Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 114 115 116 117 118 ... 128 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.6.2021

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 21.6.2021
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,218
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-22-2021, 08:57 PM
שמח שנותנים לג'ון מוריסון לנצח כבר שבועיים רצוף, הוא ראוי למיין איוונט והיה צריך להיות שם כבר לפני שנים.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,173
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-22-2021, 09:03 PM
(06-22-2021, 08:36 PM)SwitchBlade כתב:  סימנתי לך בתגובה בצבע אדום את מספר המיין איבנטרים שלאשלי ניצח נקי במהלך הריין שלו.

מקנטייר, סטרומן ומיז.

אבל בכל מקרה, לפי הנקודה שלך האשמים פה זה WWE ולא לאשלי, דחפו לך לגרון את מקנטייר כמעט שנתיים.
מי יש לך עוד מיין איבנטרים ? סטיילס עסוק בזוגות, רנדי אורטון עסוק בזוגות, ברוק לסנר לא פה, הפינד לא פה, ג'ף הארדי לא בטופ.
אז את מי אתה רוצה שהוא ינצח ? את סטון קולד ורוקי ? זה הרוסטר שיש לראו וזה החומר שיש לעבוד איתו.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,636
אשכולות: 19
Likes Given: 1,251
הצטרף בתאריך: Jun 2021
06-22-2021, 09:06 PM
(06-22-2021, 08:29 PM)lidoradir כתב:  
(06-22-2021, 07:45 PM)SwitchBlade כתב:  - לאשלי לא קיבל אתגר רציני שהוא ניצח נקי.
וודס זה בסדר והכל, אבל מה עם מישהו עם קצת יותר רזומה?
לאשלי מסוגל לומר שבמהלך הריין שלו הוא ניצח נקי את המיז ואת וודס, כאשר את מקנטייר הוא מעולם לא ניצח כמו שצריך. זה רע מאוד, הריין הזה רע מאוד. היה שקוף שהם הפכו את זה לקרב כלוב כי USA התבכיינו שFOX קיבלו אחד והם לא. 
בכל אופן הקרב עצמו היה בסדר והניצחון היה טוב.
עדיין לא קונה את לאשלי.

לאשלי ניצח את מיז מספר פעמים, שיימוס מספר פעמים, שלטון בנג'מין, סדריק אלכסנדר, רידל, ברון סטרומן, ברון סטרומן ודרו מקנטייר ביחד, אקסבייר וודס.
בכללי בשנה ו-8 חודשים האחרונים לאשלי הפסיד רק 5 פעמים ב-WWE.

איך הרזומה הזה ?

דומיננטיות היא שם המשחק
[Image: 321.jpg]
אני חושב שזה פחות ה-מה הוא עשה ויותר ה-איך. ריינס נגיד ברסלמניה ניצח בצורה לא נקייה אבל עדיין יצא מיליון דולר מהקרב הזה, אף אחד לא זוכר שג'יי אוסו תקף את אדג' ועזר לריינס להשיג את הקונצ'רטו עליו ואת הניצחון.

לאשלי אתמול יצא פשוט חלש עם ההתערבות, גם ניצחון ברולאפ וגם אחרי שעוזרים לו, וזה בטח הגיע בטיימינג גרוע כי שבוע לפני דרו הצמיד אותו. גם במשולש עם דרו וסטרומן למרות הניצחון הוא יצא חלש יותר משניהם לדעתי, כי הם פירקו אותו וחצי מהקרב הוא היה בחוץ ואז הוא חזר אחרי שהם קרעו אחד לשני את הצורה וניצל את זה לניצחון. בקיצור, הבוקינג שלו טעון שיפור. לא מובן למה היה צורך ב-HIAC לשמור כביכול על מקינטייר ולא לתת ללאשלי את הניצחון הנקי והחד משמעי שיסיים את הסיפור.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,453
06-22-2021, 09:26 PM
(06-22-2021, 09:03 PM)lidoradir כתב:  
(06-22-2021, 08:36 PM)SwitchBlade כתב:  סימנתי לך בתגובה בצבע אדום את מספר המיין איבנטרים שלאשלי ניצח נקי במהלך הריין שלו.

מקנטייר, סטרומן ומיז.

אבל בכל מקרה, לפי הנקודה שלך האשמים פה זה WWE ולא לאשלי, דחפו לך לגרון את מקנטייר כמעט שנתיים.
מי יש לך עוד מיין איבנטרים ? סטיילס עסוק בזוגות, רנדי אורטון עסוק בזוגות, ברוק לסנר לא פה, הפינד לא פה, ג'ף הארדי לא בטופ.
אז את מי אתה רוצה שהוא ינצח ? את סטון קולד ורוקי ? זה הרוסטר שיש לראו וזה החומר שיש לעבוד איתו.

סטרומן פוטר, היה שחקן משנה (at best) בסצנה של ראו בשלבים האלה בקריירה שלו, מיז במצב דומה.

אם יש משהו שברור בכל הריין הזה של בובי לאשלי - הוא שאת דרו מקנטייר הוא לא מסוגל להביס.
זה, אגב, מה שמעצבן אותי. 
אני מעדיף כמובן את מקנטייר על לאשלי המשעמם, אבל אם כבר בחרתם כרגע ללכת עם לאשלי - לפחות ניצחון נקי, ספיר, הכנעה זה לא נורא כל כך, כל דבר שהוא נקי. 
כל הקרבות האלה הוכיחו בדיוק ההפך, דומיננטיות? פחחחח, לאשלי. לא. מסוגל. לנצח. את. דרו.

אם אין מיין איבנטרים - שייצרו אותם.
או שכן - יקראו לסטיילס שנייה, או לאורטון, או לג'ף הארדי, שיעשו את הג'וב ללאשלי.
הפסד נקי לא הורס דמות.

וזה לא כאילו סטיילס או אורטון 'רחוקים', הם ליטרלי חדר הלבשה אחד ליד לאשלי. הם לא בסיביר. גם אם היו בסיביר - היה אפשר להטיס אותם שנייה כדי לעשות את הג'וב ללאשלי. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,245
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
06-22-2021, 10:24 PM
(06-22-2021, 09:26 PM)SwitchBlade כתב:  
(06-22-2021, 09:03 PM)lidoradir כתב:  

מקנטייר, סטרומן ומיז.

סטרומן פוטר, היה שחקן משנה (at best) בסצנה של ראו בשלבים האלה בקריירה שלו, מיז במצב דומה.

אם יש משהו שברור בכל הריין הזה של בובי לאשלי - הוא שאת דרו מקנטייר הוא לא מסוגל להביס.
זה, אגב, מה שמעצבן אותי. 
אני מעדיף כמובן את מקנטייר על לאשלי המשעמם, אבל אם כבר בחרתם כרגע ללכת עם לאשלי - לפחות ניצחון נקי, ספיר, הכנעה זה לא נורא כל כך, כל דבר שהוא נקי. 
כל הקרבות האלה הוכיחו בדיוק ההפך, דומיננטיות? פחחחח, לאשלי. לא. מסוגל. לנצח. את. דרו.

הפסד נקי לא הורס דמות.

וזה לא כאילו סטיילס או אורטון 'רחוקים', הם ליטרלי חדר הלבשה אחד ליד לאשלי. הם לא בסיביר. גם אם היו בסיביר - היה אפשר להטיס אותם שנייה כדי לעשות את הג'וב ללאשלי. 

האמת לא נמאס לי ממקנטייר, הוא היה אלוף מצויין עם ריין מצויין.
הוא ניצח נקי את גולדברג, לסנר, אורטון. ניצח אותם בלי זיוני שכל, בלי רול אפ אחרי הסחה. לעומתו לאשלי מנצח בקלות מתאבקים מיד- אפר קארדים כמו מיז, בנגמין, אלכסנר, וודס. כבר לפני הקרב הראשון שלהם במניה כדי לזכות באליפות הוא השתמש במיז כדי להוריד את האליפות ממקנטייר כי הוא מפחד ממקנטייר.
בקרב לפני מניה הוא התחנן בחדר הלבשה שמי שיוריד את מקנטייר יחליף אותו כי הוא לא יכול לנצח את מקנטייר לבד.

הייתי שמח אם מקנטייר היה זוכה בhiac או אפילו אי שם במניה כי לאשלי הרגיש הרבה יותר אלוף כשהוא היה אלוף ארה"ב וכל הריין הזה פוגע בו יותר מלהועיל לו.
לעומתו מקנטייר גם כאלוף גם כמי שרודף אחרי האליפות מרגיש ביג דיל והוא מאיין איבנטר לכל דבר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
06-22-2021, 10:49 PM
(06-22-2021, 09:06 PM)master of doom כתב:  אני חושב שזה פחות ה-מה הוא עשה ויותר ה-איך. ריינס נגיד ברסלמניה ניצח בצורה לא נקייה אבל עדיין יצא מיליון דולר מהקרב הזה, אף אחד לא זוכר שג'יי אוסו תקף את אדג' ועזר לריינס להשיג את הקונצ'רטו עליו ואת הניצחון.

לאשלי אתמול יצא פשוט חלש עם ההתערבות, גם ניצחון ברולאפ וגם אחרי שעוזרים לו, וזה בטח הגיע בטיימינג גרוע כי שבוע לפני דרו הצמיד אותו. גם במשולש עם דרו וסטרומן למרות הניצחון הוא יצא חלש יותר משניהם לדעתי, כי הם פירקו אותו וחצי מהקרב הוא היה בחוץ ואז הוא חזר אחרי שהם קרעו אחד לשני את הצורה וניצל את זה לניצחון. בקיצור, הבוקינג שלו טעון שיפור. לא מובן למה היה צורך ב-HIAC לשמור כביכול על מקינטייר ולא לתת ללאשלי את הניצחון הנקי והחד משמעי שיסיים את הסיפור.

אני לא יודע לגבי אחרים אבל אי אפשר לשכוח את המוערבות של ג'יי אוסו ברסלמניה, כל תחילת הקרב הוא הפריע וגם לקראת הסוף בנקודה החשובה הוא יצא, אני זוכר את הקללות שהוא קיבל פה באשכול לייב, אבל כן - ריינס יצא מיליון דולר.
לגבי אתמול אני מסכים איתך וגם רשמתי על זה באשכול תוצאות של HIAC, אחרי קרב ברוטאלי לסיים אותו ברולאפ והפרעות זה מוריד מהאוויר, אבל זה לא מוריד לשנייה את המלחמה שהם נתנו אחד נגד השני, הופעה גדולה שלהם.
לא ממש מסכים לגבי הוא יצא חלש למרות ניצחון, מי שמנצח את הקרב הוא וינר, הוא לא יכול לצאת חלש, דווקא ההפך - גם דרו מקנטייר וגם ברון סטרומן לא הצליחו לנצח את לאשלי.

(06-22-2021, 09:26 PM)SwitchBlade כתב:  סטרומן פוטר, היה שחקן משנה (at best) בסצנה של ראו בשלבים האלה בקריירה שלו, מיז במצב דומה.

זה, אגב, מה שמעצבן אותי. 

הפסד נקי לא הורס דמות.

זה לא משנה שסטרומן פוטר, סטרומן תמיד נחשב ביג דיל ולאשלי מחץ אותו.
אתה רושם שלאשלי לא הביס את מקנטייר, אז בוא נשאל הפוך ? מקנטייר לא הצליח לנצח את לאשלי ברסלמניה, לא הצליח לנצח אותו ברסלמניה באקלאש ולא הצליח לנצח אותו ב-HIAC.
הניצחון ברסלמניה היה נקי, זה שמקנטייר מפגר ושמע שמישהו קרא לו זאת בעיה שלו, לאשלי חנק אותו כל כך חזק עד שהוא התעלף והפסיד בבמה הגדולה מכולם.

כמו שאמרתי, דומיננטיות היא שם המשחק. מתאבק שבקושי מנצחים אותו ב-20 החודשים האחרונים נבנה חזק ומרגיש חזק.
מתי הפעם האחרונה שמתאבק ניצח והצמיד את לאשלי נקי ? התשובה היא לפני שנה.

לגבי זה שצריכים לייצר מיינאיבנטרים חדשים אנחנו באותו ראש.
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
06-22-2021, 11:05 PM
(06-22-2021, 10:49 PM)lidoradir כתב:  זה לא משנה שסטרומן פוטר, סטרומן תמיד נחשב ביג דיל ולאשלי מחץ אותו.
אתה רושם שלאשלי לא הביס את מקנטייר, אז בוא נשאל הפוך ? מקנטייר לא הצליח לנצח את לאשלי ברסלמניה, לא הצליח לנצח אותו ברסלמניה באקלאש ולא הצליח לנצח אותו ב-HIAC.
הניצחון ברסלמניה היה נקי, זה שמקנטייר מפגר ושמע שמישהו קרא לו זאת בעיה שלו, לאשלי חנק אותו כל כך חזק עד שהוא התעלף והפסיד בבמה הגדולה מכולם.

כמו שאמרתי, דומיננטיות היא שם המשחק. מתאבק שבקושי מנצחים אותו ב-20 החודשים האחרונים נבנה חזק ומרגיש חזק.
מתי הפעם האחרונה שמתאבק ניצח והצמיד את לאשלי נקי ? התשובה היא לפני שנה.

לגבי זה שצריכים לייצר מיינאיבנטרים חדשים אנחנו באותו ראש.

נו אח, מה דומיננטיות?
לאשלי הוא האלוף, הסטנדרט של האלוף זה לנצח את הטוען לכתר. הוא לא הצליח לעשות את זה.
לאשלי הוא הפרויקט עכשיו, הפוקוס עליו, והוא שוב ושוב ושוב לא מצליח לנצח את דרו. הפכת את התפקידים ואתה חושב שזה הוכיח משהו, אבל זה לא שינה כלום מהטענה שלי שלאשלי נבנה גועל נפש בריין שלו, ושזה ריין לא מוצלח.

אתן לך סקופ: אותי לא ניצחו נקי במשך 20+ שנה. 
דומיננטיות זה שם המשחק.

בכל אופן - כשהאלוף לא מצליח לנצח את הטוען לכתר, ועדיין יוצא האלוף, הפוקוס הוא על העובדה שהוא לא כבש את הטוען לכתר, רוצה לדבר על מקנטייר ועל הבעיות סביבו? בכיף, אבל אני מדבר פה על לאשלי ועל הבעיות סביבו. 

אגב היחס של WWE לאלופים ראשיים הוא כברירת מחדל שאף אחד לא מצליח לנצח אותם, אז זה לא מיוחד ללאשלי. 
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
06-22-2021, 11:07 PM
(06-22-2021, 10:24 PM)Jon_M0xley כתב:  
(06-22-2021, 09:26 PM)SwitchBlade כתב:   

האמת לא נמאס לי ממקנטייר, הוא היה אלוף מצויין עם ריין מצויין.
הוא ניצח נקי את גולדברג, לסנר, אורטון. ניצח אותם בלי זיוני שכל, בלי רול אפ אחרי הסחה. לעומתו לאשלי מנצח בקלות מתאבקים מיד- אפר קארדים כמו מיז, בנגמין, אלכסנר, וודס. כבר לפני הקרב הראשון שלהם במניה כדי לזכות באליפות הוא השתמש במיז כדי להוריד את האליפות ממקנטייר כי הוא מפחד ממקנטייר.
בקרב לפני מניה הוא התחנן בחדר הלבשה שמי שיוריד את מקנטייר יחליף אותו כי הוא לא יכול לנצח את מקנטייר לבד.

הייתי שמח אם מקנטייר היה זוכה בhiac או אפילו אי שם במניה כי לאשלי הרגיש הרבה יותר אלוף כשהוא היה אלוף ארה"ב וכל הריין הזה פוגע בו יותר מלהועיל לו.
לעומתו מקנטייר גם כאלוף גם כמי שרודף אחרי האליפות מרגיש ביג דיל והוא מאיין איבנטר לכל דבר.

הריין של מקנטייר היה מדהים לעומת הריין של לאשלי, אבל באופן מוחלט שניהם לא הביאו את ראו למקומות טובים במיוחד בריינים שלהם. 
אורטון/מקנטייר הרס למקנטייר את הריין,
אולי היה אפשר יותר להינות ממקנטייר אם הוא אשכרה היה מצליח לצאת אובר על לאשלי, אבל הבוקינג סביב שני אלה כל כך גרוע שנמאס גם ממנו וגם ממנו.

מקנטייר עוד יחזור ובגדול, פשוט.. זה יקרה אחרי תקופת צינון שלדעתי הוא מאוד צריך.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
06-22-2021, 11:09 PM
(06-22-2021, 11:05 PM)SwitchBlade כתב:  נו אח, מה דומיננטיות?
לאשלי הוא האלוף, הסטנדרט של האלוף זה לנצח את הטוען לכתר. הוא לא הצליח לעשות את זה.
לאשלי הוא הפרויקט עכשיו, הפוקוס עליו, והוא שוב ושוב ושוב לא מצליח לנצח את דרו. הפכת את התפקידים ואתה חושב שזה הוכיח משהו, אבל זה לא שינה כלום מהטענה שלי שלאשלי נבנה גועל נפש בריין שלו, ושזה ריין לא מוצלח.

אתן לך סקופ: אותי לא ניצחו נקי במשך 20+ שנה. 
דומיננטיות זה שם המשחק.

בכל אופן - כשהאלוף לא מצליח לנצח את הטוען לכתר, ועדיין יוצא האלוף, הפוקוס הוא על העובדה שהוא לא כבש את הטוען לכתר, רוצה לדבר על מקנטייר ועל הבעיות סביבו? בכיף, אבל אני מדבר פה על לאשלי ועל הבעיות סביבו. 

אגב היחס של WWE לאלופים ראשיים הוא כברירת מחדל שאף אחד לא מצליח לנצח אותם, אז זה לא מיוחד ללאשלי. 

לאשלי מנצח את מקנטייר כבר 3 חודשים.
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,335
אשכולות: 91
Likes Given: 1,232
06-22-2021, 11:49 PM
אני מסכים שיש מקום לשיפור בצורה שבה לאשלי מגן על האליפות, אבל בגדול, אני ממש נהנה מהריין שלו וחושב שהוא אלוף מצוין.
הפתיע אותי ממש לראות שוב פעם קרב HIAC בTV, לא יודע אם הכריזו על זה במהלך התוכנית כי הרצתי כמעט את כולה. היה קרב מעולה, לאשלי מדהים.

אני ממש מקווה שסטיילס/אורטון ינצחו במשולש שבוע הבא. הם הרבה יותר מתאימים לקרב מסוג MITB, מקנטייר פשוט לא הטייפ של הקרב הזה וחוץ מזה.. נחנקנו מהנוכחות שלו בסצנת האליפות.
לגבי מי יזכה במזוודה? אצלי בראש זה בכלל אליסטר בלאק שעושה את החזרה שלו, אבל אני ממש אשמח לראות את ריקושט זוכה. או רידל.

ניקי קרוס עושה לי עצבים בגוף.
[Image: 1.gif]
הגב
The following 1 user Likes Breakker's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-29-2026, 03:16 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר