Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 72 73 74 75 76 ... 130 הבא »

חדשות | קרב ענק לברוק לסנר ברסלמניה, מאט רידל נכשל בבדיקת סמים, ויליאם ריגל ועוד

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות | קרב ענק לברוק לסנר ברסלמניה, מאט רידל נכשל בבדיקת סמים, ויליאם ריגל ועוד
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,042
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,114
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-13-2022, 04:37 PM
- רסלינג ניוז מדווחים שברוק לסנר נגד גונת'ר הוא אחד מהקרבות הגדולים שמתוכננים לרסלמניה הוליווד. גונת'ר בעבר דיבר על כך שהוא רוצה את הקרב הזה כי הוא מרגיש שלסנר יהיה היריב הכי מאתגר בשבילו. בראיון בחודש שעבר גונת'ר ציין שלסנר הוא קרב חלומות בשבילו : ''אם אני צריך לבחור שם אחד זה ברוק לסנר, הוא אחד מההכי טובים אי פעם לעשות את זה, אני חושב שזה האתגר הכי גדול בשבילי ברגע זה''.

- קאסידי היינס מבאדי סלאם מדווח שמאט רידל נכשל בבדיקת סמים וזאת הסיבה לאנגל 'הפציעה' שלו. קאסידי היינס מדווח שזאת הפעם השנייה שמאט רידל נכשל בבדיקת סמים, הוא נכשל בפעם הראשונה לפני סאמרסלאם וזאת הסיבה שהקרב נגד רולינס נדחה ל-CATC.

- עוד בנושא רסלמניה רסלינג ניו דיווחו שאנחנו עדיין רחוקים מהאירוע והכל יכול להשתנות אבל לפי מקור נאמר להם שכל הקרבות הגדולים כבר סגורים אצל טריפל H ורק פציעה כזאת או אחרת תגרום לשינויים בתוכניות בשונה מוינס מקמהן שכל פעם מחדש היה משנה דברים.

- רסלינג ניוז מדווחים שברוק לסנר מפורסם להופיע ברויאל ראמבל ובאלימיניישן צ'יימבר.

- האינסיידר מאשרים שויליאם ריגל יתחיל לעבוד ב-WWE בשבוע הראשון של חודש ינואר, הם מפרסמים שויליאם ריגל יקבל את תפקיד סגן הנשיא כאשר הוא יחזור אך הם עדיין לא יודעים מה התפקיד הרשמי שלו יהיה.

- האינסיידר מדווח ש-WWE ו-NJPW הגיעו להסכם וקארל אנדרסון יתאבק ברסל קינדום ב-4 בינואר בטוקיו דום, זאת תיהיה הפעם הראשונה בהיסטוריה בה מתאבק חתום ב-WWE יתאבק ב-NJPW באירוע הכי גדול של השנה שלהם.

- אסקה בדרך לשינוי דמות ? לפני מספר ימים אסקה פרסמה בטוויטר תמונה שלה בדמות הישנה שלה בימים שלפני ה-WWE, אסקה רשמה : 'להתראות עולם אכזר', אתמול בראו אסקה הפסידה לריה ריפלי והיא הגיעה לקרב בלי המייקאפ הרגיל שלה, אחרי הקרב אסקה פרסמה שהיא תטייל בזמן הקרוב, נראה שזה עוד צעד אפשרי בדרך לחזרה של 'קאנה'.

- לפי שון רוס סאפ קמרון גריימס אמור לעלות לרוסטר הראשי אך עדיין לא ידוע מתי זה יקרה.

- מתאבקת AEW/NWA/IMPACT לשעבר קיילי ריי עשתה את הדביוט שלה אתמול ב-WWE כאשר עבדה בהקלטות מיינאיבנט לפני ראו, קיילי ריי התאבקה תחת השם 'בריאנה ריי' והפסידה לדנה ברוק.
עוד בהקלטות מיינאיבנט עבדו השבוע אדריס אנופה ומאליק בלייד שהפסידו לסדריק אלכנסדר ומוסטפה עלי בקרב זוגות.

- ביום חמישי שעבר WWE רשמו טריידמארק על המונח הבא : WWE King and Queen of the Ring. זה מחזק את השמועות על אירוע עתידי.

- ג'יימי נובל התאבק את הקרב האחרון שלו בקריירה לפני יומיים בלייב איבנט כאשר הוא לצד ברון סטרומן והברולינג ברוטס ניצחו את הבלודליין.

- סקארלט התחילה להתאבק בלייב איבנטס האחרונים בקרבות מיקס טאג לצד קאריון קרוס מול מאדקאפ מוס ואמה.

- לפי שון רוס סאפ גורמים רשמיים ב-WWE מרוצים מהבאז ברשתות החברתיות אחרי ההופעה והספוט של סול רוקה בקרב בלבל אפ :
[Image: giphy.gif?cid=790b76116b7cc011d217d1c805...p;amp;ct=g]

- [Image: 20221212_LiveEvent_16x9--f104d2d5edaa954...cd5cfe.jpg]
WWE חוזרים ל-UK ב-2023(לייב איבנטס) :
28 ביוני, ליברפול
29 ביוני, שפילד
29 ביוני, דבלין
30 ביוני, ניוקאסל
2 ביולי, קארדיף
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • TwistedBliss
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,388
אשכולות: 76
Likes Given: 1,292
12-13-2022, 04:45 PM
כותרת של סלביק: יריב אפשרי לברוק לסנר ברסלמניה
כותרת של לידור: קרב ענק מטורף ועוצמתי לברוק לסנר ברסלמניה הייפ
[Image: Untitled.png]
הגב
The following 5 users Like RoeeHardy's post:
  • Asaf, karusi, lidoradir, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
12-13-2022, 04:57 PM
(12-13-2022, 04:45 PM)RM Punk כתב:  כותרת של סלביק: יריב אפשרי לברוק לסנר ברסלמניה

אין מספיק תווים בשביל זה, תאמין לי שהייתי מפרגן יותר בשביל קרב כזה.
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • master of doom
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,429
אשכולות: 119
Likes Given: 1,047
12-13-2022, 06:42 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-13-2022, 06:43 PM על ידי Jon_M0xley.)
(12-13-2022, 04:45 PM)RM Punk כתב:  כותרת של סלביק: יריב אפשרי לברוק לסנר ברסלמניה

מצחיק שאתה אומר סלביק כי הוא ממזמן רשם שהוא רוצה לסנר- וולטר, עוד בתקופה של ריינס- לסנר.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
12-13-2022, 06:45 PM
שמח לראות שהאנטר מתנהל נכון והוא כבר סגר את הקרבות הגדולים. כנראה שזה אומר שיש כבר מנצח לרויאל ראמבל ואני עכשיו סקרן.
מקווה שאוסוס- אואנס וזיין זה המאיין איבנט של רסלמניה יום 1.

יהיו חסרות לי התגובות על הקרינג' של אסקה אם היא הופכת לשמות אחרת.

אין לי כח למלך או מלכת הזירה. זוכרים שוודס וזלינה ווגה זכו ואז אחרי כמה חודשים כבר לא היה זכר.
הגב

•
חפש
הגב
Roger מנותק
באצ'ים
תגובות: 2,831
אשכולות: 1
Likes Given: 560
הצטרף בתאריך: Sep 2021
12-13-2022, 07:31 PM
אם גונתר יחזיק את אליפות הIC עד רסלמניה וילך לקרב נגד לסנר אז ישחקו על זה שלסנר לעולם לא זכה באליפות הזאת וזה עוד יעד שהוא חייב לצלוח לפני שהוא פורש. מה שיהפוך את הקרב ליותר צפוי. מצד שני, גונתר הוא פרויקט ואחרי ריין מאוד בולט ועבודה מאוד טובה שהוא עושה, לזרוק אותו ככה ללסנר זה וינסי מידי ואני לא יודע אם טריפל H ילך בדרך הזאת. אני חושב שברסלמניה לסנר יכול לנצח כי זו הבמה הגדולה וזה ברוק לסנר נגד גונתר בכל זאת, אבל אז גונתר יכול לנצח אותו בקרב חוזר באיזושהי דרך.
הרסתם.
[Image: Khan-H-1140x641.jpg]
הכל.
הגב
The following 1 user Likes Roger's post:
  • Jon_M0xley
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
12-13-2022, 07:54 PM
(12-13-2022, 07:31 PM)Roger כתב:  אם גונתר יחזיק את אליפות הIC עד רסלמניה וילך לקרב נגד לסנר אז ישחקו על זה שלסנר לעולם לא זכה באליפות הזאת וזה עוד יעד שהוא חייב לצלוח לפני שהוא פורש. מה שיהפוך את הקרב ליותר צפוי. מצד שני, גונתר הוא פרויקט ואחרי ריין מאוד בולט ועבודה מאוד טובה שהוא עושה, לזרוק אותו ככה ללסנר זה וינסי מידי ואני לא יודע אם טריפל H ילך בדרך הזאת. אני חושב שברסלמניה לסנר יכול לנצח כי זו הבמה הגדולה וזה ברוק לסנר נגד גונתר בכל זאת, אבל אז גונתר יכול לנצח אותו בקרב חוזר באיזושהי דרך.

לסנר לא החזיק באף אליפות בwwe חוץ מאליפות הwwe או אונברסלי.
גם כשהוא בא על לאשלי דאגו להוריד מימנו את אליפות ארה"ב, מאמין שגם מגונתר יורידו(נקווה שלשיימוס ולא לסטרומן) לקראת הקרב אם יקרה.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
12-14-2022, 04:48 PM
- לסנר נגד גונת'ר זה חתיכת קרב ענק אבל אם וכאשר זה יקרה... אני כמובן אעדיף שזה יהיה קרב רגיל מאשר קרב על האליפות הביניבשתית. לסנר מעל כל האליפויות האלה, הוא לא צריך את האליפות הביניבשתית.

- החדשה על מאט רידל פשוט מאכזבת, הופתעתי מאוד לקרוא את זה ולגלות שזאת כבר הפעם השנייה בחצי השנה האחרונה שזה קורה לו שהוא נכשל בבדיקת סמים. זאת שנה גדולה של רידל ב-WWE ואני מקווה שהוא יצליח לצאת מזה ולחזור לעצמו.

- ראיתי את הקרב מיקס טאג של סקארלט וקרוס נגד מוס ואמה, סקארלט קיבלה רק כמה דקות אבל היא הייתה סבבה לגמרי.
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,203
אשכולות: 0
Likes Given: 90
12-14-2022, 07:28 PM
לא יודע כמה לסנר יזרום עם גונת'ר כל עוד זה לא יהיה קרב בפרופיל גבוה. למדתי לא לצפות ליותר מדי מלסנר כשהוא לא במיינאיבנט אחרי הקרב עם מוקסלי.
ועדיין מגיעה לגונת'ר ההכרה הזאת ברסלמניה אחרי השנה שהוא נותן.

מאכזב לראות את רידל מחרבן על הקריירה שלו. נראה אם להאנטר תהיה את הסבלנות בשבילו.
האנטר העסיק בחודשים האחרונים את אמה, טופ דולה ועוד כמה ג'ברונים שאף אחד לא רצה לגעת בהם עם מקל... ועדיין קיילי ריי זאת ההחתמה הכי הזויה. נותר רק לקוות שריגל ייקח את האחריות על גיוס טאלנטים.

תודה על החדשות!
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
12-14-2022, 09:22 PM
תודה על החדשות לידור!

- קיילי ריי וכל מה שקורה סביבה.. תמוה בעיניי. 
אני חושב שגם בלי העבר שלה והבעיות שלה, לא הייתי מחתים אותה נטו מבחינת איכות הטאלנט.
למרות זאת, אני מניח שביילי-קיילי ריי זה קרב שנחמד לסמן עליו וי. 

- וולטר-לסנר זה מאצ'אפ מצוין על הנייר.
בפועל אני חושש לראות את וולטר מסכן את הפוש שלו כדי לעבוד עם לסנר הלא צפוי. בשנתיים האחרונות הוא בא כדי להינות, ככה שאני אופטימי ויוצא מנק' הנחה שאם הוא כבר מסכים לעבוד מול וולטר, הוא גם יסכים להציג אותו בצורה ראויה. 

- אני לא מבין למה כולם כל כך מאוכזבים מרידל.. 
אולי השריר ג'ף-הארדי-שוב-נכשל שלי כבר התרגל לדברים כאלה, אבל זה צפוי מבן אדם שכל הגימיק שלו הוא סטלן.
ראינו את רידל איכשהו מצליח להתמודד עם פרשיות הרבה יותר חמורות, ההנחה שלי היא שזה לא יידבק בו ושתוך חודשיים-שלושה הוא שוב על הגל. רידל הוא עדיין איש חברה מעולה ובחור חכם בצורה מאוד מטעה. 

- לקחת את סקארלט ולהפוך אותה למתאבקת זה שקול ללקחת את פול היימן ולהפוך אותו למתאבק. שיקול דעת על הפרצוף.
היא אחת מהמנהלות הטובות ביותר בביזנס, הבעיה היחידה שלה היא שהיא קשרה את חייה למתאבק בינוני למדי, ביום טוב, ולעד תהיה תקועה בין שתי הברירות של להיות מתאבקת גרועה או להיות מנהלת טובה למתאבק גרוע. הפיתרון בעיניי הוא להיות קצת אמיצים ולומר לה את האמת, להצמיד אותה למתאבק מוכשר ולראות כיצד היא מצליחה. כמובן לא כמתאבקת. זה ברור.

- ראיתי בפרק האחרון של NXT שזואי סטארק עדיין מתאבקת בWWE ואני מוכרח לומר שאני מאוכזב. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 06:39 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר