Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 114 115 116 117 118 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 25.6.2021

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 25.6.2021
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,307
אשכולות: 1,832
Likes Given: 4,985
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-26-2021, 12:53 PM
[Image: 20210624_SDMatchPrev_RomanPaul_FC_Ton--7...14c42a.jpg]

האלוף האוניברסאלי רומן ריינס ופול היימן פותחים את התוכנית בלוקר רום, פול היימן אומר לריינס שהמיסטיריוס מכירים בו מהבית חולים, ג'ימי אוסו מגיע וריינס שואל אותו איפה אח שלו, ג'ימי אומר שג'יי סוף סוף ענה לו, ריינס שואל אותו מה הוא אמר, ג'ימי עונה שג'יי אמר שהוא לא חוזר, ריינס מתעצבן על זה שהוא לא מגיע לעבודה אחרי כל מה שעשה בשבילו, ג'ימי אומר לריינס שהוא פה ויש לו את הגב שלו, ריינס שואל אותו אם הוא יכול להיות יד ימינו כמו אח שלו, ג'ימי עונה שהוא לא יודע אם הוא יכול לעשות את מה שג'יי עושה, ריינס שואל אותו שוב וג'ימי אחר כך עונה שהוא כן יכול לעשות מה שאח שלו עושה, ריינס אומר לג'ימי שיוכיח את זה.

אלופת הנשים של סמאקדאון ביאנקה בלאייר יוצאת לזירה, היא אומרת שהיא לא יכולה להפסיק לחגוג אחרי הניצחון שלה על ביילי ב-HIAC, ביאנקה אומרת שהמכשפה ביילי מתה, סת' רולינס יוצא החוצה, רולינס מדבר על הניצחון שלו נגד סזארו מהאירוע HIAC, רולינס אומר שהוא עובר עכשיו למעלה, רולינס אומר שהגיע הזמן לחגוג, רולינס אומר לביאנקה שהיא לא הייתה דומיננטית באירוע כמו שהוא היה, ביילי יוצאת החוצה ואומרת לביאנקה שהיא לא האלופה שמגיע לאנשים לראות, ביאנקה אומרת לביילי שתכנס לזירה והיא תראה לה איזה סוג של אלופה היא, ביילי נכנסת לזירה ויורדת על ביאנקה, ביאנקה תוקפת את ביילי, סזארו יוצא החוצה ומתחיל לתקוף את רולינס, זה מוביל לקרב הבא.

סת' רולינס וביילי ניצחו את סזארו וביאנקה בלאייר, ביאנקה התכונה לתת לביילי KOD, רולינס רץ לזירה ובטעות פגע בביאנקה, מחוץ לזירה סזארו קופץ על רולינס, בזירה ביילי מצמיד את ביאנקה לניצחון אחרי רוז פלאנט.

ג'ימי אוסו ופול היימן מדברים מחוץ לחדרו של רומן ריינס, ג'ימי שואל את היימן מה הוא צריך לעשות כדי להוכיח לריינס, היימן אומר לו שהוא צריך להיות מיינאיבנט ג'ימי אוסו, היימן אומר לג'ימי שריינס מבין בנצחונות, היימן אומר לג'ימי שינצח קרב הערב, ג'ימי אוסו מסכים ואומר להיימן שיסדר לו קרב.

טקס ההכתרה של שינסקה נקאמורה, בזירה ריק בוגס והוא מנגן בגיטרה שלו ומזמין החוצה את שינסקה נקאמורה, נקאמורה מתיישב בזירה וריק בוגס מניח על ראשו את הכתר, שינסקה נקאמורה בזירה חוגג, מאחורי הקלעים רואים את קינג קורבין עצוב מסתכל על המסך, קיילה ברקסטון מראיינת אותו ומתייחסת אליו כבארון קורבין, קורבין עוצר אותה ואומר שהוא הפסיד את הכתר, קורבין שואל 'מה הטעם' והולך.

אדם פירס וסוניה דוויל מאחורי הקלעים, סת' רולינס מגיע ואומר שהזמן הוא עכשיו, רולינס אומר שהערב ריינס צריך לדבר על האליפות האוניברסאלית והמאתגר הבא שלו, רולינס אומר להם שהם מסתכלים עליו, רולינס אומר שהוא לא היה יותר מוכן פיזית, מנטלית ורגשית, רולינס אומר שלאף אחד ברוסטר לא מגיע את זה יותר ממנו, אדם פירס וסוניה דוויל אומרים לרולינס שהם יבדקו את זה, רולינס צוחק ואומר שזה הזמן שלו והולך.

קרב העפלה MITB גברים
ביג אי ניצח את אפולו קרוז, לקראת סוף הקרב קומנדר עזיז ניסה לתקוף את ביג אי מחוץ לזירה, השופט ראה את זה והרחיק אותו, ביג אי הצמיד את אפולו קרוז לניצחון אחרי ביג אנדינג, ביג אי מעפיל לקרב MITB גברים.

קיילה ברקסטון מראיינת את סמי זיין, סמי זיין אומר שהצדק הגיע אחרי הניצחון שלו על קווין אואנס באירוע HIAC, קיילה מודיעה לסמי זיין ששבוע הבא הוא יפגוש את אואנס בקרב העפלה MITB, זיין מתעצבן על זה והולך.
אחרי הפרסומות סמי זיין נכנס לדבר עם אדם פירס, זיין מתעצבן על הנושא ואומר לפירס שפשוט יכניס אותו לקרב או שיביא לו את החוזה כבר, פירס עונה שזה לא יקרה, אדם פירס אומר לזיין שהקרב שלו שבוע הבא נגד אואנס יהיה קרב מי שעומד אחרון.

סוניה דוויל בזירה, סוניה דוויל מכריזה על כרמלה בתור המתאבקת הבאה שנכנסת לקרב MITB נשים, כרמלה יוצאת החוצה ואומרת לסוניה שהיא עשתה את הבחירה הברורה, כרמלה אומרת שהיא זכתה פעמיים בעבר ב-MITB והיא גם האישה הכי יפה ב-WWE, היא באה להגיד לסוניה שתכריז עליה ככה, ליב מורגן יוצאת החוצה, ליב שואלת האם להיות הכי יפה ב-WWE נותן לך את האפשרות להכנס לקרב MITB ככה, ליב אומרת שהיא ניצחה את כרמלה שבוע שעבר והיא יודעת שמגיע לה יותר מכרלמה להיות בקרב הזה, כרמלה עושה סיבוב ואומרת שיסתכלו עליה ואחר כך שיסתכלו על ליב, ליב נותנת לכרמלה אגרוף, סוניה דוויל אומרת לכרמלה שלא תדאג כי היא עדיין בקרב, סוניה אומרת לליב שאם היא חושבת שהיא צריכה להיות בקרב שתוכיח זאת, זה מוביל לקרב הבא.

ליב מורגן ניצחה את כרמלה, ליב הצמידה את כרמלה לניצחון ברולאפ, סוניה ישבה מחוץ לזירה וראתה את הקרב, אחרי הקרב כרמלה דורשת מהכרוז שיכריז עליה בתור האישה הכי יפה ב-WWE והוא עושה זאת.

ג'ימי אוסו ניצח את דולף זיגלר לצד רוברט רוד, במהלך הקרב ג'ימי אוסו קפץ על רוברט רוד שעף מעבר לשולחן השדרנים, ג'ימי אוסו הצמיד את זיגלר לניצחון אחרי סופרקיק, רומן ריינס ופול היימן צפו בניצחון מעמדת הגורילה, ג'ימי אוסו מגיע לשם ושואל את ריינס מה הוא חושב, ריינס מהנהן בראשו ומחייך, ריינס והיימן יוצאים לזירה, ג'ימי אוסו רוצה לצאת איתם אך היימן מסמן לו להשאר שם.

האלוף האוניברסאלי רומן ריינס ופול היימן יוצאים לזירה, פול היימן אומר שהם פה כדי להכיר ברומן ריינס, על המסך מראים את החיסול האחרון של רומן ריינס על המיסטיריוס, היימן מדבר על כל מי שריינס חיסל : הפינד, ברון סטרומן, קווין אואנס, אדג', דניאל בריאן, סזארו והמיסטיריוס. היימן אומר שבפחות משנה ריינס מחק את כל המחלקה, היימן אומר שריינס יעשה משהו שאף פעם לא עשו בטלוויזיה כי אין להם ברירה כי אף אחד לא נשאר, רומן ריינס מתכונן לדבר, אדג' יוצא החוצה, אדג' נכנס לזירה וישר מתחיל לתקוף את ריינס, אדג' קופץ על ריינס מחוץ לזירה ודופק לו את הראש בשולחן השדרנים מספר פעמים, אדג' מחזיר את ריינס לזירה, ריינס נותן לאדג' סופרמן פאנץ', ריינס לוקח כיסא וחוזר לזירה, אדג' נותן לריינס ספיר, אדג' מניח את הכיסא מתחת לראשו של ריינס, אדג' יוצא לקחת כיסא נוסף ומתכונן לקונצ'רטו, ג'ימי אוסו יוצא ותוקף את אדג', אדג' מעיף את ג'ימי אוסו על המדרגות, אדג' נותן לג'ימי אוסו ספיר דרך הברקייד שנשבר, אדג' חוזר לזירה וצועק שהוא כאן, התוכנית מסתיימת.
[Image: 068_SD_06252021PM_19334--b43b42bd1dff056...44c6ff.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • avramdogs100
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,307
אשכולות: 1,832
Likes Given: 4,985
06-26-2021, 12:55 PM
[Image: 1231.jpg]

הו בייבי.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • hbk
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,220
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-26-2021, 01:03 PM
אז עכשיו אדג' שוב פייס? זכינו לראות אותו טיפה היל לשבועיים בלבד? מבאס ת'תחת...
לגבי ריינס-אדג' אני ממש בדילמה, מצד אחד ריינס אלוף אדיר ולא בא לי שיפסיד, מצד שני הגיע הזמן שאדג' יהיה האלוף אחרי 10 שנים. אולי הפתרון זה להעביר אותו לראו ושיהיה אלוף שם.
הגב

•
חפש
הגב
trap666 מנותק
Rookie
*
תגובות: 54
אשכולות: 4
Likes Given: 3
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-26-2021, 01:11 PM
הפכו את ריינס לאפס בשנייה....
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,680
אשכולות: 19
Likes Given: 1,259
הצטרף בתאריך: Jun 2021
06-26-2021, 01:15 PM
החזרה של אדג' קצת ערבבה אותי... הייתי בטוח שהולכים על סינה-ריינס לסאמרסלאם, ואני לא רואה את אדג' נלחם נגד ריינס רק ב-MITB. אם כן אז יצטרכו לבנות לו משהו יותר רציני לסאמרסלאם, ואין הרבה זמן לזה.

בכל מקרה היימן צדק לגמרי בדברים שהוא אמר, אין באמת מישהו שיכול לאתגר את ריינס כרגע בצורה רצינית חוץ מאדג' (ורולינס שתקוע כרגע בפיוד עם סזארו).

חוץ מזה אני חייב לציין לטובה את עזיז. הוא פשוט קורע אותי מצחוק עם התגובות שלו והמשחק הגרוע והילדותי, שכל כך לא מתאים לחזות המאיימת שלו. הרגע הזה שאפולו הצמיד את ביג E והוא הצדיע הרג אותי.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Triple T מנותק
Acknowledge Me
תגובות: 3,979
אשכולות: 14
Likes Given: 1,287
06-26-2021, 01:27 PM
אני כל כך רואה את רולינס פוסל את הקרב ותוקף את אדג'. בטח יהיה ביניהם איזה סטיירדאון בתוכנית לפני MITB
הגב

•
חפש
הגב
the beast מנותק
Rookie
*
תגובות: 172
Likes Given: 1
06-26-2021, 01:40 PM
איך שאדג' חזר ישר אמרתי מה אם... אדג' מנצח את ריינס בmitb ונקבל אדג' סינה בסאמרסלאם זה יכול להיות מטורף אבל בפועל רולינס יתקוף את אדג ויילך איתו לסאמרסלאם
בכל מקרה הייתה חזרה אדירה לא צפיתי את זה ריינס אלוף טוב אבל אני ממש אשמח אם אדג' ינצח אותו
הגב

•
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
Likes Given: 12
06-26-2021, 01:59 PM
מה עוד צריך להגיד על הA sohw מה
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
06-26-2021, 02:29 PM
הולייייייייייייי שיטטטטטטטטטטטטטט במזל לא קיבלתי ספויילר על אדג' מהאינטרנט, וזה היה הפתעה לטובה.
- רולינס סזארו ממשיך? כנראה רולינס ינצח בmitb ואז איכשהו יתערב וגרום לאדג' להפסיד. נראה איך זה מתקדם שבוע הבא. הסגמנט שלו עם פירס היה טוב, רולינס הרציני היה טוב לכמה שניות שזה נמשך.
- נקאמורה מלך, קורבין לוקח הפסקה? אני בעד.
- קומדר עזיז על הפנים, הוא שוקיסט אני לא אוהב אותו לא מבין איך הוא נשאר וסטרומן עף. אפולו אלוף על הפנים, שמח שביג אי העפיל לmitb.
- לדעתי ליב מורגאן יותר יפה מכרמלה(אל עליון לא להרוג אותי). קרב טוב שמח שמורגאן ניצחה ואני מקווה שהיא תזכה במזוודה.
- אוסו- זיגלר: קרב טוב, פאקינג שיט הזיגזג על המדרגות. הייתי בטוח ג'ימי יפסיד איכשהו, שמח לראות שניצח ולא ברול אפ.
- והינה הגיע הדובדבן שבקצפת, ההפתעה של התוכנית והחזרה שאני מאושר שלא ספויילרה לי עי האינסטא. ריינס עומד בזירה כמו האל שהוא, היימן עם פרומו מעולה עובר אחד אחד את כל מי שריינס חיסל. האמת רציתי לדעת מה הדבר שריינס יעשה שאף פעם לא קרה בטלוויזיה ואז בוםםםםםםם u think u know me ואני בחדר בעננים והינה הוא אדג' יוצא. ריינס הופתע ובא לחסל אותו אבל אדג' עשה לו תרגיל קטן ולקח את ההובלה.
האמת אחרי הפרומו של רולינס חשבתי שסינה עומד לחזור כי רולינס אמר שהזמן שלו זה עכשיו.

* לכל אלה שחושבים שאדג' היה היל, הוא לא היה היל הוא היה הפייס הממורמר ודניאל בראיין היה ההיל בפיוד הזה מבניהם. ריינס היה ההיל מההתחלה, אדג' היה הפייס שבא לזכות באליפות שהוא לא הפסיד אבל בראיין עשה כל מה שהוא יכול כדי להיכנס לקרב ולהרוס את הרגע של אדג'.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
Likes Given: 12
06-26-2021, 03:50 PM
עוד פרק מעולה של התוכנית הכי טובה ברסלינג
ושל המתאבק הכי זהב ברסלינג רומן זהב ריינס

יופי של פתיחה קרב מיקס מעולה ואפשר להגיד גם מרענן הרבה זמן לא היה קרב מיקס שמח שרולינס וביילי ניצחו חבל אבל שביאנקה הוצמדה מתחילים לראות שסוזארו מתחיל לחזור למקומו הטבעי

טקס ההכרזה של נאקמורה היה אחלה פאט מאקפי מחכה את סטיב אוסטין אין פאט מאקפי פשוט מעולה כל דבר שהוא עושה פשוט מעולה כמובן גם שריק בוגס אחלה אבל הייתי רוצה לראות אותו מתאבק

סת' פריקינג רולינס רוצה את רומן ריינס מעניין מה יהיה עם זה כי אדג' חזר מאוד מעניין

קרב העפלה לmitb היה מעולה שמח בישביל ביג איי

המחבל נגד קווין אואנס בקרב מספר 8754

אני לא מבין את זה כרמלה מעפילה לקרב בלי לעשות כלום וליב מורגן מנצחת אותה ולא מעפילה למה? פשוט טמטום

ג'ימי נגד זיגלר היה אחלה של קרב וואו הזיג זג על המדרגות וואו זה כאב לו

ולבסוף רומן זהב ריינס בכניסה של רומן זהב ריינס איך שהוא הסתכל על המזוודות זה היה מעולה פול היימן מיצידי שרק ידבר כל התוכנית הוא פשוט מדהים איך שהוא עבר על כל השמות שרומן זהב ריינס חיסל ציפיתי שרולינס יצא אבל פאקינג אדג' חוזר זה היה ברור שהוא יחזור לפני הקהל כדי לחמם את ההייפ של החזרה של הקהל וואלה אני באמת לא יודע לאן זה הולך רולינס רוצה את ריינס אדג' חוזר ורוצה את ריינס אני רוצה קרב משולש אבל אני לא רואה את זה קורה מאמין שיהיה רומן זהב ריינס נגד אדג' ואז רולינס יתקוף את אדג' ואז זה מראה לנו את הדרך לרומן זהב ריינס נגד ג'ון סינה ורולינס אדג' רק לדמיין שזה הולך להיות הקארד של סמאקדון לסאמרסלאם זה נשמע מטורף
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 10:15 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר