים רבים שלו הם בכלל אוהדי ריאל ולא של יונייטד. אם ריאיון כזה יוצא כלפי פריז אז כנראה שהם יקבלו משמעותית יותר אש פשוט. אז אני לוקח מאוד בעירבון מוגבל את הריאיון הזה ובעיקר רואה בו התבכיינות.

מבחינה מקצועית, רונאלדו כבר לא שחקן הרכב לגיטימי בשום קבוצת טופ עולמית היום ואי אפשר להתכחש לזה. מנדש ניסה למצוא לו קבוצה אחרת כל הקיץ והעובדה היא שפשוט אף אחת לא רצתה אותו. עכשיו יבואו ויגידו אוהדי רונאלדו שזה אשמת יונייטד או מי מתפלא, אבל השורה התחתונה היא אותה שורה. גם ביונייטד הבינו את זה וחיפשו להוציא אותו מהקבוצה וואלה ואני לגמרי מבין אותם. שכר כל כל מוגזם ותפוקה כל כך מועטה, זה פשוט טעות מקצועית לא משנה במי מדובר.
לדעתי ההתנהלות שלו לגבי הדחיקה לספסל היא פשוט עצובה. הוא יכל להיות מנהיג מאחורי הקלעים ולפרוש במדי הקבוצה בה פרץ, אחר כך לקבל תפקיד ולהיות באמת אגדת מועדון ובמקום זה יש כתם שחור ענק על החלק האחרון של הקריירה שלו. וזו טעות
התנהלותית נקודה. במקום להיזכר כגדול מכולם הוא באופן בלתי נמנע הופך להיות אחד מהגדולים. אנחנו בדור שטעויות בסגנון הזה הן בלתי נסלחות, עם התקדמות הרשתות החברתיות הכי פשוט לא לשכוח לבן אדם את הטעויות שלו.

גם מבחינת התזמון הוא טעה, יש עוד מונדיאל שלם לפניו ובמקום להתעסק בטורניר הנבחרות האחרון שלו יתעסקו בפרובוקציה שהוא ניסה ליצור. הוא רוצה לצאת מהקבוצה בהקדם ועכשיו בעצם זה ההזדמנות הראשונה לצאת בהצהרת כוונות לחלון של ינואר, אבל הוא שרף את עצמו במועדון מוקדם מידי. הוא עדיין תחת חוזה וגם האופי שלו לא מאפשר לו לעבור לקבוצה פחות מהטופ האירופי, משהו שבכלל לא בטוח יכול לקרות איתו מבחינה מקצועית כרגע. בסיטואציה שבה אף אחת עדיין לא רוצה אותו הוא נשרף עד הקיץ והכתם ילך ויגדל.

בשורה התחתונה אני מבואס על הסיטואציה הזו. חבל לי שככה זה נגמר. בעיקר חבל לי שהוא ירד לפסים אישיים עם אריק, סהכ אני באמת לא חושב שהוא מאמן רע ובאיזשהו מקום בספק שהוא לא מכבד את אחד הגדולים בהיסטוריה.
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,379
אשכולות: 92
Likes Given: 1,257
#4,736
11-14-2022, 07:14 AM
(11-14-2022, 12:43 AM)lidoradir כתב:  כמה חיכיתי לזה. כריסטיאנו רונאלדו מתפוצץ על הליצנים ממנצ'סטר יונייטד, הגיע הזמן.

״הלכתי אחרי הלב שלי.

״עשו ממני הכבשה השחורה״

טוב... זה היה בלתי נמנע, וכצפוי, הגיע למקום מאוד מכוער ולא נעים לשני הצדדים.
כמו כדור שלג, היה ברור שזה יגיע מתישהו.
את חולצת ההרכב או אפילו מקום בסגל נראה שהוא כבר לא יקבל אחרי ראיון כזה, אבל לדעתי הוא לא היה מוציא ראיון מהסוג הזה אם הוא לא היה סגור כבר בקבוצה אחרת. לדעתי העניין עם צ'לסי נסגר מאחורי הקלעים.

זה אוטומטית מחלק ל2 מחנות: בעד רונאלדו ונגד רונאלדו. לא רק אוהדי יונייטד, אפילו אוהדים מבחוץ.
החזרה של רונאלדו ליונייטד הייתה כמו חלום שהתגשם, בתור אוהד יונייטד כמובן. גם אם זה לא באמת היה נחוץ, זה תמיד עמד על קצה הלשון. פתאום התחילו דיבורים על חתימה בסיטי וכו', ואז משום מקום, רונאלדו חוזר הביתה. פרפרים לא נורמליים בגוף.
השם שלו עשה את שלו וגרם להרבה עיניים להסתכל חזרה על המועדון הזה שמאוד רקוב בשנים האחרונות.
מבחינה מקצועית, העונה הראשונה שלו לא הייתה רעה סך הכל. הוא אמנם לא מה שהוא היה פעם, אבל הוא תמיד היה שם בשביל לתת את הגולים החשובים והבלתי אפשריים, משהו שרק הוא יכול לעשות. גם כשהיינו מקבלים 1-0 או 2-0 תוך דקות ספורות מתחילת המשחק, הוא עמד שם לעודד ולהטריף את השחקנים מחדש.

אבל, לכל מטבע יש 2 צדדים..
רונאלדו עוד לא קלט שהוא בן 37 ושהשיא שלו נמצא הרבה מאחוריו. מי שהיה רואה משחקים היה משתגע ממה שרונאלדו לפעמים עשה על המגרש.
אין לו יותר את הדריבל של פעם, אין לו את המהירות של פעם, ובכל זאת הוא היה הולך ראש בקיר. כשהוא היה מאבד אין סוף כדורים או בועט את הכדור לשמיים זה היה בסדר, אבל אם שחקן אחר היה עושה את זה, רונאלדו היה זורק ידיים ומתחיל לעשות פרצופים.
כשרונאלדו במגרש, אוטומטית הקבוצה צריכה להתאים את סגנון המשחק שלה אליו. משהו שמאוד קשה לעשות ביונייטד. השיטה של טאן האח היא לחץ בהתקפה, וזה משהו שרונאלדו לא יכול לעשות לאורך זמן. לפעמים במקום לתת פס פשוט או כדור שיכול להוביל להתקפה מסוכנת, היו שולחים כדורים ארוכים על רונאלדו רק כי רונאלדו. זאת אחת מהסיבות ואולי העיקרית לירידה הגדולה של ברונו ביכולת.
ומה עם עניין הבעיטות החופשיות? מתי בפעם האחרונה הוא הצליח להבקיע בחופשית או בכלל לבעוט למסגרת? למה הוא ממשיך לקחת חופשיות בקבוצה שיש בה את ברונו, אריקסן וראשפורד?

כריסטיאנו הוא דמות להערצה ומודל לחיקוי בשבילי, אחד מהגדולים בהיסטוריה ויש יגידו הגדול ביותר, אבל יחד עם זאת.. הוא גם צריך להבין שאין אף שחקן מעל המועדון.
חבל שזה הגיע למצב כזה, אחכה לשמוע את הראיון המלא.
[Image: main-large.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
#4,737
11-14-2022, 08:00 PM
תמיד ידעתי שליל דיקי הוא ראפר לא רע בכלל אבל לאחרונה נחשפתי לRussell Westbrook on a farm וכמה פריסטיילים שלו והבחור להביור. יש לו המון קרדיט אצלי כרגע. חבל שהוא לא מוציא דברים חדשים.
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,738
11-15-2022, 12:36 AM
אני מסכים עם רונאלדו. טן האח ניהל את כל העניין גרוע, כל משחק הוא קודם כל דאג לתת עדכון בעניין רונאלדו, לתת הסברים למה כמה ואיך וזה הדבר הכי משמעותי ששמעתי העונה בנוגע ליונייטד. מהמחזור החמישי בערך הוא היה צריך להכריז שהוא לא יענה יותר על שאלות בנוגע לכריסטיאנו וזה היה סוגר את הסיפור. אם טן האח חושב שרונאלדו מקצועית לא מספיק טוב (אני בהלם שזה יצא לי מהמקלדת) פה זה נגמר ולא צריך לדון בזה יותר. כשהוא הוציא משפטים כמו "לא הכנסתי את רונאלדו כי לא רציתי להשפיל אותו" זה הוציא אותו מטומטם וגם הגדיל את כדור השלג, אתה המאמן ולא צריך לתת הסברים כאלה מטופשים כששואלים למה שחקן לא עלה לשחק.

רונאלדו הוא פרימדונה כמובן, אבל ביונייטד ידעו מה הם החתימו והיו צריכים להתנהל בצורה יותר נכונה איתו בפן האישי. כמו שעומר אמר, רונאלדו לא מבין שהוא ירד מהאולימפוס. אני יכול להתחבר אליו, אני מתאר לעצמי שזה קשה להמשיך להשקיע באותה צורה ולהיכנע לדבר בלתי נמנע כמו הגיל, לרוע המזל זה המצב.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,739
11-15-2022, 12:57 AM
היום חזרתי מטיול קצר של 3 ימים במילאנו, צפיתי באטלאנטה-אינטר ובמילאן-פיורנטינה, הייתה אחלה חוויה.

נחתנו בשישי בערב, בשבת הסתובבנו בעיר (הופתעתי, הייתי בטוח שהעיר תהיה משעממת אבל היו אזורים מגניבים ומבנים באמת עוצרי נשימה, למרות שהלכנו איזה 15 ק"מ ביום ממש נהניתי), בראשון היו המשחקים. המשחק הראשון היה אטלאנטה-אינטר שנערך בברגמו בשעה 12:30 שעון איטליה, אז קמנו ומיד יצאנו לברגמו. אחרי נסיעה ברכבת בלי לכרטס הגענו לברגמו, עיר חביבה במרחק שעה נסיעה ממילאנו, והדבר הראשון ששמים לב אליו זה הרבה משטרות בעיר שמכוונות מכוניות וסתם מפטרלות בגלל המשחק. ישבתי ממש מאחורי השער של אטלאנטה וליד אוהדי אינטר שנתנו הצגה, למרות שמדובר באיצטדיון קטן וקומפקטי הייתה אחלה אווירה. מי שעוקב אחרי הליגה האיטלקית יודע שאטלאנטה ואינטר קבוצות מעולות והן לא אכזבו על המגרש. אטלאנטה פתחה יותר טוב בעיקר כי אינטר שיחקה באופן פסיבי, וגם הבקיעה ראשונה אחרי פנדל מעולה של לוקמן. מהרגע הזה אינטר התעוררה, השתלטה על המשחק ולאוטרו ודי מרקו עשו מה שהם רוצים, הייתה חוויה לראות אותם. אטלאנטה הצליחה לצמק לקראת הסיום אבל לא היה ספק שאינטר הייתה הקבוצה הטובה יותר והגיע לה הניצחון.

אחרי שסיימנו היינו צריכים לחזור למילאנו כדי להגיע לסן סירו (ממליץ גם ללכת לסיור, 30 יורו אמנם אבל נכנסים לחדרי ההלבשה, למוזיאון הקטן של מילאן ואינטר וכמובן מסתובבים באיצטדיון). כאן הדברים התחילו קצת להסתבך, התברברנו בדרך ובעיקר לקחנו החלטה גרועה ללכת על אוטובוס מברגמו למילאנו, אוטובוס שהיה אמור לעשות את הדרך ב-50 דקות ובסוף עשה אותה בשעתיים בגלל פקקים, אז ירדנו וניסינו להשיג אובר וכשלא הצלחנו החלטנו ללכת לסן סירו ברגל. אחרי שעברנו את החומה הכי מחורבנת שקיימת (20 דקות למשחק במקום להתקדם לאיצטדיון היינו צריכים להקיף אותה, מרחק של איזה 2-3 ק"מ), האבטחה פתחו לי את התיק והוציאו כל מה שאפשר כדי לעכב אותי כשנשמעה שריקת הפתיחה. אחרי טיפוס של איזה 2000 מדרגות לקומה השנייה אני מגיע למגרש סוף סוף, מציץ לראות מה המצב, ואז רפאל לאאו... האיצטדיון פאקינג רעד. כמה מזל היה לי להספיק לראות את הגול. אחרי כך דווקא פיורנטינה השתלטה על המגרש, הייתה יותר טובה וגם השיגה בצדק את השיוויון. אני רוצה לציין שלרפאל לאאו וטונאלי היה משחק גרוע, טונאלי חירבן כל נגיעה ורפאל לאאו מלבד הגול לא תרם כלום. למרות זאת, בדקה ה-91 מילאן השיגה את שער הניצחון ושוב האיצטדיון התפוצץ. הסן סירו איצטדיון אדיר, הוא גם ענק וגם מרגיש קומפקטי וביתי. בקיצור, ממליץ בחום על הסן סירו ועל מילאנו.

אנקדוטה קטנה - בטיול הזה נשבר המנחוס שהענקתי לקבוצות הבית במשחקים באירופה שראיתי. עם הטיול הזה הייתי ב-4 משחקים: צ'לסי-מנצ'סטר סיטי ב-2010 שנגמר 4-2 לסיטיזנס (זוכר צמד של טבס והרחקה של באלאק. הפסד הבית היחיד בליגה של צ'לסי תחת אנצ'לוטי באותה עונה, היא סיימה כאלופה עם 103 שערי זכות), ברצלונה-ריאל מדריד ב-2016 במשחק הראשון אחרי מותו של קרויף שנגמר 2-1 למדריד (קטע לבארסה 39 משחקים רצופים ללא הפסד), ושני המשחקים שראיתי בטיול הזה. אחרי שאטלאנטה-אינטר נגמר בניצחון חוץ ופיורנטינה שלטה בסן סירו חשבתי שהקללה תימשך, אבל מילאן הצליחה לשבור אותה בסופו של דבר.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 6 users Like master of doom's post:
  • Breakker, lidoradir, Mad King, orgibor, RoeeHardy, SaHBK
חפש
הגב
RoeeHardy מחובר
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
#4,740
11-15-2022, 11:40 AM
הפן האישי סביב רונאלדו הוא רק צד אחד בסיפור. הצד השני הוא מנצ׳סטר יונייטד, מועדון שכבר 10 שנים מדשדש בבינוניות ולא מגיע לשום הישגים של ממש. אמנם לטיפוסים כמו רונאלדו, איברהימוביץ׳, מוריניו וואן חאל יש אגו משותף שמספיק כדי למלא את כל המרחב מכאן עד הירח, אבל כשיותר מדי אנשים אומרים לך לאורך יותר מדי זמן שמשהו אצלך דפוק, אולי הגיע הזמן (ובאיחור של כמה שנים טובות) להתחיל לעשות בדק בית, במקום לסמן שעירים לעזאזל ולהפיל עליהם את אי ההצלחה של המועדון.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1974): « הקודם 1 ... 472 473 474 475 476 ... 1974 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 02:20 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר