Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 123 124 125 126 127 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 26.2.2021

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 26.2.2021
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,226
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,969
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-27-2021, 03:08 PM
[Image: 3.jpg]

האלוף האוניברסאלי רומן ריינס, פול היימן וג'יי אוסו פותחים את התוכנית, ריינס אומר שזה לא סוד שסמאקדון צריכה אותו, הוא אומר שהאירוע הצ'יימבר היה צריך אותו אז הוא הגן על האליפות האוניברסאלית נגד המנצח מקרב הצ'יימבר, ריינס אומר שהוא מחץ את דניאל בריאן, ריינס אומר שאם מישהו אחר היה בנעליים שלו הם היו עושים חגיגה אבל זה לא הוא, ריינס אומר שהוא מעל זה, ריינס אומר שהרגע לא היה מושלם בגלל אדג', ריינס אומר שאדג' תפס אותו לא מוכן ונתן לו ספיר ואז הצביע על הלוגו של רסלמניה והפך את זה לרשמי, ריינס נגד אדג' בקרב המרכזי של רסלמניה, ריינס אומר לאדג' שהוא לא צריך את זה בחיים שלו, ריינס נותן עוד הזדמנות לאדג' ואומר לו שיצא מזה, הוא אומר שיש לו משפחה יפה, הוא אומר שאדג' אבא, בעל והוא לא רוצה לפגוע בו, ריינס חוזר על זה שהוא לא רוצה לפגוע באדג', ריינס אומר שאין לאדג' סיכוי נגד מישהו כמוהו, דניאל בריאן יוצא החוצה, בריאן אומר לריינס שהוא מתאר את ההגנה שלו בצ'יימבר ככמעט מושלמת, בריאן אומר שמגיע לריינס לחגוג אחרי שניצח מישהו שהיה בצ'יימבר, בריאן אומר שהוא שמע מאנשים אחרים שזה היה מעשה פחדני של ריינס, בריאן אומר לריינס שהוא חשב שהוא יגן על האליפות בקרב המרכזי ולא בקרב השני של האירוע, בריאן שואל את ריינס אם זה בגלל שהוא פחד לתת לו זמן להתאושש, בריאן אומר שהוא מכיר את ריינס מהקרב הראשון שלו ב-WWE, בריאן אומר שהיו הרבה השוואות בינו לריינס, בריאן מציע לריינס שיגן שוב על האליפות האוניברסאלית נגדו בפאסטליין, ג'יי אוסו אומר שהוא שומע רק תירוצים, אוסו אומר לבריאן שהוא הפסיד ועכשיו הוא צריך לחזור לתחילת התור, אוסו אומר לבריאן שיזהר אחרת הוא יתפס, ריינס שואל את בריאן אם הוא שוב רוצה שהוא יפגע בו, ג'יי אוסו במפתיע תוקף את בריאן, מעיף אותו החוצה מהזירה ואז מעיף אותו מעבר לברקייד, ריינס צוחק בזירה והם הולכים.

ריינס, ג'יי אוסו ופול היימן מאחורי הקלעים, ריינס אומר לג'יי שאין לו על מה להצטער כל עוד הוא יעשה את העבודה.

מאחורי הקלעים אדג', אדם פירס וסוניה דוויל מדברים, אדג' אומר להם שהוא שמע שבריאן יכול לקבל קרב על האליפות האוניברסאלית לפניו, אדג' אומר שהוא שמע בכלל שהוא ובריאן יהיו בקרב זוגות נגד אדג' וג'יי אוסו, אדם פירס אומר לאדג' שבמידה ובריאן ינצח את ג'יי אוסו הלילה הוא יפגוש את ריינס בפאסטליין, אדג' הולך.

צ'אד גייבל ואוטיס ניצחו את ריי ודומיניק מיסטריו, אוטיס הצמיד את ריי לניצחון אחרי ספלאש מהחבל השני.

אפולו קרוז יוצא לזירה, אפולו קרוז לבוש בגיר חדש וצעיף בצבע ירוק ולבן, קרוז אומר שהרבה אנשים שואלים אותו מה הולך איתו לאחרונה ועל השינוי שלו, קרוז אומר שהרבה אנשים לא יודעים כלום עליו, הוא אומר שהוא היה נחמד ובתמורה לא קיבל את אותו הכבוד, קרוז מדבר עליו ועל המשפחה שלו, קרוז אומר שהוא מניגריה, קרוז אומר שהוא אפרו-אמריקאי, קרוז אומר שהמשפחה שלו שולטת בחלקים העשירים של ניגריה, קרוז אומר שהוא מייצג את הצבעים האלה, הוא אומר שהצבעים האלה הם עושר, דומיננטיות וכח, קרוז אומר שביג אי למד את זה בשבוע שעבר, קרוז אומר שביג אי אמר לו שהוא צריך לחזור לקייטרינג, קרוז אומר שהוא חזר לשורשים שלו, קרוז עובר לדבר במבטא, אומר שביג אי לעולם לא יזלזל בו שוב, קרוז אומר שהיריב הבא שלו נקאמורה יסבול אותו דבר.

אפולו קרוז ניצח את שינסקה נקאמורה, קרוז הצמיד את נקאמורה לניצחון אחרי אנגל סלאם.

רומן ריינס יושב בחדר שלו, היימן מודיע לריינס שזה רשמי, במידה ובריאן ינצח הערב הוא יקבל קרב נגדו בפאסטליין.

טאמינה לצד נטליה ניצחה את ליב מורגן לצד רובי ריוט, טאמינה הצמידה את ליב לניצחון אחרי סייד סלאם.

ההכרזה של ביאנקה בלאייר, סוניה דוויל ואדם פירס בזירה והם מזמינים את ביאנקה בלאייר החוצה, סוניה דוויל מראה על המסך סרטונים של אלופת הנשים של ראו אסקה ואלופת הנשים של סמאקדאון סשה בנקס, ביאנקה בלאייר מכריזה שהיא... רג'ינלד יוצא החוצה, הוא אומר לביאנקה שהיא ראתה מקרוב למה סשה בנקס מסוגלת, רג'ינלד אומר לביאנקה שאם היא תבחר בסשה בנקס החלום שלה יהפוך במהירות לסיוט, אלופת הנשים של סמאקדאון סשה בנקס יוצאת החוצה, סשה אומרת לרג'ינלד שהיא אמרה לו לא לדבר בשמה, היא מזיזה אותו לצד, סשה אומרת לביאנקה שאם היא רוצה לעשות היסטוריה היא תבחר בה, סשה אומרת לביאנקה שהיא הכי טובה, היא מספר 1 וזה הופך את ביאנקה למספר 2, סשה בנקס מרימה את האליפות, ביאנקה אומרת לסשה שהיא תגרום לה לאכול את המילים שלה בבמה הגדולה מכולם, ביאנקה אומרת לסשה שהיא תזכה לה באליפות, ביאנקה בלאייר מצביעה על הלוגו של רסלמניה ואומרת לסשה שהגיע הזמן, יש זיקוקים וזה רשמי, ביאנקה בלאייר נגד סשה בנקס ברסלמניה !

קינג קורבין מאחורי הקלעים, צוות הצילום של סמי זיין מצלם את קורבין, זיין מופיע, זיין אומר לקורבין שהם יכולים ביחד להפוך לאלופי הזוגות של סמאקדאון, קורבין אומר לזיין שהוא מסכים איתו, קורבין אומר לזיין שלא יגיד לו מה לעשות, קורבין עצבני על הצלמים ואומר להם להתרחק, קורבין אומר לזיין שיהיה מקצועי.

סטריט פרופטס ניצחו את קינג קורבין וסמי זיין, במהלך הקרב הצוות צילום הפריע לקורבין בטעות, בסוף הקרב קורבין העיף אחד מהם אחרי שהתקרבו אליו יותר מידי, פורד הצמיד את זיין לניצחון אחרי פרוג ספלאש.

קיילה ברקסטון מראיינת את דניאל בריאן, בריאן אומר שהוא צריך לנצח את ג'יי הערב ואז את ריינס בפאסטליין, בריאן אומר שיש לו יותר סיכוי לנצח את ריינס מאשר אדג', בריאן אומר שהוא לא יודע אם אדג' יכול לנצח את ריינס, אדג' מופיע, אדג' אומר לבריאן שהוא חושב שהוא לא יכול לנצח את אדג', אדג' שואל את בריאן מי לדעתו ינצח במידה והם יפגשו ברסלמניה, בריאן צוחק ואומר שהוא ישמור את התשובה לעצמו, בריאן אומר שכל זה לא משנה במידה והוא לא ינצח את ג'יי הערב.

סת' רולינס יוצא לזירה, רולינס אומר שהוא קיבל תשובה גדולה מהתלונה שלו משבוע שעבר, סזארו יוצא החוצה, עצבני ויש מוריד את החולצה שלו בכוונה לריב, רולינס מרגיע אותו, רולינס אומר לסזארו שמה שהיה לפני שבועיים קרה בטעות, רולינס אומר שהוא התכוון שסזארו היה לוזר בגלל הסיטואציה וזה שונה, רולינס רוצה לתקן את זה, רולינס אומר לסזארו שיעמוד במרכז הזירה, רולינס אומר לסזארו שהוא כוכב, רולינס שואל את סזארו מי אמר שהוא לא יכול לקחת את הבראס רינג ולנפץ את תקרת הזכוכית, רולינס אומר שסזארו כוכב, חזק וכנראה המתאבק הכי חזק שהיה אי פעם ב-WWE, רולינס אומר שלסזארו יש הכל, רולינס שואל את סזארו למה הוא תמיד הוא נכשל בסוף, רולינס שואל את סזארו מה חסר לו, רולינס אומר שלו יש את זה וקוראים לזה קילר אינסטינקט, רולינס אומר לסזארו שהוא יכול להביא לו את זה, רולינס אומר שהוא חזר כדי להנהיג את סמאקדאון לעתיד, רולינס רוצה להתחיל עם סזארו, רולינס אומר שהוא תפס את הבראס רינג וניפץ את תקרת הזכוכית, רולינס אומר שהוא השיג הכל ב-WWE, כל מה שסזארו רק חולם עליו, רולינס אומר שהוא רוצה להביא את זה לסזארו, רולינס אומר לסזארו שידמיין שהם עובדים ביחד, הוא אומר שהם יהיו בלתי ניתנים לעצירה, רולינס אומר שאם סזארו היה מקשיב לו לפני שבועיים הוא היה עומד פה בתור האלוף האוניברסאלי, רוילנס אומר שזה אף פעם לא מאוחר, רולינס אומר לסזארו שיאמץ את החזון, רולינס אומר לסזארו שהוא לא חייב לענות לו עכשיו, הוא יכול לענות לו בעוד שבוע-שבועיים, רולינס אומר לסזארו שיאמץ את ה.. סזארו מפעיל את רולינס ומסבב אותו בסווינג בלי הפסקה למשך דקה-שתיים, רולינס מתאושש, סזארו נותן לרולינס אפרקט והולך.

דניאל בריאן נגד ג'יי אוסו נגמר בספירת חוץ כפולה, השניים רבו מחוץ לזירה, ג'יי העיף את בריאן על המדרגות, השופט הגיע לספירה של 10 והקרב הסתיים בספירת חוץ כפולה, אחרי הקרב ג'יי מכניס את בריאן לזירה ומתכונן להמשיך לתקוף אותו, בריאן מכניע את ג'יי אוסו ביס לוק, רומן ריינס מגיע ותוקף את בריאן, הוא נותן לו אגרופים, ריינס מרים את בריאן וממשיך לתקוף אותו, בריאן תופס את ריינס ביס לוק, ג'יי אוסו נותן לבריאן סופרקיק, ריינס נותן לבריאן ספיר ואז מעלף אותו בחניקה, רומן ריינס מרים את האליפות האוניברסאלית והתוכנית מסתיימת.
[Image: 1.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
02-27-2021, 04:35 PM
תוכנית מעולה, דעות :
- צ'אד גייבל ואוטיס הילים זה מעולה, לראות את אוטיס ולא להריץ אותו זה חדש לי אבל הוא הרוויח את זה בשבועיים האחרונים, נצחון נקי וכבר פעמיים שהם יוצאים אובר על המיסיריוס, לא רע.
- אפולו קרוז מצוין, אי אפשר להתכחש לזה, היל, גיר חדש וסיפור רקע טוב, הדבר היחידי שהפריע לי זה כמובן שזה בא על חשבון נקאמורה, אפולו קרוז בסטוריליין הזה נגד ביג אי זה קרב שאני ממש רוצה לראות.
- טאמינה הרצתי.
- ועכשיו זה רשמי, ביאנקה בלאייר נגד סשה בנקס ברסלמניה, הו בייבי זה יהיה אדיר.
- סטריט פרופטס בניצחון טוב, עכשיו סטריט פרופטס רוצים את האליפות בחזרה, גייבל ואוטיס נכנסים חזק לעניין, לא אתנגד לקרב זוגות גדול נגד זיגלר ורוד.
- סת' רולינס זה ההיילייטס שלי לתוכנית הזאת, איזה פרומו זהב שלו, צדק בכל מילה שאמר, רולינס-סזארו פשוט כיף לצפייה, נראה איך הם ימשיכו את זה, כרגע סזארו מתנגד לרולינס.. אבל רולינס קנה אותי בפרומו הזה, הייתי רוצה לראות איזה סטורי כזה שבסוף סזארו מסכים ורולינס מוביל אותו להישגים.
- בריאן וג'יי אוסו נתנו קרב מרכזי טוב, קצב טוב, זה נראה שבסופו של דבר בריאן כן יקבל קרב נגד ריינס בפאסטליין, השאלה מה הלאה, יש סיכוי שבסוף בריאן ימצא דרך והקרב יהפוך למשולש ברסלמניה ? במידה ולא, מה בריאן יעשה ברסלמניה ? הוא סתם חלק בסיפור הזה ? בראש ובראשונה אני רוצה לראות סינגל ריינס-אדג'... אבל לא אשקר - גם משולש של ריינס-אדג'-בריאן נשמע אדיר.
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,792
אשכולות: 1
Likes Given: 1,296
02-27-2021, 04:51 PM
(02-27-2021, 04:35 PM)lidoradir כתב:  - בריאן וג'יי אוסו נתנו קרב מרכזי טוב, קצב טוב, זה נראה שבסופו של דבר בריאן כן יקבל קרב נגד ריינס בפאסטליין, השאלה מה הלאה, יש סיכוי שבסוף בריאן ימצא דרך והקרב יהפוך למשולש ברסלמניה ? במידה ולא, מה בריאן יעשה ברסלמניה ? הוא סתם חלק בסיפור הזה ? בראש ובראשונה אני רוצה לראות סינגל ריינס-אדג'... אבל לא אשקר - גם משולש של ריינס-אדג'-בריאן נשמע אדיר.

בראיין אדג' ריינס ברסמלניה. כולם ויתרו על אליפות ופרשו. היה נראה שלא יחזרו יותר. בסופו של דבר עשו את הבלתי ייאמן והתגברו על הפציעה (או המחלה) וחזרו. אם עושים את זה טוב זה יכול להיות אדיר
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,814
אשכולות: 59
Likes Given: 4,461
02-27-2021, 05:14 PM
בסדר.

- ביאנקה מאתגרת את סשה. 
BIG SHOCKER. 
סשה חתכה פרומו שהפתיע אותי לרעה, יאללה ביאנקה תנצחי אותה. 

- טמינה מנצחת בסקוואש אחד המצחיקים. טמינה-אדג'-ריינס ברסלמניה?

- בריאן זה בסדר. 
אני אישית לא רוצה משולש כמיין איבנט של רסלמניה. לדעתי מיין איבנט רסלמניה זה דבר שאמור להיות יחסית שמור לקרב 1 על 1. באופן כללי אני מעוניין שדברים יישמרו בצורה הנקייה ביותר שיש: אדג' מול ריינס, היל מול פייס, ספיר מול ספיר, אגדה מול אגדה בהתהוות. בריאן רק מסבך עבורי את העניינים.
אם הוא שם יש סיכוי גדול הרבה יותר שאדג' יוצא מנצח - ריינס לא חוטף את ההצמדה, אדג' מצמיד את בריאן. 
חיזוק שלילי ממני אם זה יקרה - הם צריכים להיות מספיק אמיצים כדי לגרום לאדג' או לריינס לקחת הצמדה בלי שזה יחליש אותם. 
אומר שוב - לא כל מיין איבנטר חייב להימנע מהצמדות. זה שריינס הוא בשיא שלו עכשיו לא אומר שלא ניתן להצמיד אותו ב1 על 1, להיפך, אדג' מצמיד את ריינס וזוכה רק גורם לאדג' להיראות טוב יותר, אפילו גם לריינס.

- רולינס הוא גאון.
סזארו פשוט לא מספיק כריזמטי.

- אפולו קרוז חותך את פרומו חייו היה אחד הדברים המצחיקים שראיתי.
אני לא אוהב את העיסוק המוגזם של אנשים בעניינים של מוצא, זה מתיש אותי. בהתחלה חשבתי שזה יהיה מעייף אבל העניין של 'אבא שלי הוא מלך' או משהו בסגנון היה סביר.
אני יכול ללכת ללוקר רום, לזרוק אבן ולפגוע בפרומואיסט טוב יותר מאפולו קרוז - אבל אהיה טיפש כדי לא לתת לו את הצ'אנס הזה להוכיח את עצמו. בהצלחה חבוב.

- נחמד לראות את אוטיס מצמיד את הלוצ'דור הגדול ביותר בכל הזמנים אחרי פרינס פומה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
the beast מנותק
Rookie
*
תגובות: 172
אשכולות: 0
Likes Given: 1
02-27-2021, 05:52 PM
תוכנית סבירה
פתיחה טובה עם ריינס ובריאן בהחלט רוצה לראות את זה בפאסטליין
ריי מיסטיריו בבקשה תלך לaew!!!! ותיקח איתך את ג'ף הארדי אני חייב להגיד שממש התעצבנתי על מה שהיה זה פשוט ביזיון מה שעושים לריי ממש מזכיר גם את הארדי בראו פשוט ביזיון שנותנים לאחד מהגדולים שהיו להיות גובר ומילא אם זה היה מישהו נורמלי אבל אוטיס הליצן הנוראי הזה פשוט שונא את וינס הלוואי שריי וגף ילכו לaew בטוח ששם יתייחסו אליהם יותר בכבוד כמובן שריי אחרי הקריירה ואני לא מצפה שיתנו לו אליפות עולם אבל גם זה בושה להשפיל אותו בצורה כזאת אם זה היה סיטואציה בה הוא היה מפסיד לטאנלנט כמו סזארו או נקאמורה או אפילו צאד גייבל אם היה רץ לבד ולא עם אוטיס הבדיחה בקרב בו שניהם מראים יכולות ובסוף הוא שם את אותו טאלנט אובר לא הייתה לי בעיה עם זה אבל לתת לבן אדם כמו אוטיס להשפיל אותו בקרב סקוואש זה פשוט ביזיון לא מגיע לו. את דומיניק צריך לשלוח לnxt
ייקח לי זמן להתחבר לאפולו קרוז אבל אין ספק שדמות של היל הרבה יותר טובה מהדמות הקודמת והמשממת בטירוף שלו נראה איך זה יתקדם כישורי זירה יש לו בוא נראה איך יתקדם עם הדמות.
מחלקת הזוגות בסמאקדאון חלשה מאוד לא שבראו יותר טוב אבל עדיין אין להם זוג אחר אז פשוט ממשיכים עם הפרופיטס כי אין להם זוג אחר שיעמוד מול זיגלר ורוד.
אוהב מאוד מה שקורה עם רולינס וסזארו לא משנה לאן זה יילך אני ארצה לראות את זה גם אם זה קרב בין שניהם וגם עם רולינס באמת יתחבר אליו ויגרום לו להישגים.
בבקשה מספיק עם גיי אוסו במרכזי פשוט נמאס היה לו מזל שבריאן איתו בזירה עדין מאמין שנראה בריאן בפאסטליין.כמובן שריינס ישמור אבל זה בהחלט קרב שאני ארצה לראות חימום אחרון לקראת ריינס אדג.
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
02-27-2021, 07:05 PM
(02-27-2021, 05:52 PM)the beast כתב:  תוכנית סבירה
פתיחה טובה עם ריינס ובריאן בהחלט רוצה לראות את זה בפאסטליין
ריי מיסטיריו בבקשה תלך לaew!!!! ותיקח איתך את ג'ף הארדי אני חייב להגיד שממש התעצבנתי על מה שהיה זה פשוט ביזיון מה שעושים לריי ממש מזכיר גם את הארדי בראו פשוט ביזיון שנותנים לאחד מהגדולים שהיו להיות גובר ומילא אם זה היה מישהו נורמלי אבל אוטיס הליצן הנוראי הזה פשוט שונא את וינס הלוואי שריי וגף ילכו לaew בטוח ששם יתייחסו אליהם יותר בכבוד כמובן שריי אחרי הקריירה ואני לא מצפה שיתנו לו אליפות עולם אבל גם זה בושה להשפיל אותו בצורה כזאת אם זה היה סיטואציה בה הוא היה מפסיד לטאנלנט כמו סזארו או נקאמורה או אפילו צאד גייבל אם היה רץ לבד ולא עם אוטיס הבדיחה בקרב בו שניהם מראים יכולות ובסוף הוא שם את אותו טאלנט אובר לא הייתה לי בעיה עם זה אבל לתת לבן אדם כמו אוטיס להשפיל אותו בקרב סקוואש זה פשוט ביזיון לא מגיע לו. את דומיניק צריך לשלוח לnxt
ייקח לי זמן להתחבר לאפולו קרוז אבל אין ספק שדמות של היל הרבה יותר טובה מהדמות הקודמת והמשממת בטירוף שלו נראה איך זה יתקדם כישורי זירה יש לו בוא נראה איך יתקדם עם הדמות.
מחלקת הזוגות בסמאקדאון חלשה מאוד לא שבראו יותר טוב אבל עדיין אין להם זוג אחר אז פשוט ממשיכים עם הפרופיטס כי אין להם זוג אחר שיעמוד מול זיגלר ורוד.
אוהב מאוד מה שקורה עם רולינס וסזארו לא משנה לאן זה יילך אני ארצה לראות את זה גם אם זה קרב בין שניהם וגם עם רולינס באמת יתחבר אליו ויגרום לו להישגים.
בבקשה מספיק עם גיי אוסו במרכזי פשוט נמאס היה לו מזל שבריאן איתו בזירה עדין מאמין שנראה בריאן בפאסטליין.כמובן שריינס ישמור אבל זה בהחלט קרב שאני ארצה לראות חימום אחרון לקראת ריינס אדג.
מסכים מסכים

בראיין נתן עבודה והיה מעולה, אני חושב שהתרגלנו והכל ברור אבל וואלה לא כזה פשוט לעשות את זה בימינו.
לא דיגדגו את הטירוף של ארצ'ר-פיניקס אבל עדיין, עשו מה שיכולים עם המגבלות של WWE
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
02-27-2021, 07:19 PM
הוכרז בטוקינג סמאק :

שבוע הבא דניאל בריאן נגד ג'יי אוסו בקרב כלוב,
במידה ובריאן ינצח הוא יקבל קרב נגד ריינס בפאסטליין על האליפות האוניברסאלית,
במידה ובריאן מפסיד, בריאן יצטרך להכיר בריינס כראש השבט שלו, האיש שיושב בראש השולחן והמתאבק הכי גדול אי פעם.

ממליץ לראות את בריאן והיימן בטוקינג סמאק, בריאן הפציץ.
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 662
אשכולות: 0
Likes Given: 76
02-27-2021, 07:47 PM
מצפה לראות משהו גם מאוטיס ההיל, צריך לבנות לו הסבר הגיוני לטרן, נשמע מעניין. אפולו בסדר, זה רק החלק הקל של לתקוף ולהשמיץ, לא יודע אם יש לו יותר מזה בשביל ההמשך. סטריט טובים אבל אני רוצה משהו שונה במאניה.
נחמד לראות את סזארו בפוש אבל מול רולינס הגדול והמעולה על המיק' קצת לא פשוט. מעדיף את בריאן ריינס באירוע גדול יותר מפסט ליין אבל עם ההכרזה לשבוע הבא נראה שהם יפגשו בפסטליין, הלוואי משולש במאניה הרבה יותר מעניין
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
02-28-2021, 04:06 AM
(02-27-2021, 04:51 PM)Orton כתב:  בראיין אדג' ריינס ברסמלניה. כולם ויתרו על אליפות ופרשו. היה נראה שלא יחזרו יותר. בסופו של דבר עשו את הבלתי ייאמן והתגברו על הפציעה (או המחלה) וחזרו. אם עושים את זה טוב זה יכול להיות אדיר

(02-27-2021, 07:47 PM)בליסטרה כתב:   מעדיף את בריאן ריינס באירוע גדול יותר מפסט ליין אבל עם ההכרזה לשבוע הבא נראה שהם יפגשו בפסטליין, הלוואי משולש במאניה הרבה יותר מעניין

מעדיפים משולש במניה על ריינס-אדג' ?
אני אישית מעדיף שזה ישאר ריינס-אדג', לא חושב שצריך לגעת בזה.
אני יודע שמשולש יהיה קרב אדיר אבל עדיין.
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,256
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
02-28-2021, 10:16 AM
קרוז נראה כמו אוהד של מכבי חיפה
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-01-2026, 12:37 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר