11-14-2022, 06:22 PM
![[Image: FhWTycYWYAIHglJ-678x375.jpg]](https://www.postwrestling.com/wp-content/uploads/2022/11/FhWTycYWYAIHglJ-678x375.jpg)
אז כפי שהבטחתי, אלף מילים (אולי, אני לא מתכוון לספור) על NWA הארד טיימס 3.
החלטתי לצפות גם בפרי שואו, כי משום מה זה נראה שהם דחפו לשם קרבות ששייכים לקארד המרכזי.
אז פרי שואו:
מימס נגד אנת'וני אנדרוס - זה נניח קרב שלגמרי צריך להיות בפרי שואו. מימס זה מתאבק פרי שואו קלאסי שיכול לתת קרב נחמד של 5 דקות ולעולם לא יעשה שום דבר בביזנס, כל עוד הוא מתעקש לקרוא לעצמו מימס.
סליים סיזן נגד מיזרבלי פיית'פול - קרב על אליפות הזוגות של וויילדקאט ספורטס, ארגון שמעולם לא שמעתי עליו. זה אומר משהו. זה היה איטי והם פשוט עשו מהלכים, עד שזה נגמר עם באקסלייד משום מקום. בלי סטאפ, בלי איזה מהלך דאבלטים... פשוט נגמר. יש לי תחושה שאני לעולם לא אשמע יותר על סליים סיזן.
כרימסון, הפופ וJTG נגד ג'אקס דיין, מרקוריו ואלכס טיילור בקרב הארדקור הדחות - למה זה בפרי שואו? זה לא קרב של פרי שואו. כל אחד מבין כרימסון, JTG והפופ יכול להיות אלוף עולם טוב יותר מברודוס קליי והם בפרי שואו (ואני לא כזה מעריץ גדול של כרימסון). הם ממש הריצו את כל ההדחות וסיימו את הקרב בתוך 7 דקות בערך, וכל הפוקוס היה על הפיוד הנצחי של כרימסון וג'אקס דיין שנמשך כבר כמעט שנתיים.
ג'ורדן קלירווטר נגד AJ קטנזה על אליפות הTV הפנויה - טיירוס היה אלוף הTV במשך איזה שנה וויתר עליה בשביל להכנס לקרב על אליפות העולם. זה מציג את האליפות כמשהו שאמור להיות ביג דיל (למרות שזה פאקינג טיירוס העגלה), אז למה גמר הטורניר הוא בפרי שואו?
קלירווטר בעיניי הוא מקרה קלאסי של פרוספקט צעיר שהולך לשקוע תחת הבטחות של אחרים. הוא צעיר, גבוה, נראה טוב, בכושר ויש לו יסודות טובים. אני בטוח שכל פרומוטר מבטיח לו את העולם רק על סמך זה, ובינתיים ג'ורדן לא עושה שום דבר מיוחד בשביל להבדיל את עצמו. מתאבקים הרבה פחות טבעיים ממנו הולכים לעקוף אותו בסיבוב על סמך עבודה קשה, בזמן שהוא ישאר אלוף הTV בNWA.
קארד מרכזי:
נטליה מרקובה נגד מקס המשפדת בקרב ארון קבורה - קרב שבו הסטיפולציה והבוקינג פשוט עבדו לרעת המתאבקות. שתיהן מסוגלות ליותר, אבל זו גם סטיפולציה שקשה לעבוד איתה (מתאבקים טובים ומנוסים יותר נכשלו), הן גם קיבלו רק 7 דקות, וגם הבוקינג היה ממש מוזר. מקס היא המונסטר היל, אבל יש גם מנג'ר שמתערב לטובתה. ההגיון אומר שבאיזשהו שלב הבייביפייס תמצא דרך לאזן את זה, אבל שניה אחרי זה הם פשוט הביאו עוד היל שמתערב לטובת מקס. כשהמונסטר היל מנצחת עם התערבות של שני אנשים, זה לא עוזר לאף אחד.
דייבי ריצ'ארדס נגד קולבי קורינו - דייבי בא להציל את האירוע, והפעם נתנו לו גם יריב טוב לעבוד איתו, אז זה היה ממש אחלה. קולבי נראה ממש מוזר עם השפם הזה שלו, זה לא לוק שעובד עליו, אבל הוא עדיין אחלה של מתאבק. אם הם היו מקבלים 16 דקות במקום 6, אולי זה היה קרב שאפילו יכלתי להמליץ עליו, כי יש להם כימיה והם אפילו העבירו סיפור קליל של הוטרן המנוסה נגד הבחור הצעיר והמבטיח שעדיין לא מגיע לרמה שלו.
הבוץ' הכי מצחיק של הערב - ג'ו גאלי אמר שקולבי הוא הבן של סטיבי ריצ'ארדס. אני יכול להבין את הבלבול, כי אבא שלו הוא סטיב והיריב שלו הוא ריצ'ארדס, אבל זה עדיין משעשע לשמוע.
סימן השאלה נגד סימן השאלה 2 - כל הסטוריליין הזה הוא בטעם רע לדעתי. סימן השאלה המקורי נפטר לפני שנה וחצי. הם החזירו את הגימיק בשביל היט. אחד מהם זה רודני מאק שעם כל הכבוד, לא סוחב קרב ב2022 (לא שהוא סחב בשיא שלו). ה20 איש בקהל הגיבו לזה, אז אני בטוח שקורגן מרוצה מהעבודה שלו כאן.
הומסייד נגד קרי מורטון - הקרב הקודם שלהם הפתיע לטובה, אבל הומסייד הוא לא בדיוק מישהו שאפשר לסמוך עליו להחזיק רמה גבוהה ב2022. מתוך 5 קרבות שלו, יהיה אחד מעולה, שלושה בינוניים ואחד גרוע. זה פשוט היה אחד הבינוניים. הוא היה היל מוצלח, אבל זה לא היה קרב רסלינג מרשים (ועדיין, אחד הקרבות הטובים באירוע). קרי ממשיך להשתפר וזה נחמד ששמו עליו אליפות. אני רק מקווה שהוא יהיה קצת יותר מ"הבן של" בשלב מסויים.
ת'רילבילי סילאס נגד אודינסון - בוקינג מטומטם. אני לא יודע אם זה משהו שנדפק בגלל שאלדיס דפק להם ברז, אבל גם אם כן - זה בוקינג מטומטם.
הם בנו את אודינסון לכיוון המאין אבנט, הוא היה בפיוד עם ניק אלדיס. גם אם הוא היה אמור לעשות ג'וב לאלדיס כאן, אין סיבה לתת את זה לת'רילבילי, ובטח לא תוך 4 דקות.
אודינסון הוא לא איזה מתאבק מבריק, אבל הוא מישהו שנראה מעולה על פוסטר ואני יכול להבין למה הם קידמו אותו. ת'רילבילי קצת יותר טוב בזירה (דייבי ריצ'ארדס גרם לו להיראות טוב בקרב שלהם), אבל הוא מכוער ויש לו גימיק מטומטם.
הפיקסרס נגד הספקטקולרס - אני לא בטוח אם אני ממש שונא את הפיקסרס או ממש אוהב אותם. הם זוג שמנים שבקושי זזים, אבל משהו בהם כל כך מתאים למוצר של NWA וכל כך מייצג אותו שאני לא יכול שלא ליהנות מהם. יש איזשהו קסם מוזר באקט הזה שתופס אך ורק בNWA.
כל כך גרוע שזה טוב כנראה.
סאיון נגד דאק דרייפר - אם יום אחד NWA יחליטו שבא להם להיות ארגון רסלינג טוב, אני חושב שדרייפר יכול להיות אחלה תוספת לרוסטר שלהם. הוא מרגיש הרבה יותר שייך במוצר שלהם ממה שהוא היה בROH, אבל הקרב הזה היה בעיקר שואוקייס לסאיון (שהפעם לא הייתי צריך לגגל בשביל לזכור שזה רוברט אנת'וני במסיכה, אז יש התקדמות מהפעם הקודמת שראיתי אותו). לא רע, אבל גם לא מדהים. רוברט אנת'וני במסיכה זה עדיין רוברט אנת'וני והוא עדיין לא מתאבק מלהיב במיוחד. אני מכיר אותו מעל עשור כנראה, ואף פעם לא יצא לי לראות קארד ולחשוב "הו וואו, יש פה קרב של רוברט אנת'וני, אני חייב לצפות בזה". אם NWA מתכוונים להמשיך לדחוף אותו בכל הכוח כמו שהם עושים, האתגר שלהם הוא לשנות את התפיסה הזאת.
פרטי אמפאוורד נגד מאדי ומיסה קייט - פרטי אמפאוורד (ספציפית קנזי פייג') נראות טוב כשהן בזירה נגד מתאבקות מנוסות, אבל עדיין אין להן את היכולת להוביל קרב וראו את זה כאן. זה היה קרב סביר, אבל זה הרגיש בעיקר כמו ארבע מתאבקות צעירות שפשוט נזרקו החוצה עם כיוון מסויים, אבל הן עדיין יחסית אבודות כשזה נוגע לביצוע ואף אחת לא יכלה לתפוס פיקוד ולהוביל את הקרב. אני עדיין מאמין שיש לקנזי פייג' פוטנציאל לצמוח למשהו מיוחד, אבל היא עדיין לא במקום שהיא יכולה לסחוב עוד 3 מתאבקות פחות מנוסות ממנה ובטח שלא בPPV.
תום לאטימר נגד EC3 - לEC3 יש קעקועים חדשים ומכוערים, ואני בטוח שהוא כתב פרומו ארוך ו"עמוק" על המשמעות שלהם.
אם CYN לא הייתה הוכחה טובה מספיק שאין לEC3 שום מושג בסטוריטלינג, הוא קפץ לNWA בשביל להוכיח את זה שוב. אחרי הקרב הזה, אני מרגיש שאני לא יכול יותר לצחוק על רומן ריינס והמונולוגים שלו תוך כדי קרבות, כי EC3 ליטרלי לקח מיקרופון והתחיל לחתוך פרומואים על האלכוהוליזם של לאטימר ועל אישתו. האנגל של ההיל שמנסה לגרום לפייס לאבד שליטה ולהיפסל זה משהו שנעשה בעבר, אבל מעולם לא נעשה כל כך גרוע.
לה רבליון נגד הוקס איירי - לא חשבתי שיבוא היום שבו קרב כזה יגרום לי להגיד "הולי שיט, סוף סוף משהו טוב", אבל הקארד הזה היה כל כך מעייף שזאת הייתה המחשבה הראשונה שלי.
MOTN, חוץ מהסיום המטומטם. איכשהו הם הצליחו להרים את הקהל אחרי שEC3 הרג אותם, והקהל היה מוכן לראות את הוקס איירי זוכים באליפות נטו בזכות עבודה טובה לאורך קרב שלם, ואז הבוקינג האידיוטי של NWA עושה את זה שוב עם סיום שאפילו לא גורם לך לשנוא את ההילים, אלא פשוט לחשוב שהשופט הוא אידיוט.
קמיל נגד קיילין קינג נגד צ'לסי גרין - לעולם לא אבין למה קורגן לא דוחף את קמיל בתור הפנים של הארגון. צ'לסי גרין היא ברמת האנטי דראו בשבילי. קמיל נגד קיילין קינג היה קרב טוב כשזה היה רק שתיהן, עם צ'לסי הרמה ירדה.
הם מתחילים להראות סימנים שהריין של קמיל כאלופה מתקרב לסיום, ואני מקווה שעם זה גם התקופה שלה בNWA. שתלך לWWE, שתלך לAEW, שתלך לאימפקט - כל מקום, רק שלא תתבזבז בארגון המת הזה יותר.
טרבור מורדוך נגד טיירוס נגד מאט קרדונה - לא באמת היה לקרב הזה סיכוי. הכל היה על הכתפיים של מורדוך וקרדונה, ואלה לא כתפיים חזקות מספיק בשביל להרים את המשקל של ברודוס קליי.
קרדונה הוא אחלה, אבל יש לו סגנון מאוד מסויים שזה פשוט להיות היל של ספורטס אנטרטיינמנט. מורדוך מאוד מנסה ומשתדל ועושה את כל המאמצים להיות מתאבק ברמה גבוהה של מאין אבנט, אבל הוא פשוט לא זה. אחד על אחד זה יכול לעבוד, כי מורדוך הוא כן פייס סימפטי וקרדונה הוא היל מעצבן טוב. זה לא עובד כשהבייביפייס האמיתי בקרב, מי שהם צריכים לשים אובר הוא ברודוס קליי, מתאבק שאין לו ברכיים, אין לו קרדיו ואין לו כישרון.
אבל הוא מופיע בפוקס ניוז עם מיליוני צופים! הוא דראו! הוא דראו כל כך גדול, שקורגן היה צריך להחשיך את האולם שלא יראו כמה הוא מלא בכל האנשים שהפאנקזאורוס הביא מפוקס ניוז.
NWA אשכרה הצליחו להרים אירוע של 3 וחצי שעות, 16 קרבות, ואני לא יכול בלב שלם להמליץ אפילו על קרב אחד. באירועים קודמים מצאתי משהו להתחבר אליו, משהו להחמיא עליו, כאן לא היה כלום. ריצ'ארדס נגד קולבי היה טוב, אבל הם לא קיבלו מספיק זמן. לה רבליון נגד הוקס איירי היה טוב, אבל הסיום כל כך גרוע שהוא מוריד מהקרב.
מה שמאכזב אותי זה שאהבתי את NWA תחת קורגן ב2018-2019, אבל מהר מאוד זה ברור שמדובר באדם שאין לו שום מושג ברסלינג מודרני. לא בגלל שזה מוצר שונה, כי דווקא אהבתי את פאוור כשהפוקוס היה על פרומואים וקרבות קצרים. הבעיה היא שאין לו שום עין לטאלנט. הוא מכיר את האנשים שהוא עבד איתם בTNA לפני כמה שנים, והיו כמה אנשים שהוא ירש מההנהלה הקודמת של NWA שהוא טיפח, אבל אין לו מושג מה קורה בעולם הרסלינג מעבר לזה.
אני עוקב אחרי ראיונות איתו מדיי פעם ואני פשוט מבין כמה האיש אבוד. כשהוא דיבר על ההחלטה שלו להביא את מאט קרדונה, הסיבה הייתה "צ'לסי גרין המליצה לי עליו ואני סומך עליה". הוא לא הכיר מתאבק שעובד בTV כבר 16 שנה והיה צריך המלצה מאישתו. היה לו גל של פרי אייג'נטס מWWE בשנתיים האחרונות, רק תבחר את מי אתה רוצה, והוא בקושי ניצל את זה כי הוא לא מכיר אף אחד. הוא הביא את מייק בנט, EC3 וצ'לסי גרין - האנשים שעבדו איתו בTNA.
אז עכשיו יש לו ארגון של יוצאי TNA שמכל מיני סיבות לא התברגו במקום טוב יותר, כמה מתאבקי אינדיז בינוניים שאומנו ע''י אנשים שהוא מכיר ועוד 2-3 "בנים של".
ספרתי בקארד הזה משהו כמו 10 מתאבקים שיכולים ברגע זה להיות אלופי עולם מוצלחים יותר מברודוס קליי, אבל בילי קורגן הולך לרדוף אחרי קהל המעריצים של פוקס ניוז, שלעולם לא ירכוש שום אירוע של NWA. אלדיס צודק, המוצר באמת מביך.

![[Image: wwe-world-title.jpg]](https://i0.wp.com/sportzwiki.com/wp-content/uploads/2021/06/wwe-world-title.jpg)
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)
![[Image: afseByC.gif]](https://i.imgur.com/afseByC.gif)