05-13-2023, 02:15 PM
אני אנצל את חוכמת ההמונים של הפורום, יש למשהו המלצות למילאנו?
![[Image: bnGtV.gif]](https://s13.gifyu.com/images/bnGtV.gif)
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
05-13-2023, 02:17 PM
(05-13-2023, 02:15 PM)KB24 כתב: אני אנצל את חוכמת ההמונים של הפורום, יש למשהו המלצות למילאנו? סן סירו בשלישי בערב. ![]()
05-13-2023, 02:21 PM
![]()
05-13-2023, 02:51 PM
(05-13-2023, 02:15 PM)KB24 כתב: אני אנצל את חוכמת ההמונים של הפורום, יש למשהו המלצות למילאנו? יש את הקתדרלה של מילאנו (דואומו די מילאנו) שנמצאת קצת אחרי שדרת המותגים, מקום ממש יפה. מרחק של איזה רבע שעה הליכה משם יש טירה שנקראת קסטלו ספורצסקו, גם מקום ממש יפה. אני לצערי הגעתי לשם רק בלילה (ובטעות אחרי שירדנו בתחנה לא נכונה ברכבת והחלטנו להסתובב), בבוקר לדעתי יש גם סיור, אני התלהבתי (וגם דפקתי תמונות חזקות על אחד הפסלים שם). יש גם שדרה מגניבה ליד נהר שנקראת נאבילי (navigli), מקום עם ברים שאפשר לשבת בו בערבים, יש די הרבה אנשים שם. חוץ מזה יצא לי לנסוע גם לאגם קומו שזה איזה שעה וחצי ברכבת, מקום נחמד ומרגיע. לצערי מאיפה שירדנו לא הייתה דרך ארוכה מדי ללכת מסביב לנהר והגענו אחרי שהסתיימו הסיבובים בסירות, נראה לי חוויה. באופן כללי אין מה לדאוג לגבי ההתניידות, יש רכבות/אוטובוסים/חשמליות לאורך רוב העיר וגם מחוצה לה. יש הרבה מסעדות, האוכל טוב, ממליץ מאוד אם אתה הולך עם בת זוג. הייתי 3 ימים במילאנו ולא הספקתי הרבה כי הלכתי גם למשחקי כדורגל באמצע (בסן סירו ובברגמו שזה 50 דקות נסיעה ממילאנו), יצאתי עם טעם של עוד. **ואם אתה חובב כדורגל סיור בסן סירו חובה, איצטדיון עוצמתי מאוד. 80 אלף איש וזה עדיין מרגיש קומפקטי, אתה כמובן נכנס לחדרי ההלבשה של הקבוצות, לאזור עיתונאות וכמובן לטבעת הראשונה באיצטדיון.
05-13-2023, 03:08 PM
מה באמת בד באני אמר לקנדל ג'נר אתמול : ואז יצאתי החוצה ו-18 אלף אנשים שרו את השיר שלי chambea, הקהל היה בשיגעון מוחלט, התאבקתי נגד דמיאן פריסט בסאן חואן פורטו ריקו, במהלך הקרב הוא העביר אותי דרך שולחן, בהמשך משום מקום חזר קרליטו ואז סאביו וגה הגיע וכל ה-LWO באו לעזור לי, בסוף הצלחתי לנצח אותו אחרי קנדיאן דסטרויר. ![]()
חחחח לידור עושה את המם של ג'ון סילבר
לבת הזוג היה חסרה מוטיבציה ללימודים אז אמרתי לה שאם היא תלמד טוב אז אני אכין לה סושי. כמובן שבחיים לא הכנתי סושי בחיים שלי אז קניתי את כל המצרכים (אורז סושי, חומץ אורז, עוד חומץ בשם מירין, אצות, סלמון ועוד כמה) והכנתי בבית. על הפעם הראשונה יצא מושלם (כי האורז יצא מושלם!) והכנתי 6 רולים (8 יחידות כל אחד). יצא טעם כמו במסעדות של הסושי. ואני מסתכל על זה ואומר- מה זה החרא מלכודת תיירים הזה שקוראים לו רול סושי ב25 עד 35 שקלים? זה ממש לא יקר להכין סושי. ממש זול ופשוט. ועוד אם עושים את זה בלי דגים אז זה בכלל גרושים. הדבר היחידי שלוקח זמן זה שצריך לחתוך את כל הירקות/פירות דק מאוד (גזר, מלפפון, אבוקדו, סלק, בטטה) את הרול עצמו ברגע שיש מיומנות, אפשר להכין תוך 1-2 דקות. /rant
05-14-2023, 02:11 AM
KSI ממשיך בשלו ומנצח את ג'ו פורנייה, KSI ממשיך להיות בלתי מנוצח.
עוד הופעה מעולה שלו, הוא דפק לפורנייה חתיכת אגרוף אך בסיום הוא פאקינג נתן לו מרפק וזה לא חוקי. ![]() אחרי הקרב KSI התראיין ונשאל מה הדבר הבא בשבילו, טומי פיורי נכנס לזירה, היה פייסאוף ואפילו התנגחו אחד בשני, טומי פיורי בקרב האחרון שלו ניצח את ג'ייק פול, KSI רוצה לעשות את מה שג'ייק פול לא הצליח, אני מקווה שהם יסגרו את זה מהר ונקבל את הקרב עוד השנה.
![]()
05-14-2023, 02:57 AM
(05-14-2023, 02:11 AM)lidoradir כתב: KSI ממשיך בשלו ומנצח את ג'ו פורנייה, KSI ממשיך להיות בלתי מנוצח. זה קרב די קצר אז יצא לי לראות אותו. המרפק קצת מבאס אבל התוצאה הייתה זהה כך או כך, הסיבוב הראשון היה חד צדדי לגמרי ואם הקרב היה ממשיך - נוקאאוט יותר מביך היה מגיע. חשבתי שהפורנייר הזה היה אלוף מתישהו? הוא נראה עייף וחלש. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|