Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 16 17 18 19 20 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 7.7.2025

עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 7.7.2025
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,444
אשכולות: 1,835
Likes Given: 5,021
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-08-2025, 04:50 AM
[Image: 20250706_RAW_Netflix_Match_PentaSeth_16x...30da50.jpg]

מר. MITB סת' רולינס, פול היימן, ברון ברייקר וברונסון ריד פותחים את התוכנית, רולינס מושיט יד כדי לקבל את המיקרופון, היימן ניגש למסור לו אותו אבל ברון ברייקר עובר ביניהם ולוקח את המיקרופון לעצמו. כולם בזירה נראים מופתעים, והקהל מתחיל לנבוח. ברייקר אומר : אני עומד בזירה הזאת כי לרולינס והיימן יש חזון, חזון שאני אהיה הפנים של WWE לעשרים השנים הבאות. אבל גם לי יש חזון... חזון של WWE בלי סמי זיין. אני לא סובל את סמי זיין. לא את הפרצוף המכוער שלו, לא את הזקן המטומטם שלו, לא את המוזיקה שלו, ולא את זה שאתם שרים אותה, אני לעולם לא אבין למה אתם מעודדים מישהו עם כישורי ספורט של דג מת. הוא בחיים לא שיחק בספורט, הוא לא הולך לחדר כושר, והוא בקושי מצליח לשרוד כדי לגרד עוד כמה שנים מהקריירה שלו. לסמי זיין יש תאריך תפוגה ואני הולך לשים עליו את החותמת הלילה. ואם הוא יחליט לרדת במורד הרמפה ולהיכנס לזירה ? אני עומד לקרוע אותו לגזרים. בסוף הקרב... הוא יסתכל על האורות. היימן ניגש בזהירות לבקש את המיקרופון וברייקר מוסר לו אותו. רולינס צוחק ושואל את ברייקר אם הוא בסדר. ברונסון ריד מבקש את המיקרופון. ריד אומר: ברייקר השאיר רף גבוה אבל גם אני לא פראייר. אני האיש שנתן רולינס שש צונאמי ופגע בו כל כך חזק שזה יצר בינינו כבוד. בזכות הכאב הזה הוא הביא אותי לחזון שלו. ועם החזון הזה אני הולך לקבל את הכבוד שמגיע לי. אבל יש מישהו שלא נותן לי כבוד... ג'יי אוסו. הלילה, אני אוציא את הכבוד ממנו אחרי צונאמי בדיוק כמו שעשיתי לרולינס. רולינס לוקח את המיקרופון חזרה ומוסר אותו שוב להיימן. היימן: הלילה… היום האימפריה תכה ראשונה. המטרה הראשונה שלנו ? סמי זיין. אני לא אנסה להתעלות על מה שברייקר אמר אבל אם זיין עדיין לא ברח חזרה למונטריאול... הלילה הוא יגלה שזה הסוף שלו. לא שלי. והלילה הקרב של ריד מול ג’יי אוסו. יש לי אהבה לג’יי, היה בינינו קשר משפחתי פעם… אבל רומן ריינס ? הוא פשוט לא גבר מספיק כדי לבוא ולהתעמת איתנו. ה-OTC ? נעדרים מהשטח. ואחרי הלילה ? גם ג’יי אוסו יהיה נעדר… כי הוא הולך לסיים את הלילה בצונאמי של ריד. ועכשיו... החדשות הגדולות באמת… רולינס, האיש שהצמיד את רומן ריינס בקרב המרכזי של רסלמניה יתמודד מול פנטה. אני אגיד את זה גם בספרדית… בעצם… אני לא מבין את הסימנים של פנטה עם הידיים שלו. אבל אחרי שיסיים הלילה עם הראש שלו ברצפה אחרי סטומפ מרולינס... הוא לא יעשה שום סימן לעולם. היימן מוסר את המיקרופון לרולינס. רולינס מסכם : טוב... נראה שכיסינו הכל. אז נשאר רק דבר אחד לומר… ברוכים הבאים למאנדיי נייט רולינס.
[Image: 07-RAW-07072025-RF-41717-3ab8ce0bef65847...eefc47.jpg]

יום הדין בקלאב האוס, אנחנו רואים את פין באלור מבריק את כל האליפויות שלהם. רקאל רודריגז נכנסת ומבחינה בטקס נרות קטן... מעין מזבח לכבוד ליב מורגן. רקאל שואלת : מה זה לעזאזל ? רוקסן פרז עונה: אני עשיתי את זה… בשביל דומיניק מיסטריו. רקאל ממשיכה להתעקש : ליב עוברת שיקום כל יום. היא תחזור. בקרוב. באלור מגיב: את יודעת כמה זמן לקח לי לחזור מניתוח בכתף ? שמונה חודשים. וחוץ מזה… זו תמונה ממש יפה. רקאל משיבה : אתה יודע מה באמת יהיה יפה ? שנשמור בהצלחה על אליפות זוגות הנשים של ה-WWE באבולושן. באלור אומר למקדונה : עדיין לא שמעתי כלום מאדם פירס לגבינו. מקדונה : אולי כדאי לנו פשוט לדבר איתו. דומיניק מודה לבאלור ומקדונה על כך שהכינו לו עוגה בשביל ההחלמה שלו. באלור ומקדונה אומרים שזה לא מהם. דומיניק מסתכל על העוגה ורואה שרשום עליה 'החלמה מהירה בקרוב דום... מ-AJ'. דומיניק מסתובב ורואה את סטיילס מסתכל עליו. דומיניק מהר מוציא את האישור מהרופא שהוא לא כשיר.

קיירי סיין ניצחה את רוקסן פרז, לקראת סוף הקרב קיירי עולה לטופ רופ לקפוץ על רוקסן, ראקל מחוץ לזירה מוציאה את רוקסן, קיירי קופצת על ראקל. אחר כך בזירה רוקסן מנסה לתת לקיירי פופ רוקס, קיירי מתחמקת ומנצחת אותה ברולאפ. אחרי הקרב ראקל ורוקסן תוקפות את קיירי, אסקה יוצאת החוצה ועושה את ההצלה.
[Image: 13-RAW-07072025-GD-68469-fae3a02336bc460...0d4a11.jpg]

ג'קי רדמונד מראיינת את סמי זיין מאחורי הקלעים. היא שואלת אותו איך הוא מתמודד עם כל מה שקרה בשבועות האחרונים. סמי עונה שהוא לא באמת מצליח להתמודד. יש לו יותר מדי על הראש. הוא היה שמח להתמקד בצלעות הפצועות שלו או לתת יותר תשומת לב לקאריון קרוס שבטח אורב איפשהו בסביבה. הוא גם לא מתרגש מזה שברון ברייקר לא אוהב אותו... זה לא משנה לו. אבל מה שכן חשוב זה שברון מסוכן מאוד בזירה ולכן הוא כן צריך לשים לב אליו. זיין מסיים ואומר שהוא יתמודד עם קרוס בזמן אחר. זיין הולך. סקארלט מופיעה. היא לא אומרת כלום.

אדם פירס מדבר במשרד שלו עם אמריקן מייד, הם מודאגים מכך שאל גרנדה אמריקנו הולך להתחרות. ברוטוס קריד אומר שזה בלתי אפשרי כי צ’אד גייבל פצוע. ג'וליוס קריד סוטר לאחיו קלות על העורף. פירס שואל מה גייבל קשור לעניין. ברוטוס עונה שאל גרנדה אמריקנו לא יכול להתחרות. פירס משיב שאמריקנו בעצמו ביקש את הקרב, ואז שואל למה הם באמת הגיעו. אייבי נייל אומרת שהיא רוצה להשתתף בבאטל רויאל באבולושן. פירס מאשר לה את המקום. נייל מתלהבת, והם עוזבים.

אסקה וקיירי סיין נכנסות למשרד של אדם פירס, אסקה אומרת שהן רוצות לדבר על אבולושן. פירס אומר שהן ייצגו את ראו בקרב על אליפות זוגות הנשים של ה-WWE. לוחמות הקאבוקי מתאחדות. הן רוקדות ביציאה מהמשרד ופירס מצטרף ברקע ורוקד גם הוא.

משודר וידאו פאקאג' על ניקי בלה, ניקי אומרת שעברו כמה שבועות מאז שחזרה והיא רצתה לדבר על האירוע אבולושן אבל במקום זה היא נקלעה לעימות עם ליב מורגן. ליב ערערה על הנשיות שלה, על המורשת שלה, ותקפה אותה. זה הצית בה אש. ניקי אומרת שהיא רוצה לחזור לזירה לעוד רגע אחד כדי להוכיח למעריצים שלה ולצבא הבלה מה היא באמת מסוגלת לעשות. היא גם רוצה שבנה יראה את מה שיקום ה-WWE כבר ראה ממנה. ניקי מכריזה שהיא תהיה חלק מקרב הבאטל רויאל באבולושן. היא תתמודד מול מיטב הנשים של WWE אבל היא תעשה כל מה שצריך כדי לנצח. היא רוצה את ההזדמנות לאליפות בקלאש בפריז. אתה לא בורח מהעבר שלך היא אומרת, אתה בונה עתיד שאף אחד לא יוכל לקחת ממך. היא מסיימת בכך שתוכיח למה קוראים לה חסרת פחד.
[Image: Screenshot-1.png]

ברון ברייקר ניצח את סמי זיין, זיין עשה את דרכו לקרב, קאריון קרוס הגיע ותקף אותו, קרוס תקף את זיין בעזרת לום כמה פעמים. זיין בחר להמשיך לקרב, לקראת סוף הקרב זיין מנסה לקפוץ על ברייקר מהסקנד רופ, ברייקר נותן לו ספיר מהאוויר, אחר כך ברייקר נותן לזיין ספיר מחוץ לזירה, ברייקר מחזיר אותו פנימה, נותן לו ספיר שלישי ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 48-RAW-07072025-RF-42452-5321beb44e84975...776efb.png]

אדם פירס מדבר במשרד שלו עם הוור ריידרס והניו דיי, הניו דיי לבושים בשחור הם באבל. הם מאשימים את פירס בכך שהוא נתן ליום הדין להרוס את כל מחלקת הזוגות. הם שואלים מתי יקבלו את הקרב חוזר שמגיע להם. אריק מהוויקינג ריידרס מגיב : לא מקבלים קרב חוזר אוטומטי. בקי לינץ' עוברת לידם. היא מציעה לניו דיי את תנחומיה ואומרת שלאדם פירס יש רעיונות גרועים. עם זאת היא מחמיאה להם על הרעיון הטוב היחיד שלהם... להיפטר מביג אי. היא מוסיפה שביג אי היה חתיכת זבל עוזבת את המקום.

האלופה הביניבשתית לנשים בקי לינץ' יוצאת לזירה, בקי : אני רק רוצה להבין איך זה ששתי לוזריות שנלחמו אחת בשנייה בשבוע שעבר, פתאום מקבלות קרב על האליפות שלי באבולושן ? זה קרב משולש שזה אומר שאני כבר בנחיתות. מישהו יכול להסביר לי איך זה הגיוני ? אני יודעת, מהזווית של אדם פירס אני המתאבקת הכי גדולה בכל הזמנים. ספורטס אילוסטרייטד אמרו את זה. אני עשיתי כל כך הרבה. ברור שצריך אותי באבולושן. ניצחתי את ביילי. ניצחתי את ליירה. אף אחת מהן לא באמת ראויה להזדמנות. אם כבר אני צריכה לבחור את היריבה שלי. הרי כבר ראינו שמתאבקות אחרות קיבלו את הפריבילגיה הזו. הכל פה הצגה. רמאות. ביילי וליירה עושות יד אחת כי הן יודעות שזו הדרך היחידה להוציא ממני את התואר. הן אפילו הצמידו אחת את השנייה בשבוע שעבר... כמה פעמים ראיתם דבר כזה ? ביילי יוצאת החוצה, לפני שהיא מצליחה לדבר... ליירה ואלקיריה יוצאות החוצה, ליירה : התואר הזה שייך לי. הוא קשור עכשיו למישהי מטורפת והגיע הזמן שאני אחזיר אותו למקום שהוא שייך אליו. ביילי נכנסת לזירה...  ביילי : אני כבר הייתי אלופה עכשיו אלמלא את לפני שבועיים. ליירה : באמת ? לא מאמינה שאת בכלל מדברת אליי. ביילי : אני לא צריכה חברות או פרטנריות. אני צריכה את האליפות הזאת.  בקי צוחקת : נחמד לראות אותך לא מנסה להתאמץ מדי בשביל להיות אהובה. האמת, ליירה זרקה אותך כמו תפוח אדמה חם. ליירה עונה : אני רוצה להבהיר משהו. אני לא החזרתי אותך, בקי. את התקשרת אליי אחרי ההתקפה במניה. בקי : לא באמת היססת הרבה... בקי מצביעה על ביילי : היא כל מה שאת מעמידה פנים שאת לא. ליירה: את לא יכולה להיכנס לי לראש יותר בקי. ובכל מה שקשור לזהב את צודקת, ביילי לא מתעניינת בחברויות. בדיוק כמוך. וזה אומר שאני יודעת מה אני צריכה לעשות ביום ראשון... להציל את התואר משתי אכזבות מהלכות. ביילי לא נשארת חייבת : אני זוכרת איך ישבתי בשורה הראשונה כשאת היית האלופה הביניבשתית הראשונה. ראיתי איך עבדת קשה בטורניר הזוגות. ואז... ראיתי אותך מפסידה את התואר הזה ומרימה את היד של בקי… כמו כלבה. ליירה מנסה לתת אגרוף לביילי שמתכופפת, בקי חוטפת את המכה. ברול מתפתח, בקי מנסה לתת לליירה מן האנדל סלאם, ליירה מתחמקת ונותנת לה נייטוינג. ביילי חוזרת לזירה ומנסה לתת לליירה רוז פלאנט, ליירה מתחמקת ונותנת גם לה נייטוינג.
[Image: 26-RAW-07072025-GD-69291-eafb9808c5ff85c...a0365f.jpg]

משודר וידאו פאקאג' משבוע שעבר על הקרב של רוסב ושיימוס.

מר. MITB סת' רולינס, ברון ברייקר וברונסון ריד בלוקר רום. רולינס אומר להם : הקרב עם סמי זיין הלך בדיוק כמו שהוא היה אמור ללכת. הוא שם לב שברייקר עם הראש למטה ושואל מה קורה ? ברייקר עונה : מה אנחנו עושים עם קאריון קרוס ? אנשים יחשבו שלא הסתדרתי לבד. רולינס מחייך ואומר לו לשכוח מקרוס. שלוש ספירס על זיין, זה כל מה שהקהל זוכר. פול היימן נכנס לחדר נראה עצוב. שמעתם את החדשות?  ואז עם חיוך קטן הוא אומר : סמי זיין בחוץ… ללא הגבלת זמן. רולינס, ברייקר וריד פורצים בצחוק וחוגגים. רולינס מביט בברונסון ואומר : מה מצחיק אותך כל כך ? ג'יי אוסו בריא לגמרי. ריד רק מגיב בשקט: הוא לא יהיה כשאני אסיים איתו. הוא יוצא מהחדר ורולינס מחייך בשביעות רצון.

ג'יי אוסו ניצח את ברונסון ריד בפסילה, לקראת סוף הקרב ג'יי קופץ על ריד מחוץ לזירה ומעיף אותו מעבר לשולחן השדרנים, ג'יי מתכונן לעשות זאת שוב אך ריד זורק עליו כיסא והקרב נפסל. אחרי הקרב ריד נותן לג'יי 2 צונאמי ברציפות עד שאדם פירס ואנשי צוות יוצאים להרגיע את המצב.
[Image: 35-RAW-07072025-RF-42466-84726349ea57669...306ae2.jpg]

משודר וידאו על אל איי נייט לקראת הקרב שלו נגד סת' רולינס ב-SNME.

משודר וידאו פאקאג' לקראת הקרב של איו סקיי וריה ריפלי באבולושן.

אל גרנדה אמריקנו ניצח את דרגון לי, לקראת סוף הקרב אמריקנו מכניס חתיכת מתכת למסיכה שלו, הוא נוגח בדרגון לי ומצמיד אותו לניצחון.
[Image: 38-RAW-07072025-RF-61946-0167a920e19e94c...9840d0.jpg]

פנטה מתכונן לקרב שלו נגד סת' רולינס מאחורי הקלעים, פול היימן מגיע ומקלל אותו בספרדית. פנטה עונה לו. ברון ברייקר מגיע להזהיר אותו.

אלוף העולם במשקל כבד גונת'ר יוצא לזירה, גונת'ר מדבר על מה שהוא אמר על גולדברג בשבועיים האחרונים ועל כך שגולדברג לא עונה על כך.
על המסך אנחנו רואים רכב מגיע לאולם, גולדברג יוצא ממנו, גולדברג נכנס לזירה לפייסאוף מול גונת'ר, גונת'ר מנסה לדבר אך גולדברג מעיף לו את המיקרופון, הקהל נותן צ'אנטים של 'הולי שיט'. גונת'ר מנסה להכות את גולדברג, גולדברג תופס אותו ומוריד אותו באגרוף. גולדברג מתכונן לספיר, גונת'ר בורח מהזירה בזמן.
[Image: 48-RAW-07072025-RF-42452-5beb44e84975f25...776efb.jpg]

סת' רולינס ניצח את פנטה, לקראת סוף הקרב פנטה נותן לרולינס פנטה דרייבר ומצמיד אותו, רולינס מתחמק. אחר כך פנטה מנסה שוב להרים את רולינס, רולינס מרים את הראש שלו ובטעות נותן לפנטה לואו בלו. רולינס נותן לפנטה סטומפ ומצמיד אותו לניצחון. אחרי הקרב רולינס מסמן להיימן להתקשר אליהם, היימן מדבר בפלאפון, ברון ברייקר וברונסון ריד יוצאים החוצה, הם עושים את דרכם לזירה לאט. אל איי נייט נכנס מהצד השני, נייט תופס את רולינס ונותן לו BFT, נייט בורח דרך הקהל.[Image: 63-RAW-07072025-GD-60608-dc6f991db955642...d026a5.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 4 users Like lidoradir's post:
  • Asaf, avramdogs100, NoamRR, תנולהיותאורח
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
07-08-2025, 04:53 AM
הופעה אדירה של רולינס, היימן, ברייקר וריד. בפער גדול ההופעה הכי טובה שלהם מאז ההקמה.
תבכו
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • TheFallenAngel
חפש
הגב
SaHBK מנותק
סקסי בוי
תגובות: 2,604
אשכולות: 1
Likes Given: 1,439
הצטרף בתאריך: Apr 2021
07-08-2025, 08:47 AM
אני כבר מתחיל לחשוד שברייקר קשור למוסד, שימשיך ככה שידרוס את המחבל הזה כל תוכנית.
[Image: finn-balor.gif]
הגב
The following 10 users Like SaHBK's post:
  • Asaf, aviad, Breakker, Cena@16, DvirTal, Hard2Reach, karusi, Mad King, NoamRR, TheFallenAngel
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,176
אשכולות: 9
Likes Given: 485
07-08-2025, 09:00 AM
השיר שלו נשמע כמו התחלה של אזעקה
הוא אוהב להשמיד פוליטיקאים אנטישמיים שמתחזים למתאבקים

האם יש סיכוי שברון ברייקר בדרך להקים מפלגה ולרוץ לראשות ממשלת ישראל?
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב
The following 4 users Like The Visionary's post:
  • Cena@16, DvirTal, m0tti, NoamRR
חפש
הגב
TheFallenAngel מנותק
Low-Card
תגובות: 777
Likes Given: 694
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-08-2025, 10:45 AM
איזה פרק הילי שמוכיח כמה הסטייבל של רולינס חזק ! כן ירבו השמדות של כל תומכי הטרור
ומי יתן ורמי המחבל הזיין הזה באמת נפצע ולא נראה אותו כמה שיותר אם לא בכלל!!
הגב
The following 1 user Likes TheFallenAngel's post:
  • Cena@16
חפש
הגב
DDJ מנותק
Low-Card
תגובות: 907
אשכולות: 0
Likes Given: 35
הצטרף בתאריך: Apr 2021
07-08-2025, 11:56 AM
תוכנית של איש אחד

פשע שגאנת׳ר מחזיק את האליפות וגולדברג n1c שלו
מגיב דברים חכמים פה ושם.
מזהה מגמות, תמיד אומר את האמת.
הגב
The following 1 user Likes DDJ's post:
  • TheFallenAngel
חפש
הגב
TheFallenAngel מנותק
Low-Card
תגובות: 777
Likes Given: 694
הצטרף בתאריך: Nov 2023
07-08-2025, 12:21 PM
(07-08-2025, 11:56 AM)DDJ כתב:  תוכנית של איש אחד

פשע שגאנת׳ר מחזיק את האליפות וגולדברג n1c שלו

ככ מרגיש שסת יפדה על ג'ונתר או גולדברג
הגב

•
חפש
הגב
GalZeharya מנותק
Rookie
*
תגובות: 10
אשכולות: 0
Likes Given: 0
הצטרף בתאריך: Mar 2025
07-08-2025, 12:26 PM
פרק מצוין.
רק אני שמתי לב שבקי לינץ' (אירית) שהבגדים של בקי לינץ' היו בצבעי הטרור הפלסטליני?
הגב

•
חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,176
אשכולות: 9
Likes Given: 485
07-08-2025, 12:31 PM
(07-08-2025, 12:26 PM)GalZeharya כתב:  פרק מצוין.
רק אני שמתי לב שבקי לינץ' (אירית) שהבגדים של בקי לינץ' היו בצבעי הטרור הפלסטליני?

צריך ללמוד לחיות עם זה, עד שהיא תפסיד את התואר ותיעלם שוב מה-TV.
היא קלטה שזה נותן פוקוס לראמי הפוליטיקאי, אז היא עושה את אותו הדבר.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
07-08-2025, 01:18 PM
[Image: Screenshot-1.png]

rip  Sad
תבכו
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • m0tti
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (4): 1 2 3 4 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 04:20 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר