Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 20 21 22 23 24 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 5.5.2025

עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 5.5.2025
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,319
אשכולות: 1,832
Likes Given: 4,990
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-06-2025, 03:38 PM
[Image: 20250502_RAW_Netflix_Match_HeymanBronSet...b42b7f.jpg]

אלוף העולם במשקל כבד ג'יי אוסו פותח את התוכנית, ג'יי אוסו אומר שהוא כאן, לוגאן פול כאן, ג'יי מזמין את לוגאן פול החוצה. אך פול היימן יוצא.
היימן מצהיר שבא לדבר ישירות עם אוסו, וטוען שהוא אינו האשם בפירוק משפחת ריינס. לדבריו, CM פאנק – חברו הטוב – הוא זה שגרם לו לאבד את הקשר עם ריינס, שהיה האלוף 1,316 ימים. היימן ממשיך להאשים את ריינס בכך שנטש אותו לטובת סולו סיקואה, ג'ייקוב פאטו והטונגנים, שהשאירו אותו שבור אחרי שתקפו אותו במדיסון סקוור גארדן. אוסו עונה בציניות ושואל מה הקטע של כל זה. היימן משנה כיוון וטוען שהסיבה האמיתית שהוא יצא – היא לדבר דווקא על אוסו. הוא טוען שאוסו לא מבין מה זו שליטה אמיתית, ושבעוד שהוא רוצה להיות אלוף, סת' רולינס חייב להיות אלוף. היימן מכריז שרולינס עומד לאתגר את אוסו על התואר – בכל זמן ובכל מקום שאוסו יבחר. אוסו, מול קהל נלהב, מכריז: זה יקרה הלילה ! היימן נותר המום.
[Image: 006-RAW-05052025-RF-64625-d43c8434f77103...967623.jpg]

פול היימן מגיע ללוקר רום לדבר עם סת' רולינס וברון ברייקר, היימן שמח ואומר לרולינס שהוא לא מאמין שג'יי נפל בזה, הוא רוצה שהקרב יהיה הערב. רולינס אומר שהוא ישמח להגיד 'אמרתי לך'... ואז אומר את זה והולך. היימן מדבר עם ברייקר, ברייקר אומר שרולינס יהפוך לאלוף העולם במשקל כבד. היימן אומר לברייקר שרולינס הצמיד את הכוכב הכי גדול בעסק בקרב המרכזי של רסלמניה, פאנק וריינס הפסידו לרולינס בקרב המרכזי של רסלמניה. ג'יי אוסו אלוף מעולה, הכניע את גונת'ר אך הוא לא בפוקוס על רולינס... הוא מוסח על ידי לוגאן פול. היימן אומר לברייקר שהערב הם יקבלו את המפתחות לממלכה כאשר השופט יתן לרולינס את אליפות העולם במשקל כבד.

פנטה ניצח את JD מקדונה, במהלך הקרב קרליטו ופין באלור מנסים להפריע לפנטה, השופט רואה אותם ומרחיק אותם מהקרב אל מאחורי הקלעים. אחר כך פנטה על הטופ רופ, צ'אד גייבל מגיע ומנסה להעיף אותו אך לא מצליח. מקדונה מנסה לתת לפנטה מונסולט אך פנטה מתחמק, פנטה נותן למקדונה מקסיקן דסטרויר ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 018-RAW-05052025-CM-46948-ea60d1b20d8e17...75bad1.jpg]

גרייסון וולר ואדם פירס מאחורי הקלעים. פירס אומר לוולר שהוא ביקש קרב שבוע שעבר, וולר אומר שהוא לא ידע מי היריב שלו... אוסטין ת'אורי מגיע, וולר אומר לת'אורי שהוא היה אנוכי בשבוע שעבר ואולי הוא צריך לקרב את הקרב הערב, ת'אורי מסכים.

שיימוס ניצח את אוסטין ת'אורי, שיימוס הצמיד את ת'אורי לניצחון אחרי ברוג קיק.
[Image: 026-RAW-05052025-RF-65009-8442092bf91539...64dd48.jpg]

מוכרז לבאקלאש :
- קרב על האליפות הביניבשתית : פנטה נגד דומיניק מיסטריו.

יום הדין מאחורי הקלעים, מקדונה מתעצבן על מה שהיה ושואל מה צ'אד גייבל עשה שם. דומיניק אומר שהוא ידאג לפנטה בבאקלאש. AJ סטיילס מגיע, סטיילס אומר שהוא לא כאן בשביל לריב, הוא אומר לדומיניק שלא אכפת לו מי ינצח בבאקלאש... הוא יגיע אחרי המנצח. דומיניק אומר לבאלור שיש לו היסטוריה מול סטיילס אז למה שלא יעזור לו. באלור בהתחלה מתעצבן ואז צוחק ואומר שהוא ידאג לזה.

צ'אד גייבל ואלופי העולם לזוגות הניו דיי מדברים מאחורי הקלעים. הניו דיי אומרים לגייבל שהגיע הזמן שיכבדו את אמריקן מייד, הם חושבים שהם צריכים לקבל הזדמנות ולא הוור ריידרס שהם כבר ניצחו ברסלמניה, בקי לינץ' חולפת על פניהם.

בקי לינץ' יוצאת לזירה, בקי אומרת שהיא מבולבלת לגבי מה שקורה כאן, היא אומרת לקהל שהיא הקורבן. ברסלמניה כולם עודדו אותה, מישהי בקהל בכתה מאושר, אף אחד לא שאל איפה ביילי... לאף אחד אכפת, היא זבל. בקי אומרת שהיא הוציאה את הזבל וצריך להגיד לה תודה. בקי אומרת שהיא הוציאה גם את סל המיחזור, ליירה ואלקיריה. היא עדיין זבל, הגישה שלה. אין לה חלום בלעדיה, אין לה אליפות בלעדיה, היא לא עושה היסטוריה בלעדיה, אין לה ארוס בלעדיה. האלופה הביניבשתית ליירה ואלקיריה יוצאת החוצה, ליירה אומרת לבקי שהיא המלכה של סל המיחזור, היא ממחזרת את אותם המהלכים במשך שנים. יש לה בעיה שהיא חושבת שהיא קשורה להצלחה שלה, היא לא עשתה אותה, היא אומרת לה שהיא הייתה בחופשה וכולם השתפרו, היא עשתה היסטוריה משלה. ליירה אומרת שבקי אמרה עליה שהיא לא מה שהאליפות הזאת צריכה... זה נהדר כי היא הגנה על האליפות יותר פעמים משהיא הגיע לעבודה השנה. ליירה אומרת לה שהיא ניפצה תקרות זכוכית לנשים ועל זה היא תמיד תודה לה... איך היא השאירה את הזכוכיות על הריצפה ושאר הלוקר רום היה צריך לעקוב אחריה כי היא תכננה לקחת אף אחת לטופ איתה. בקי אומרת שהיא לא אוהבת לעזור לאף אחת, לא התפקיד שלה... התפקיד שלה זה לנצח את כולן והיא טובה בזה. היא הכי גדולה אי פעם. ספורטס אילוסטרייטד אמרו את זה. לא משנה לה עד כמה היא חושבת שהיא טובה, היא תמיד תיהיה הרגע שאחרי הרגע. ליירה עוזרת לבקי לדבר על ההישגים שלה, האלופה הראשונה בסמאקדאון, האישה הראשונה להיות בקרב מרכזי ברסלמניה ולנצח, האלופה הביניבשתית הראשונה... אה רגע, זאת לא הייתה היא. ליירה אומרת לה שהיא שונאת את זה שהיא הראשונה, כל עוד היא כאן היא תיהיה במקום השני. בקי מנסה לתקוף את ליירה, השניים נכנסות לברול, מנסים להפריד אותן בלי הצלחה, בקי מנסה לתת ליירה מן האנדל סלאם, ליירה מתחמקת ונותנת לה נייטוינג.
[Image: 035-RAW-05052025-CA-17380-3a61a217e79e61...dac038.jpg]

אלופת העולם לנשים איו סקיי ניצחה את רוקסן פרז, איו הצמידה את רוקסן לניצחון ברולאפ. אחרי הקרב רוקסן רוצה ללחוץ לאיו את היד, היא מושיטה את ידה קדימה, איו לוחצת לה את היד. רוקסן יוצאת מהזירה והולכת. איו מברכת אותה. ג'וליה מופיעה בהפתעה מאחורי איו ותוקפת אותה, רוקסן צוחקת מחוץ לזירה. רוקסן חוזרת פנימה, רוקסן וג'וליה מחסלות את איו.
[Image: 046-RAW-05052025-CM-58863-4ab6e1ea4a14e4...c081d8.jpg]

רוסב ניצח את אוטיס, רוסב הכניע את אוטיס לניצחון באקלייד. אחרי הקרב טוזואה נכנס לזירה עצבני ועומד מול רוסב. רוסב מסתכל עליו ויוצא מהזירה, טוזואה בודק את אוטיס, רוסב חוזר לזירה, רוסב נותן לטוזואה פאוורבומב על אוטיס. אחר כך רוסב מחסל את אוטיס, מעיף אותו לרינג פוסט פעמיים, מחזיר אותו לזירה, נותן לו בעיטה לראש ואז שוב מכניע אותו באקלייד עד שאדם פירס ומאבטחים מגיעים להפריד אותו.
[Image: 054-RAW-05052025-CM-59214-4a6a28d4aa4bd8...776a04.jpg]

פייסאוף בזירה בין פט מקאפי וגונת'ר לקראת הקרב שלהם בבקלאש, פירס מדגיש שהשניים שוחחו במהלך היום ושעליהם לשמור על מקצועיות – בלי עימותים פיזיים לפני הקרב. גונתר פותח ואומר שהוא לא יהרוס לעצמו את הקרב על ידי תקיפה מוקדמת, כי בניגוד למקאפי וחברו, הוא מקצוען. הקהל מגיב בקריאות "You tapped out", וגונתר מתרגז אך ממשיך. מקאפי משיב בנאום מלא תשוקה – הוא מדגיש שחברו מייקל קול הוא אגדה שתרם 28 שנה מחייו ל-WWE, ושהוא הרוויח את הזכות להביע דעה, גם אם זו הרגיזה את גונתר. הוא מתאר את אווירת החלום וההשראה שבאומהה, ומספר שגם הוא וגם גונתר גדלו על אהבת ההיאבקות. ההבדל? מקאפי עדיין רעב, נרגש ועם חלום. גונתר, לעומתו, הפך אדיש, רווי תארים ונטול תשוקה. הוא מזהיר את גונתר שהוא מזלזל בו – כמו שעשה עם סמי זיין ועם ג'יי אוסו – והוא עומד להוכיח שגונתר של היום כבר לא אותו וולטר. גונתר שואל את מקאפי אם נהנה במסיבת יום ההולדת של בתו בשבוע שעבר, ואז מצהיר שבשבת הקרובה – בקרב הראשון שלו מאז רסלמניה – הוא יהיה ממוקד, חד ואכזרי. הוא מבטיח להכות את מקאפי, לכתוש את ראשו למזרן ולחנוק אותו עד שיפול כמו סמרטוט רטוב. גונתר מסיים בכך שמקאפי כרגע חסין – רק בזכות חסדיו. בשבת, רק חסדי שמיים יצילו אותו. לבסוף, גונתר דוחף את מקאפי ויוצא מהזירה.
[Image: 057-RAW-05052025-RF-65694-5cc492989295fa...a5835c.jpg]

מוכרז לשבוע הבא :
- פין באלור נגד AJ סטיילס.
- אמריקן מייד נגד הוור ריידרס.
- ג'וליה ורוקסן פרז נגד ריה ריפלי ואלופת העולם לנשים איו סקיי.

קרב על אליפות העולם במשקל כבד
סת' רולינס ניצח את ג'יי אוסו בפסילה, לקראת סוף הקרב רולינס מסיח את דעתו של השופט, ברון רייקר עולה על האפרון ומנסה להפריע לג'יי על הטופ רופ, רולינס נותן לג'יי סופרפלקס, פלקון ארו, סטומפ ומצמיד אותו... ג'יי יוצא מזה. רולינס לוחש משהו לברייקר. סמי זיין יוצא החוצה, זיין תוקף את ברייקר מחוץ לזירה ומעיף אותו לרינג פוסט. בזירה ג'יי נותן לרולינס ספיר, אוסו ספלאש ומצמיד אותו אך רולינס משתחרר. ברייקר מתאושש ונותן לזיין ספיר מחוץ לזירה, ג'יי בודק את זיין, היימן מסיח את דעתו של השופט, ברייקר נותן לג'יי ספיר מחוץ לזירה, מכניס אותו פנימה, רולינס נותן לג'יי סטומפ נוסף, רולינס מתכונן להצמיד את ג'יי אך CM פאנק יוצא החוצה. פאנק תוקף את ברייקר בעזרת כיסא, פאנק נכנס לזירה והוא תוקף את רולינס בעזרת הכיסא, ברייקר מנסה לעזור לרולינס אך פאנק שוב תוקף אותו. פייסאוף לסיום התוכנית בין פאנק, זיין וג'יי לרולינס, ברייקר והיימן שמחוץ לזירה.
[Image: 069-RAW-05052025-RF-32010-60994d4cf16632...630a7c.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 7 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, avramdogs100, gilam, hbk, Liorton, NoamRR, SaHBK
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
05-06-2025, 03:39 PM

אחרי שהתוכנית ירדה מהאוויר, לוגאן פול הופיע בהפתעה בקהל ותקף את אלוף העולם במשקל כבד ג'יי אוסו.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,765
אשכולות: 9
Likes Given: 3,912
05-06-2025, 03:46 PM
(05-06-2025, 03:39 PM)lidoradir כתב:  

אחרי שהתוכנית ירדה מהאוויר, לוגאן פול הופיע בהפתעה בקהל ותקף את אלוף העולם במשקל כבד ג'יי אוסו.

טמטום לא לעשות את זה בשידור החי, לא?

הגב
The following 1 user Likes DarkArts's post:
  • TheFallenAngel
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,163
אשכולות: 9
Likes Given: 482
05-06-2025, 03:49 PM
(05-06-2025, 03:46 PM)DarkArts כתב:  טמטום לא לעשות את זה בשידור החי, לא?

היה להם יותר חשוב לסיים תכנית עם סמי זיין.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
05-06-2025, 03:51 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-06-2025, 05:34 PM על ידי SaHBK.)
פתיחה מעולה של ראו
כרגיל אין לי מה לומר על פול היימן הוא פשוט זהב, היימן עושה לגיי אוסו פסיכולוגיה הפוכה וגורם לו לקבוע קרב היום, היימן פשוט מוכר את זה מעולה שהוא בהלם מג'יי, בכנות אני לא חושב שקיים מישהו בביזנס הזה כרגע שיותר טוב מהיימן על המיק, כל פעם מחדש הוא מוכיח את זה. סגמנט מעולה. אחר כך רואים את היימן בא לרולינס כמו ילד קטן חחח זה עבד, חייב לציין שרואים כבר ניצוצות את הטרן מצד היימן וברייקר על רולינס, זהב.
קרב בין פנטה למקדונה מה אפשר לצפות משני אלה אם לא קרב רסלינג מצויין, מן הסתם היום הדין יתערבו במהלך הקרב..גייבל בא להפריע בנוסף זהב. אני מת על מקדונה מתאבק כל כך טוב ולא מוערך, למען האמת די נמאס לי קצת מפנטה מרגיש לי שהם דוחפים לי אותו טיפה יותר מידי ודי יצא לי מהחורים, אבל לא קריטי. אני אוהב את זה שמתייחסים אליו בכבוד כאן מגיע לו הוא ללא ספק אבן משמעותית בראו. אני אמשיך לומר את זה באמת שכל פעם שאני רואה את פין באלור יש לי צביטה בלב, מתי כבר הוא יקבל איזו ריצה משמעותית, השלמתי עם זה שהוא מיד קארד אבל לפחות לתת לו את האפר קארד, אליפות משנה, פיוד מעניין משהו, אני מקווה שהוא יקח מדומיניק את האליפות.
גרייסון וולר ותיאורי, שיגיע כבר הטרן אוסטין בזבוז. הם שותלים את זה וזה גודל לאט לאט אני אוהב את זה ומחכה לזה.
שיימוס חוזר אחרי תקופה תמיד כיף לי לראות אותו, הוא נראה בכושר טוב. ואם זה הכיוון שלו אני בסדר עם זה, זה הזמן שלו לקדם טאלנטים.
סגמנט יום הדין וסטיילס, סטיילס מאתגר את מי שמנצח בבקלאש ודומיניק אומר לפין שידאג לזה בגלל ההיסטוריה ביניהם, שבוע הבא בראו מחכה לנו באנגר. שוב אנחנו רואים את הבנייה כאן לטרן. באלור ודום בסאמרסלאם תנו לי את זה.
אני אוהב את בקי אבל היל בקי לא טובה, הפרומואים שלה לא מספיק טובים זה שהיא יוצאת עצבנית וצועקת לא הופך את הפרומו ליותר טוב..פרומו היל די גנרי, ליירה אומרת לה שלא הכל בזכות בקי בקריירה שלה והיא עשתה הכל בעצמה, בקיצור די ציזי מה שהולך שם בגדול אבל אין לי בעיה עם זה..בראול די מבוצבץ לא היה נראה טוב.
רוקסן פרז נגד איו סקיי
קרב מעולה הן סיפקו, היה צפוי הביטדאון.
רוסב נכנס עם מוסיקה עם חלקים מהתקווה אני נשבע חחחחח, בסדר שימשיך ככה. רוסב נראה בכושר מעולה, ההבדל בין איך שהוא עזב ולחזרה שלו הבדל ניכר, מן הסתם שיוציאו אותו פה מונסטר אובר. מתאבקים כמו אוטיס וטאוזה הם אחלה נכס לרוסטר שתמיד צריך.
לא יודע מה אני חושב על הקרב בין גונתר למקאפי, אבל על הנייר גונתר תמיד מוצג כמונסטר משוגע עם ריצת אליפות העולם והבין יבשתית הוא חייב לנצח את מקאפי בסקוואש. הבן אדם שדרן זה לא אותו סיפור עם ג'יי אוסו פה, מאקפי מעולה במיק אבל יותר מזה הוא לא אמור לצאת אובר.
רולינס נגד ג'יי
אהבתי את הסיפור שרולינס מעביר פה במהלך הקרב שהוא יודע בדיוק מה אוסו הולך לעשות והוא כביכול המנוסה והיותר טוב מבין השניים, לאט לאט נבנה הקרב. הספוט עם הסופרקיק של ג'יי היה מדהים, רולינס מוציא פה את ג'יי אובר ומרגיש אלוף. ברייקר מזיין את המחבל וחברו עם ספיר קטלני זהב. היה די צפוי שהקרב יגמר ככה פאנק חוזר ומתנקם ברולינס. ME מעולה.
אחלה תוכנית של ראו להבדיל מתוכניות של סמאק
סמאק חייבת לחזור לשעתיים הבנתי שזה קורה מוקדם מהצפוי
ההבדל בשולחן השדרנים בין ראו לסמאק הוא שמיים וארץ, ג'ו מרדים את התוכנית לעומת קול.
הסטרפאוור בין ראו לסמאק מורגש מידי
אירוע פילר לפנינו
תודה על התוצאות
[Image: finn-balor.gif]
הגב
The following 2 users Like SaHBK's post:
  • gilam, NoamRR
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
05-06-2025, 03:58 PM
(05-06-2025, 03:46 PM)DarkArts כתב:  טמטום לא לעשות את זה בשידור החי, לא?

לאחרונה רואים ש-WWE אוהבים לעשות דברים אחרי שהתוכנית יורדת מהאוויר, ההייפ עובר לאינטרנט מהר מאוד ומדברים על זה.
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,221
אשכולות: 0
Likes Given: 284
05-06-2025, 04:06 PM
היה נראה שהיימן עוד שניה חוטף התקף לב כשהוא צרח ככה, הוא חייב דיאטה הוא נראה ממש גרוע. בכל מקרה פרומו מעולה שלו, ג'יי אוסו ממשיך להיות בדיחה וכל יום שהוא עם אליפות העולם זה ביזיון.

פאט מקאפי ליצן, כל ההילולה למייקל קול כאילו הוא הגדול בכל הזמנים חחח... שדרן חד גוני ומשעמם שלא משתנה אף פעם ובתכלס כבר מזמן נמאס לשמוע אותו. הגדולים בכל הזמנים הם ג'יי אר וג'רי לולר, לעולם לא יהיה צמד שדרנים כמוהם.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
תגובות: 573
אשכולות: 1
Likes Given: 21
הצטרף בתאריך: Jul 2021
05-06-2025, 04:30 PM
חבל שרולינס פשוט לא לקח לו את התואר עכשיו וזהו.
ג'יי אלוף יותר גרוע מקודי וזה באמת קשה.
הגב
The following 2 users Like xXRed4EverXx's post:
  • Bam Bam Bigelow, hbk
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,221
Likes Given: 284
05-06-2025, 04:45 PM
(05-06-2025, 03:39 PM)lidoradir כתב:  

אם הארגון היה חכם הם היו נותנים לפול את אליפות העולם כאן ועכשיו, יש לו יותר כישרון וכריזמה באצבע הקטנה של הרגל ממה שיש לג'יי אוסו בכל ה20 שנה שהוא מתאבק.
רולינס לא צריך להיות אלוף עולם, לא עכשיו לפחות. כבר ראינו את זה ב-2023-2024 והוא היה אחד האלופים הכי משעממים בשנים האחרונות.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
05-06-2025, 05:19 PM
אני לא מאמין שלא רק שהמחבל לא נעלם מהמסך, הוא גם הולך לקבל זמן מסך משמעותי בצירוף פאנק?
הם בכוונה מחפשים את שונאי ישראל ושמים אותם בזירה אחת? אני מכליל כרגע גם את רולינס למרות שלא יודע מה דעותיו אבל אישתו אמורה לשנוא אותנו בגדול.

חבל שרולינס לא זכה, הייתי כמעט בטוח שהוא לא יזכה אבל לרגע גרמו לי להאמין שהוא יצליח.
היימן בפרומו מטורף, אכן חייב לדאוג לעצמו כי זה נראה לא בריא כשהוא מתעצבן וכמעט מתעלף על הבמה.

רולינס אכן חייב את התואר הזה כמו שהיימן אמר, מקווה שזה עניין של זמן והוא ייקח אותו זה משהו שהוא נדרש.
ואז ברון ייקח עוד תואר וביחד ישלטו בראו.

מעבר לזה פרק נחמד, היה קצת קשה להתרכז כי צפיתי בעבודה אבל מקווה שרולינס יגמור את המחבלים בהקדם.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 10:33 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר