Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
1 2 3 4 5 ... 130 הבא »

תגיד את האמת

עמודים (715): « הקודם 1 ... 285 286 287 288 289 ... 715 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תגיד את האמת
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
הצטרף בתאריך: Jan 2021
#2,861
07-17-2023, 08:40 PM
(07-17-2023, 08:29 PM)Roger כתב:  אני חושב שאדם פייג' הוא לא דוגמא טובה. אחרי הפיוד עם דניאלסון פייג' הרגיש כמו אלוף B, כמו WHC, ולא כמו האלוף של הארגון. הוא עשה גם כמה החלטות לא חכמות לשון המעטה שאנחנו משלמים עליהם עד היום, אבל זה כבר סיפור אחר.

אני שוב אומר, אם הבלודליין עושה את העבודה, והרי כולנו מעוניינים מאוד בסטורי הזה ובמה שיש לו להציע כל שבוע וזה עובד מדהים, למה למהר לשנות? העובדה שריינס אלוף כל כך הרבה זמן זה חלק אינטגרלי מהסיפור. בכלל לא בטוח שאם סאמי זיין או מקינטייר היו זוכים באליפות אז אותה רמת עניין (עניין לטוב ולרע - יש כאלה שנהנים מהריין שלו ויש כאלה שרואים כל דבר כדי סופסוף לראות אותו מפסיד שזה WIN-WIN בשביל החברה) הייתה נשמרת. לתת לאלוף חדש לעשות פיודים עם אחרים לא מבטיח עניין, ולא מבטיח הצלחה. זה תלוי בבוקינג נכון, אבל בעיקר בנפשות הפועלות עצמן.

הסיום של הריין של ריינס יגיע. מחכים פשוט לרגע הנכון ולאיש הנכון. בינתיים העסק עובד יופי. תראה, אם היית מחזיר אותי ל2007 לסופר סינה דמנצח את העולם אז הייתי אומר לך שזה נכון וצריך דחוף גיוון כי סינה היה אלוף צפוי ויבש ובייביפייס האלק הוגאן סטייל וזה הוביל למוצר לא טוב. זה לא המקרה כאן.
כאן רומן ריינס עושה עבודה מעולה בתור אלוף והיותו היל זה חלק מאוד גדול בזה.
אה אל תתבלבל, כרגע הבלאדליין זה לגמרי הדבר הכי טוב שהם מריצים. אבל הריין של ריינס עד בערך באמצע זיין היה היט אנד מיס. גם הבגידה של היימן בלסנר עבור ריינס לא הייתה מוצלחת בעיניי בזמנו. בסופו של דבר, הם הגיעו לרמה הזאת אחרי ריין ככה-ככה מבחינתי שקדמו לו ריינים קצרים, משעממים וגרועים של לסנר לאשלי גולדברג וכל מי שהיה שם אני כבר לא ממש זוכר מי.
אני פשוט נגד הרעיון של אלוף גרוע במשך 700 יום כדי לקבל שנה מעולה.
בונים את האלוף שלך מראש כדי שהריין יתחיל חזק ואז מגבירים את הגז עם בוקינג מעניין ומרגש. ואז כשהוא מאבד את החגורה זה יותר משמעותי מ"תודה לאל הגיע הזמן".
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
#2,862
07-17-2023, 08:48 PM
(07-17-2023, 08:40 PM)WheelerYUTA כתב:  אה אל תתבלבל, כרגע הבלאדליין זה לגמרי הדבר הכי טוב שהם מריצים. אבל הריין של ריינס עד בערך באמצע זיין היה היט אנד מיס. גם הבגידה של היימן בלסנר עבור ריינס לא הייתה מוצלחת בעיניי בזמנו. בסופו של דבר, הם הגיעו לרמה הזאת אחרי ריין ככה-ככה מבחינתי שקדמו לו ריינים קצרים, משעממים וגרועים של לסנר לאשלי גולדברג וכל מי שהיה שם אני כבר לא ממש זוכר מי.
אני פשוט נגד הרעיון של אלוף גרוע במשך 700 יום כדי לקבל שנה מעולה.
בונים את האלוף שלך מראש כדי שהריין יתחיל חזק ואז מגבירים את הגז עם בוקינג מעניין ומרגש. ואז כשהוא מאבד את החגורה זה יותר משמעותי מ"תודה לאל הגיע הזמן".

פה אנחנו כבר לא מסכימים. רומן ריינס ממש לא היה אלוף גרוע ב700 ימים. היו לא פיודים מעולים וקרבות ממש טובים, כולל הפיוד עם לסנר ומה שקרה עם היימן.

אל תזלזל ב"תודה לאל הגיע הזמן" הזה. זה אחד הדברים הכי גדולים שיכולים לקרות ברסלינג. העובדה שהוא אלוף כל כך הרבה זמן רק תהפוך את הרגע של ההפסד להרבה יותר גדול. ממש כמו הסטריק של אנדרטייקר. יכול להיות שזה לא יהיה מפתיע כמו הסיום של הסטריק וזה בתנאי שיגיע האיש הנכון להפסיד לו, אבל הרמה של הרגש לגמרי יכולה להיות באותה עוצמה.

לסיכום: אני לא בעד להוריד מרומן ריינס את האליפות אלא אם זה בזמן הנכון, במקום הנכון ובעיקר עם האיש הנכון. היחיד שהיה לו את הפונציאל לכך היה קודי, וזה לא קרה. שום סיכוי שאני בעד שריינס יפסיד לג'יי אוסו. זה נראה לי הפסד גם של החברה וגם של המעריצים בשביל סיפוק רגעי וכותרת גדולה.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
#2,863
07-17-2023, 08:55 PM
(07-17-2023, 08:48 PM)Roger כתב:  פה אנחנו כבר לא מסכימים. רומן ריינס ממש לא היה אלוף גרוע ב700 ימים. היו לא פיודים מעולים וקרבות ממש טובים, כולל הפיוד עם לסנר ומה שקרה עם היימן.

אל תזלזל ב"תודה לאל הגיע הזמן" הזה. זה אחד הדברים הכי גדולים שיכולים לקרות ברסלינג. העובדה שהוא אלוף כל כך הרבה זמן רק תהפוך את הרגע של ההפסד להרבה יותר גדול. ממש כמו הסטריק של אנדרטייקר. יכול להיות שזה לא יהיה מפתיע כמו הסיום של הסטריק וזה בתנאי שיגיע האיש הנכון להפסיד לו, אבל הרמה של הרגש לגמרי יכולה להיות באותה עוצמה.

לסיכום: אני לא בעד להוריד מרומן ריינס את האליפות אלא אם זה בזמן הנכון, במקום הנכון ובעיקר עם האיש הנכון. היחיד שהיה לו את הפונציאל לכך היה קודי, וזה לא קרה. שום סיכוי שאני בעד שריינס יפסיד לג'יי אוסו. זה נראה לי הפסד גם של החברה וגם של המעריצים בשביל סיפוק רגעי וכותרת גדולה.

אתה ואני מסכימים ברמה הבסיסית. אני מסכים לגמרי עם הפסקה האחרונה.
אבל ההשוואה לטייקר הייתה לא טובה. הרוב המוחלט של המעריצים חשב שהסטריק לא היה צריך להישבר כי אנדרטייקר הוא כל כך אובר כאגדה שזה הולם את הקריירה שלו, הדמות שלו וההילה שנוצרה סביבו.
לדעתי אם היה זמן לשבור אותו זה היה צריך להיות אורטון הלגנד קילר, זה היה בתזמון טוב שהסטריק היה ביג דיל אבל לא היה goat shit עדיין. זה היה איזה 11-0 או 12-0 אם אני לא טועה.
גם לסנר וגם ריינס היו meh אחרי שהעשן התפזר. אם כבר, זה היה נראה כמו גחמה של רגע והתאהבות ברגע מצד הבוקרים.
בקיצור, אצל רוב האנשים, טייקר לא הגיע ל"תודה לאל הגיע הזמן", זה יותר היה "וואט דה פאק" שהיה חיובי בהתחלה ואז הפך ל"וואט דה פאק" רע בשבילי. שחטו פרה קדושה כדי לשחוט. לסנר לא היה צריך את זה, זה עזר לו אבל הרבה פחות בשבילי לעומת הפרה שנשחטה. ריינס זה היה עצוב כי הם לא הצליחו לעשות עם זה כלום, הקהל רק התהפך עליו יותר.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#2,864
07-17-2023, 09:15 PM
נכון, עם טייקר זה היה יותר "וואט דה פאק" אבל אני אומר שרמת הרגש, שלא חייבת לבוא לידי ביטוי כהפתעה, תהיה אותה רמה. בכל מקרה, הרגע הזה לא שמור לג'יי אוסו.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
cptrf מנותק
Rookie
*
תגובות: 94
אשכולות: 0
Likes Given: 80
#2,865
07-17-2023, 09:16 PM
(07-17-2023, 08:55 PM)WheelerYUTA כתב:  אתה ואני מסכימים ברמה הבסיסית. אני מסכים לגמרי עם הפסקה האחרונה.
אבל ההשוואה לטייקר הייתה לא טובה. הרוב המוחלט של המעריצים חשב שהסטריק לא היה צריך להישבר כי אנדרטייקר הוא כל כך אובר כאגדה שזה הולם את הקריירה שלו, הדמות שלו וההילה שנוצרה סביבו.
לדעתי אם היה זמן לשבור אותו זה היה צריך להיות אורטון הלגנד קילר, זה היה בתזמון טוב שהסטריק היה ביג דיל אבל לא היה goat shit עדיין. זה היה איזה 11-0 או 12-0 אם אני לא טועה.
גם לסנר וגם ריינס היו meh אחרי שהעשן התפזר. אם כבר, זה היה נראה כמו גחמה של רגע והתאהבות ברגע מצד הבוקרים.
בקיצור, אצל רוב האנשים, טייקר לא הגיע ל"תודה לאל הגיע הזמן", זה יותר היה "וואט דה פאק" שהיה חיובי בהתחלה ואז הפך ל"וואט דה פאק" רע בשבילי. שחטו פרה קדושה כדי לשחוט. לסנר לא היה צריך את זה, זה עזר לו אבל הרבה פחות בשבילי לעומת הפרה שנשחטה. ריינס זה היה עצוב כי הם לא הצליחו לעשות עם זה כלום, הקהל רק התהפך עליו יותר.

לשבור את הסטריק עשה כל כך טוב ללסנר מאיפה הבאת את הmeh הזה באיזה עולם אתה חי
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
#2,866
07-17-2023, 09:22 PM
(07-17-2023, 09:16 PM)cptrf כתב:  לשבור את הסטריק עשה כל כך טוב ללסנר מאיפה הבאת את הmeh הזה באיזה עולם אתה חי

הם שברו את הסטריק כדי לתת ללסנר notoriety, כדי שאחר כך ריינס יביס אותו ויהיה כוכב.
ואז ריינס נפל על הפרצוף.
ואז לסנר הפסיד לגולדברג בסקוואש.

הסטריק של טייקר.
הלך לגולדברג.  
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, NovemberMan
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
#2,867
07-17-2023, 09:22 PM
יש גבעה אחת שאני בכיף מוכן להמשיך להלחם עליה - זו הייתה החלטה נכונה באופן כללי לשבור את הסטריק, ונקודתית גם החלטה טובה לתת את זה ללסנר. לסנר של 2014-2015 זה טופ לסנר של העשור האחרון, וזה קרה בול בתקופה שהיה וואקום נוראי בגזרת המיין איבנט.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
#2,868
07-17-2023, 09:30 PM
(07-17-2023, 09:22 PM)RM Punk כתב:  יש גבעה אחת שאני בכיף מוכן להמשיך להלחם עליה - זו הייתה החלטה נכונה באופן כללי לשבור את הסטריק, ונקודתית גם החלטה טובה לתת את זה ללסנר. לסנר של 2014-2015 זה טופ לסנר של העשור האחרון, וזה קרה בול בתקופה שהיה וואקום נוראי בגזרת המיין איבנט.

אחרי הסקוואש על סינה הוא כבר ביסס את עצמו בראש שרשרת המזון בפער גדול. הסטריק הגדיל את הפער אבל זה לא הרגיש לי משמעותית שונה מלפני הקרב. במיוחד עם הבוקינג שהגיע אחרי כמו שגיא כתב. אני לא אומר שזה היה רע, אני אומר שזה היה לא נחוץ.
וכמו שאמרתי, היה זמן לשבור את הסטריק, הוא עבר לטעמי.
הגב
The following 2 users Like Coquina Clutch's post:
  • NovemberMan, SwitchBlade
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
#2,869
07-17-2023, 09:33 PM
אין דרך לדעת אם השבירת סטריק הייתה לא נחוצה כי אנחנו חיים בעולם שהסטריק נשבר, ולכן לא יכולים לדעת איך היינו מרגישים אם הסטריק לא היה נשבר, גם אם נורא נראה לנו שכן. לאותו הרגע ולבנייה של ברוק לסנר זה היה מדהים, לא הייתי משנה את זה.
הרסתם.
הכל.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,036
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
#2,870
07-17-2023, 09:41 PM
קופי קינגסטון היה צריך להפסיד לברוק לסנר תוך 3 שניות.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 2 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, Roger
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (715): « הקודם 1 ... 285 286 287 288 289 ... 715 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 2 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 10:30 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר