Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 21 22 23 24 25 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Evolve 9.4.2025

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Evolve 9.4.2025
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,441
אשכולות: 1,835
Likes Given: 5,019
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-10-2025, 03:03 AM
[Image: Screenshot-1.png]

מוקדם יותר היום סוויפ רייט מחוץ לאולם, הם אומרים שהם הוכיחו לא רק לקהל ב-WWE אלא גם לכל NXT מי הם. הם אומרים שהם הפסידו לפראקסיום אבל הוכיחו לאלופי הזוגות של NXT, כנראה הטאג הכי טוב בעולם... שיש להם תחרות. הם הוכיחו לכל איבולב שהם הולכים להיות בעיה.

ריילי אוסבורן ניצח את חאבייר ברנל.

סוויפ רייט, ג'קסון דרייק וברייס דונובן ניצחו את דרייקו נוקס, אייס ויליאמס, קפוצ'ינו ג'ונס וג'ק קרטוויל.
אחרי הקרב פייסאוף בין שון לגאסי וטימות'י ת'אצ'ר לקבוצה המנצחת.

קאלי ארמסטרונג ניצחה את דני פאלמר. אחרי הקרב ארמסטרונג אומרת שהיא שונה, היא מאתגרת את כל הנשים ואומרת שהיא תעשה היסטוריה ותיהיה האלופה הראשונה באיבולב. יוצאות לפייסאוף מולה : שאנטל מונרו, קנדל גריי וברינלי ריס.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
04-10-2025, 03:04 AM

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
04-10-2025, 01:01 PM
[Image: 1.gif]

[Image: 3e0a6b6aa5e946e785ae09f8b8e6c781.gif]

השדרנים השבוע אמרו שקאלי ארמסטרונג מזכירה את ביאנקה בלאייר.
אני אחזור על עצמי מהפעם הקודמת וארשום שוב שזאת הברון ברייקר של איבולב. היא מעולה.

הקרב רביעיות גברים והקרב המרכזי של ארמסטרונג-פאלמר(פנטסטית) היו הקרבות הכי טובים עד עכשיו באיבולב. (בתוספת קרב השלשות מתוכנית הבכורה).
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,826
אשכולות: 59
Likes Given: 4,471
04-11-2025, 02:22 PM
תכנית קלה מאוד לצפייה.

- ריילי אוסבורן ממשיך להיות המתאבק עם הגיר הגרוע ביותר ברסלינג.
כאילו הוא לקח את כל מה שבלייר דבנפורט השאירה כשהיא עזבה. 
בכל אופן, גם הוא וגם חביאר מאוד משעממים בעיניי. 

- המרובע היה קרב מגניב לאללה.
חשבתי שסווייפ רייט הם בכלל שלשה, אבל הם בעצם טאג + ג'קסון דרייק.
נעבור אחד אחד:

בראד ביילר - לא רע, מאוד משעמם בזירה, אבל אם תשימו לב סמכו עליו הכי הרבה בקרב, הוא היה חוקי הכי הרבה זמן ועשה 90% מהעבודה של ההילים. לדעתי הוא לא מאוד התבלט, אבל היה בעיקר צבע הבסיס לקרב, שזו מחמאה גדולה במקום פיתוח. צריך לשנות תספורת.
ריקי סמוקס - לא הרגשתי שהוא בולט, מרשים או מעניין במיוחד. אין לי דעה.
ברייס דונובן - השיער שלו מציק לי, הפרומו שלו היה קצת.. נגיד שבעוד 10 שנים כשהוא יראה את הפרומו הזה, אין לי ספק שזה יביך אותו. בכל אופן הוא מאוד גבוה אז הוא כבר הכי אובר שם, היו לו מהלכים טובים, אני חושב שהוא לא מאוד מעניין, ללא הגובה אין פה משהו באמת.
ג'קסון דרייק - כנראה המעניין ביותר מהחבורה, קצת כאוטי, מרגיש כאילו הוא, עם גיר גנרי ובלי הרבה תצוגה, באופן טבעי יותר מעניין מכל החבר'ה שלו.

דרקו נוקס - הפתיע לטובה, עדיין לדעתי הוא מרגיש מאוד זול ואני לא באמת סקרן לראות מה הוא יעשה באיבולב.
אייס וויליאם - מבחינת לוק הוא מזכיר את בישוף קאון רק קצת מעפן יותר, הראה כמה דברים מרשימים, מעבר לזה אני מניח שיש לו עתיד אם הוא ישקיע. כל הגימיק של הקרח יכול להיות מגניב.
קפוצ'ינו ג'ו - הגימיק שלו מאוד אינדיז, המבטים שלו והדרך בה הוא סוחב את עצמו צועקת ג'ובר. אני לא מאמין שהוא יהיה יותר מזה במתכונת הנוכחית.
ג'ייק קארטוויל - לקרוא לעצמך על שם מהלך זו אסטרטגיה מעניינת. מה יקרה כשהוא לא מסוגל לבצע אותו יותר? מבחינת יכולות זירה הוא היה בפער הטוב ביותר שם, לזכותו ייאמר שהקארטווילס שלו הכי טובים שראיתי מכל מתאבק. היו לו כמה רגעים ענקיים + טופה מוצלח בצורה קיצונית. על הנייר הוא מאוד משעמם, אבל יכולות הזירה שלו יסחבו אותו רחוק כל עוד הוא יצליח לשמר אותם. חבל שלקח את ההצמדה.

בכל אופן סווייפ רייט בתור טאג מעניינים, ג'קסון דרייק מעניין, אייס וויליאם וקארטוויל גם. קרב סופר מוצלח כדרך להציג 8 טאלנטים בו זמנית ועוד בצורה חיובית למדי.

- קלי ארמסטרונג מעצבנת וחד-מימדית. 
היא אמרה את הקאצ'פרייז שלה בערך 8 פעמים, מרגיש כאילו אלו שתי המילים היחידות שהיא יודעת להגיד.
בחירה מעניינת של מילים בהתחשב בכך שביאנקה בלאייר היא 1 ל1 גרסה יותר כריזמטית שלה. 
בכל אופן, אנשים חסרי הבנה ברסלינג כמו לידור כנראה יתלהבו ממנה וישלחו גיפים. לא ראיתי משהו מיוחד ממנה חוץ מאותם הדברים שאני יכול להשיג בקלות בראו או בסמאקדאון, רק גרוע יותר.

אני חושב שדני פאלמר יותר מיוחדת.
לא מאוד.. אבל ללא ספק יותר מעניינת מארמסטרונג.
לקרוא לעצמך 'טריילר טראש' בפרומו זו בחירה תמוהה של מילים. אני מתרשם מהכנות, אבל אני לא חושב שטריילר טראש זה משהו שאנשים בהכרח ששים לומר על עצמם. זו כאילו דרך מאוד פוטנטית לומר "אני זבל" וגם להתכוון לזה ברצינות. יכולתי להסיק את זה לבד לפי הגיר.
בכל אופן, המובסט שלה מעניין יותר בעיניי. אני חושב שהמבטים המופתעים שלה כל פעם שהיא הצליחה להפיל את קלי היו מיותרים וגרמו לה להיראות כמו ג'וברית. היא מתאבקת יותר טובה, למה ככה? 
לדעתי יכולה להגיע רחוק יותר מארמסטרונג.

בכל אופן, אני בעד קנדל גריי לפחות כרגע לאליפות. 
מצחיק שלכל אחת מהן יש גרסה יותר מלוטשת איפשהו בראו או בסמאקדאון. בין אם זו ביאנקה בלאייר, טיפאני סטראטון, בקי לינץ' ונעומי. 

תכנית מגניבה לאללה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,792
אשכולות: 9
Likes Given: 3,918
04-11-2025, 03:28 PM
(04-11-2025, 02:22 PM)SwitchBlade כתב:  ג'ייק קארטוויל - לקרוא לעצמך על שם מהלך זו אסטרטגיה מעניינת. מה יקרה כשהוא לא מסוגל לבצע אותו יותר? מבחינת יכולות זירה הוא היה בפער הטוב ביותר שם, לזכותו ייאמר שהקארטווילס שלו הכי טובים שראיתי מכל מתאבק. היו לו כמה רגעים ענקיים + טופה מוצלח בצורה קיצונית. על הנייר הוא מאוד משעמם, אבל יכולות הזירה שלו יסחבו אותו רחוק כל עוד הוא יצליח לשמר אותם. חבל שלקח את ההצמדה.

זה טאלנט של GCW, מה אתה מצפה?

הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,326
אשכולות: 8
Likes Given: 11,032
04-23-2025, 07:30 AM
באיחור של שבועיים מהפרק ואחרי כמות מטורפת (עבורי) של רסלינג, מנסה לחזור לשיגרה.

החלק ימינה מותאמים לדור הצעיר אבל כן רואים בהם פוטנציאל למשהו מעבר שיכול להתפתח בבראנד הזה.

הקרב הראשון הוא בין 2 מתאבקים שלא הצליחו לפרוץ בנקסט בזמנם ועכשיו שונמכו לבראנד מתחת. הם ניסו ללכת על מהלכי היי פליי מהירים בתחילת אבל זה פשוט לא עבד, זה היה נראה בעיקר איטי ומגושם לפרקים. כל אחד הרשים עם סופר קיק משלו וזהו בערך. יש על מה לעבוד איתם.

ברייס מסקרן עם לוק מוזר, הוא ענק אבל עם בייבי פייס. קרב קבוצות באיבולב זה מבורך, הדרך בה הגענו לקרב הזה מאוד קרינג׳. גלגלון מרשים מאוד בזירה, הוא מרגיש מוכן. אני אהבתי את הקטע שגלגלון קיבל שלוק של קפאין וקיבל את התמריץ שהיה צריך, זה היה חמוד. כן יכלו לבנות את זה קצת יותר לפני, שהוא עייף או גמור. זה אינדיז שיט. החלק ימינה ממשיכים להרשים. זה ששון לגאסי לא עם הפייסים זו הזדמנות טובה עבורם להפסיד. ברייס עם סיום מעולה להופעה בינונית שלו. יש פה מיקס של מתאבקים ומבחינתי זה טוב, יותר קרבות מרובי משתתפים.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-04-2026, 05:33 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר