Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 117 118 119 120 121 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE WrestleMania Backlash 2021
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-17-2021, 07:12 PM
מקנטייר/לאשלי/סטרומן - קרב בסדר גמור.
בין שלושת האנשים האלה יש יותר כמות מצטברת של טסטוסטרון מאשר כל הרוסטר של AEW. 
הם ללא ספק נתנו רבע שעה בהילוך חמישי ולדעתי זה קרב טוב, הופעה נחמדה של סטרומן שבכלל בא להרשים, אבל לא יעזור.. הוא מבחינתי אקט גמור לגמרי ויקח לו כל כך הרבה זמן ושינוי בדמות כדי להוכיח אחרת. 

(04-27-2021, 08:25 PM)SwitchBlade כתב:  אין לי יומרות לחזות את העתיד אבל שנייה אחזה את העתיד:
סטרומן הולך לאכול את ההצמדה כי צריך להגן על מקנטייר ולשמור את האליפות על לאשלי. 

מצרף פה תגובה שלי בה אני כמובן מצליח לחזות את התוצאה הצפויה.
בתכלס אין לי בעיות מיותרות עם הקרב הזה ולדעתי הוא היה מוצלח יחסית. אישית אני לא חובב גדול של קרבות משולשים, אבל בסדר באמת יצא להם נחמד.

מה שכן - מקנטייר עושה זיגזאג ואף שדרן לא מייחס את זה לשותפות שלו עם זיגלר? זה היה הטאץ' האהוב עליי בקרב רבאק, שדרנים תעשו את העבודה שלכם. 

- ריינס/סזארו היה מושלם.
אני אפילו אוסיף דירוג אישי ואומר שזה סוליד 4.5-4.75 כוכבים.
האם זה בגלל שזה קרב ארוך? ממש לא. פשוט בגלל שזה קרב מצוין, משמעותי, דרמטי ועשיר עד לאין סוף בעלילה נהדרת.

מאיפה להתחיל אפילו? מהבחירה הנכונה של סזארו לספוט הזה? מהעבודה המשובחת וחסרת הדופי של המתאבק הטוב ביותר בעולם רומן ריינס? מהפייסאוף שלו ושל רולינס? מאיפה אפשר להתחיל לדבר על הקרב הזה בכלל?

סזארו היה בחירה טובה. הוא יכול לדפוק הופעה ועדיין להיות אנדרדוג מוחלט בו זמנית, הוא הדמות הנהדרת לקבל פוש מצד אחד ולשים את המתאבק האחר אובר מצד שני. לא היו פה ספקות - סזארו נכנס לגוב האריות והוא לא אמור לצאת משם מנצח, זה קרב הסינגלס הראשון שלו על אליפות באירוע והוא נכנס מול המתאבק החזק ביותר בארגון, שנוצר במיוחד בשביל לעשות את הדברים האלה. הבחירה לנטרל לאט לאט את הזרוע של סזארו ובכך להטיל ספק בכל מהלכי הכוח שלו הייתה בחירה נהדרת שהוסיפה רובד נוסף לכל מהלך - האם סזארו יצליח לבצע אותו? 

משהו שאני לא מחבב בקרבות היי פליירים הוא שגם המהלכים הכי גדולים הם פשוט לא חשובים. פה כל מהלך גדול של סזארו הרגיש עצום - הוא הצליח לעשות קרוס באדי? מדהים. הוא הצליח לעשות סופרפלקס מהחבלים? נהדר. זה הרגיש גדול ומשמעותי. לזה הוסיפה התחושה הקבועה של 'לשחות נגד הזרם', בה סזארו מתקשה לעשות כל דבר שהוא מעוניין לבצע.

זה פחות או יותר מה שרציתי מדמות של היל - ריינס בילה חודש שלם בלפחד מסזארו, מגיע למאני טיים כאילו זה הבית שלו ופשוט מפרק את סזארו לגורמים במשך חצי שעה. אנחנו לא נקבל הופעה יותר דומיננטית מזאת. מזכיר לי את ביבי שבילה 3 סבבי בחירות מול גנץ רק כדי לפרק אותו במהלך אחד, נשים פוליטיקה בצד - לצאת כל כך הרבה יותר חזק מהיריב המשמעותי שלך זה מהלך שמיד מעלה את הערך של המנצח, והערך של ריינס בשמיים.

ריינס עשה 100% מהעבודה שלו בצורה מושלמת - מבטים למצלמה, דיבורים תוך כדי, רפרנסים לדניאל בריאן, הוא אפילו הבין זוויות צילום בצורה נהדרת וסיפק כל כמה דקות שוט מייצג שלו צוחק או מבסוט בעוד שסזארו סובל ואומלל. לא מלמדים דברים כאלה בPC, לא באיכות כזאת, זה רק שכל וניסיון - ולרומן יש 40 קרבות אליפות במיין איבנט כניסיון.

אהבתי את העובדה שכשריינס חוזר למקורות שלו ועושה סופרמן פאנץ' עם הטאונט ומנסה ספיר - הוא נכשל. אבל מצליח כשהוא מגלה את 'ריינס החדש' בעצמו.
אהבתי את העובדה שריינס היה זקוק למשפט קטן מהיימן בהתחלה, שהזכיר לו מי הוא, כדי להתפקס לרגע ולהיכנס לתוך הדמות הזאת שהיא גדולה יותר מכל מתאבק אחר בביזנס.
אהבתי את העובדה שאוסו לא היה שם כדי להוריד מריינס והגיע רק אחכ.

ריינס מרשה לעצמו להתאבק בסגנון דומה לזה של אוקדה או קנטה (*לידור מנדנד בראשו לשלילה*) בכך שהוא מנהל קרב איטי בו הוא שולט בקצב. סזארו נראה קטן לידו במעמד, הוא היה נרגש בצורה ויזואלית, לא הגיב טוב לקיקאאוטס ולא רכש את סוג הידע שאתה רוכש באמצעות קרבות מיין איבנט.

ריינס הראה שכל-זירה בכך שהשכיל להתגלגל הרחק מסזארו בכל הזדמנות, התחיל לזחול ישר עם נעילת השארפשוטר לחבלים, מהר לפני שסזארו ינעל אותה לגמרי, התפקס ישר אחרי קיקאאוט והמשיך במתקפה. נהדר.

רולינס/ריינס זו יריבות עצומה, רולינס צריך להתחמם קצת, בגדול זו הייתה דרך נהדרת לסגור את האירוע.

בסופו של דבר שאר המוצר לא כל כך משנה, ב2020 WWE הטילו ביצת זהב בשם רומן ריינס, הוא המתאבק הטוב ביותר בעולם, הוא הוכיח את זה שוב, הוא לא צריך שום טובות מאף אחד, והתפקיד של כולם זה פשוט לצפות בו ולהגיב לו. כיצד סזארו יכול להתמודד מול נבואה שהתגשמה, פרויקט שאיכשהו הצליח, מתאבק שכרגע מממש את הייעוד שלו על הצד הטוב ביותר? כל הgolden boys האלה נועדו להיכשל, כל הפרויקטים נועדו ליפול, אבל ריינס עומד גבוה וצוחק על כולנו, הברבור השחור של העשור האחרון בWWE. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
the beast מנותק
Rookie
*
תגובות: 172
אשכולות: 0
Likes Given: 1
05-17-2021, 07:43 PM
(05-17-2021, 06:15 PM)the tribal chief כתב:  
(05-17-2021, 05:55 PM)Cenation כתב:  אירוע נחמד - הקרבות של ריינס סזארו והקרב המשולש לא איכזבו וזאת השורה התחתונה

מתי ומה האירוע הבא?
הקדימו את HIAC ליוני 20 במקום MITB
למה? כבר היה hiac השנה אם אני לא טועה ומה יש להם עם מוני אין דה באנק? למה כל הזמן דוחים?
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,736
אשכולות: 9
Likes Given: 3,904
05-17-2021, 08:06 PM
(05-17-2021, 07:12 PM)SwitchBlade כתב:  רומן ריינס, הוא המתאבק הטוב ביותר בעולם

הייתי קורא לך בוגד על דבר כזה, אבל זה נכון

הגב

•
חפש
הגב
avramdogs100 מנותק
נחמד
**
תגובות: 320
אשכולות: 0
Likes Given: 578
הצטרף בתאריך: Feb 2021
05-18-2021, 05:12 AM
ארוע אש
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,178
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
05-19-2021, 02:11 PM
(05-19-2021, 11:51 AM)QVC1930 כתב:  לראות אותך קורא לאנשים כבשים זה השיא.....
לא מבין למה אתה לא יכול לבקר אותם?
העובדה שהוא לא ניצח חצי שנה הייתה מגוחכת ומטופשת ביותר
זה שהם עכשיו נותנים לו לנצח נקי זה מבורך והצעד הנכון.. זה לא אומר שהביקורת הייתה שגויה, להיפך

אחלה כבשים שבעולם.
אני מבקר אותם כבר מעל 15 שנה, לטוב ולרע.
ריינס ניצח נקי מספר פעמים, זה שנוח לאחרים לא לראות את זה, זה משהו אחר.
[Image: 123.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 04:14 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר