09-06-2023, 06:09 PM
|
תגיד את האמת
|
|
09-06-2023, 06:09 PM
09-06-2023, 07:00 PM
(09-06-2023, 06:09 PM)Bam Bam Bigelow כתב: כן. בתוכנית של ראו היה קרב של מייק ומריה נגד בקי לינץ' וסת' רולינס. באמצע הקרב מריה ברחה מבקי, לקחה את המיק' ואמרה שהיא לא יכולה להתאבק בגלל שהיא בהריון. מייק היה בשוק וכולו קורן מאושר. שבוע אחרי זה, מייק עשה ג'וב למישהו. מריה חתכה פרומו על כמה שהוא לוזר והיא לא בטוחה אם הוא גבר מספיק בשביל להכניס אותה להריון. משם זה פשוט היה סטוריליין שבו מריה רומזת שהיא בגדה במייק ושכבה עם מישהו אחר, שמישהו אחר הוא האבא של התינוק. מייק היה פאקינג לוזר והמשיך לנסות "להוכיח את עצמו" בפני מריה, אבל המשיך להפסיד כל שבוע. האבא מעולם לא נחשף, הסטוריליין פשוט ירד מהמסך יום אחד בלי פייאוף. קלייר לינץ' היה... היה. קאזריאן וכריסטופר דניאלס עשו היל טרן על AJ סטיילס והתחילו לחתוך פרומואים והבטיחו לחשוף סוד גדול של AJ. אחרי כמה שבועות, הם הראו תמונות של AJ נפגש עם דיקסי קארטר במלון והשמיעו הקלטות שלהם מדברים בטלפון בטענה שסטיילס ודיקסי מנהלים רומן מאחורי הגב של בני הזוג שלהם, טענו שסטיילס שוכב עם הבוסית בשביל להתקדם וכו'. סטיילס ודיקסי הכחישו. באחת התוכניות הופיע בעלה של דיקסי, סטיילס ניסה להסביר את עצמו וחטף אגרוף לפרצוף. זה הוביל לתוכנית של אימפקט שבה סטיילס ודיקסי הגיעו להסביר מה באמת קרה ומה הייתה המשמעות של שיחות הטלפון והפגישות במלון, ואז יצאה אישה רנדומלית בהריון שאף פעם לא ראינו קודם בשם קלייר לינץ'. הסתבר שקלייר היא נרקומנית שסטיילס ודיקסי הכירו מאיפשהו ועזרו לה להיגמל ולהשתקם. עכשיו זה לא נגמר פה, כי פתאום קאזריאן ודניאלס טענו שיש להם עוד סוד גדול של AJ סטיילס לגלות. קלייר לינץ' עשתה פאקינג היל טרן, והתחילה לטעון שAJ סטיילס הוא האבא של התינוק, ושהיה להם לילה שהם יצאו לשתות ושכבו. סטיילס כמובן הכחיש כל קשר. לאורך כל הזמן הזה סטיילס היה ברצף הפסדים, כי "הוא לא יכול להתרכז בקרבות שלו". עכשיו, קלייר הייתה בעצם שחקנית מקומית. כזאת שעובדת בפארקים ועושה פרסומות קטנות. מוכשרת היא לא הייתה בלשון המעטה. היא גם לא בדיוק הייתה דוגמנית. היא לא הייתה מכוערת, אבל היא פשוט הייתה אישה ממוצעת לחלוטין בשנות ה30 לחייה. TNA חגגו על זה והשפילו אותה, דניאלס אמר בפרומו שקלייר נראית כמו לטאה וסטיילס אמר שהוא בחיים לא היה שוכב עם מישהי שנראית ככה. ואז אנשים גילו מה השם האמיתי של קלייר, ועשו את מה שאוהדי רסלינג מסריחים עושים שזה פשוט להתבריין ולהרוס לה את החיים. היא לא באה מעולם הרסלינג ולא הייתה רגילה לקבל תגובות זועמות בגלל משהו שהדמות שלה עושה. זה השפיע עליה לרעה מנטלית והיא התפטרה. שבוע אחרי זה הופיעה אישה לא מזוהה נוספת שהציגה את עצמה בתור עורכת הדין של קלייר. היא חשפה שדניאלס וקאזריאן סחטו את קלייר והיא בכלל לא בהריון. סטיילס ניצח את כריסטופר דניאלס בPPV וככה הסטוריליין נגמר. סטיילס ברח מTNA כשהחוזה שלו נגמר.
09-06-2023, 07:06 PM
(09-06-2023, 07:00 PM)KillSwitch כתב: קלייר לינץ' היה... היה. מי הפליץ את הרעיון הזה, אין לי מושג.
09-06-2023, 07:14 PM
(09-06-2023, 07:06 PM)DarkArts כתב: מי הפליץ את הרעיון הזה, אין לי מושג. ברוס פריצ'ארד היה ראש צוות הקריאטיב של TNA באותה תקופה, אריק בישוף גם היה מעורב וכמובן שיש את דיקסי שהחליטה שהיא רוצה להיות דמות על המסך.
09-06-2023, 09:17 PM
(09-06-2023, 07:00 PM)KillSwitch כתב: קאזריאן וכריסטופר דניאלס עשו היל טרן על AJ סטיילס והתחילו לחתוך פרומואים והבטיחו לחשוף סוד גדול של AJ. אחרי כמה שבועות, הם הראו תמונות של AJ נפגש עם דיקסי קארטר במלון והשמיעו הקלטות שלהם מדברים בטלפון בטענה שסטיילס ודיקסי מנהלים רומן מאחורי הגב של בני הזוג שלהם, טענו שסטיילס שוכב עם הבוסית בשביל להתקדם וכו'. אוי ואבוי אני זוכר את התקופה הזאת. אני זוכר שגם הפסקתי לראות באזור הזה כי זה פשוט היה מגוחך, הייתי בטוח שבשלב מסוים הם פשוט הבינו שזה מעפן ומחקו את העלילה.. לא היה לי מושג שהם המשיכו, ועוד איך.
09-06-2023, 09:26 PM
חחח כן שכחתי שזה התחיל מדיקסי ו-AJ. וואו.
TNA באותה תקופה הציגו אחלה מוצר אבל הם רדפו אחרי הרייטינג בצורה נואשת. הגימיק של אופן פייט נייט, גאט צ'אק, הסיפור של AAE שהתבסס על ילדי האנרכיה ועל פולשים מסתוריים, קלייר לינץ' בסטוריליין של who's the father, הם השתמשו בכל טריק ישן בספר כדי למשוך קהל ![]()
09-06-2023, 10:50 PM
(09-06-2023, 07:00 PM)KillSwitch כתב: קלייר לינץ' היה... היה. אני מרגיש רע בשבילך שנאלצת לכתוב את הגוש חרא המזוקק הזה.
09-07-2023, 08:43 AM
קודם כל תודה סלביק!
איזו שטויות... זה בתקופה שבאם באם לקח הפסקה... וטוב שכך. בגדול אף פעם לא הבנתי למה לעשות כאלה שטויות. סטורליינים בהאבקות פשוט צריכים להיות על רגש אנושי: אהבה, שנאה, קנאה, הערכה. זהו. אלה הסטורליינים הכי טובים.
09-07-2023, 11:07 AM
אי אפשר לטעון שריינס קידם מתאבקים אחרים בריין שלו כשהדוגמא היחידה היא בן הדוד של ריינס.
![]()
The following 5 users Like Mad King's post:
• Bam Bam Bigelow, KillSwitch, lidoradir, NoamRR, SwitchBlade
09-07-2023, 11:38 AM
(09-07-2023, 08:43 AM)Bam Bam Bigelow כתב: קודם כל תודה סלביק! אני חושב שלשלב זוגות אמיתיים בסטוריליינים כאלה עבד פעמיים: אדג' נגד מאט הארדי והדרמות של מאצ'ו מן ואליזבת'. חוץ מזה, סטוריליינים מלודרמטיים עם זוגות אמיתיים זה משהו שלא עובד. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|