Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 27.2.2023

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 27.2.2023
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,035
אשכולות: 1,861
Likes Given: 5,111
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-28-2023, 03:09 PM
[Image: 20230220_RAW_WomensTag_FC_tonight--930d2...e1723e.jpg]

ג'ימי אוסו וסולו סיקואה פותחים את התוכנית, ג'ימי אומר שכולם מדברים על כך שיש בעיות וסדקים בבלודליין, הוא אומר שזה נראה ככה מבחוץ אבל בתוך משפחה תמיד רבים. ג'ימי אומר שאם תוקפים מישהו אחד מהבלודליין זה אומר שתוקפים את כל הבלודליין. ג'ימי מדבר על קווין אואנס שלא הצליח ברויאל ראמבל, סמי זיין שלא הצליח באלימיניישן צ'יימבר והוא עובר לקודי רודס. ג'ימי שואל את הקהל אם הם חושבים שקודי רודס יצליח נגד רומן ריינס, הקהל עונה שכן, ג'ימי אומר שזה לא יקרה. ג'ימי אומר שרומן ריינס יופיע בסמאקדאון כדי להזכיר כולם מי שולט שם, ג'ימי אומר שהוא וסולו כדי להזכיר מי שולט בראו, הסטריט פרוטפס יוצאים החוצה והם יורדים על ג'ימי וסולו וזה מוביל לקרב הבא.

ג'ימי אוסו וסולו סיקואה ניצחו את הסטריט פרופטס, סיקואה הצמיד את דוקינס לניצחון אחרי סמואן ספייק. אחרי הקרב הם ממשיכים לתקוף את הסטריט פרופטס, סולו מניח את פורד בפינה של הזירה ושם עליו כיסא, קווין אואנס מגיע לזירה משום מקום ונותן לסולו סיקואה סופרקיק, אואנס נותן לג'ימי אוסו סטאנר.

וי אי פי לאונג' - ברוק לסנר יוצא לזירה ומתיישב על הספה, MVP יוצא החוצה ואומר ללסנר שלא ככה הוא חשב שזה יקרה, לסנר מתנצל על כך שהוא הגיע מוקדם יותר והוא מזמין את MVP לזירה, MVP אומר שזה בסדר מבחינתו לדבר מבחוץ. לסנר אומר לו שהוא לא בריב איתו והוא פה בשביל עסקים, לסנר אומר לו שהוא פה כדי להקשיב לו איך הוא מוכר קרב לקהל ולו. MVP נכנס לזירה מתיישב. לסנר אומר ל-MVP שהוא אמר עליו שהוא פחדן ואחר כך אומר לו שהוא צוחק איתו. לסנר אומר ל-MVP שיעשה את מה שהוא עושה טוב וזה למכור את הקרב. MVP אומר לברוק לסנר שהוא המפלצת ושהוא מניח את הידיים על בנאדם אין לו סיכוי, הוא אומר לו שאם הוא לוקח מישהו לסופלקס סיטי הם נמצאים בעולם של כאב. MVP אומר ללסנר שאם הוא תופס מישהו ב-F5 הוא סיים איתו. MVP אומר ללסנר שהוא לא הצליח מול לאשלי והוא אפילו לא היה איתו בפינה, MVP אומר ללסנר שהוא חושב שהוא יכול נגד הענק הניגרי. הוא אומר לו שאם הוא מניח את היד על בנאדם הוא יכול לעשות מה שבא לו... אבל אם הוא יניח את היד על ענק... הענק יניח עליו את היד בחזרה. MVP אומר ללסנר שהוא יכול לפרק כל בנאדם אבל הענק יכול לכבוש מפלצת. MVP אומר ללסנר שהוא יכול לתת סופלקס ו-F5 לכל אחד אבל לא לענק הניגרי אומוס. לסנר מתלהב ואומר ל-MVP שהוא מסכים לאתגר. השניים לוחצים ידיים, MVP רוצה לשתות שמפניה, לסנר הביא שתייה משלו והוא שותה, לסנר מביא ל-MVP לשתות, MVP שותה את מה שלסנר הביא לו... זה לא טעים לו והוא בטעות יורק על לסנר. לסנר נותן F5 ל-MVP.

קת'י קלי מראיינת את ליטה ובקי לינץ' מאחורי הקלעים, ליטה אומרת שלזכות באליפות זוגות הנשים של ה-WWE יהיה לסמן עוד וי מהרשימה שלה, ליטה אומרת שהיא עושה היסטוריה מעל 2 עשורים והיא לא סיימה עדיין. בקי לינץ' אומרת שזה ידוע שהיא לא משחקת טוב עם אחרים אבל אין מישהי שהיא תרצה להיות לצידה יותר מאשר ליטה אשר היא מכבדת אותה. בקי אומרת שבדרך כזאת או אחרת הן יצאו אלופות זוגות הנשים של ה-WWE.

קודי רודס ניצח את צ'אד גייבל, לקראת סוף הקרב נראה שאוטיס מחוץ לזירה מחכה להגעה של מקסין דופרי, קודי רודס מעיף את אוטיס מעבר לברקייד, קודי חוזר לזירה ונותן לגייבל קודי קאטר ואז מצמיד אותו לניצחון אחרי קרוס רודס. אחרי הקרב קודי לוקח את המיקרופון ואומר שאנחנו 33 ימים מרסלמניה ועדיין הוא לא עמד באותה זירה מול היריב שלו אלוף ה-WWE האוניברסאלי המאוחד רומן ריינס, קודי אומר שריינס יופיע בסמאקדאון הקרוב והוא לא יכול לחכות כי גם הוא יהיה שם.

ביירון סקסטון מראיין מאחורי הקלעים את בארון קורבין, קורבין אומר שזה לא סוד שדברים לא מסתדרים לו לאחרונה והוא שומע מה כולם אומרים, סקסטון עוצר את קורבין על מנת לראיין את קווין אואנס שמגיע, קורבין מתעצבן שזה קורה שוב. סקסטון שואל את אואנס על מה שהיה מוקדם יותר, אואנס אומר שמי שצריך להיות מודאג זה ג'ימי, סולו והבלודליין. אואנס אומר שכל מה שהוא רוצה לראות זה את הבלודליין נופלים והוא לא יעצור עד שזה יקרה והוא לא צריך עזרה.

יום הדין מאחורי הקלעים, דומיניק מדבר על ריי ומה שקרה בסמאקדאון, דומיניק אומר שהוא הראה לכל העולם מי הוא ריי מיסטריו ושהוא לוזר. דומיניק אומר שלמאמי יש קרב בסמאקדאון נגד ליב מורגן והוא יהיה לידה, דומיניק אומר לריי שהם יכולים להיפגש ושהוא יראה לעולם עד כמה הוא באמת פחדן כי בסופו של דבר הוא לא יעשה לו כלום. ריה ריפלי אומרת שהיא לא אמרה מילה לשארלוט פלייר בסמאקדאון, היא אומרת שהיא נכנס לזירה והסתכלה עליה היא לא ראתה פחד... היא ראתה משהו יותר גרוע וזה קבלה. ריה אומרת ששום דבר ששארלוט תגיד יכול לשנות את העבודה שברסלמניה היא תצא אלופת הנשים החדשה של סמאקדאון. פין באלור פונה לאדג' לו שהוא לא מחליט מתי זה נגמר, באלור מאתגר את אדג' לקרב ברסלמניה.

אוטיס הולך מאחורי הקלעים, מקסין דופרי, מייס ומאנסור מגיעים לדבר איתו. מקסין שואלת את אוטיס אם הוא חשב על ההצעה שלה, אוטיס לא עונה ומקסין אומרת לו שאם הוא רוצה קרב הערב הם ישמחו להיות בפינה שלו כדי לצפות בו.

אסקה ניצחה את כרמלה, אסקה הכניעה את כרמלה לניצחון בארמבאר. אחרי הקרב אסקה אומרת כמה מילים ביפנית ואז מזמינה את אלופת הנשים של ראו ביאנקה בלאייר החוצה, ביאנקה בלאייר יוצאת החוצה. ביאנקה אומרת לאסקה שהיא לא יודעת מה היא אמרה אבל היא לא אוהבת את הטון שלה, ביאנקה אומרת לאסקה שהיא מקווה שהיא הזמינה אותה לפה כדי לדבר על איך הן יקרעו אחת את השנייה ברסלמניה. ביאנקה אומרת לאסקה שאם היא אמרה משהו אחר היא פה כדי להזכיר לה שהיא ה-EST של WWE ואי אפשר לאיית רסלמניה בלי EST. כרמלה חוזרת לזירה ודוחפת את אסקה על ביאנקה בלאייר.

קנדיס לריי לצד ניקי קרוס ניצחה את פייפר ניבן, לקראת סוף הקרב מחוץ לזירה ניקי קרוס רצה לעבר פייפר ניבן אך ניבן מעיפה אותה על הברקייד, פייפר ניבן חוזרת לזירה וקנדיס לריי מצמידה אותה לניצחון ברולאפ.

ביירון סקסטון מראיין את ג'וני גרגאנו מאחורי הקלעים, גרגאנו אומר שיש לו קרב מאוחר יותר נגד אוטיס, יום הדין מגיעים. דמיאן פריסט יורד על גרגאנו ומדבר על כך שהפיל אותו בצ'יימבר. פריסט אומר שהוא יעשה זאת שוב עכשיו, באלור מרגיע את פריסט ואומר שיש לו את זה. באלור אומר לגרגאנו שאוטיס יהפוך אותו כמו פנקייק הערב ואם זה לא יקרה הוא יסיים את העבודה בשבוע הבא. גרגאנו אומר לבאלור שהוא יראה אותו שבוע הבא.

מיז TV - מיז מדבר על מאריס והמשפחה שלו, הוא אומר שהמתנה שהוא קיבל ממנה היא משנה חיים, מיז מזמין את האורח שלו שהוא גם המנחה של רסלמניה... מיז. מיז אומר שהוא המנחה של רסלמניה וזה יהיה יותר גדול מגלובוס הזהב והאוסקר. מיז אומר שיחכו לראות מה הוא מתכנן לרסלמניה. מיז אומר שהדבר שמציק לו זה שאשתו הייתה צריכה לבקש את זה, מיז שואל מי עוד היה יכול להיות המנחה של האירוע הזה... מיז אומר את השם לוגאן פול ואומר שזה רסלמניה הוליווד ולא רסלמניה יוטיוב. מיז נותן הייפ לרסלמניה ומזכיר את הקרבות שארלוט-ריפלי, אסקה-ביאנקה, קודי-ריינס, מיז אומר שהוא שמח ושום דבר לא יכול להוריד אותו... סת' רולינס יוצא החוצה, רולינס מברך את מיז ואומר שהוא לא פה כדי להרוס לו את זה, מיז אומר לרולינס שב-3 שבועות האחרונים הוא עושה זאת. רולינס מדבר על הסטומפים שנתן למיז בשבועיים האחרונים. רולינס מבקש ממיז טובה ואומר לו שהוא מנסה לתפוס את לוגאן פול וזה קשה, רולינס אומר למיז שהם חברים ובטח יש לו את המספר שלו, רולינס מבקש ממיז שיתקשר אליו, מיז לא מסכים. מיז אומר לרולינס שלוגאן זאת הבעיה שלו, מיז אומר שהוא בדרך לרסלמניה ורולינס לא. מיז ממשיך לרדת על רולינס, רולינס נותן למיז סופרקיק. רולינס לוקח את הפלאפון של מיז ומתקשר ללוגאן פול בפייס טיים. לוגאן עונה ואומר למיז שיפסיק להתקשר אליו, רולינס עונה 'הפתעה'. רולינס אומר שמיז לא יכול לדבר עכשיו, רולינס שואל את לוגאן איך אח שלו עכשיו, איך ג'ייק מרגיש כי היה לו יום קשה אתמול. רולינס מזמין את לוגאן פול שיופיע שבוע הבא בראו ויופיע מולו, לוגאן פול מסכים. לוגאן פול אומר לרולינס שהוא ישמח לראות אותו מנסה לדבר ככה פנים אל פנים. רולינס אומר ללוגאן דבר אחרון... 'ביי ביי כלב' ומנתק לו. מיז מתאושש, רולינס נותן למיז סטומפ.

קת'י קלי מראיינת את דמג' קונטרול מאחורי הקלעים, ביילי אומרת שהן הופיעו בראו, סמאקדאון וכל האירועים מסביב לעולם. היא אומרת ששליטה ובקי אין סיכוי. ביילי אומרת שזה הסיפור שלהן והמסורת.
אלוף ארה"ב אוסטין ת'אורי מגיע לקת'י קלי, ת'אורי אומר שכולם יודעים שהוא האלוף הכי טוב ב-WWE, ת'אורי אומר שהוא מופתע שלא מדברים על ההישגים שלו, הוא אומר שכולם מדברים על ג'ון סינה שיחזור בשבוע הבא. ת'אורי אומר שהוא נכנס לצ'יימבר מול 5 מתאבקים וניצח את כולם, ת'אורי אומר שאין מישהו נאמן יותר לאליפות ארה"ב ממנו, הוא אומר שפחות מ-48 שעות מהצ'יימבר הוא הגן עליה נגד חבר היכל התהילה אדג' וניצח אותו. ת'אורי אומר שיש לו הרבה כבוד לג'ון סינה ובגלל זה בשבוע הבא בבוסטון הוא יסתכל לו בפנים ויתן לו את הכבוד שמגיע לו, ת'אורי אומר שהדבר היחיד שהוא מבקש בחזרה זה אותו יחס.

בובי לאשלי ניצח את אליאס, ריק בוגס מאחורי הקלעים רושם הערות. לאשלי נתן לאליאס ספיר והכניע אותו לניצחון בהארט לוק. אחרי הקרב לאשלי אומר שהוא לא במצב רוח טוב, הוא אומר שהוא שלט בברוק לסנר באלימיניישן צ'יימבר ובמקום שיכנע להארט לוק הוא השתמש בלואו בלו. לאשלי אומר שהוא ניצח את הקרב אך רצה יותר, לאשלי אומר שהוא הוכיח את הדומיננטיות שלו על ברוק לסנר ועכשיו הוא מקבל את בריי וייאט ומשחקי הילדים שלו, לאשלי אומר שהוא לא משחק משחקים, לאשלי פונה לבריי וייאט ואומר לו שלא יוציא את השם שלו מהפה שלו אחרת הוא יפגע בו. לאשלי הולך אל מאחורי הקלעים אך בריי וייאט מופיע על המסך, מופיע סרטון שרואים את בריי רוקד בשילוב של בובי לאשלי. בסוף הסרטון בריי אומר ללאשלי שהוא צריך לברוח.

אדם פירס מאחורי הקלעים וצ'לסי גרין מופיעה ומתלוננת על כך שהיא הגיעה למקום הלא נכון של ראו בשבוע שעבר. כרמלה מגיעה, אדם פירס אומר לה שהוא ראה מה היא עשתה לביאנקה. השניים מדברות בלי הפסקה, אדם פירס מקבל שיחה והולך ולפני כן הוא אומר לכרמלה שהיא תפגוש את כרמלה לקרב בשבוע הבא.

ג'וני גרגאנו ניצח את אוטיס לצד מקסימום מייל מודלס, לקראת סוף הקרב מייס ומאנסור מנסים לתקוף את ג'וני גרגאנו מחוץ לזירה, דקסטר לומיס מופיע מאחורי הברקייד והוא גורר את מייס, מאנסור מנסה לעזור לו אך גרגאנו נותן לו סופרקיק. ג'וני גרגאנו מצמיד את אוטיס לניצחון אחרי ואן פיינאל ביט.

קת'י קלי מראיינת מאחורי הקלעים את פול היימן, היימן אומר שזה הזמן האהוב עליו בשנה כאשר מחכים לכל תוכנית יותר ויותר. היימן אומר שבסמאקדאון הקרוב קודי רודס יופיע להתעמת עם רומן ריינס. קת'י קלי עונה לו שקודי סך הכל אמר שהוא יופיע בסמאקדאון. היימן אומר לה שצריך לקרוא בין השורות, היימן אומר שקודי ינסה לפרוץ את השערים לאי הרלוונטיות, היימן אומר שביום שישי בסמאקדאון קודי רודס יתעמת עם רומן ריינס או ההפך.

מוכרז לשבוע הבא :
- ג'ון סינה חוזר.
- סולו סיקואה נגד קווין אואנס.
- לוגאן פול וסת' רולינס FACE-TO-FACE.
- פין באלור נגד ג'וני גרגאנו.
- כרמלה נגד אלופת הנשים של ראו ביאנקה בלאייר.

קרב על אליפות זוגות הנשים של ה-WWE
בקי לינץ' וליטה ניצחו את דמג' קונטרול וזכו באליפות זוגות הנשים של ה-WWE, לקראת סוף הקרב ביילי מכניסה חגורה אחת לזירה, השופט מוציא את החגורה מהזירה, ביילי מגיעה לצד שני ומפילה את ליטה מהאפרון לפני שהיא נותנת טאג לבקי לינץ'. טריש סטראטוס יוצאת החוצה, טריש תוקפת את ביילי מחוץ לזירה. טריש וליטה מתחבקות. איו מנסה מונסולט על ליטה אך ליטה מתחמקת, ליטה נותנת לאיו TOF. ליטה עולה לטופ רופ, ביילי עולה לאפרון בניסיון להפריע לה, טריש מפילה את ביילי ובועטת בה. דקוטה מנסה להפיל את ליטה, בקי עולה על האפרון ומכניעה את דקוטה בארמבאר, ליטה נותנת ליטהסולט לאיו ומצמידה אותה לניצחון.
[Image: 20230227_Raw_FinalFC--c0e4ab80c73f1a3f30...76775f.jpg]
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • avramdogs100
חפש
הגב
Yovel מנותק
Joober
**
תגובות: 408
אשכולות: 1
Likes Given: 190
הצטרף בתאריך: Aug 2022
02-28-2023, 04:20 PM
קודי רודס אמור להיות במניה מול רומן ריינס על האליפויות אחרי שזכה בראמבל ועכשיו הוא בקרב מול גייבל שהוא כרגע לא ייתר מג'ובר. על זה נאמר: ככה בונים סטוריליין. חוץ מזה אחלה תוכנית סה"כ
הגב

•
חפש
הגב
karusi מנותק
קארוסי
תגובות: 2,757
אשכולות: 11
Likes Given: 1,721
02-28-2023, 04:29 PM
לא מבין את וויאט נגד לאשלי
לא מבין את לסנר נגד אומוס
קרבות כל כך לא מעניינים/

נמאס כבר מבניה של קרבות מרחוק. יש חודש של תוכניות לאירוע ואף אחד לא נפגש עם השני. מה התכנון שלהם? לעשות פייסאוף שבוע לפני"?
בזבוז של וויאט לסנר ולאשלי שיכולים לתת יותר ברסלמניה. אומוס סתם משעמם.

התוכנית הייתה דבבה אבל רסלמניה זה אירוע גדול וזה לא מרגיש ככה.
לדעתי עד עכשיו אחד מהבניות הפחות טובות לרסלמניה שראיתי.
[Image: a9jUJz0.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-28-2023, 04:42 PM
[Image: Screenshot-1.png]

[Image: dj-khaled-another-one.gif]
הגב
  • karusi
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
02-28-2023, 04:45 PM
(02-28-2023, 03:09 PM)lidoradir כתב:  MVP רוצה לשתות שמפניה, לסנר הביא שתייה משלו והוא שותה, לסנר מביא ל-MVP לשתות, MVP שותה את מה שלסנר הביא לו... זה לא טעים לו והוא בטעות יורק על לסנר.

אין ספק, מחכה לנו פה פיוד ברמה גבוהה מאוד. מאיין איוונט חובה.
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
02-28-2023, 07:13 PM
תוכנית טובה של ראו השבוע, דעות :

- ג'ימי אוסו וסולו סיקואה נגד הסטריט פרופטס היה טוב מאוד, ראינו את השילוב הזה הרבה פעמים והם תמיד נתנו הופעות טובות, הפעם סולו סיקואה היה במקום ג'יי אוסו. מונטז פורד היה נהדר כהרגלו, סולו סיקואה אוסף עוד ניצחון מרשים אחרי סמואן ספייק. התקיפה של קווין אואנס אחרי הקרב הייתה מעולה והסיפור ממשיך.

- כמו כולם רציתי שנגלה שזה סוורב אבל לצערינו זה לג'יט, ברוק לסנר נגד אומוס ברסלמניה. מי היה מאמין. הסגמנט של ברוק לסנר ו-MVP היה מצוין, לסנר הולך לסחוב את השיט הזה כמו קינג עד רסלמניה. התמונה שלהם מאוד ברורה לרסלמניה... הם מכוונים לרסלמניה מומנט כאשר ברוק לסנר ירים את אומוס על הכתפיים שלו ויתן לו F5, זה אכן יהיה רגע ענקי שיעשה מספרים גדולים. מקווה שהקרב לא יקבל יותר מ-5 דקות ושהתרגיל יצא טוב כי זה הולך להיות קשוח.

- קודי רודס נגד צ'אד גייבל היה MOTN, היה לי ברור מהשנייה שהקרב הזה הוכרז שהוא הולך להיות בנגר, קודי רודס פשוט טוטאל פאקאג', טופ פייס שה-WWE היו צריכים הרבה זמן, הקהל לא מפסיק לעודד אותו. צ'אד גייבל ממשיך להיות נפלא, אנדרייטד, מתאבק מצוין שתמיד נותן עבודה חזקה ומוציא את היריבים בצורה מושלמת. קודי וריינס מופיעים בסמאקדאון... הו שיט.
איך אני אוהב את הקודי קאטר, תרגיל מושלם :
[Image: giphy.gif]

- אסקה נגד כרמלה היה טוב, הופעה טובה של שניהן והייתי קצת מופתע שהקרב הזה כמעט קיבל 10 דקות, הייתי בטוח שהם יתנו לאסקה לנצח הרבה יותר מהר. הפייסאוף של אסקה וביאנקה פשוט מרגיש גדול ואני כבר מחכה לראות מי תיהיה הראשונה שתתקוף, הדחיפה של כרמלה אחרי הקרב הייתה אחלה, כרמלה מצליחה להרוויח עוד קרב בסטטוס גבוה בשבוע הבא. יופי של מתאבקת.

- קנדיס לריי נגד פייפר ניבן... איזה שקט היה בקהל, זה פשוט לא עניין אותם. מזל שזה היה מהר. הסיפור של קנדיס לריי וניקי קרוס ממשיך והשבוע קנדיס אוספת ניצחון גדול על ניבן בזכותה. אם זה מעניין מישהו אז ברשתות החברתיות אחרי התוכנית ראיינו את קנדיס ופייפר ניבן תקפה אותה.

- הסגמנט של מיז וסת' רולינס היה מושלם, מיז זהב וזה היה ברור שהוא הולך להיות המנחה של רסלמניה, אם אין להם בשבילו תוכנית להתאבק אז להיות המנחה פשוט יושב עליו בול, יש לו את זה בכל המובנים. אני דיי בטוח שגם ברסלמניה הוא יחטוף מכות מאיזה אגדה שתפריע לו. סת' רולינס כמו תמיד מצוין, הקהל לא מפסיק לשיר את השיר שלו ומשבוע לשבוע וזה ממשיך להיות מדהים. הרג אותי שרולינס פתח למיז את העין כדי שהפלאפון שלו יפתח. רולינס כצפוי עוקץ את לוגאן פול על ההפסד של אח שלו ג'ייק פול, זה הוציא פופים מהקהל. פייסאוף בשבוע הבא של רולינס ולוגאן... הו בייבי.

- בובי לאשלי מחסל את אליאס בסקוואש, קצר ולעניין. פיוד של בובי לאשלי נגד בריי וייאט לקראת רסלמניה, זה מעניין אותי. אבל צריך לראות איך זה יצא לפועל, אני מאמין שהבנייה לקרב תיהיה טובה, אבל כמו שאנחנו מכירים אותם בטוח נקבל פה איזה סטיפולציה קלאסית של בריי וייאט, מעניין איך לאשלי יעבוד בקרב שכזה.

- ג'וני גרגאנו אוסף עוד W והפעם על אוטיס. תמיד טוב לראות את ג'וני רסלינג מנצח. גרגאנו נגד באלור בשבוע הבא.. דאמ זה גדול.

- בקי לינץ' וליטה נגד דגמ' קונטרול על אליפות זוגות הנשים של ה-WWE היה קרב מרכזי טוב. אתחיל מהרע וזאת ליטה, הופעה רעה של ליטה והיא צריכה להוריד חלודה. חוץ מליטה השאר נתנו הופעה נהדרת ובעיקר בקי לינץ'. הייתה לי הרגשה שנראה פה אלופות חדשות. בשעה טובה טריש סטראטוס מופיעה ואיזה פופ ענקי היא קיבלה, ללא ספק זה היה רגע גדול. מחלקת זוגות הנשים(ברוסטר הראשי) הייתה צריכה את השינוי הזה ואני שמח על התוצאה הזאת. רק ליטה צריכה לעבוד על עצמה או לתת לבקי לעשות את רוב העבודה ולהיות ההוט טאג.

- הקארד לשבוע הבא נראה חלומי, הולך להיות פצצה.
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
02-28-2023, 07:15 PM
אני במילואים אז לא יצא לי לראות את הפרק
לצערי אנחנו באמת הולכים לקבל את לסנר נגד אומות, הזוי שמדיבורים על לסנר - לאשלי/גונתר/בריי זה הקרב שאנחנו מקבלים.

לפי דיווחים שראיתי לא מזמן טריש ביקשה קרב נגד בקי ברסלמניה, יכול להיות שכמו שזה נראה נראה קרב משולש גם עם ליטה.

קודי וריינס נפגשים סוף סוף פנים מול פנים בסמאקדאון, הייפ!
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,243
אשכולות: 0
Likes Given: 286
הצטרף בתאריך: Apr 2021
02-28-2023, 11:09 PM
מה יש לליטה בצוואר?
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
03-01-2023, 12:07 AM
(02-28-2023, 11:09 PM)hbk כתב:  מה יש לליטה בצוואר?

זה מהניתוח שעברה בעבר אחרי ששברה את הצוואר.
הגב
  • hbk
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-01-2023, 12:15 AM
פרק בינוני של ראו. הבעיה שלי היא לא בביצוע, אלא בבוקינג.

הקרב הפותח היה טוב למרות שראינו את הבלאדליין נגד SP מספיק פעמים. אני אוהב את השילוב של קווין אואנס נגד הבלאדליין. אחרי הקרב של סמי נגד ריינס אנשים תהו ובצדק למה אואנס נזכר להגיע אחרי שסמי נדפק, אבל הסיבה הגיונית. לאואנס יש בעיה עם הבלאדליין והוא רוצה לעשות את החיים שלהם גיהינום, בלי עזרה מאף אחד. הוא לא מפריע יותר מדי והיה יותר אפקטיבי אם הוא היה דופק לג'ימי וסולו את הקרב, אבל בינתיים אני קונה את זה.

ה-VIP לאונג' בוצע טוב, MVP באמת הצליח לעשות את המקסימום כדי למכור את הקרב אבל המצ'אפ בין לסנר לאומוס לא קונה אותי. אם זה היה לסנר של 2015 אולי הייתי מושקע בקרב, כשהוא היה בשיא הפיזי שלו ונראה כמו ביסט אמיתי, עכשיו אני בספק אם לסנר מסוגל לעשות עליו F5 כמו שצריך. אומוס יחסית לגודלו מתאבק סביר, אבל קרב נגד לסנר גדול עליו. הייתי מעדיף לסנר-גונת'ר או לסנר-לאשלי, שהפיוד ביניהם נגמר בצורה הזויה.

קודי-גייבל היה מעולה, גייבל ממשיך להוכיח שכשהוא בזירה הוא סוס עבודה, נותן קרבות טובים פעם אחר פעם. כמו שלידור אמר קודי רודס מתאבק מעולה וראוי לספוט שלו מבחינת סט היכולות, רק שימחק את המילה "אבא" מהלקסיקון בתקופה הקרובה.

המיז TV היה מצוין, מיז עם עוד הופעה שמוכיחה שהוא טאלנט מדהים ולא מתאים לתפקיד הליצן שהוא משחק בו בשנים האחרונות. על המיק הוא בטופ 5 בארגון, אולי בעולם. בכל פעם שסת' רולינס מופיע מרגישים שמישהו גדול מגיע, למרות שהוא הפסיד כל פיוד גדול שהיה לו בשנה האחרונה. למרות שלוגאן פול אחלה מתאבק ואני אהנה מהקרב שלו ושל רולינס ברסלמניה כמעט בוודאות, אני לא בהייפ לקרב. רולינס ראוי ליותר לדעתי. אני מקווה שנראה עוד ריין דומיננטי שלו על האליפות, מגיע לו.

לאשלי מנקנק בנוהל, אליאס הוא המוסטפה עלי החדש. אני אוהב את לאשלי מאוד, אבל לא חושב שהוא מספיק מגוון כדי לגרום לפיוד נגד הצעצועים של בריי להצליח. ולא ברור לי, בריי כל הזמן דיבר על זה שהוא השתנה, פתאום הוא חזר לפיירפליי פאנהאוס? אין לי כוח כבר. מקווה לסקוואש ארוך של לאשלי, אני רוצה הארטלוק על בריי ועל הדוד האודי וניצחון דומיננטי של לאשלי.

גרגאנו-אוטיס היה לא רע בכלל, שני מתאבקים שאני אוהב. גרגאנו עם ניצחון נכון.

כל מה שהיה בסצנות הנשים הרצתי, אין לי כוח לא בראו ולא בסמאק. על דבר אחד אני שמח וזה שליטה זכתה באליפות, וזוכה לכבוד הראוי לה גם אם היא התאבקה רע לפי מה שאומרים. הדברים הראשונים שראיתי מליטה היו ב-2006 בזמן הפיוד של אדג' עם טריפל H וסינה. בפיוד הזה כמו שאתם יודעים היא נראתה, התנהלה וקיבלה יחס של זונה במלוא מובן המילה, הם ביזו אותה בלי סוף בתקופה הזאת. כשחזרתי אחורה וצפיתי בליטה מתאבקת זה היה נראה כמו אבסורד, היא הייתה אדירה ולמרות הסיפור עם מאט הארדי לא היו צריכים להתייחס אליה ככה. היום גברים מפחדים להרים יד על נשים, ליטה בזמנו חטפה מכות כיסא מהאנטר ואוסטין בלי סוף. בקיצור, מבסוט בשבילה.

בקיצור, אני חושב שהיה פרק מבדר אבל אני לא חושב שהפיודים של לסנר, לאשלי ורולינס שווים את הזמן שלהם ואת רסלמניה. באופן כללי הם מתחילים לבנות קרבות חודש לפני האירוע, רסלמניה יותר גדולה מסתם אירוע שצריך למלא קרבות בשבילו.

תע"ה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 05:58 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר