Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 71 72 73 74 75 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE NXT 27.12.2022

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 27.12.2022
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,036
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
הצטרף בתאריך: Jan 2021
12-16-2022, 03:54 PM
[Image: 20221227_NXT_WesTony_FC_Clean--6b4981749...035a2f.jpg]

ג'וליוס קריד ניצח את JD מקדונה, ג'וליוס הצמיד את מקדונה לניצחון אחרי לריאט. אחרי הקרב אינדוס שר מגיעים ונעמדים על האפרון, הם אומרים לג'וליוס שהוא הוכיח את עצמו, הם אומרים לאחים קריד שהם יפגשו אותם ב-NYE והם יחסלו אותם.

מקנזי מיטשל מראיינת את טוני דאנג'לו לצד צ'נינג לורנזו מאחורי הקלעים, דאנג'לו אומר שהוא חיכה הרבה זמן לרגע הזה והערב הוא יזכה באליפות צפון אמריקה, דאנג'לו עובר לדבר על דייג'אק ואומר שלורנזו טיפל בזה שבוע שעבר, לורנזו אומר שדייג'אק לא יהיה בעיה.

ונדי צ'ו ניצחה את קורה ג'ייד, ונדי צ'ו הצמידה את קורה ג'ייד לניצחון אחרי ספלאש מהטופ רופ.

ג'וש בריגס, ברוקס ג'נסן ופאלון הנלי מדברים בלוקר רום, הם אומרים לה שהיא תנצח הערב ותשמור על הבר, ברוקס ג'נסן לובש את החולצה שקיבל מקיאנה ג'יימס.

סקריפטס ניצח את איקמן ג'ירו, סקריפטס הצמיד את ג'ירו לניצחון אחרי פליפלינג סנטון מהטופ רופ.

משודר סרטון נוסף על אורו מנסה.

משודר סרטון על אלבה פייר, אלבה פייר מדברת על הקרב שלה בשבוע הבא נגד איילה דאון שיהיה קרב אקסטרים.

ליירה ואלקיריה ניצחה את לאש לג'נד, ואלקיריה הצמידה את לג'נד לניצחון אחרי ספלאש מהטופ רופ.

טוקסיק אטרקשן נמצאות בלאונג' שלהן, הן אומרות ש-2022 הייתה השנה שלהן, הן בנו אימפריה, הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה של NXT. טוקסיק אטרקשן אומרות שהוא יחזרו לימים הגדולים שלהן וזה יתחיל בבחורה שהפילה את האימפריה - אלופת הנשים של NXT רוקסן פרז.

מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את אלוף NXT ברון ברייקר, ברייקר מדבר על מה שהיה שבוע שעבר, הוא אומר שהוא נפל למלכודת של גרייסון וולר, ברייקר אומר שהוא החלים לגמרי והוא לא במצב רוח של משחקים, הוא אומר שהוא יצא לזירה ויזמין את גרייסון וולר החוצה, מקנזי אומרת לברייקר שוולר לא כאן והוא העביר לו מסר. על המסך מראים את גרייסון וולר, גרייסון וולר נמצא בבית שלו באוסטרליה, וולר אומר שהוא מתכונן להיות אלוף NXT, מראים את גרייסון וולר מטייל באוסטרליה בכמה מקומות כולל טיול בחוף הים, וולר אומר שהוא יגיע בשבוע הבא והם יכולים לחתום על החוזה ל-NYE. ברון ברייקר מתעצן ושובר את הטלוויזיה.

סקיזם ניצחו את אודסי ג'ונס, אדריס אנופה ומאליק בלייד, ג'ו גייסי הצמיד את אדריס אנופה לניצחון אחרי ספרינגבורד לריאט.

מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את כרמלו הייז וטריק ויליאמס, השניים מדברים על הקרבות שיש להם בשבוע הבא, טריק ויליאמס מדבר על אקסיום וכרמלו הייז מדבר על הקרב שלו נגד אפולו קרוז. כרמלו הייז אומר שב-2023 הוא יהיה אלוף NXT.

הקרב על הבר
פאלון הנלי ניצחה את קיאנה ג'יימס, לקראת סוף הקרב קיאנה ג'יימס נפצעת בקרסול, ברוקס ג'נסן עולה על האפרון לשנייה בדאגה, הנלי הצמידה את ג'יימס לניצחון אחרי שיינינג וייזרד.

מקנזי מיטשל מראיינת מאחורי הקלעים את אלופת הנשים של NXT רוקסן פרז, רוקסן אומרת שהיא לא רוצה להתעורר מהחלום הזה, רוקסן אומרת שבתור האלופה החדשה היא צריכה להיות ביכולת הכי טובה שלה כל לילה כי היא יכולה להפסיד את האליפות הזאת מהר. רוקסן מדברת על האלופות לשעבר והיא אומרת שהן יהיו בהיכל התהילה והיא לא קרובה לשם. רוקסן אומרת שזה לחץ ושהיא תעשה כל מה שהיא יכולה כדי לייצג את האליפות הזאת.

משודר סרטון על איילה דאון, איילה דאון מדברת על הקרב שלה בשבוע הבא נגד אלבה פייר שיהיה קרב אקסטרים.

דרו גולאק בזירה לצד האנק ווקר ולידו 3 מתאבקים צעירים, דרו גולאק מלמד את האנק ווקר מספר הכנעות, דרו גולאק מכניע את המתאבקים אחד אחרי השני והאנק ווקר צופה בו. גולאק אומר להאנק שהוא מקווה שהוא רשם הערות... צ'ארלי דמפסי יוצא החוצה. דמפסי שואל את גולאק אם הוא רוצה לנסות את זה על מתאבק אמיתי. דמפסי מאתגר את דרו גולאק לקרב נגד מישהו מהתלמידים שלו, גולאק מסכים.

מוכרז לשבוע הבא :
- דה גרייסון וולר אפקט : גרייסון וולר מארח את אלוף NXT ברון ברייקר.
- טריק ויליאמס נגד אקסיום.
- אפולו קרוז נגד כרמלו הייז.
- קרב אקסטרים : איילה דאון נגד אלבה פייר.

קרב על אליפות צפון אמריקה
ווס לי ניצח את טוני דאנג'לו ושמר על אליפות צפון אמריקה, לקראת סוף הקרב טוני דאנג'לו עולה על האפרון, מחוץ לזירה צ'נינג לורנזו מעודד אותו. דייג'אק מגיע והוא חונק את צ'נינג לורנזו וגורר אותו אל מאחורי הקלעים. ווס לי מנצל זאת ונותן לדאנג'לו באקפליפינג קיק ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: IMG_0070--c379cbf1a402c3f78fe413949f3f8a1d.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
12-29-2022, 01:37 AM
עודכן תוצאות מורחבות.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
12-29-2022, 12:49 PM
פרק סביר לחלוטין, הרגישו שזאת תוכנית מוקלטת שלא ממש השקיעו בה מלבד המיינאיבנט. דעות :

- ג'וליוס קריד נגד JD מקדונה היה סבבה לגמרי, אחלה של אופנר. הקרב זוגות בין האחים קריד ואינדוס שר בשעה טובה יוצא לדרך.
- למה קורה ג'ייד המעולה צריכה להפסיד נקי לונדי צ'ו ?
- סקריפטס גרוע.
- הספלאש של ליירה ואלקיריה היה אחד הגרועים שראיתי. להוסיף לזה שהיא הייתה נגד המתאבקת השנייה הכי גרועה ב-2022 לאש לג'נד לא הוסיף.
- הסגמנט של ברון ברייקר וגרייסון וולר מאוסטרליה היה מעולה.
- קרב שלשות בין סקיזם לג'ונס/בלייד/אנופה היה ממש טוב, יופי של קרב TV, מה שהלך שם בדקות האחרונות היה משוגע. וואלה הפציצו.
- אני מאוד נהנה מהפיוד בין פאלון הנלי וקיאנה ג'יימס וכל סיפור הבר, ברוקס ג'נסן עדיין משעמם.
- נראה שטוקסיק אטרקשן רוצות לחזור לבנות את השם שלהן, אני ממזמן הייתי מעלה אותן לראשי ועכשיו הייתי נותן להן מנהיגה חדשה כמו סוניה דוויל.
- דרו גולאק אף פעם לא הצליח לעניין אותי, מתאבק פרווה משעמם. צ'ארלי דמפסי בהחלט מעניין אותי.
- ווס לי נגד טוני דאנג'לו היה קרב מרכזי מעולה על אליפות צפון אמריקה, הקרב היחידי בתוכנית שהרגיש גדול, הפיוד המשולש של ווס לי/טוני דאנג'לו/דייג'אק נהדר, אני מקווה שנקבל קרב משולש שלהם ב-NYE.

שבוע הבא חוזרים לשיגרה והתוכניות תשודר בשידור חי ויש קארד מעולה.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 12:06 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר