09-26-2023, 07:08 PM
@מאסטר
קראתי כתבה עכשיו מלפני כמה ימים שנובאק כנראה לא יגיע לישראל. מה הלוז ?
קראתי כתבה עכשיו מלפני כמה ימים שנובאק כנראה לא יגיע לישראל. מה הלוז ?
![[Image: 61272c614dca8f92.gif]](https://i.ibb.co/5WYswFGf/61272c614dca8f92.gif)
|
|
|
09-26-2023, 07:08 PM
@מאסטר
קראתי כתבה עכשיו מלפני כמה ימים שנובאק כנראה לא יגיע לישראל. מה הלוז ? ![]()
09-26-2023, 07:56 PM
(09-26-2023, 07:08 PM)lidoradir כתב: @מאסטר בניגוד לשנה שעברה ג'וקוביץ' לא לחוץ על טורנירים כדי להעפיל ל-ATP FINALS שזה הטורניר הגדול האחרון של השנה מלבד טורניר פריז, שג'וקוביץ' משתתף בו בקביעות. קראתי שהוא מעדיף לנוח, הוא עדיין לא סגור על טורנירים מלבד טורניר פריז וה-ATP FINALS שהוא כבר העפיל אליו. גם מטורניר שנגחאי, שחוזר השנה אחרי 4 שנים ושווה 1000 נקודות דירוג, הוא פרש. הטורניר בישראל חביב אבל הוא שווה רק 250 נקודות דירוג, וכנראה פרסי הזכייה וההשתתפות לא שווים לו את המאמץ. זה עוד יכול להשתנות, אבל לא יפתיע אותי בכלל אם ג'וקוביץ' יחליט לדלג על הטורניר הזה. בשנה שעברה המצב היה שונה, ג'וקוביץ' לא השתתף בשניים מהסלאמים בגלל החיסון מקורונה (אוסטרליה וארה"ב) ולא קיבל נקודות דירוג מווימבלדון בגלל הפרשה עם הטניסאים הרוסים. לכן היו לו מעט מאוד נקודות דירוג, והוא היה לחוץ להשיג אותן כדי להעפיל ל-ATP FINALS שזה הטורניר הכי גדול אחרי הגראנד סלאמים. לכן הוא השתתף בתל אביב ובאסטנה לפני שהלך לטורניר פריז ומשם ל-ATP FINALS. באופן כללי ג'וקוביץ' בשלב הזה של הקריירה שחקן מאוד בררן מבחינת הטורנירים שהוא משתתף בהם. הוא משתדל להשתתף בטורנירים הגדולים ביותר, כשבעדיפות כמובן הסלאמים. השנה הוא לא שיחק באינדיאן וולס ומיאמי כי לא הייתה לו אשרת כניסה, במדריד, בקנדה ובשנגחאי, כולם טורנירי מאסטרס 1000. נכון לעכשיו הוא המדורג 1 בעולם בפער די נוח מאלקרז, הוא העפיל ל-ATP FINALS (שזה טורניר שמאגד את 8 השחקנים המוצלחים של השנה, לאו דווקא הטופ 8 בדירוג. לכן צריך להשיג מספיק נקודות כדי להעפיל אליו, שזה משהו שג'וקוביץ' השיג הודות ל-7200 נקודות מהגראנד סלאמים ועוד משהו כמו 1500 מטורנירים קטנים יותר, בראשם סינסינטי), אני מאמין שהוא ירצה להשתתף בעוד טורניר או שניים להכנה לפני טורניר פריז וטורניר ה-ATP FINALS, אבל בכלל לא בטוח שזה יהיה פה בארץ. אני אוסיף הסבר קטן על ה-ATP FINALS למי שלא מכיר - זה טורניר סוף השנה שכמו שכתבתי כולל את 8 הטניסאים המצטיינים של השנה. בניגוד לשיטת הדירוג, שהיא בעצם השוואה להישגים מהשנה שעברה, הניקוד של ה-ATP FINALS נקבע נטו לפי ההצלחות השנה. כל השחקנים מתחילים מאפס, ואין קשר להצלחות מהשנה שעברה. נכון להיום העפילו לטורניר ג'וקוביץ', אלקרז ומדבדב, ויש עוד 5 מקומות פנויים. בהתחשב בזה שיש שני טורנירי מאסטרס 1000 לפני הטורניר, הכל פתוח. הטורניר משוחק בשיטת בתים, 2 בתים של 4 שחקנים, השניים הראשונים מכל בית עולים לחצי הגמר ומצטלבים (מקום 1 בבית א' נגד מקום 2 בבית ב', מקום 1 בבית ב' מול מקום 2 בבית א'). זהו טורניר על סך 1500 נקודות, הכי גבוה אחרי הגראנד סלאמים וכך הוא גם מבחינת היוקרה. מעבר לזה, בשנה שעברה הזוכה ג'וקוביץ' קיבל 4 מיליון דולר על הזכייה שלו, הסכום הגבוה ביותר אי פעם על זכייה באיזשהו טורניר כולל הגראנד סלאמים. בקיצור, טורניר ששווה להעפיל אליו. הוא משוחק במשטח קשה באולם בטורינו מאז 2021. ג'וקוביץ' ופדרר הם שיאני הזכיות עם 6 זכיות כל אחד. ג'וקוביץ' יוכל לעקוף השנה את פדרר אם יזכה. לעומת זאת, הצלע השלישית בביג 3, נדאל, מעולם לא זכה בטורניר... הסיבה היא כנראה המשטח, שהוא מעולם לא הצטיין עליו. גם בטורניר פריז, שמשוחק באולם, רפא מעולם לא זכה. כנראה אם הטורניר הזה היה משוחק על חימר לרפא היו 10 זכיות, ונותר לי רק לקלל את המארגנים שהחליטו שהוא יהיה על משטח קשה באולם.
09-26-2023, 08:58 PM
(09-26-2023, 07:56 PM)master of doom כתב: בניגוד לשנה שעברה ג'וקוביץ' לא לחוץ על טורנירים כדי להעפיל ל-ATP FINALS שזה הטורניר הגדול האחרון של השנה מלבד טורניר פריז, שג'וקוביץ' משתתף בו בקביעות. קראתי שהוא מעדיף לנוח, הוא עדיין לא סגור על טורנירים מלבד טורניר פריז וה-ATP FINALS שהוא כבר העפיל אליו. גם מטורניר שנגחאי, שחוזר השנה אחרי 4 שנים ושווה 1000 נקודות דירוג, הוא פרש. אם נובאק לא מגיע אפשר לדחוף תטורניר הזה אתה יודע לאן. גם המחירי כרטיסים היו בשמיים ומלא אנשים קנו כרטיסים מראש... ![]()
09-26-2023, 09:06 PM
(09-26-2023, 08:48 PM)Jon_M0xley כתב: תמיד כיף לראות את הגועל מקבל 3 אני זוכר שכשאני התחלתי לראות כדורגל לריאל היה רצף של 7-8 שנים בלי הפסד מול אתלטיקו. הרצף הזה הגיע ל-14 ונעצר רק בגמר הגביע 2013 בהארכה. מכבי ת"א לא הפסידה להפועל מאז 2014, 9 שנים וזה ממשיך. זה כמעט בלתי נתפש כשמדובר בשני מועדונים שאמורים להיות כל כך גדולים. (09-26-2023, 08:58 PM)lidoradir כתב: אם נובאק לא מגיע אפשר לדחוף תטורניר הזה אתה יודע לאן. המחירים של הכרטיסים לא פרופורציונליים. אני כן שמח שהביאו את הטורניר הזה, שנה שעברה ראיתי את ת'ים נגד צ'יליץ' (והייתי אמור לראות את ג'וקוביץ' בזוגות, אבל יוני ארליך דפק לי את זה), אבל ג'וקוביץ' זה בלי ספק האס שלהם. אני חושב שהם גם שילמו לו סכום לא מבוטל כדי שיבוא וזה חלק מהסיבה למחירים המופקעים, אבל עכשיו כשהוא לא בא יהיה בלאגן.
09-26-2023, 09:06 PM
הגנה חלשה להפועל
רביעיה קלילה בדרך נראלי לשישיה
09-26-2023, 09:52 PM
(09-26-2023, 09:06 PM)Triple T כתב: הגנה חלשה להפועל חמישייה יפה, נקווה שתורג'מן יקבל ביטחון וימשיך ככה ויבוא חד לנבחרת. לא יודע איך לא היה פנדל חבורה של עיוורים הייתי מאושר אם היה נגמר 6-0. ![]()
09-26-2023, 11:49 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-27-2023, 12:17 AM על ידי master of doom.)
בעיטה מפוארת בדלי, במיוחד אחרי ההפסד של ריאל בדרבי. טר שטגן נותן ליריבה שני שערים במתנה כאילו אנחנו ב-2016, ובהתקפה אני חושב שהיינו סבירים, למרות שתי החטאות גדולות של פראן וראפיניה. חוסר העומק בא לידי ביטוי במיוחד כשאלה פדרי ודה יונג שחסרים. מנחוס.
קנסלו היה חלש מאוד היום, כמו ב-80 הדקות הראשונות מול סלטה. בנוסף, קונדה נראה כמו עגלה. מאוד איטי וכל פס לא מגיע לכתובת, שיחק כאילו הוא על עקבים (כמו הלוק הרגיל שלו). כריסטנסן ואראוחו צריכים להיות מועדפים על פניו, איניגו מרטינס לא הרשים אותי. לריאל מחר תהיה הזדמנות מצוינת לחזור לפסגה בפער נקודה, מרגיז מאוד אבל זה מה יש. התחנה הבאה - סביליה בקאמפ נואו בשישי בלילה, ערב סוכות. סביליה פירקה 1-5 את אלמריה בפיחואן היום, חשבתי כבר שזה יהיה טיול אבל נראה שלא. לפחות אחר כך יהיו לנו 5 ימי מנוחה לפני המשחק בדרגאו.
09-27-2023, 02:54 AM
(09-25-2023, 07:35 PM)wwehof כתב: הסופרנוס - אכן יש ב-hbobmax ולמיטב זכרוני אפילו ב-4k. זה בטח 4k במרכאות כמו הרבה תכנים ישנים שרשום 4k וזה לא באמת ככה. אוקיי, מסתבר זה קרה מהר משחשבתמ ואפל כבר הכלו מחיר בחודשים האחרונים מ-17.9 ל-25.9 ש"ח. לדעתי מחיר מוגזם לחלוטין בהתחשב בזה שיש להם רק כמאתיים ומשהו תכנים. למישהו כאן יצא לנסות את ספוטיפיי, אפל מיוזיק ודיזר? האם המחיר של השניים האחרונים כפול של ספוטיפיי?
09-27-2023, 12:01 PM
(09-27-2023, 02:54 AM)wwehof כתב: אוקיי, מסתבר זה קרה מהר משחשבתמ ואפל כבר הכלו מחיר בחודשים האחרונים מ-17.9 ל-25.9 ש"ח. אני משתמש בספוטיפיי כבר שנים ומרוצה בטירוף, בדיזר השתמשתי לתקופת ניסיון והתאכזבתי מהממשק. יש מצב טוב שהשתנה מאז. אפל מיוזיק לא רע אבל לא התחברתי כל כך, מרגיש כמו יוטיוב פרימיום בלי כמות התוכן. |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|