Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 20 21 22 23 24 129 הבא »

תוצאות | WWE Backlash 2025

עמודים (6): 1 2 3 4 5 6 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Backlash 2025
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,318
אשכולות: 1,832
Likes Given: 4,989
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-11-2025, 03:48 AM
[Image: 22.png]

קרב על אליפות ארה"ב
ג'ייקוב פאטו ניצח את אל איי נייט, דמיאן פריסט ודרו מקנטייר ושמר על אליפות ארה"ב, לקראת סוף הקרב מקנטייר נותן קליימור לנייט, מצמיד אותו... פריסט מוציא את השופט מהזירה. מקנטייר מתעצבן עליו, מקנטייר ופריסט נכנסים לברול בקהל, פריסט נותן למקנטייר SOH מעמדת הציוד על שולחנות שנשברו, צוות מגיע לבדוק אותם. נייט מניח את פאטו על שולחן השדרנים ועולה לטופ רופ כדי לקפוץ עליו, סולו סיקואה מופיע ומזיז את פאטו. נייט יורד מהאפרון ומתקדם לעבר סולו כדי לתקוף אותו אך הוא מותקף בהפתעה על ידי ג'ף קוב, קוב מעיף את נייט לרינג פוסט ואז מחזיר אותו לזירה. פאטו לא נראה מרוצה ומבין מה קורה, פאטו חוזר לזירה, נותן לנייט היפ אטאק, מונסולט ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: Screenshot-1.png]

קרב על האליפות הביניבשתית לנשים
ליירה ואלקיריה ניצחה את בקי לינץ' ושמרה על האליפות הביניבשתית לנשים, במהלך הקרב בקי נותנת לליירה מן האנדל סלאם, מצמידה אותה אך ליירה יוצאת מזה. אחר כך בקי מנסה להשתמש בכיסא אך השופטת לוקחת לה אותו, בקי מורידה את הפד מהטרן באקל. בקי נותנת לליירה מן האנדל סלאם שני אך ליירה שוב מצליחה לצאת מזה. בקי מתעצבנת ומנסה לדחוף את ליירה לטרן באקל החשוף, השופטת רואה זאת ומנסה לסדר את זה, בינתיים ליירה נותנת לבקי נייטוינג, השופטת מתחילה לספור ובקי מתחמקת. בקי מכניסה אצבע לעין של ליירה כאשר השופטת לא רואה, היא מנסה רולאפ, ליירה מתחמקת לרולאפ משלה ומצמידה אותה לניצחון. מיד אחרי הקרב בקי ממשיכה לתקוף את ליירה, היא נותנת לה אגרופים, מכניעה אותה בארמבר עד שמגיע אדם פירס ואנשי צוות להפריד אותם.
[Image: Screenshot-2.png]

קרב על האליפות הביניבשתית
דומיניק מיסטריו ניצח את פנטה ושמר על האליפות הביניבשתית, לקראת סוף הקרב מגיע קרליטו והוא עולה לאפרון להסיח את דעתו של השופט. מהצד השני מגיעים JD מקדונה ופין באלור, מקדונה מחזיק את פנטה ומסמן לבאלור להכות אותו, באלור לוקח את הזמן ואז מסתובב לקחת כיסא, השופט רואה את זה ומרחיק את כולם, פנטה קופץ עליהם. אחר כך פנטה עולה לטופ רופ, באלור עולה לאפרון ומסיח את דעתו של השופט שוב, אל גרנדה אמריקנו מגיע, עולה לטופ רופ ונוגח בפנטה שנופל. דומיניק נותן לפנטה פרוג ספלאש ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: Screenshot-4.png]

גונת'ר ניצח את פט מקאפי, לקראת סוף הקרב גונת'ר מנסה להכניע את מקאפי, קול מוריד את האוזניות והוא עומד מחוץ לזירה, קול מעודד את מקאפי. גונת'ר תופס את קול ומכניס אותו לזירה, מאיים עליו ומנסה לתת לו פאוורבומב אך מקאפי נותן לגונת'ר ביג בוט, גונת'ר מיד מחזיר לו אחד משלו. מקאפי מצמיד את גונת'ר כאשר קול תופס לגונת'ר את הרגל מחוץ לזירה והשופט לא רואה, גונת'ר מצליח להתחמק. מקאפי מנסה להכניע את גונת'ר בסליפר, גונת'ר מתחמק ונותן לו לריאט. גונת'ר מכניע את מקאפי בלריאט, מקאפי נלחם כאשר הקהל מעודד אותו אך בסופו של דבר הוא מתעלף. אחרי הקרב מקאפי מתאושש בזירה לצד קול, הוא נעמד מול גונת'ר. גונת'ר מסתכל על מקאפי והוא מראה לו סימן של כבוד והולך.
[Image: Screenshot-5.png]

