Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 117 118 119 120 121 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE NXT 11.5.2021

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 11.5.2021
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,219
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,968
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-12-2021, 03:41 PM
[Image: 20210504_NXT_Prev_Kushida_Santos_FC_Toni...82effa.jpg]

אלוף NXT קאריון קרוס ניצח את אוסטין ת'אורי, קרוס נתן לת'אורי מרפק לעורף, אחר כך נתן לו אגרופים לעורף בלי הפסקה, קרוס מסתכל על גרגאנו וחונק את ת'אורי עד שהשופט מסיים את הקרב, אחרי הקרב קרוס מסתכל על גרגאנו, פין באלור מופיע בזירה והוא נעמד ליד קרוס, באלור אומר לקרוס שהוא לא מחכה בתור והוא רוצה את הקרב החוזר שלו, קרוס עונה לו שהוא רוצה את זה כמוהו, באלור אומר שזה סגור.

מוקדם יותר ליאון ראף מתפרץ למשרדו של ויליאם ריגל, ליאון ראף דורש קרב הערב, ריגל אומר שהוא לא מסכים לו אחרי מה שקרה לו בשבוע שעבר, ליאון ראף מעיף דברים במשרד וריגל עונה לו שהוא לא יתאבק הערב.

אלופי הזוגות של נקסטי MSK ניצחו את בריזאנגו, MSK נתנו דאבל טים לבריז וווס לי הצמיד את בריז לניצחון, הקרב הקרב MSK מסתכלים על המסך ופונים ללגאדו דל פנטזמה, הם שואלים אם הם רוצים את אליפות הזוגות ואומרים להם שיבואו אליהם.

ג'וני גרגאנו נכנס למשרד של ויליאם ריגל, ג'וני מתעצבן על זה שהוא צריך להגן על אליפות צפון אמריקה בשבוע הבא נגד ברונסון ריד, ריגל מאחל לו בהצלחה.

פיט דאן בזירה, אוני לורקן עומד בחוץ, דאן אומר שקרוס בחר את באלור והוא לא מאשים אותו כי הוא יודע שהוא הקרב הכי קשוח שיש, דאן אומר לקרוס שימשיך להתחמק ממנו כי בסוף האליפות הזאת תיהיה שלו כי הוא האיש הכי קשוח ב-NXT ונראה אם מישהו חושב אחרת, פיט דאן מציב אתגר ואומר שמישהו ינסה להוכיח אחרת, ליאוף ראף מגיע מאחורי דאן ומתחיל לתקוף אותו, זה מוביל לקרב הבא.

פיט דאן ניצח את ליאון ראף, ראף קפץ מהטופ רופ אך דאן הוריד אותו באגרוף, אחר כך פיט דאן מכניע את ראף ונותן לו מרפקים לראש עד שהשופט מסיים את הקרב, אחרי הקרב פיט דאן מעקם לליאון ראף את האצבעות.

מוכרז לעוד שבועיים :
- פין באלור נגד קאריון קרוס בקרב על אליפות NXT.
- הדביוט של פרנקי מונט.

קרב על אליפות הנשים של NXT
ראקל גונזאלס ניצחה את מרצדס מרטינז ושמרה על אליפות הנשים של NXT, ראקל הצמידה את מרטינז לניצחון אחרי ואן ארם פאוורבומב.

מאחורי הקלעים רואים מספר שופטים מרחיקים את ג'וני גרגאנו ואוסטין ת'אורי מהלוקר רום, אחר כך המצלמה נכנסת לבפנים ורואים את ברונסון ריד על הריצפה, ריד צועק שג'וני גרגאנו הוא איש מת.

אייזה סוורב סקוט יוצא החוצה, הוא אומר שהדברים הולכים להיות יותר מפחידים ב-NXT, כל חברי הקבוצה יוצאים החוצה : AJ פרנסיס, אשנטה אדוניס ובריאנה ברנדי, לכל הקבוצה קוראים היט רו(Hit Row) - סקוט אומר שהוא מודה שהוא עשה הרבה טעויות ב-NXT אבל הגדולה מכולם היא שהוא רצה להיות משהו שכולם רצו שהוא יהיה, סקוט אומר שהוא פראי, לא מכבד ומסוכן, סקוט עובר לדבר על הצוות שלו ומציג את טופ דולה(פרנסיס), טופ דולה מדבר על הדרך שהוא עשה כדי להגיע ל-NXT, אחר כך אשנטה אדוניס מדבר בקטנה ונותן קטע ראפ, אחרונה לדבר היא בריאנה ברנדי שגם מדברת על הדרך שלה, אחר כך היא מזכירה את ליאון ראף ומה שעשו לו שבוע שעבר, סקוט מסיים ואומר שהם בעיה וביחד הם מפיקים להיטים, סקוט מסיים ואומר שהם היט רו ואם לא ידענו... עכשיו אנחנו יודעים.

מוקדם יותר מכירה פומבית של בית ענק, מספר אנשים שמשתתפים יושבים, קמרון גריימס יוצא ממכונית יוקרה ומצטרף, כולם מתחילים להציע מחירים, גריימס מתעצבן שמתחרים איתו ומציע מחיר של 8 מיליון דולר, בדיוק לפני הפסיקה מישהו צועק 20 מיליון דולר, האיש הזה מתגלה כטד דיביאסי, טד דיביאסי צוחק על גריימס, קמרון גריימס צועק.

משודר סרטון על היריבות בין זואי סטארק וטוני סטורם.

קייל אוריילי ניצח את אוני לורקן לצד פיט דאן, אוריילי הצמיד את לורקן לניצחון אחרי ני דרופ מהטופ רופ, מיד אחרי הקרב פיט דאן תוקף את קייל אוריילי, לורקן מצטרף לדאן והם תוקפים ביחד את אוריילי, בובי פיש עושה את החזרה שלו ותוקף את פיט דאן ואוני לורקן, פיש בועט בדאן שעף מהזירה, אוריילי בועט בלורקן שיוצא מהזירה, בובי פיש וקייל אוריילי מביטים אחד בשני, קייל אוריילי אומר לפיש שזה טוב לראות אותו, פיש עונה שטוב לחזור, אוריילי מודה לו ואומר לו שעכשיו הוא בקטע משלו, פיש עונה לו שיש לו חשבון לסגור עם דאן ולורקן, פיש אומר לאוריילי שהוא יראה אותו מתי שהוא יראה אותו והולך.

ברונסון ריד מופיע מאחורי הקלעים, הוא אומר שנמאס לו מגרגאנו, ת'אורי ומהדרך, ריד אומר שריגל נתן לו את מה שהוא רצה והקרב בשבוע הבא נגד ג'וני גרגאנו יהיה קרב כלוב.

מוכרז לשבוע הבא :
- ברונסון ריד נגד ג'וני גרגאנו בקרב כלוב על אליפות צפון אמריקה.
- טוני סטורם נגד זואי סטארק.

קרב על אליפות משקל קל - 2 מתוך 3 הכרעות
קושידה ניצח את סאנטוס אסקובר 2-1 ושמר על אליפות משקל קל, מיד בתחילת הקרב לגאדו דל פנטזמה ניסו לתקוף את קושידה, MSK יצאו החוצה ותקפו את לגאדו, השופט הרחיק את כולם, אסקובר נתן לקושידה פנאטום דרייבר והצמיד לניצחון ועלה להובלה, קושידה הכניע את אסקובר והשווה את התוצאה, קושידה חנק את אסקובר ואז נתן לו סופלקס והצמיד לניצחון.
[Image: 20210511_NXT_FinalP--0785395e03ef73338cd...8eae02.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,814
אשכולות: 59
Likes Given: 4,461
05-12-2021, 05:39 PM
NXT אחלה, פחות טוב משבוע שעבר אבל הם עדיין חד משמעית ב100% על הגל.

- באלור/קרוס זה נהדר, מצחיק שהכריזמה בניהם מתחלקת ככה: 50% באלור, 40% סקארלט, 10% קרוס. 
הגיע הזמן שבאלור ישבור את קרוס ויחזיר לעצמו את אליפות NXT.

- ת'אורי בהופעה מכוננת עבורו, בעיניי ניצחון שלו היה מתאים, אבל נמשיך מכאן. הפוטנציאל בשמיים, גרגאנו בתפקיד טוב בתור מי שמלווה את ת'אורי.

- פיט דאן כנראה בחמישיה הראשונה של המתאבקים הכי טובים בWWE. כנראה ממש שם מתחת לרומן ריינס, הופעה נפלאה נוספת שלו. אהבתי את החיוך שלו אחרי שליאו ראש תקף אותו, זה בדיוק מה שהוא רצה. ההכנעה החדשה ברוטאלית בדיוק כמו שהוא צריך, נו.... למה הוא לא אלוף הWWE עדיין?

- הסטייבל החדש נראה נהדר.
נראה איך הם יהיו בזירה.

- ראקל. גונזלס. אוברייטד. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,746
אשכולות: 9
Likes Given: 3,908
05-12-2021, 05:56 PM
(05-12-2021, 03:41 PM)lidoradir כתב:  ג'וני גרגאנו נכנס למשרד של ויליאם ריגל, ג'וני מתעצבן על זה שהוא צריך להגן על אליפות צפון אמריקה בשבוע הבא נגד ברונסון ריד, ריגל מאחל לו בהצלחה.

אגב, אחרי שג'וני שבר את העיפרון ועזב. ריגל נתן מבט לאגרופן שלו, יכול להיות שנראה אותו עושה משהו?

הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
05-12-2021, 05:59 PM
(05-12-2021, 05:39 PM)SwitchBlade כתב:  - ראקל. גונזלס. אוברייטד. 

יאללה, תזרקו את האליפות לדקוטה. יהיה יותר מעניין כשטייגן תחזור

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
05-12-2021, 06:14 PM
פרק מעולה בנוהל, הרסלינג היה מדהים בפרק הזה, דעות :
- קרב טוב של קרוס ות'אורי, הופעה מעולה של ת'אורי, מאוד מוכשר הבחור הזה. קאריון קרוס ממשיך להיות זהב, אלופים כאלה אני אוהב, דומיננטים, חזקים, עכשיו המשחק השתנה והפעם זה פין באלור שעומד לצד קרוס, הקרב שלהם עוד שבועיים יהיה מצוין, כל תוצאה תתקבל שם מבחינתי.
- MSK נגד בריזאנגו היה טוב, מאוד יפתיע אותי לראות קרב לא-טוב של MSK, הם פנטסטיים.
- פיט דאן אדיר כמו תמיד, אבל אני אמשיך לציין את ליאון ראף שעבר שיפור לא נורמלי, מכלום ושום דבר הוא הפך למתאבק לגיטימי, הכל בזכות הפיוד שלו נגד ג'וני גרגאנו, הסיומת של דאן פה הייתה אכזרית.
- ראקל גונזאלס ומרצדס מרטינז נתנו קרב טוב, הקרב היה בעיקר פיזי, לא כל קרב צריך להיות מהיר ולא כל אחת היא איו שיראי. ראקל תמשיך לחסל את כולן עד שדקוטה קאי כנראה תתהפך עליה.
- אני אוהב את זה שאייזה סוורב סקוט מתחיל לקבל את הספוטלייט שמגיע לו, הסטייבל שלו נראה טוב, נראה איך זה יתקדם.
- קייל אוריילי נגד אוני לורקן היה סבבה, לא קיבלנו את קייל המגניב על המיקרופון שזה כבר נקודת זכות, בזירה אוריילי יודע את העבודה, לורן אנדרייטד, בובי פיש עושה את החזרה שלו ונראה איך הוא נכנס לכל התמונה הזאת.
- כל הקטעים של קמרון גריימס וטד דיביאסי זהב.
- קושידה וסאנטוס אסקובר כמובן ב-MOTN, קרב מדהים, עוד הופעה מצוינת של קושידה בנקסטי, סאנטוס אסקובר תמיד אדיר, הגיע הזמן שלו להתקדם לדברים אחרים.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
05-12-2021, 06:42 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-12-2021, 06:44 PM על ידי Jon_M0xley.)
אחלה תוכנית, נהנתי לראות.
קרוס- ת'אורי: אחלה קרב פותח, ההבעות פנים של ת'אורי וגרגאנו בסוף של הכניסה של קרוס היה ענק. גרגאנו כמו תמיד עושה עבודה טובה בין אם זה בזירה או כמנהיג של הדרך או המנטור של ת'אורי. גרגאנו הוא זהב. הסיום היה מעולה- המבט של קרוס לגרגאנו תוך כדי החניקה וההבעת פנים של גרגאנו היה אדיר. מקווה שנראה ג'וני טייקאובר נגד קרוס לפני שקרוס הולך לראשי.
באלור חייב לקחת את האליפות מקרוס כי כרגע באלור מרגיש האיין איבנטר של הבראנד.

ריגל אחלה של GM עושה תפקיד מצויין. גם עם ליאון ראף גם עם גרגאנו ובכללי כל אינטרקציה שיש לו.

פיט דאן הוא סטאר- יום אחד הוא, גארגנו, קול, אוריילי ות'אורי צריכים להיות הכוכבים הבאים של החברה. כיף לשמוע את דאן וגם לראות אותו בזירה, כל פעם שהוא נותן פרומו כזה אני מפנטז שבראיין יצא פתאום אבל בסדר. החיוך של דאן אחרי שהוא הותקף, ראף מאז הפיוד עם גארגנו נראה וכמו מתאבק מן המניין למרות שהוא קטן וצנום. הקרב היה מעולה ועם קצב, אבל פיט דאן לא התבלבל וגמר אותו עם הכנעה אדירה.
כנראה שנראה פיט דאן- בובי פיש בטייקאובר אין יור האוס.

איך התפללתי שמרטינז תנצח ותזכה, התבאסתי שגונזאלס ניצחה. לא מבין מה רואים בה, מרטינז יכלה להיות באותו הספוט כמוה בתור המפלצת...

חייב להבין מי בWWE אחראי לזה לאחרונה שכל קבוצה שכמה היא או כולם שחורים או שאין שחור אחד...
שחורים: ניו דיי, היט רו, הארט ביזנס.
לא שחורים: הדרך, UE, רטרביושן.
#לאגזען
נראה לאן זה יוביל אבל בנתיים אני סקרן.

אוריילי- לורקן: קרב נחמד, בראיינבאסטר היה מעולה(חייב להיות פינישר). החזרה של פיש הייתה מפתיעה, חשבתי שהם יחברו שוב אבל מעניין שהם הולכים ל2 דרכים אחרות. המשפט אני אראה אותך כשאראה אותך זה משפט טוב שגורם להרבה מחשבות במוח שלי.

המאיין איבנט: היו לי 2 אזעקות באמצע ככה שלא כזה נהנתי כי לא היה רצף. היו ספוטים טובים, לא מבים את הספוט בסיום, זה רול אפ? זה הכנעה? למה הוא פשוט שוכב שם ומסתכל לשמיים.

איזה כיף לראות תוכנית בלי מלא אנשים בזירה/ ברולים מרובי משתתפים/ סטיילים על סטייבלים. 

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
05-12-2021, 07:01 PM
(05-12-2021, 06:42 PM)Jon_M0xley כתב:  המאיין איבנט: היו לי 2 אזעקות באמצע ככה שלא כזה נהנתי כי לא היה רצף. היו ספוטים טובים, לא מבים את הספוט בסיום, זה רול אפ? זה הכנעה? למה הוא פשוט שוכב שם ומסתכל לשמיים.

הצמיד אותו לניצחון בפישרמן סופלקס, גם חונק אותו וגם מצמיד ביחד.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
05-12-2021, 07:12 PM
(05-12-2021, 06:42 PM)Jon_M0xley כתב:  לא שחורים: הדרך, UE, רטרביושן.

מייס?

הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
05-12-2021, 08:25 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-12-2021, 08:26 PM על ידי Jon_M0xley.)
(05-12-2021, 07:01 PM)lidoradir כתב:  
(05-12-2021, 06:42 PM)Jon_M0xley כתב:  המאיין איבנט: היו לי 2 אזעקות באמצע ככה שלא כזה נהנתי כי לא היה רצף. היו ספוטים טובים, לא מבים את הספוט בסיום, זה רול אפ? זה הכנעה? למה הוא פשוט שוכב שם ומסתכל לשמיים.

הצמיד אותו לניצחון בפישרמן סופלקס, גם חונק אותו וגם מצמיד ביחד.

מממ אז סתם הוא לא מכר את זה טוב שהוא פשוט שכב שם ובהה בתיקרה. יכל לפחות להזיז את הרגליים קצת כאילו הוא נחנק משהו.

(05-12-2021, 07:12 PM)TomerLami99 כתב:  
(05-12-2021, 06:42 PM)Jon_M0xley כתב:  לא שחורים: הדרך, UE, רטרביושן.

מייס?

שוב לא גזעני, התלבטתי אם להכניס אותו אבל הוא יותר שחום, מי שאמרתי הם ממש שחורים.
מייס בגוון יותר של ריינס, ריקושט והאוסוס ואם להגיד את האמת גם שלי. לאלשי, בנג'מין, אלכסנדר, הניו דיי הם שחורים ולא שחומים.
שוב לא מנסה להיות גזען אבל זה מפליא אותי כל פעם.

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,342
אשכולות: 92
Likes Given: 1,235
05-12-2021, 10:21 PM
תוכנית מצוינת!

קרוס-ת'אורי היה מצוין. אני באמת לא מבין את ההייט על קרוס.. הוא אולי לא גרגאנו בזירה, אבל הוא מעולה בתמונה המלאה.
הכניסה של באלור לפריים הייתה אדירה.

הקפיצה של השופט בקרב זוגות הייתה גדולה, ביג לייק.
פיט דאן - מדהים.

אייזיה סקוט מתאבק מעולה, אבל עד עכשיו לא היה בו שום דבר מעבר. היט רואו נראים אחלה סטייבל ויופי של רענון לNXT. יהיה מעניין לראות אותם בהמשך.
עדיין לא מצליח לעכל את ראקל גונזלס.. משהו שם לא מתחבר לי.

החזרה של בובי פיש הייתה רגע אדיר, ממש לא ציפיתי לזה.
הסטטוס של קייל אוריילי ממש מוזר לי - הוא זוכה בקרב נגד המתאבק הכי טוב בעולם והאלוף הכי טוב שידע הביזנס, אח"כ פייסאוף עם קאריון קרוס, הוא מרגיש חם בטירוף וכל ההייפ עליו ואז.. משהו נתקע. אמנם הוא פחות "קול" עכשיו וגם ככה באלור נמצא בתמונת האליפות, אבל מקווה שנראה את המסלול שלו יותר בבירור.

המאיין אבנט היה מצוין.
[Image: 1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 06:14 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר