Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1974): « הקודם 1 ... 480 481 482 483 484 ... 1974 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,895
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#4,811
12-13-2022, 01:24 AM
(12-13-2022, 12:33 AM)wwehof כתב:  כי זה לא מוסרי? כמו שאני לא רוצה שהם יגבו ממני יותר ממה שסוכם אני לא רוצה גם שיתנו את זה בחינם.
דיברתי כרגע עם נציג בכיר יותר שאמר שיזכה אותי בהפרש. אני מקווה שזה סוף לסאגה הזאת. חבל שלא חיכיתי ואז הייתי מזמין מגרמניה (צריך לבקש מאנוידיה שישלחו לי עכשיו מתאם).

נ.ב.
עם הזמן שביבזו לי בצ'אא של אמאזון, הייתי אולי כן צריך לקחת את המוצר בחינם Smile

אם נציג של החברה הציע לך לקחת את המכשיר בחינם אין כאן בעיה מוסרית בעיניי. חוץ מזה, ממה שאתה מספר רק על ניסיונות העושק שלהם הייתי לוקח את המכשיר הזה בחינם. בכל מקרה מקווה שהסתדר לך, האנגל שלך עם אמאזון ואנוידיה מרגיש יותר ארוך מהאנגל של סמי זיין בבלאדליין, צריך שיהיה לזה פייאוף איכותי.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#4,812
12-13-2022, 03:27 PM
(12-13-2022, 12:33 AM)wwehof כתב:  כי זה לא מוסרי? כמו שאני לא רוצה שהם יגבו ממני יותר ממה שסוכם אני לא רוצה גם שיתנו את זה בחינם.
דיברתי כרגע עם נציג בכיר יותר שאמר שיזכה אותי בהפרש. אני מקווה שזה סוף לסאגה הזאת. חבל שלא חיכיתי ואז הייתי מזמין מגרמניה (צריך לבקש מאנוידיה שישלחו לי עכשיו מתאם).

נ.ב.
עם הזמן שביבזו לי בצ'אא של אמאזון, הייתי אולי כן צריך לקחת את המוצר בחינם Smile

העלות של החזרת המשלוח והלוגיסטיקה לא שווה להם את זה, מה גם שאם יתגלה פגם או משהו אין להם איך למכור, אז עדיף להם להשאיר אצלך בחינם וזהו.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#4,813
12-13-2022, 09:01 PM
(12-12-2022, 08:37 PM)wwehof כתב:  הגיע היום. הרבה יותר מהיר מהצפוי. בדקתי למה אמאזון לא זיכו אותי בהפרש. הנציגים ההודים שלהם זוועה. באמצע הצא'ט הם עוזבים. ככה 10 פעמים. התעייפתי מהם, אנסה מאוחר יותר.
רשמתי לאחד מהם שאני רוצה להחזיר אם הם לא נותנים לי במחיר שסוכם. הוא רשם שאשאיר אצלי ואקבל זיכוי מלא. אמרתי לו שאני לא רוצה ושיגבו כמה שסוכם. אני לא רוצה לקחת את המוצר בחינם.
דרך אגב, באמאזון גרמניה יש כרגע באותו מחיר שסגרתי אמאזון ארה"ב ושם לפי מה שרשמת זה אמור להגיע גם עם מתאם מתאים.

נ.ב.
על כל התוספות שהם הוסיפו למע"מ ולשער החליפין, חברת האשראי עושקת עוד קרוב ל-30 ש"ח על עמלת המרה. זה סביר?
האם אתה מדבר על אמאזון עצמה? אכן דיברתי כמה פעמים הם הנציגים שלהם, אבל לא של השירות לקוחות אלה של שירות הספקים והם פח אשפה עם אנגלית של כיתה ח' .

האם אתה מדבר על בעלי החנויות באמאזון? אם כך אין להם קשר לאמאזון והם סתם מוכרים.
ביקורת רעה בשבילהם זה סיוט והם יעשו ה-כ-ל כדי שלא תתן ביקורת רעה

החלום שלו שלקוח לא מרוצה יפנה אליו ויתלונן.
הסיוט שלו זה שלקוח לא מרוצה ירשום ביקורת שלילית של כוכב אחד.

תאמין לי- הוא בכיף סופג את העלות מוצר. בשבילו הוא מרוויח. גם פישל במוצר, גם קיבל הזדמנות לתקן, וגם הלקוח יצא מרוצה.
אבל זה דברים שאתה צריך להיות בצד השני של אמאזון כדי להבין את זה.

ולא אני לא מוכר שם, אבל מכיר אנשים שמוכרים ועזרתי להם הרבה בתהליכים, מול השירות, עם תוכנות PDF וגם PHOTOSHOP, וגם ILUSTRATOR ועוד כמה תוכנות כאלו (CAD של מוצרים). בקיצור שום דבר לעומק אבל מספיק בשביל לעשות להם אריזות (בחינם xD)
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#4,814
12-14-2022, 12:08 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-14-2022, 12:10 AM על ידי wwehof.)
(12-13-2022, 01:24 AM)master of doom כתב:  אם נציג של החברה הציע לך לקחת את המכשיר בחינם אין כאן בעיה מוסרית בעיניי. חוץ מזה, ממה שאתה מספר רק על ניסיונות העושק שלהם הייתי לוקח את המכשיר הזה בחינם. בכל מקרה מקווה שהסתדר לך, האנגל שלך עם אמאזון ואנוידיה מרגיש יותר ארוך מהאנגל של סמי זיין בבלאדליין, צריך שיהיה לזה פייאוף איכותי.

תראה, בכללי השירות של אמאזון הוא יותר טוב מהשירות בארץ והמחירים גם טובים יותר. אני משתדל להיות הגון גם כלפי החנות שאני רוכש ממנה ומצפה לאותו דבר (חבל שלרוב במדינתנו זה לא קורה והשירות הוא מתחת לכל ביקורת).

עריכה: דרך אגב, אני מקווה שלידור יודע מה הוא אומר. לא תכננתי בכלל לרכוש סטרימר ואם הייתי קונה, הייתי קונה אחד זול. מקווה שהוא יהיה שווה את ההשקעה.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#4,815
12-14-2022, 12:21 AM
(12-13-2022, 09:01 PM)karusi כתב:  האם אתה מדבר על אמאזון עצמה? אכן דיברתי כמה פעמים הם הנציגים שלהם, אבל לא של השירות לקוחות אלה של שירות הספקים והם פח אשפה עם אנגלית של כיתה ח' .

האם אתה מדבר על בעלי החנויות באמאזון? אם כך אין להם קשר לאמאזון והם סתם מוכרים.
ביקורת רעה בשבילהם זה סיוט והם יעשו ה-כ-ל כדי שלא תתן ביקורת רעה

החלום שלו שלקוח לא מרוצה יפנה אליו ויתלונן.
הסיוט שלו זה שלקוח לא מרוצה ירשום ביקורת שלילית של כוכב אחד.

תאמין לי- הוא בכיף סופג את העלות מוצר. בשבילו הוא מרוויח. גם פישל במוצר, גם קיבל הזדמנות לתקן, וגם הלקוח יצא מרוצה.
אבל זה דברים שאתה צריך להיות בצד השני של אמאזון כדי להבין את זה.

ולא אני לא מוכר שם, אבל מכיר אנשים שמוכרים ועזרתי להם הרבה בתהליכים, מול השירות, עם תוכנות PDF וגם PHOTOSHOP, וגם ILUSTRATOR ועוד כמה תוכנות כאלו (CAD של מוצרים). בקיצור שום דבר לעומק אבל מספיק בשביל לעשות להם אריזות (בחינם xD)

רכשתי מאמאזון עצמה ולא ממוכר צד. אין כאן פאשלה במוצר.
רציתי לרכוש סטרימר שלידור המליץ והוא קנה מאמאזון גרמניה. לחוסר מזלי בכל אתרי אמאזון באירופה לא היה במלאי או שכן היה והם לא שלחו את המוצר לארץ (לדוגמה אמאזון UK).
הבעיה שהמוצר מארה"ב לא מגיע עם חיבור מתאים לחשמל בארץ. פניתי ל-Nvidia בבקשה לרכוש מתאם. אמרו לי שקודם ארכוש את המוצר ואז אפנה אליהם והם ישלחו בחינם.
עד שהצלחתי לתפוס טת אנוידיה (תקופת בלאק פריידי) המחיר עלה וביקשתי מאמאזון שיתנו לי במחיר שהיה כי התעכבתי עם הרכישה בגלל שלא הצלחתי לקבל תשובה מאנוידיה.
מפה לשם סגרתי עם נציגה. השעה כבר היתה מאוחרת אז אמרתי לה שאבצע את הרכישה מחר וכשבאתי לבצע את הרכישה העבירו אותי בין 10 נציגים שונים עד שאחד נתן לי את המחיר שהובטח (אמר שישלח לי זיכוי על ההפרש). הנציגים המעצבנים שלהם מתנתקים באמצע.

מפה לשם, הגיע המוצר אבל בינתיים לא זיכו. אתמול אותו סיפור, מתכתב עם מישהו ואז נוא מתנתק באמצע או אומר שהמייל לא נשלח מהם והוא מקווה שאני אבין.

מה מצחיק? נכנסתי עכשין לאמאזון. המוצר במחיר של 175 דולר כלומר 205 דולר עם מע"מ שזה המחיר שסגרנו. אני רק מקווה שהם באמת יתנו את הזיכוי.
אם תחפשו Nvidia shield pro אתם תראו שהמע"מ שמופיע שם על המוצר גבוה מ-17 אחוז. בנוסף הם לקחו שער המרה קצת גבוה ובנוסף חברת האשראי גבתה עוד איזה 30 ש"ח (על מה? רכשתי בדולרים).

הבאסה הכי גדולה שגם חזר לגרמניה ובמחיר של 205 יורו (שם אין באג עם המע"מ וזה המחיר שמופיע. באמזון ארה"ב מופיע מחיר גבוה יותר בגלל הבאג במע"מ). הייתי קונה מגרמניה וחוסך את הסיפור עם החשמל (לידור אמר שאצלו הגיע עם תקע מתאים).

נ.ב.
מרוב שהם ביזבזו לי את הזמן אתמול, לא הספגתי לפתוח את החבילה וגם היום לא היה לי זמן. אפתח אותה מחר.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#4,816
12-14-2022, 02:50 PM
אמאזון רשמו על מוצר אחר שהזמנתי שהוא ניזוק. נתנו לי סכום גבוה יותר אבל כגיפט קארד.
המוצר השני נרכש לא מאמאזון ככה שהם דופקים אותם וזה סופר לא הוגן. בנוסף אני לא רוצה גיפט קארד.

אנוידיה פתאום רושמים שהם לא שולחים לישראל plug ושהם מקווים שאני מבין. בטח מבין, קניתי אחרי שרשמתם לי שברגע שיגיע המוצר אתם תשלחו פלאג, הוצאתי 800 ש"ח על המוצר ואני לא יכול להשתמש בו. הזיה שהם בכלל רושמים דבר כזה. הנציגה ביצעה אסקלייט. נראה מה הם יגידו.

אני מה זה מתחרט שרכשתי את המוצר. זה לא היה שווה את המאמץ והבאלאגן.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
#4,817
12-14-2022, 08:21 PM
(12-14-2022, 02:50 PM)wwehof כתב:  אמאזון רשמו על מוצר אחר שהזמנתי שהוא ניזוק. נתנו לי סכום גבוה יותר אבל כגיפט קארד.
המוצר השני נרכש לא מאמאזון ככה שהם דופקים אותם וזה סופר לא הוגן. בנוסף אני לא רוצה גיפט קארד.

אנוידיה פתאום רושמים שהם לא שולחים לישראל plug ושהם מקווים שאני מבין. בטח מבין, קניתי אחרי שרשמתם לי שברגע שיגיע המוצר אתם תשלחו פלאג, הוצאתי 800 ש"ח על המוצר ואני לא יכול להשתמש בו. הזיה שהם בכלל רושמים דבר כזה. הנציגה ביצעה אסקלייט. נראה מה הם יגידו.

אני מה זה מתחרט שרכשתי את המוצר. זה לא היה שווה את המאמץ והבאלאגן.
שניה רגע מה הסיפור.
מה רשום על המתח שלו? לך להום סנטר ותקנה מתאם?
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,869
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#4,818
12-14-2022, 09:27 PM
(12-14-2022, 02:50 PM)wwehof כתב:  אני מה זה מתחרט שרכשתי את המוצר.

אני יודע שאתה מתחרט, אבל כצופה מהצד אני עוקב ומחשיב את זה בתור אחת העלילות הכי מעניינות ברסלינג כרגע. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • NoamRR, wwehof
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#4,819
12-15-2022, 12:41 AM
(12-14-2022, 08:21 PM)karusi כתב:  שניה רגע מה הסיפור.
מה רשום על המתח שלו? לך להום סנטר ותקנה מתאם?

אני לא רוצה להלביש עליו איזה משהו. היה לי ראוטר עם משהו מולבש עליו והוא כל הזמן סבל מניתוקים מהחשמל בכל תזוזה הכי קטנה.

שנית, הפלאג הזה אמור להתלבש עם מן קליפס שמתאים למוצר הזה.
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#4,820
12-15-2022, 12:46 AM
(12-14-2022, 09:27 PM)SwitchBlade כתב:  אני יודע שאתה מתחרט, אבל כצופה מהצד אני עוקב ומחשיב את זה בתור אחת העלילות הכי מעניינות ברסלינג כרגע. 

חחחח לפחות העלת לי חיוך.

אני לא יודע מי נותן שירות יותר גרוע במקרה הזה. אמאזון שדפקו לי החזר על מוצר אחר ורשמו שהוא ניזוק (ומה אם ארצה לממש אחריו עליו? גם למה בחרו מוצר שהכרטיס אשראי פג תוקף ואז נתנו לי גיפט קארד) או אנוידיה שרושמים לי שאין מה לעשות.

הם צירפו לי את הלוג של השיחת צ'אט לפני ההזמנה שבה רשום במפורש שאני מישראל והנציג שלהם אומר לי לרכוש מאמאזון ארה"ב ואז כשיגיע המוצר ישלחו פלאג. אז אחרי שהעתקתי להם את זה הם ביקשו פרטים ואמרו שיבדקו מה הם יכולים לעשות.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1974): « הקודם 1 ... 480 481 482 483 484 ... 1974 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 12:49 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר