10-07-2023, 11:02 AM
יהיו כמויות חטופים והרוגים ברמות שמעולם לא ידענו מעזה. רק המספרים במלחמות שלמות יהוו השוואה.
|
Off topic - כל מה שלא היאבקות
|
|
10-07-2023, 11:02 AM
יהיו כמויות חטופים והרוגים ברמות שמעולם לא ידענו מעזה. רק המספרים במלחמות שלמות יהוו השוואה.
10-07-2023, 11:04 AM
באמת צריך לחסל שם את כולם בלי הבחנה אם ילדים נשים.
צריך להרוס את כל המקום שלא ישאר כלום ושום דבר ורק ככה יהיה משם שקט נצחי. גם ככה יש את לבנון בצפון ואת הערבים בארץ, פחות אחד(במקרה הזה 2 יחד עם הגיהאד) יותר נחמד. ![]()
הכתובת היתה על הקיר. ממשלה לא ראויה עם אנשים לא ראויים.
ליצן שחושב שהבעיות יפתרו אם יקנו פיתות ולא יתנו להם לייצר אותן. ראש ממשלה שעסוק בפירוד ופירוק המדינה. הצליח להרוס כל חלקה טובה. הרס את הכלכלה, את מערכת הבריאות, את הצבא. היום הוא נזכר לגייס למילואים את אותם אנשים שמכונים אנרכיסטים ובוגדים. מעניין כמה יגייסו מבני ברק
10-07-2023, 03:13 PM
עשרות שבויים, אזרחים וחיילים כאחד. אבל העיקר ב-CNN הם מתוייגים כ-"לוחמים" ולא כטרוריסטים מסריחים.
בחדשות דיברו בטלפון עם בחור שאשתו והילדים נעלמו, ואיכון הטלפון שלהן מצא אותן בחאן יונס. נשבר הלב, ולצערי יש עוד כמוהו. מחדל עצום, אבל צריך להבעיר את כל עזה קודם לכן. להכות בכל העוצמה, להראות שאין מצב שדבר כזה עובר לסדר היום.
10-07-2023, 03:23 PM
מרגיש כמו סרט אימה. איזה סיפורים מספרים בחדשות. זה פשוט לא יאמן.
תגובה הולמת תהיה רק שיטוח עזה בקטע אבסולוטי. זה חייב לקרות לפני שממשלה הסרטנית הזאת עפה לכל הרוחות. הרסתם.
![]() הכל.
10-07-2023, 04:02 PM
הסתכלתי באתרים של החרדים והמתנחלים (כיכר השבת, בחדרי חרדים, סרוגים). אין שום עדכון בנוגע למה שקרה. לא רוצה לחשוב אם כל המדינה היתה מתנהלת בצורה כזאת. במוצאי שבת היו בודקים ורואים שכבשו חצי מדינה.
בעודי כותב את זה, אני שומע דביל צועק אומן אומן ראש השנה. נו. מה נאמר. לחברה מהדרום, מה מצבכם? הכל בסדר? (יודע שקראוסי מהדרום, נדמה לי שעוד מישהו גם ציין שהוא מהדרום)
10-07-2023, 04:07 PM
![]() יצאנו. אחלו לנו בהצלחה. תהיו חזקים בשבילנו. שבמהרה הצרות שלנו יחזרו להיות CM פאנק. If they want some, they will get some אוהב את כולכם. כל אחד ואחד פה.
![]()
The following 21 users Like RoeeHardy's post:
• ANYS, Bam Bam Bigelow, Breakker, Coquina Clutch, DarkArts, DvirTal, Jon_M0xley, karusi, KB24, KillSwitch, lidoradir, Liorton, Mad King, master of doom, NoamRR, orgibor, Roger, Shalev_the rock, SwitchBlade, The Tribal FISH, WhoIsYourHero
10-07-2023, 04:28 PM
תהיו חזקים, ואם מישהו צריך משהו התיבה שלי פנויה ?
10-07-2023, 05:04 PM
10-07-2023, 05:09 PM
אין יותר מחילה.
אין יותר רחמים. אין יותר "הצבא המוסרי בעולם". צריכה להיות כאן תגובה חריפה, קיצונית וכזאת שתשים סוף לכל הדבר הזה. אני לא חושב שאי פעם קרה משהו בסדר גודל שכזה. לבי עם משפחות הנרצחים, החטופים והנעדרים. פשוט מטורף מה שקורה כאן. "להיות עם חופשי בארצנו"... כן, שמענו. ![]() |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|