03-20-2023, 12:13 AM
כדורגל ב-2023:
![[Image: 15-C01-A28-91-DB-453-E-B73-C-A37-C6-BE1-D4-AF.png]](https://i.ibb.co/Xjcs5Zn/15-C01-A28-91-DB-453-E-B73-C-A37-C6-BE1-D4-AF.png)
לא לזה התכוון המשורר.
הגיע הזמן למצוא פתרון לבדיחה הזו.
![[Image: 15-C01-A28-91-DB-453-E-B73-C-A37-C6-BE1-D4-AF.png]](https://i.ibb.co/Xjcs5Zn/15-C01-A28-91-DB-453-E-B73-C-A37-C6-BE1-D4-AF.png)
לא לזה התכוון המשורר.
הגיע הזמן למצוא פתרון לבדיחה הזו.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)
|
|
|
03-20-2023, 12:15 AM
בנימה זו, גאבי הוא חתיכת ילד זין ואני כבר עכשיו עצבני על כמה הוא הולך לעצבן אותי ב-15 שנה הקרובות.
https://twitter.com/balbool23/status/1637577087660744714?s=46&t=WKknG78H3OH8SoPUoteO3g ![]()
03-20-2023, 12:37 AM
אני לא באמת אומר משהו על UFC או על הסדרה של עומר פשוט גם אני רציתי תגובה בה כל הטקסט שלי בלבן.
גיא > רועי כל יום כל היום.
03-20-2023, 12:45 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-20-2023, 12:46 AM על ידי Jon_M0xley.)
(03-20-2023, 12:37 AM)SwitchBlade כתב: אני לא באמת אומר משהו על UFC או על הסדרה של עומר פשוט גם אני רציתי תגובה בה כל הטקסט שלי בלבן. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני גם רציתי לכתוב משהו בסגנון אבל התחיל נינג'ה אז ויתרתי. ![]()
03-20-2023, 12:52 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-20-2023, 02:07 AM על ידי master of doom.)
VAMOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!
ניצחון ענק ענק ענק בקלאסיקו, בקאמפ נואו בפעם הראשונה מזה 4.5 שנים (מאז ה5-1 בעונת 18-19), פער 12 נקודות, ומעל הכל - תצוגת כדורגל מעולה של בארסה עם כלים מוגבלים ועם שתי פציעות רציניות, ניצחון סופר מוצדק, ואני מחכה לנקניקים שהתלוננו על הניצחון בברנבאו לפני שבועיים. פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שאני מרגיש שלקלאסיקו היה ערך של משחק ברמה הגבוהה ביותר באירופה. נכון שבארסה לא באירופה אבל ריאל מדריד היא עדיין ה-קבוצה לנצח, זה היה הסיכוי הרציני האחרון שלהם לאליפות, וברור שבמשחקים כאלה הם מתעלים. ולמרות זאת ולמרות פיגור מוקדם בארסה לא הורידה ראש, הקהל סיפק דחיפה, היא הוציאה את המקסימום והשיגה את הניצחון שהגיע לה. אני באמת מבסוט עכשיו, מקווה שנצליח לסגור את הסיפור ולזכות באליפות הזאת שעד כה אנחנו ראויים לה. לגבי המשחק, הפתיחה הייתה של ריאל מדריד. בארסה הייתה טובה עד הגול הדי מקרי של ריאל, אבל משם ריאל השתלטה על המשחק ברבע הראשון, לא שטפה את המגרש אבל הגיעה למצבים והייתה מסוכנת. בארסה התעשתה, התחילה לשחק, גם התקשתה להגיע למצבים הרבה בגלל חוסר איכות, במיוחד כשלבנדובסקי בכושר רע, אבל בסופו של דבר מהלך כדורגל של נחישות מצד אראוחו וראפיניה הביא לנו את השיוויון של רוברטו, שיוויון מוצדק. המחצית השנייה מתחלקת לשניים. עד החילופים של אנצ'לוטי ומהחילופים של אנצ'לוטי. עד החילופים של אנצ'לוטי בארסה הייתה מצוינת, הגיעה להזדמנויות, שיתקה את ריאל שסבלה מחוסר דיוק של ויניסיוס ומיום שחור של בנזמה (שער ליגה אחד בלבד בקאמפ נואו ב-14 עונות), נתנה משחק מעולה בעיניי. מהחילופים של אנצ'לוטי המשחק התהפך. הרעננות של אסנסיו, רודריגו וסבאיוס נתנה את אותותיה, ריאל השתלטה על המשחק, וזאת כשצ'אבי עושה רק חילוף אחד. אפשר להבין, הסגל של בארסה לא מספיק טוב למשחק כזה. כל התקפה של ריאל הביאה דפיקות לב, אבל יכולת לא טובה של רודריגו ו-ויניסיוס בסיומת עזרה לבארסה. מסכים עם רועי שהנבדל של אסנסיו הוא מסוג הנבדלים המעצבנים, אבל אני אוהד בארסה אז זה ממש לא מעניין אותי כרגע. ואז, בזמן פציעות, כשכל השחקנים של ריאל למעלה, התקפה אחת טובה שלנו נותנת לנו את הניצחון. באלדה שהיה חלש לאורך כל המשחק מוצא את פרנק קסייה, שהיה אחראי ישיר לעצמי של מיליטאו שהעניק לנו את הניצחון בברנבאו לפני שבועיים (וכמעט כבש בעצמו, אנסו פאטי גנב לו גול עם הצלה מהקו), והוא עושה את מה שהוא יודע לעשות מעולה ושם את הכדור בפנים, נותן לנו ניצחון מתוק ומוצדק, ו-12 נקודות פער. צריך לתת ריספקט ללבנדובסקי שסחב את קרבאחל ומיליטאו איתו לפני העקב לבאלדה שהיה לבד, ונתן לו מספיק זמן להעביר רוחב מדויק. בקיצור, ניצחון חשוב ביותר, 12 נקודות פער בראש הטבלה לפני הפגרה, וראש שקט. למזלנו רוב השחקנים שלנו לא משחקים בנבחרות, פדרי ודמבלה מחלימים מהפציעות המאוסיות שלהם וכנראה יהיו כשירים לאלצ'ה, אז תהיה קצת מנוחה לסגל הקצר שלנו. המשימה הבאה היא ניצחון באלצ'ה שכבר ירדה מעשית, ואז יהיה עוד קלאסיקו בקאמפ נואו - 5.4, יום רביעי וערב ליל הסדר, קלאסיקו בחצי גמר הגביע. עוד דבר קטן לרועי - גאבי אגרסיבי, אבל הסרטון הזה גונב דעת כי הוא מפספס את הקטנה שסבאיוס נתן ללבנדובסקי. מגיע לו.
03-20-2023, 01:06 AM
גאבי הוא לא סתם שחקן אגרסיבי. הוא מניאק רציני והדוגמה הזו היא טיפה בים. כל משחק יש לו את הקטנות האלו. כבר עכשיו אפשר לראות את השחקן הבלתי נסבל שהוא יהיה בעתיד.
* זה לא רק בגלל שהוא מבארסה. סוארס לדוגמה גם היה פרובוקטור ואני מת עליו. אבל יש להיות פרובוקטור ויש להיות ילד חרא. ![]()
03-20-2023, 01:06 AM
בתקשורת במדריד מתחיל בכי על הואר ופסילת השער של אסנסיו וזה מגיע גם לתקשורת אצלנו, זה מביך. אפשר להגיד שהנבדל הזה מסריח ומפספס את הרעיון של החוק, אבל היה נבדל וריאל לא קופחה ואם בארסה הייתה כובשת גול כזה הוא גם היה נפסל, חלאס.
03-20-2023, 02:26 AM
אלקרז מפרק את מדבדב בגמר אינדיאן וולס, חוזר למקום הראשון בעולם ע"ח ג'וקוביץ'. נובאק כמובן לא ישחק במיאמי ושם אלקרז הוא האלוף המכהן, אז הדחה מוקדמת תחזיר אותו למקום הראשון.
מדבדב הגיע עם 19 ניצחונות ברצף, אי אפשר לקחת את הניצחון של אלקרז כמובן מאליו. לא ראינו עדיין אלקרז-ג'וקוביץ' על משטח קשה, מקווה שנקבל את זה אחרי עונת החימר.
03-20-2023, 01:27 PM
03-20-2023, 02:26 PM
שומעים פה טונה ורביד או שהגזמתי?
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|