קרב על אליפות ה-WWE - בפעם האחרונה
ג'ון סינה ניצח את רנדי אורטון ושמר על אליפות ה-WWE, במהלך הקרב רנדי מנסה לתת לסינה פאנט, סינה מתחמק ונותן לו AA, מצמיד אותו אך רנדי יוצא מזה. אחר כך סינה מנסה לתת לרנדי פאנט משלו, רנדי מתחמק, מנסה לתת לסינה RKO, סינה דוחף את רנדי שפוגע בשופט. סינה נותן לרנדי AA שלישי בקרב, רואה שהשופט שוכב ומחייך, סינה יוצא מהזירה ולוקח את אליפות ה-WWE, הוא חוזר לזירה ומקבל RKO נוסף מרנדי. רנדי מצמיד את סינה והוא יוצא מזה. השניים מחוץ לזירה, רנדי מדבר עם השופט, סינה דוחף את רנדי על השופט שעף למדרגות ונפגע. סינה מנסה לתת לרנדי AA על שולחן השדרנים, רנדי מתחמק ונותן לו AA משלו, סינה נוחת על השולחן שלא נשבר. רנדי לוקח שולחן רגיל ונותן לסינה AA עליו. רנדי מכניס את סינה לזירה ונותן לו עוד RKO, מצמיד אותו... שופט חדש מגיע לזירה וסופר... סינה משתחרר. סינה לוקח את אליפות ה-WWE והוא מתכונן לדפוק אותה לרנדי בראש, רנדי מתכופף וסינה פוגע בשופט הנוסף. רנדי נותן לסינה עוד RKO, מצמיד אותו אך אין שופט. ניק אלדיס מגיע החוצה לצד אנשי צוות. רנדי מתלונן בפני אלדיס, רנדי מתעצבן ונותן לאלדיס RKO, אחר כך רנדי נותן 4 RKO לכל אנשי הצוות, סינה שוכב בפינה של הזירה, רנדי מתכונן לפאנט אך ר' טרות' יוצא החוצה, טרות' מתחנן בפני רנדי שלא יפגע בסינה, רנדי דופק לטרות' RKO. סינה נותן לרנדי מכה לביצים ואז דופק לו את אליפות ה-WWE בפרצוף, סינה מצמיד את רנדי לניצחון. אחרי הקרב סינה לוקח את המיקרופון, סינה אומר שהוא לא צריך מוזיקה, הוא נעמד על הטופ רופ, הוא אומר שהוא צריך תחרות ובטח שלא אותנו הקהל, סינה מרים את אליפות ה-WWE ואומר לקהל בסנט לואיס שככה נראה האלוף האחרון האמיתי.
[Image: Screenshot-1.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 6 users Like lidoradir's post:
  • ArielWrestling, Asaf, avramdogs100, DarkArts, NoamRR, SwitchBlade
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
05-11-2025, 03:57 AM
[Image: 20250429_BKL_CenaOrton_16x9_date--7a67f5...53c13d.jpg]

תודה רנדי אורטון.
תודה ג'ון סינה.

תודה על עוד מאסטר קלאס בפעם האחרונה, קרב ענק ענק ענק.
גאה להגיד שגדלתי עליהם, גיבורי הילדות שלנו.

Heart
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,005
אשכולות: 45
Likes Given: 640
05-11-2025, 04:09 AM
תודה על אירוע מצוין ועל מיין איוונט מהסרטים
אני מהיחידים פה שטענתי שיהיה באנגר (כמה פה חייבים לי התנצלות…) ואפילו עבורי זה עלה על הציפיות

תודה שזכיתי לראות אותם שוב בזירה בקרב שחד משמעית נכנס לרשימת הקלאסיקות שלהם
לא יכול להסביר לכם במילים מה זה עבורי, ממש חלום שהתגשם התקופה הזאת עם סינה, התרגשתי היום כמו ילד קטן
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
05-11-2025, 04:50 AM
ברייקינג :

[Image: giphy.gif]

ג'ון סינה תקף את ר' טרות' במסיבת עיתונאים ונתן לו AA על השולחן.
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Barel9090 מנותק
Rookie
*
תגובות: 81
אשכולות: 1
Likes Given: 6
הצטרף בתאריך: Nov 2023
05-11-2025, 04:55 AM
מוזר ההבעות של סינה שנראה כאילו הוא מצטער על הטרן אחרי שהאירוע ירד מהאוויר והוא יצא מהאולם אחרי זה הוא מנסה להיות נחמד לעיתונאים ורוצה לענות על השאלות שלהם ואז AA ל טרות'
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,483
אשכולות: 40
Likes Given: 801
הצטרף בתאריך: Feb 2021
05-11-2025, 06:38 AM
דעות Backlash 2025

קרב על אליפות ארה"ב : אל איי נייט נגד דרו מקינטייר נגד דמיאן פריסט נגד ג'ייקוב פאטו –
איזו פתיחה מדהימה לאירוע.
החלטה מושלמת של האנטר להתחיל דווקא עם הקרב הזה – פאטו, נייט, מקינטייר ופריסט פשוט פירקו את הזירה.
כל אחד מהם הביא משהו אחר, וכל אחד התעלה על עצמו ברמות.
לא היה רגע מת אחד – אפילו כשהם היו על הרצפה, הקהל נשאר בטירוף, עם This is Awesome בכל הארנה.
כמות המהלכים המטורפים, השנאה בין מקינטייר לפריסט – תענוג צרוף.
ה-South Of Heaven של פריסט על מקינטייר מתוך הקהל דרך השולחנות? רגע משוגע.
ואז מגיע ג'ף קוב ..האמת שאני לא מכיר את העבודות שלו.
דביוט מפתיע ברגע הזה אך, מדויק, אגרסיבי – מעיף את נייט לרינג פוסט ומחזיר אותו ישר לפאטו.
היה ברור שפאטו לא אהב את ההתערבות, מעניין מה ייצא מזה עכשיו.
הוא אלוף, הוא נשאר אלוף, אבל מרגיש שזה לא נגמר כאן.
הקרב הכי טוב של הערב בלי תחרות.

קרב על האליפות הבין-יבשתית לנשים: בקי לינץ' נגד ליירה ואליקיריה -
האמת חבל בשביל הבנות – קשה מאוד לעלות אחרי קרב כמו המרובע.
ובכל זאת, הן נתנו עבודה.
הקרב התחיל בקצב איטי, מאוד טכני, ליירה הלכה ישר על רצף הכנעות וזה דווקא היה נחמד.
לקהל לקח זמן להיכנס, אבל כשהקרב התחיל לעלות הילוך – זה הורגש גם מצידו.
חייב לדבר על Manhandle Slam של בקי – לצערי, הפינישר הזה פשוט לא מחזיק. אם היריבה לא מוכרת אותו כמו שצריך, זה נראה מגוחך.
הרבה הצמדות, הרבה רגעים של "זהו?? לא זה לא", נתנו להן זמן – וזה ראוי.
לקראת הסוף ממש לא ידעתי מי תיקח את זה, ולצערי זה נגמר ברולאפ – תמיד מאכזב אחרי קרב שהלך והשתפר.
ואז בקי מאבדת את זה, תוקפת את ליירה, נועלת לה את ה-Disarm-Her.
בסופו של דבר זה כן שם את ליירה באור טוב – היא מנצחת את בקי, גם אם לא בנוקאאוט, ומקבלת רגע שיכול להרים אותה קדימה. נראה שמאמינים בה.

קרב על האליפות הבין-יבשתית לגברים: פנטה נגד דומיניק מיסטריו -
קרב שכמעט שכחתי שמתרחש, אולי כי באמת כבר מיצינו את הקו הזה עם יום הדין ופנטה.
דום מגיע עם לבוש בסגנון של פרה – לא הצלחתי להתעלם מזה.
אבל הקרב עצמו היה בקצב מעולה, מאוד מהיר, מאוד כיפי.
DDT של דום בזמן הקפיצה? מהלך משוגע.
הוא גם נתן Oblivion כהומאז’ לליב מורגן, וזה יצא נקי.
פנטה לא נשאר חייב – עם Destroyer על האפרון.
הקהל גם נתן עבודה – קריאות "Let's go Penta" מול "Dirty Dom", וזה הרים את האווירה.
ואז ההתערבות – JD, באלור, קרליטו, ואחר כך אל גרנדה אמריקנו – בלאגן אחד גדול.
ניצחון של דום אחרי כל זה, וזה אחלה בשבילו, אבל קצת מבאס שהם לא סומכים עליו שינצח נקי.
הסיפור הזה של פנטה – יום הדין – אל גרנדה אמריקנו ,מיצה את עצמו לגמרי. הגיע הזמן להמשיך הלאה.

פאט מקאפי נגד גונת'ר -
זה קרב שלא היה לי שמץ למה לצפות ממנו – מקאפי נגד גונת'ר זה נראה כמו שני עולמות שלא אמורים להיפגש, אבל איכשהו זה פשוט עבד.
פאט נכנס עם אחד משירי הכניסה הכי כיפיים שיש היום, הקהל ישר איתו.
גונת'ר משחק איתו בהתחלה, ממש לא לוקח אותו ברצינות, פשוט מתעלל בו עם צ’ופים שאני הרגשתי מרוב שהם היו מוגזמים.
מקאפי נלחם, נקרע, נותן כל מה שיש לו, והקהל איתו כל הדרך.
היו רגעים שממש ריחמתי על החזה שלו, הוא ממש החליף צבעים.
האינטראקציה עם קול – כשגונת'ר תופס אותו ודורש ממנו להיכנס לזירה – הייתה מעולה ורק הוסיפה לקרב.
בסוף מקאפי מתעלף מהצ'וק של גונת'ר, אבל יוצא מלך. הקהל קם להריע לו. גונת'ר אפילו נותן לו מבט של כבוד בסוף.
האמת הייתי בטוח שנקבל פה את גולדברג, טוב אולי בתוכנית הבאה.

קרב על אליפות ה-WWE – רנדי אורטון נגד ג'ון סינה -
הילדות שלי בקרב אחד,
אני רק מתבאס שקרב של אורטון וסינה אנחנו מקבלים באירוע כמו בקלאש ולא בסמארסלאם או רסלמניה איפה שזה אמור להיות..
אני כן מקבל את זה שזה בבית של רנדי אורטון וכל הקהל פשוט מאוהב בו, אחלה מקום לעשות סגירת מעגל.
רנדי קיבל כניסה של אגדות , כל הקהל שר איתו את כל מילות השיר, ורואים עליו שהוא התרגש ברמות , הבחור בבית שלו במיזורי ,
וכאמור הקהל פשוט מאוהב בו.
24 שנים אחרי שהם נפגשו בפעם הראשונה , מאז ה9 לאוגוסט 2001 , וואו, כמה דברים השתנו מאז, שני הכוכבים שעיצבו את הWWE ב25 שנים האחרונות,
שני מתאבקים שהכי מכירים אחד את השני בעולם , החברים הכי טובים והיריבים הכי מרים, וואו, אווירה משוגעת.
היסטוריה פעם ראשונה שהם נפגשים כשרנדי אורטון הוא הפייס המובהק וג'ון סינה הוא ההיל המובהק, ואני בטוח ששניהם ממש ממש נהנים מזה.
הקרב עצמו לא התחיל מהר, לא היה צריך. הם סיפרו סיפור, שני ותיקים, חברים-אויבים, כל אחד עם אינסטינקטים של שנים.
לא היה פה ספוטים מופרכים – זה היה אורטון סטומפ, בקסופלקס,
קיבלנו AA של אורטון על סינה על שולחן השדרנים (שלא נשבר משום מה מהפגיעה אבל כן נשבר שסינה נשען עליו בניסיון לקום..) ,
והחגיגה ממשיכה, עוד AA של אורטון על סינה על שולחן רגיל ,
הקהל עם קריאות THIS IS AWESOME ואני מסכים, הקרב הזה הרבה יותר טוב מהקרב שקיבלנו ברסלמניה בין סינה לקודי,
ואז? כאוס.
שופטים מתחלפים, סינה מכה עם החגורה, טרות’ מתערב, רנדי משתגע, מפיל את אלדיס ועוד אנשי צוות.
והתערבות של טרות' בשביל לשמור על החבר הטוב שלו סינה, האמת שבדרך כלל זה מצחיק עכשיו זה היה לא במקום בכלל בעיניי,
וניצחון של סינה בהצמדה , אחלה קרב שבעולם , הסוף היה מתבקש עם מלא הפרעות אבל מבאס שסיימו את הסיפור הגדול של ה25 שנה ככה.

סיכום:
אירוע טוב של WWE, עם קצב, דרמה, הפתעות ורגעים שיישארו איתנו.
הקרב המרובע היה הטוב ביותר בלי תחרות – גם מבחינת אקשן, גם מבחינת תגובת קהל.
שאר הקרבות היו טובים, חלקם פחות, חלקם יותר, אבל כולם היו ברמה.
המיין איבנט היה מרגש בטירוף אבל גם מבולגן בצורה שקצת לקחה ממנו.
ואני אגיד את זה ברור – נמאס לי מג’ון סינה ההיל – כן זו הדמות כן זו כל המהות עכשיו אבל..
2 אירועים אחרונים אנחנו מסיימים עם טעם חמוץ, אפשר להיות היל גם בלי להרוס את הסוף.

ציון סופי:
9.0/10.0
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב
The following 1 user Likes StavHen's post:
  • karusi
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,682
אשכולות: 19
Likes Given: 1,260
הצטרף בתאריך: Jun 2021
05-11-2025, 07:15 AM
קראתי רק תוצאות, סינה-רנדי נשמע מעולה. לא יודע למה אבל הייתי בטוח שרנדי לא ינחית כל כך הרבה RKO'S וגם התלבטתי כמה AA הוא יחטוף בגלל הגב שלו, שמח שנתנו לו לתת RKO PARTY בבית. הסיום נשמע מאוד אנטיקליימקס, פאקינג R טרות' הורס את הקרב ונותן לסינה את הניצחון, אם הייתי באולם כנראה שהייתי מקלל אותם בלי הפסקה.

אני שמח שליירה ניצחה + שמחתי לקרוא באשכול לייב שהיה קרב מעולה. ליירה מתאבקת מצוינת שהריין שלה תקוע, וזה מעולה שבקי לינץ' מתגייסת לעזור להרים גם אותה וגם את האליפות.

פאטו מנצח זאת החלטה נכונה כמובן, אין טעם לקחת ממנו את האליפות בשלב הזה. לא יודע מה אני חושב על הצירוף הזה של ג'ף קוב, אני עדיין חושב שבמסגרת הבלאדליין זה צריך ללכת לכיוון של סולו-ג'ייקוב כקרב על מי שינהיג את המשפחה (למרות שברור שכרגע ג'ייקוב מוביל אותה, סולו לא נותן לו לעשות דברים בדרך שלו).

הייפ לרגע שבאלור יתהפך על דומיניק.

תודה על התוצאות.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,163
אשכולות: 9
Likes Given: 482
05-11-2025, 07:57 AM
החלטתי שאני לא אשאר לראות בלייב ואשלים בבוקר ואני כל כך שמח על ההחלטה הזו.

הקרב המרובע שפתח את האירוע היה מעולה, בלי שנייה אחת מתה.
קרב אליפות הנשים IC - שמח שולקיריה ניצחה פה, איכות הקרב גם הייתה סבבה לגמרי. אני לא אוהב את הסטוריליינים האחרונים שבקי לינץ' מעורבת בהם, אבל אם המטרה היא להוציא אובר את ואלקיריה בסופו של דבר, אין לי בעיה עם זה. אני גם לא אתנגד שהפיוד הראשי יהפוך להיות בקי-ביילי וואלקיריה תעבור לעבוד עם מתאבקת אחרת אחרי שבקי תסיים את זה.
קרב אליפות גברים IC - חלאס עם אל גרנדה אמריקנו - פנטה - JD. מספיק. הסטוריליין הזה נמשך יותר מדי זמן בגלל הפציעה של ריי מיסטריו, הגיע הזמן להתקדם מזה הלאה. צ'אד גייבל הוא אובר גם בלי מסכה.
גונת'ר-מק'קאפי - דילגתי לסיום. אין לי צורך לראות מתאבק משמיד שדר/פרשן. גם אם אלוהים בעצמו היה לוחש לי באוזן שזה עומד להיות הקרב הכי גדול בכל הזמנים של עולם הרסלינג, הייתי מדלג. אין צורך.
מיין אבנט: הסתכלתי על הטיימר של האירוע וקלטתי שיש עוד שעה כמעט של אירוע. הרצתי קדימה. סינה-אורטון לא עניין אותי לצפות שעה בפיוד המקורי שלהם, לא מעניין אותי גם עכשיו. ה-WWE נצמדים מדי לקטע של "ג'ון סינה לא יכול להתאבק" והיה ברור שהקרב הזה יסתיים בצורה מלוכלכת, אז הרצתי ל-15 דקות לסיום ועדיין הצלחתי להתאכזב. למה ב-2025 אני צריך לראות את R-טרות' במיין אבנט? למה אני צריך שאקט קומי (שהוא אמנם זהב, אבל בסוף קומי) יהיה מה שידפוק לרנדי אורטון קרב? הפינישר החדש של סינה של בעיטה לביצים + מכה מהחגורה מבוצע מדהים, אבל אני עדיין מעדיף את ה-AA הישן.

6/10 ואני מפרגן. יאללה לאירוע הפילר הבא - SNME.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 1 user Likes The Visionary's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
05-11-2025, 08:45 AM
בספוט של פריסט ומקנטייר עם הSOH על השולחנות, מקנטייר פגע עם הראש בריצפה ולא בשולחן. כרגע הוא במעקב עם האוםאים של הWWE.
נקווה שלא ישאר הרבה זמן בחוץ.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
אשכולות: 0
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
05-11-2025, 08:45 AM
קודם כל אציין שהייתי סביר בהימורים אבל מי ספר AA ו-RKO? נראה לי שטעיתי אבל אין לי מושג מה הכמויות.

סה"כ עבור בקלאש היה אירוע דיי נחמד, ציפיתי להרבה פחות לפי הפילרים שהיו מאז רסלמניה.

פאטו שמר שזה חשוב ומה שציפיתי, לא חשבתי שתהיה הפרעה של סולו אבל דיי ברור שזה הולך לכיוון של קוב הולך להיות יד ימינו החדש של סולו ופאטו הולך להתעצבן עליו ולהגיד שהוא לא צריך עזרה מה שיוביל לקרב ביניהם כנראה בסאמרסלאם, סולו הולך לנצח בעזרתו של קוב לפי מה שאני חושב.

בקי הפסידה, חשוב מאוד. אין סיבה לתת לה תואר כרגע לטעמי.

קרב IC פחות עניין אותי, כרגע JD בשוונג אז דום ישמור לתקופה הקרובה עד שהוא יתחיל להסתכסך עם באלור.

ג'ונתר- מקאפי - נו באמת...

ואז הגיע הערב של רנדי, זה היה ברור שהוא לא ייקח את התואר אבל תמיד קיוויתי ואמרתי אולי אולי בטעות הם ינסו להלחיץ את סינה בכך שרנדי יזכה ב-15 שלו ואז יתחיל לחשוב על העתיד שלו. אבל זה היה ברור שלא יקרה באירוע כמו בקלאש.

סה"כ זה היה קרב נחמד יחסית לגילאים של שניהם, רנדי קיבל את הספוט שלו מול הקהל הביתי היה נראה מצוין ובאמת נתן ALL OUT כדי לסגור יפה את הסיפור עם סינה. זה שסינה רימה זה הרי ברור אני פשוט חשבתי שהוא ירביץ לשופט או משהו, ר' טרות הייתה תוספת שטותית, לתת לו AA במסיבת עיתונאים זה מתבקש.

אני כולי תקווה שעדיין יהיה סיכוי לעוד קרב ביניהם לפני שסינה פורש, אולי הקרב האחרון של סינה אי פעם יהיה שרנדי ידפוק לו PUNT אבל זה סתם חלומות שלי.
הסתיים פיוד של הרבה שנים וזה באיזשהו מקום עצוב, חזרתי לצפות ב-WWE כשרנדי נהיה אלוף העולם הצעיר ביותר ואז טריפל בגד בו. ראיתי את סינה בתור ראפר עם מנעול על הצוואר ועכשיו זה הסתיים.
סינה בקרוב יפרוש ולא יהיו עוד קרבות עבורו, מה שאומר שגם רנדי בסוף יסיים, אולי עוד כמה שנים אבל הדור שגדלנו עליו נעלם ויש בזה קצת משהו עצוב כי אתה רוצה להמשיך לראות אותם גם אח"כ. לא יודע אם יהיה מתאבק שייתן לי את אותה תחושה שגרמה לי לחזור כמו כשראיתי את רנדי לוקח את הטייטל בגיל 24 אבל נקווה שכן.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (6): 1 2 3 4 5 6 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 08:23 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר