Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 115 116 117 118 119 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE NXT 15.6.2021

עמודים (2): « הקודם 1 2
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 15.6.2021
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,178
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-17-2021, 02:49 PM
פרק מעולה של NXT, גם קהל הרבה יותר פעיל מטייקאובר, תענוג. דעות :
- סגמנט פותח נהדר, ריגל היה טוב ומרגש על המיקרופון, קרוס התנהג חרא והיה טוב לראות את זה כי הוא פחות או יותר טוינר בכללי(כמוני), סמואה ג'ו קיבל פופ ענקי ברגע נהדר, ריגל נשאר ב-NXT, סמואה ג'ו בתור השרירים שלו, החלטה טובה שרק תעזור למוצר שגם ככה בזמן האחרון במגמת שיפור, הטיזינג והפייסאוף של ג'ו-קרוס זהב.
- בריזאנגו הצליחו לגנוב ניצחון ברולאפ אבל אימפיריום עשו את העבודה, חיסלו אותם והניחו עליהם את הדגל שלהם, המטרה הראשונה של וולטר בוצעה, הלאה.
- סמואה ג'ו מעלף את אדם קול היה ענק.
- קושידה נגד טריי בקסטר היה פשוט נהדר, יופי של קרב, אני מאוד אוהב את האתגרים הפתוחים האלה ואת המתאבקים החדשים האלה, טריי בקסטר פשוט הפציץ, יופי של מתאבק, קושידה-אוריילי שבוע הבא צריך להיות חזק.
- ה-סגמנט של התוכנית, אל איי נייט פאקינג כוכב, פרומו נהדר שלו, אני יכול להקשיב לו לנצח.. זה בא לו כל כך בקלות, שאפו ענק לטד דיביאסי שבגיל 67 לקח באמפ, קמרון גריימס יוצא להצלה והקהל משתגע, כמו שרשמתי בתגיד את האמת, זה הסטוריליין הכי טוב בביזנס היום אחרי רומן ריינס.
- לא אוהב את זה שראקל ודקוטה קאי רוצות אליפות זוגות, ראקל צריכה להתרכז באליפות שלה, היא האלופה הראשית. בכללי לא אוהב את זה שאלופה ראשית מתעסקת במשהו אחר, ראינו את זה הרבה פעמים ברוסטר הראשי.
- טוב לראות את איו שיראי, אבל נראה שהיא הולכת להכנס לפיוד זוגות נגד קנדיס ואינדי... למה סתם להעביר איתה את הזמן ? שיעלו אותה כבר לראשי.
- הסגמנט הקצר הזה של ג'ו וג'וני גרגאנו היה מעולה.
- המרכזי היה מעולה, אקשן בלי הפסקה כמו שאני אוהב, הייתי רוצה לראות עוד קרבות כאלה.

זה שסמואה ג'ו נכנס לתפקיד כזה מראה שכנראה הוא עדיין לא כשיר להתאבק... בעתיד זה יכול להשתנות, כמה טיזינג קיבלנו אמאלה :
קאריון קרוס-סמואה ג'ו
ג'וני גרגאנו-סמואה ג'ו
אדם קול-סמואה ג'ו
פיט דאן-סמואה ג'ו

הקארד לשבוע הבא נראה טוב, קושידה-אוריילי, קרב של אדם קול, קרב של היט רו, הדיימונד מיין נפתח... נראה מזה יהיה, אולי איזה גרסה של ראו אנדרגראונד ? אנערף.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,178
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
06-17-2021, 03:22 PM
עכשיו אני רואה גם שבמהלך התוכנית היה כמה פעמים טיזינג של בטריה נטענת, אין לי מושג מה זה/מי זה.

[Image: giphy.gif]
[Image: giphy.gif]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
06-17-2021, 03:54 PM
אחלה בחלה חוץ מקרוס.

- סמואה ג'ו.. לא יודע מה אני חושב על זה. 
מצד אחד עוד סמואה ג'ו זה תמיד חיובי, גם בתור אחד שהוא לא מעריץ גדול שלו. מצד שני, תחושת הלימבו שאופפת את ג'ו מתעצמת ומתסכלת יותר - שיכריזו פשוט אם הוא צפוי להתאבק בעתיד או לא, שיתנו לנו משהו להיאחז בו במקום הציפייה המעייפת הזאת ש'אולי מתישהו אם יתאים בעתיד' הוא עלול להתאבק שוב. 

הבעיה הנוספת עם ג'ו בעיניי היא שהוא פשוט טאלנט טוב מידי וזה מקשה להיות איתו באותה הזירה ולהיראות מיוחד. אולי זה חיובי, לא יודע, אבל זה כמו להיות ביגמן עם מנג'ר שיותר גדול ממך פיזית - זה עלול להוריד מהמשקל שלך כטאלנט. קרוס יכול לשחות מול טאלנטים מאוד ממוצעים בפרומו, אבל (ונדבר על זה אחר כך) קרוס עומד עם ג'ו בזירה פשוט ברגע אחד הופך את קרוס לאלוף הNXT הכי ירוק על המיק'. 

- שאפו לריגל. הוא אנדרייטד רציני. עוד זכור לי השימוש המעולה בו בימים של דין אמברוס הצעיר בFCW. ראן מרשים והרבה קרדיט מגיע לו.

- קרוס......
...
זה לא שהוא רע, הוא פשוט לא בסטנדרט. 
ההתפרצות באמצע הפרומו של ריגל זו מעידה בקו של הדמות שלו - הוא אמור להיות טווינר, שזה הולם אותו, ופתאום הוא עושה מהלך של הילים (כמו לידור) וצועד לזירה בפרומו כזה? לדעתי הביצוע לא היה טוב וההחלטה הזאת משבשת את קו הדמות של קרוס, בצורה שלא מתאימה בכלל לדמות שלו. 

בתור טאלנט הוא לא רע, פשוט משום מה נותנים לו יותר ויותר במה ביחס לסקארלט, שהיא בעצמה טאלנט שמתעלה על קרוס על המיק'. חוץ מזה - הוא פשוט נמצא על במה ומעמד שגדולים עליו בכמה מידות. הוא לא חומר לאליפות NXT, מצטער. ואני באמת באמת מנסה להסתכל עליו ואומר לעצמי 'תקנה אותו, הוא אלוף מתאים, הוא מפלצת.. תאמין לו שהוא תותח וזה יסתדר'. אבל אני לא מצליח. הוא לא בסטנדרט, החלפת האליפויות מפין באלור המדהים לקרוס הממוצע להחריד היא הורדה בערך של אליפות NXT.

- כל השאר היה אחלה בחלה.

- לחלוטין מסכים עם @ParadigmShift על העניין של העלאה מאוחרת לראשי.
אדם קול, יוני 2021, בNXT?! 
פשע.
זה בחור שמבחינתי היה עולה ב2019 לראשי עם ספוט של מיין איבנט אחרי ריין על אליפות NXT. הם מבזבזים שנים ואגדות פוטנציאליות. 
אני משער לעצמי שבגיל הזה רנדי אורטון (אני יודע שזה מלוכלך לשלוף את רנדי אורטון בתור השוואה אבל אני משחק מלוכלך) היה מנהיג סטייבל אחרי 7 שנים בראשי, הטריק זה לזרוק למים העמוקים את הטאלנט האיכותי ולראות אותם מתעצבים לבד, ומשום מה הם פשוט תוקעים אותם בNXT שנים. 

- הסגמנט עם עילאיי דרייק היה אחלה, אבל מה לעשות - אני פשוט לא קונה את ההצלחה שלו.
לטובתו אציין שמרגיש לי שהוא בא רעב יותר מבובי רוד, ויותר ריאליסטי ופחות אדיש מEC3.
רוד היה אחלה בNXT, אבל אחת הבעיות איתו הייתה המוכנות הטוטאלית שלו להצטנן מיד איך שהוא עלה לראשי. אמרו לו 'רד להילוך שני' והוא הסכים ברצון, לא ראינו ממנו הופעות רציניות או השקעה ונראה כאילו הוא נמצא במקום בו הוא רוצה.
EC3 הגיע עם ההנחה מראש שהוא מממש פוטנציאל וודאי, והתנהג כאילו זה עניין של זמן עד שהוא יהיה אלוף גדול בארגון.
אולי עילאיי דרייק מגיע מפוכח יותר, אבל אני עדיין לא אקנה אותו בתור ביג דיל נטו מתוך ניסיון עבר עם אחרים. כשהוא יהיה אלוף WWE תעירו אותי. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
ParadigmShift מנותק
ממליך המלכים
תגובות: 620
אשכולות: 4
Likes Given: 230
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-17-2021, 04:40 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-17-2021, 04:42 PM על ידי ParadigmShift.)
(06-17-2021, 03:54 PM)SwitchBlade כתב:  אחלה בחלה חוץ מקרוס.

- סמואה ג'ו.. לא יודע מה אני חושב על זה. 
מצד אחד עוד סמואה ג'ו זה תמיד חיובי, גם בתור אחד שהוא לא מעריץ גדול שלו. מצד שני, תחושת הלימבו שאופפת את ג'ו מתעצמת ומתסכלת יותר - שיכריזו פשוט אם הוא צפוי להתאבק בעתיד או לא, שיתנו לנו משהו להיאחז בו במקום הציפייה המעייפת הזאת ש'אולי מתישהו אם יתאים בעתיד' הוא עלול להתאבק שוב. 

הבעיה הנוספת עם ג'ו בעיניי היא שהוא פשוט טאלנט טוב מידי וזה מקשה להיות איתו באותה הזירה ולהיראות מיוחד. אולי זה חיובי, לא יודע, אבל זה כמו להיות ביגמן עם מנג'ר שיותר גדול ממך פיזית - זה עלול להוריד מהמשקל שלך כטאלנט. קרוס יכול לשחות מול טאלנטים מאוד ממוצעים בפרומו, אבל (ונדבר על זה אחר כך) קרוס עומד עם ג'ו בזירה פשוט ברגע אחד הופך את קרוס לאלוף הNXT הכי ירוק על המיק'. 

- שאפו לריגל. הוא אנדרייטד רציני. עוד זכור לי השימוש המעולה בו בימים של דין אמברוס הצעיר בFCW. ראן מרשים והרבה קרדיט מגיע לו.

- קרוס......
...
זה לא שהוא רע, הוא פשוט לא בסטנדרט. 
ההתפרצות באמצע הפרומו של ריגל זו מעידה בקו של הדמות שלו - הוא אמור להיות טווינר, שזה הולם אותו, ופתאום הוא עושה מהלך של הילים (כמו לידור) וצועד לזירה בפרומו כזה? לדעתי הביצוע לא היה טוב וההחלטה הזאת משבשת את קו הדמות של קרוס, בצורה שלא מתאימה בכלל לדמות שלו. 

בתור טאלנט הוא לא רע, פשוט משום מה נותנים לו יותר ויותר במה ביחס לסקארלט, שהיא בעצמה טאלנט שמתעלה על קרוס על המיק'. חוץ מזה - הוא פשוט נמצא על במה ומעמד שגדולים עליו בכמה מידות. הוא לא חומר לאליפות NXT, מצטער. ואני באמת באמת מנסה להסתכל עליו ואומר לעצמי 'תקנה אותו, הוא אלוף מתאים, הוא מפלצת.. תאמין לו שהוא תותח וזה יסתדר'. אבל אני לא מצליח. הוא לא בסטנדרט, החלפת האליפויות מפין באלור המדהים לקרוס הממוצע להחריד היא הורדה בערך של אליפות NXT.

- כל השאר היה אחלה בחלה.

- לחלוטין מסכים עם @ParadigmShift על העניין של העלאה מאוחרת לראשי.
אדם קול, יוני 2021, בNXT?! 
פשע.
זה בחור שמבחינתי היה עולה ב2019 לראשי עם ספוט של מיין איבנט אחרי ריין על אליפות NXT. הם מבזבזים שנים ואגדות פוטנציאליות. 
אני משער לעצמי שבגיל הזה רנדי אורטון (אני יודע שזה מלוכלך לשלוף את רנדי אורטון בתור השוואה אבל אני משחק מלוכלך) היה מנהיג סטייבל אחרי 7 שנים בראשי, הטריק זה לזרוק למים העמוקים את הטאלנט האיכותי ולראות אותם מתעצבים לבד, ומשום מה הם פשוט תוקעים אותם בNXT שנים. 

- הסגמנט עם עילאיי דרייק היה אחלה, אבל מה לעשות - אני פשוט לא קונה את ההצלחה שלו.
לטובתו אציין שמרגיש לי שהוא בא רעב יותר מבובי רוד, ויותר ריאליסטי ופחות אדיש מEC3.
רוד היה אחלה בNXT, אבל אחת הבעיות איתו הייתה המוכנות הטוטאלית שלו להצטנן מיד איך שהוא עלה לראשי. אמרו לו 'רד להילוך שני' והוא הסכים ברצון, לא ראינו ממנו הופעות רציניות או השקעה ונראה כאילו הוא נמצא במקום בו הוא רוצה.
EC3 הגיע עם ההנחה מראש שהוא מממש פוטנציאל וודאי, והתנהג כאילו זה עניין של זמן עד שהוא יהיה אלוף גדול בארגון.
אולי עילאיי דרייק מגיע מפוכח יותר, אבל אני עדיין לא אקנה אותו בתור ביג דיל נטו מתוך ניסיון עבר עם אחרים. כשהוא יהיה אלוף WWE תעירו אותי. 

כיף לדעת שמישהו מסכים איתי בעולם הזה (#WK_Bladerunner). בפיודים של ג׳ו, שכחת גם את אוריילי. הרגע הזה שאוריילי הסתכל על סמואה ג׳ו היה פרייסלס. כמו אח קטן שהאח הגדול לקח לו את הצעצוע. איך קאליס אמר לכרוז של Impact: Let daddy take care of buissnes
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מחובר
A bonafide badass
תגובות: 2,335
אשכולות: 91
Likes Given: 1,232
06-19-2021, 08:08 AM
הפייסאוף של פיט דאן וסמואה ג'ו... וואו, כמה שזה היה רגע גדול.
[Image: 1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): « הקודם 1 2

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 08:24 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר