Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

Off topic - כל מה שלא היאבקות

עמודים (1980): « הקודם 1 ... 593 594 595 596 597 ... 1980 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
Off topic - כל מה שלא היאבקות
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,906
אשכולות: 19
Likes Given: 1,299
הצטרף בתאריך: Jun 2021
#5,941
04-13-2023, 11:24 PM
סיכום יום ספורט:

סביליה מוציאה 2-2 באולד טראפורד ברבע גמר הליגה האירופית, תוצאה מפתיעה מאוד למרות החיסרון של ראשפורד. סביליה בעונה חלשה מאוד ורק לאחרונה מתחילה לתפוס קצת גובה מעל הקו האדום, היא נפגעה קשות בגלל הפיירפליי של טבאס שאילץ אותה למכור שחקנים וגם הבחירה של מונצ'י לשחרר את קרלוס וקונדה בדיעבד לא הייתה נכונה, למרות שאני לא יודע כמה כסף סביליה הייתה צריכה לשחרר מתקרת השכר כדי לפתוח את העונה.

חוץ מזה, פיינורד המשיכה בעונה הנהדרת שלה ורשמה 1-0 ביתי על רומא, באייר לברקוזן הצליחה לחלץ רק 1-1 מאוניון סט. ז'ילואז' הבלגית, ויובנטוס ניצחה 1-0 בבית את ספורטינג. אני חושב שצמד האיטלקיות יעלו, לברקוזן גם ויונייטד תצליח לנצח בפיחואן כדי להעפיל גם לחצי גמר מעולה באירופית. לדעתי ליובנטוס הכי חשוב לזכות בגביע, היא במסע מעולה בליגה מאז ההפסד לנו באלופות אבל המינוס 15 משאיר אותם במרחק 7 נקודות מהאלופות וכנראה האירופית זה הסיכוי הכי טוב שלהם להעפיל לאלופות, להרוויח המון כסף מזכויות שידור ולמשוך שחקנים שירצו כמובן לשחק בליגת האלופות במקום באירופית/בקונפרנס.

בכדורסל, מכבי ת"א מנצחת את ריאל מדריד 100-96 ביד אליהו והיא תשחק בסדרת הטוב מ-5 נגד מונאקו של מייק ג'יימס. סיכוי לא רע להעפיל, בעונה הסדירה 1-1 בין הקבוצות ולמרות שהמשחק בצרפת נגמר 19 הפרש מכבי ת"א נתנה פייט מעולה במשך 3 רבעים עד שקטש הורחק וברבע הרביעי הכל התחרבן לה.

ובטניס, דניל מדבדב עושה את זה בסופו של דבר ואחרי שובר שיוויון יותר הפכפך ממכבי-ריאל הוא גובר על זברב ומתקדם לרבע גמר טורניר מונטה קרלו. הוא הוביל כבר 5-2 בשובר השיוויון עם צמד ההגשות שלו ביד, זברב הצליח להפוך ל6-5 ולהשיג נקודת משחק, מדבדב הציל ואז זברב שוב הגיע לנקודת משחק על ההגשות שלו, ומכאן מדבדב לקח 3 נקודות ברצף כדי לנצח את המשחק. בסיבוב הבא הוא ישחק נגד הולגר רונה שעבר בלי לשחק את מתיאו ברטיני, שפרש בגלל פציעה בשריר הבטן הצדדי.

לילה טוב חבר'ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#5,942
04-13-2023, 11:50 PM
(04-13-2023, 11:24 PM)master of doom כתב:  סיכום יום ספורט:

סביליה מוציאה 2-2 באולד טראפורד ברבע גמר הליגה האירופית, תוצאה מפתיעה מאוד למרות החיסרון של ראשפורד. סביליה בעונה חלשה מאוד ורק לאחרונה מתחילה לתפוס קצת גובה מעל הקו האדום, היא נפגעה קשות בגלל הפיירפליי של טבאס שאילץ אותה למכור שחקנים וגם הבחירה של מונצ'י לשחרר את קרלוס וקונדה בדיעבד לא הייתה נכונה, למרות שאני לא יודע כמה כסף סביליה הייתה צריכה לשחרר מתקרת השכר כדי לפתוח את העונה.

חוץ מזה, פיינורד המשיכה בעונה הנהדרת שלה ורשמה 1-0 ביתי על רומא, באייר לברקוזן הצליחה לחלץ רק 1-1 מאוניון סט. ז'ילואז' הבלגית, ויובנטוס ניצחה 1-0 בבית את ספורטינג. אני חושב שצמד האיטלקיות יעלו, לברקוזן גם ויונייטד תצליח לנצח בפיחואן כדי להעפיל גם לחצי גמר מעולה באירופית. לדעתי ליובנטוס הכי חשוב לזכות בגביע, היא במסע מעולה בליגה מאז ההפסד לנו באלופות אבל המינוס 15 משאיר אותם במרחק 7 נקודות מהאלופות וכנראה האירופית זה הסיכוי הכי טוב שלהם להעפיל לאלופות, להרוויח המון כסף מזכויות שידור ולמשוך שחקנים שירצו כמובן לשחק בליגת האלופות במקום באירופית/בקונפרנס.

בכדורסל, מכבי ת"א מנצחת את ריאל מדריד 100-96 ביד אליהו והיא תשחק בסדרת הטוב מ-5 נגד מונאקו של מייק ג'יימס. סיכוי לא רע להעפיל, בעונה הסדירה 1-1 בין הקבוצות ולמרות שהמשחק בצרפת נגמר 19 הפרש מכבי ת"א נתנה פייט מעולה במשך 3 רבעים עד שקטש הורחק וברבע הרביעי הכל התחרבן לה.

ובטניס, דניל מדבדב עושה את זה בסופו של דבר ואחרי שובר שיוויון יותר הפכפך ממכבי-ריאל הוא גובר על זברב ומתקדם לרבע גמר טורניר מונטה קרלו. הוא הוביל כבר 5-2 בשובר השיוויון עם צמד ההגשות שלו ביד, זברב הצליח להפוך ל6-5 ולהשיג נקודת משחק, מדבדב הציל ואז זברב שוב הגיע לנקודת משחק על ההגשות שלו, ומכאן מדבדב לקח 3 נקודות ברצף כדי לנצח את המשחק. בסיבוב הבא הוא ישחק נגד הולגר רונה שעבר בלי לשחק את מתיאו ברטיני, שפרש בגלל פציעה בשריר הבטן הצדדי.

לילה טוב חבר'ה.

האמת אני רוצה לציין רגע את אוניון סט. ז'ילואז'. אני לא צופה בכדורגל הרבה כמו שהייתי פעם אבל אני עדיין עוקב והקבוצה הזאת עלתה רק לפני עונה או שתיים לליגה הראשונה בבלגיה ואני תמיד רואה אותה בטופ הטבלה איכשהו ואני לא מבין מאיפה הם הגיעו פתאום ותחילו להשתלט על הליגה שהייתה שייכת רק לקלאב ברוז' ואנדרכלט וגם באירופה הם נותנים תוצאות טובות, מי היה מצפה בתחילת העונה שהם יהיו ברבע גמר הליגה האירופית אחרי שהם מסיימים ראשונים בבית עם בראגה ואוניון ברלין וגם מנצחים את אוניון 3-0 בגומלין של שמינית גמר הליגה האירופית? הפתעת העונה באירופה לדעתי.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,760
אשכולות: 11
Likes Given: 1,725
#5,943
04-13-2023, 11:57 PM
ריאל קבוצה ענקית. ולנצח אותה בבית זה בהחלט מראה שמכבי בדרך הנכונה.

אחד מהמפתחות של הניצחון היה להכניס את טווארז ל3 עבירות באזור חצי המשחק וזה פתח לריאל את ההגנה
ניבו ענק ושוקל הרבה אבל גם מנתר גבוה וזה הצליח לבלבל את טווארס שבגלל זה עשה עליו עבירות
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#5,944
04-14-2023, 09:11 AM
(04-13-2023, 09:04 PM)wwehof כתב:  לדעתי זה כן קשור לחרדים. אל תשכח שזה ככה כבר חודשים רבים. במקום לזרוק עליהם כסף, שיוסיפו 500 תקנים ויגמרו את הסיפור הזה של התורים. הכל מתחיל ונגמר בתקציבים.

אל תשכח שזה אותו דבר גם ברפואה וגם במקומות אחרים (כמו הקיצוץ במיגון ישובי הצפון. כמה מאות מיליונים אין. לחרדים מצאו כמה עשרות מיליארדים). תוסיף תקנים, אתה מוריד זמני המתנה.

עכשיו לעניין הפריצנה - היום התראיין מנכ"ל הגוף הרלוונטי וטען שהם מחקו 5000 תורים שנתפסו (מזכיר לך שאם אתה מוסיף 500 תקנים, זה אומר שכל ה-5000 תורים שנתפסו, שווה ערך לשעתיים-שלוש עבודה של העובדים הללו). אני בדקתי אחרי מה שהוא אמר, ואין כלום.

בוא נניח שכל עובד עולה למעסיק 15 אלף לחודש. מדובר ב-90 מיליון לשנה. מיליארדים לחרדים מצאו? תוריד את המיליארדים האלה ותתחיל להשקיע אותם בדברים כמו שרשמתי.

בנוסף, להזכירך שבשנים הקרובות יהיה קיצוץ רוחבי של 9 אחוז בכל משרדי הממשלה. מה שאומר שירות גרוע עוד יותר.

שנית, זו לא פריצה. אנשים קבעו 100 תורים על אותו מספר טלפון. זה פאשלה רצינית של רשות האוכלוסין (או איך שלא קוראים להם שם). בכל גוף שמכבד את עצמו מוציאים דוחות חריגים. אף דפ"ר שם לא שם לב שאלפי תורים תפוסים על ידי מספרים בודדים? מישהו בכלל בודק שם דוחות חריגים? איך בכלל מגיעים למצב שניתן לקבוע כל כך הרבה תורים על מספר אחד?

ראוי גם לציין באופן כללי את השירות של משרדי הממשלה. יושבים שם אנשים שבאים לגרבץ. יצא לי לעבוד במשך 3 שנים מול משרד ממשלתי כלשהו. חס וחלילה שמישהו מהם יענה לטלפון. כנ"ל עיריות (לא יודע אם בכל עיר, אבל לפחות מניסיוני ומניסיון של קרובי משפחה). יכול לומר שפתחתי מספר פעמים פניות ואומרים לי שלא מוצאים כלום. יום אחד אמרתי להם שאני רוצה להיפגש איתם. הם לא שמו לב שאני מסמן להם וראיתי מה הם עושים. נוסעים במכונית, עושים סיבוב קטן ועפים. חס וחלילה לרדת מהמכונית ולבדוק רגלית. גם כשהראיתי להם ואימתו הם מעבירים הלאה להמשך טיפול. ההוא שמטפל אומר שלא מוצא וסוגר את הקריאה.

היה לי מקרה נוסף שאחרי איזה 20 פניות של רעש בכל לילה (לא של אנשים), הלכתי לחפש בעצמי, צילמתי להם סרטון וידאו והדפרים עדיין לא הצליחו למצוא (שלחתי להם גם לפני זה קובץ אודיו עם הרעש). יותר מדי אנשים יושבים במקומות האלה ופשוט באים להעביר את הזמן. מבטיח לך שבחברה פרטית, עם מצבת אדם של 50% ממה שיש כרגע היו מצליחים לעשות הרבה יותר.
זה היה ממש פואטי אם האנשים האלו שעשו רעש כל הזמן היו חרדים
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
תגובות: 1,442
אשכולות: 0
Likes Given: 103
הצטרף בתאריך: Aug 2021
#5,945
04-14-2023, 10:16 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-14-2023, 10:24 AM על ידי wwehof.)
(04-14-2023, 09:11 AM)karusi כתב:  זה היה ממש פואטי אם האנשים האלו שעשו רעש כל הזמן היו חרדים

אם כבר הזכרת, יש רעש שנובע ממשהו שנמצא בבית כנסת או מחוץ לבית הכנסת. בטח שמו איזה משהו פיראטי. אני לא חושב שמי שמתפלל שם הוא חרדי. כנראה דתיים רגילים. הרעש הזה 24/7.

בלי קשר לזה, מקומם של הדתיים/חרדים מובטח, בטח ביום שישי עם צופרי השבת שלהם. הם עשו שדרוג. לא זוכר את הסדר המדויק אבל יש שיר איזה חצי שעה לפני ויש עוד שיר כמה דקות לפני. ויש גם הכרזה מתי נכנסת שבת.

בוא נעשה את זה בקולי קולות שכל כך הרבה אנשים ישמעו. אף פעם לא הבנתי מאיפה הרעש הזה מגיע (בהתחשב בזה ששומעים את זה ברדיוס כל כך גדול) עד שיום אחד הייתי בשיחת טלפון ועברתי מהאזור שזה הגיע ממנו. כמובן שברעש כזה אתה נאלץ לנתק כי אי אפשר לשמוע כלום. חס וחלילה שהם יתחשבו במישהו. מזכיר את הערסים ששמים מוזיקה בקולי קולות אבל לפחות לרוב המוזיקה של הערסים הרבה יותר טובה.

אני ממש מרחם על אנשים מבוגרים שגרים באזור הקרוב יותר לרעש הזה ונחים בצהריים וצריכים לסבול את הדבר הזה.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
#5,946
04-14-2023, 11:03 AM
(04-14-2023, 10:16 AM)wwehof כתב:  אם כבר הזכרת, יש רעש שנובע ממשהו שנמצא בבית כנסת או מחוץ לבית הכנסת. בטח שמו איזה משהו פיראטי. אני לא חושב שמי שמתפלל שם הוא חרדי. כנראה דתיים רגילים. הרעש הזה 24/7.

בלי קשר לזה, מקומם של הדתיים/חרדים מובטח, בטח ביום שישי עם צופרי השבת שלהם. הם עשו שדרוג. לא זוכר את הסדר המדויק אבל יש שיר איזה חצי שעה לפני ויש עוד שיר כמה דקות לפני. ויש גם הכרזה מתי נכנסת שבת.

בוא נעשה את זה בקולי קולות שכל כך הרבה אנשים ישמעו. אף פעם לא הבנתי מאיפה הרעש הזה מגיע (בהתחשב בזה ששומעים את זה ברדיוס כל כך גדול) עד שיום אחד הייתי בשיחת טלפון ועברתי מהאזור שזה הגיע ממנו. כמובן שברעש כזה אתה נאלץ לנתק כי אי אפשר לשמוע כלום. חס וחלילה שהם יתחשבו במישהו. מזכיר את הערסים ששמים מוזיקה בקולי קולות אבל לפחות לרוב המוזיקה של הערסים הרבה יותר טובה.

אני ממש מרחם על אנשים מבוגרים שגרים באזור הקרוב יותר לרעש הזה ונחים בצהריים וצריכים לסבול את הדבר הזה.
יש מסגדים בערים מעורבות, עושים רעש כמה פעמים ביום, לא רק פעם בשבוע בצהרים עם שיר 1.
הגב
The following 1 user Likes karusi's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,947
04-14-2023, 11:48 AM
(04-14-2023, 11:03 AM)karusi כתב:  יש מסגדים בערים מעורבות, עושים רעש כמה פעמים ביום, לא רק פעם בשבוע בצהרים עם שיר 1.

אני לעולם לא אבין את הטיעון המטופש הזה. בואו ניקח עוד דוגמה:
יש מישהו שדרס מישהו אחד ויש מישהו שדרס חמישה. בגלל שיש מישהו שדרס יותר אנשים, אז מי שדרס אדם אחד הוא בסדר?

בלי קשר, לא מאחל לך לגור קרוב לבית כנסת. אין לך מושג כמה רעש הם עושים (יכול להיות שזה גם תלוי אוכלוסיה וכל מקרה לגופו). בלי קשר, כמו שרשמתי לך, יש רעש מעצבן מהאזור של הבית כנסת 24/7. אין אפילו דקה הפסקה.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,480
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
#5,948
04-14-2023, 12:05 PM
(04-14-2023, 11:48 AM)wwehof כתב:  אני לעולם לא אבין את הטיעון המטופש הזה. בואו ניקח עוד דוגמה:
יש מישהו שדרס מישהו אחד ויש מישהו שדרס חמישה. בגלל שיש מישהו שדרס יותר אנשים, אז מי שדרס אדם אחד הוא בסדר?

בלי קשר, לא מאחל לך לגור קרוב לבית כנסת. אין לך מושג כמה רעש הם עושים (יכול להיות שזה גם תלוי אוכלוסיה וכל מקרה לגופו). בלי קשר, כמו שרשמתי לך, יש רעש מעצבן מהאזור של הבית כנסת 24/7. אין אפילו דקה הפסקה.

שמע, יש לי בית כנסת ובית חבד מתחת לבית.
חוץ מימי שישי שלפעמים שומעים אותם מתפללים ושרים(שזה דווקא כן נחמד) אין שום רעש(חוץ משבת בבוקר מהילדים הקטנים שהם מביאים ומשחקים בחוץ ינעל דינק).

גם כשהייתי קטן והייתי הולך לבית כנסת לא היה שם שום דבר שעושה רעש אז מוזר. אולי זה ישיבה? כי מבית כנסת נשמע קצת מוזר...
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
wwehof מנותק
Mid-card
#5,949
04-14-2023, 12:28 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-14-2023, 12:30 PM על ידי wwehof.)
(04-14-2023, 12:05 PM)Jon_M0xley כתב:  שמע, יש לי בית כנסת ובית חבד מתחת לבית.
חוץ מימי שישי שלפעמים שומעים אותם מתפללים ושרים(שזה דווקא כן נחמד) אין שום רעש(חוץ משבת בבוקר מהילדים הקטנים שהם מביאים ומשחקים בחוץ ינעל דינק).

גם כשהייתי קטן והייתי הולך לבית כנסת לא היה שם שום דבר שעושה רעש אז מוזר. אולי זה ישיבה? כי מבית כנסת נשמע קצת מוזר...

זה בית כנסת חצי פיארטי כזה (לא מבנה שעשוי מבטון וכו'. אין לי מושג אם העיריה נתנה את הקרקע או שהם פשוט החליטו להקים שם בית כנסת). יש לי השערה שהם חיברו שם איזה משהו שקשור לחשמל באופן חצי פיראטי והוא משמיע את הרעש הזה. יצא לי לשאול עוד מישהי בזמנו מאיפה הרעש הזה והיא אמרה לי שהיא לא יודעת וגם היא מחפשת.

בנוגע לשבת - אתה נוגע בנקודה מאוד רגישה עבורי ואני בהחלט מבין את מה שאתה רושם. היו תקופות שהייתי עובד ולומד שישה ימים בשבוע אז היה לי רק את שבת ללימודים או סתם בשביל הכיף. שבת בצהריים - איזו מישהי מקריאה פסוקים לילדים בחצר בית הכנסת והיא כל הזמן משנה את הווליום שלה והם את שלהם בהתאם. היא צורחת הם צורחים, היא מדברת יותר בשקט והם יותר בשקט. ככה במשך איזו שעה וחצי. אני מנסה ללמוד וכל רגע שומע צרחות עולות ויורדות. מילא שלפחות הרעש יהיה בווליום קבוע (לא שאני מקבל את זה אבל לפחות זה יפריע פחות). כמה קללות הם חטפו ממני כל שבוע Smile
זה בטח איזן את התפילות שלהם חחח

בלי קשר, גם אדם שעבד שבוע שלם ויש לו רק את הסופ"ש שהוא בבית. חייבים לבוא ולהרעיש לו? למה את מלמדת אותם לצרוח פסוקים? אי אפשר להתפלל בשקט כמו בן אדם?

הקטע שאני לא גר ממש קרוב לבית כנסת והם כל כך מרעישים ששומעים את זה כמה וכמה בניינים בסביבה.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,480
אשכולות: 119
Likes Given: 1,046
#5,950
04-14-2023, 12:33 PM
(04-14-2023, 12:28 PM)wwehof כתב:  זה בית כנסת חצי פיארטי כזה (לא מבנה שעשוי מבטון וכו'. אין לי מושג אם העיריה נתנה את הקרקע או שהם פשוט החליטו להקים שם בית כנסת). יש לי השערה שהם חיברו שם איזה משהו שקשור לחשמל באופן חצי פיראטי והוא משמיע את הרעש הזה. יצא לי לשאול עוד מישהי בזמנו מאיפה הרעש הזה והיא אמרה לי שהיא לא יודעת וגם היא מחפשת.

בנוגע לשבת - אתה נוגע בנקודה מאוד רגישה עבורי ואני בהחלט מבין את מה שאתה רושם. היו תקופות שהייתי עובד ולומד שישה ימים בשבוע אז היה לי רק את שבת ללימודים או סתם בשביל הכיף. שבת בצהריים - איזו מישהי מקריאה פסוקים לילדים בחצר בית הכנסת והיא כל הזמן משנה את הווליום שלה והם את שלהם בהתאם. היא צורחת הם צורחים, היא מדברת יותר בשקט והם יותר בשקט. ככה במשך איזו שעה וחצי. אני מנסה ללמוד וכל רגע שומע צרחות עולות ויורדות. מילא שלפחות הרעש יהיה בווליום קבוע (לא שאני מקבל את זה אבל לפחות זה יפריע פחות). כמה קללות הם חטפו ממני כל שבוע Smile
זה בטח איזן את התפילות שלהם חחח

בלי קשר, גם אדם שעבד שבוע שלם ויש לו רק את הסופ"ש שהוא בבית. חייבים לבוא ולהרעיש לו? למה את מלמדת אותם לצרוח פסוקים? אי אפשר להתפלל בשקט כמו בן אדם?

הקטע שאני לא גר ממש קרוב לבית כנסת והם כל כך מרעישים ששומעים את זה כמה וכמה בניינים בסביבה.

חחחחח איפה אתה גר?
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (1980): « הקודם 1 ... 593 594 595 596 597 ... 1980 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-25-2026, 10:18 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר