03-16-2021, 07:43 AM
![[Image: latest?cb=20190422054932]](https://static.wikia.nocookie.net/powerlisting/images/c/cb/Joseph_Joestar_%28JoJo%29_shoots_cap.gif/revision/latest?cb=20190422054932)
- לפי דיווח של שון רוס סאפ, הרוסטר של NXT חווה כרגע גל קורונה נוסף שהולך להשפיע על התוכנית ביום רביעי הקרוב. מספר מתאבקים נמצאו חיוביים לנגיף, וWWE הורו לכמה אחרים להכנס לבידוד כאמצעי זהירות. SRS מציין שהמקור של הגל החדש הוא בהתקהלות של מספר מתאבקים ביום חמישי בה לא הוקפדו ההנחיות. נכון לעכשיו לא ידוע מי המתאבקים שנדבקו. נכון לעכשיו נראה שההדבקה היא רק בNXT ואין נדבקים חדשים בקרב מתאבקי ראו וסמאקדאון.
- בזמן שהרוסטר של NXT סופג עוד גל קורונה, נראה שאדם אחד לוקח את הנושא מאוד ברצינות והוא וינס מקמה'ן. שון רוס סאפ מדווח שוינס לוחץ מאוד על המתאבקים להקפיד על ההנחיות לאחרונה, גם באופן אישי וגם בהודעות כלליות שהוא שולח לרוסטר.
בימים לפני הסופרבול, וינס אמר למתאבקים לא ללכת למסיבות צפיה במשחק בלי מסיכות. בנוסף מדווח שוינס הוריד בדרגה עובדים מסויימים מאחורי הקלעים לאחר שראה אותם בלי מסיכות.
- לפי מספר מקורות, הWWE צפויים לעזוב את הטרופיקנה פילד ולהעביר את הת'אנדרדום לאולם אחר עם תחילת עונת הבייסבול בקרוב. לפי ג'ון אלבה, האולם אליו WWE צפויים לעבור הוא היונגלינג סנטר בקמפוס של אוניברסיטת דרום פלורידה. כרגע לא ידוע מתי יתרחש המעבר והאם WWE יפתחו את הגישה למעריצים ביחד איתו.
- לפי האינסיידר, לו''ז ההפקה של הWWE מראה שהתוכנית של NXT אחרי רסלמניה תוקלט ב13/4 - יום שלישי, מה שאומר שיכול להיות שהמעבר והסוף של מלחמת יום רביעי קרוב מתמיד.
שון רוס סאפ ציין בטוויטר שהוא שמע ממספר עובדי NXT שהשבוע אחרי רסלמניה מופיע כריק לגמרי בלו''ז שהם קיבלו מהחברה, מה שיכול להצביע על שינויים פוטנציאליים. מחלקות שונות בחברה מקבלות לו''ז שונה ויכול להיות שלא כולם עודכנו בנוגע לשינוי נכון לעכשיו, במידה והוא אכן קורה.
- אף על פי שהוא חתום על חוזה לשני קרבות בשנה, דייב מלצר מדווח שביל גולדברג לא נכלל נכון לעכשיו בתוכניות של הWWE לרסלמניה 37.
- לפי בראנדון ת'ארסון מרסלנומיקס, רבולושן עשה כ-125 אלף קניות בPPV והרוויח 5 מיליון דולר - אירוע הרסלינג הכי רווחי מחוץ לWWE מאז שנת 1999.
ההערכה של ת'ארסון היא שהאירוע הכניס לAEW כ-2 מיליון דולר, לאחר שמחסירים את האחוז שהולך לנותני שירות שמכרו את הPPV. ת'ארסון מעריך שעלות ההפקה של האירוע הייתה מתחת למיליון דולר, מה שאומר שAEW יצאו ברווח של כמיליון דולר מהPPV.
- בראיון עם ESPN, ג'ף הארדי דיבר על הראן של אחיו בAEW בשנה האחרונה:
Jeff Hardy כתב:"זה ממש מגניב. מאט בAEW, ולפני שהמגיפה התחילה הקהל שלהם היה ממש מדהים ולוהט. זה מרגש לצפיה, הם מאוד שונים מWWE. אני לא יודע להסביר, הם יותר רחבי אופקים בזמן שWWE נעולים בדרך שלהם."בנוסף, ג'ף דיבר על ההשוואות בינו לבין אלוף TNT הנוכחי, דארבי אלן:
Jeff Hardy כתב:"זה כבוד גדול בשבילי שאנשים אומרים את זה, במיוחד עם מישהו כמו דארבי אלן. אף פעם לא פגשתי אותו, אבל כשאני צופה בו בAEW אני חושב 'וואו, הוא באמת כמוני' והוא באמת פעלולן במציאות. תמיד אמרתי בצחוק שאני לא חושב שאני יודע להתאבק. אני חושב שאני יותר פעלולן. מה שחשוב לי זה הרגעים הגדולים וההיילייטס. רגעי האקסטרים הגדולים האלה, הקריירה שלי הייתה מבוססת סביב זה."עם הדיבור על ג'ף בהקשר לAEW, עולות שמועות שאנשים בחברה מאמינים שג'ף יצטרף לאחיו ויחתום בAEW לאחר שהחוזה שלו בWWE יגיע לסיומו.
- AEW הכריזו רשמית שליילה הירש חתמה על חוזה בחברה.
הירש עבדה עם AEW באופן קבוע מחודש אוקטובר והייתה חלק קבוע מדארק, עם מספר הופעות בדיינמייט. הירש לקחה לאחרונה חלק בטורניר הN1C לאליפות הנשים, אך הודחה עם הפסד לת'אנדר רוסה בסיבוב הראשון.
- לאחר ראן קצר בAEW, מאקי איטו פרסמה בטוויטר שלה שהיא חוזרת ליפן נכון לעכשיו, אבל מקווה לחזור להופעות נוספות בAEW בעתיד.
- לפי שון רוס סאפ, ת'אנדר רוסה עדיין נמצאת תחת חוזה בארגון הMMA קומבטה אמריקס עד חודש ספטמבר ומצפה להלחם עוד פעם אחת עד אז. המאזן של רוסה בMMA עומד כרגע על 0-1 עם הפסד בהכרעת השופטים בקרב הבכורה שלה בספטמבר 2019.
מבחינת פרו רסלינג - רוסה חתומה כרגע בNWA עד לחודש דצמבר, והארגון הביע תמיכה מלאה בקריירת הMMA שלה. רוסה לא העלתה את הנושא בפני AEW וכרגע לא ידוע מה העמדה שלהם בעניין.
- אלוף הX דיוויז'ן לשעבר, דאג וויליאמס, שפרש מפרו רסלינג בשנת 2018, הכריז שהוא חוזר להתאבק פול טיים ולוקח בוקינג.

![[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]](https://i.postimg.cc/D03gCPZ5/Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif)
![[Image: 625140151.png]](http://www.uploads.co.il/uploads/images/625140151.png)