Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 10 11 12 13 14 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE NXT 14.10.2025

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE NXT 14.10.2025
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,448
אשכולות: 1,837
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
10-15-2025, 01:07 PM
[Image: 20251006_NXT_Match_JacyJayne_16x9_Tonight.jpg]

אלוף NXT ריקי סיינטס פותח את התוכנית בפרומו על טריק ויליאמס, הוא מאתגר אותו לקרב על האליפות שלו בהלוואין האבוק.
טריק ויליאמס מופיע על המסך, טריק אומר שהם יעשו את זה בזמן שלו, הוא יראה אותו בקרוב.

[Image: 004-NXT-10142025-BR-30187-0.jpg]

ג'בון אוונס ואלוף ה-X דיוייז'ן ליאון סלייטר מדברים מאחורי הקלעים על הקרב שלהם בבאונד פור גלורי ואיך שהוא הסתיים.
אלופי הזוגות של TNA & NXT ההארדיז מופיעים, הם אומרים להם שדארקסטייט תקפו אותם כדי להעביר להם מסר והם יחזירו להם בהלוואין האבוק.

אלופת הנוקאוטס של TNA קלאני ג'ורדן וג'ורדן גרייס מתווכחות מאחורי הקלעים לקראת הבאטל רויאל שיערך הערב.

ג'וש בריגס ניצח את מאט קארדונה.
[Image: 007-NXT-10142025-BR-29323.jpg]

האנק וטנק, צ'ייס U וליירה ואלקיריה מאחורי הקלעים. הם מדברים על N1C לאליפות הזוגות של NXT. דה קולינג מופיעים וגם רוצים לקחת חלק בזה.
נקבע להם קרב זוגות משולש. איזי אומרת שתנצח את הבאטל רויאל, ליירה שואלת מה לגבי פקסלי, איזי עונה שהיא תיהיה איתה לאורך כל הדרך.

משודר וידאו על השפעה קטלנית, לייני ריד רשמית מצטרפת לסטייבל.

אלוף אמריקה הלטינית אל איחו דה דר. ואגנר ג'וניור ניצח את לקסיס קינג.
אחרי הקרב אלוף צפון אמריקה אית'ן פייג' יוצא החוצה, זה מוביל לכך שנקבע להם קרב 'יום המתים' בהלוואין האבוק על אליפות צפון אמריקה.

[Image: 023-NXT-10142025-BR-20004.jpg]

סול רוקה וזאריה בלוקר רום. זאריה שואלת אותה למה היא בגיר שלה, סול מדברת על הבאטל רויאל. זאריה שואלת אותה כמה אליפויות היא רוצה.
זאריה מתעצבנת ואומרת שהיא תטפל בבלייק מונרו לבד הערב.

סנטינו מרלה, אווה, אלוף ה-X דיוייז'ן ליאון סלייטר וג'בון אוונס מאחורי הקלעים. צ'נינג לורנזו ואריאנה גרייס מופיעים, אריאנה לוחשת משהו לסנטינו.
סנטינו שואל את אווה אם לורנזו יכול לקבל הזדמנות על ה-X דיוייז'ן. אווה מסכימה, סלייטר מסכים. ג'בון אומר שהוא יעקוב אחרי הקרב הזה.

אנחנו שומעים רעש מאחורי הקלעים, טריק ויליאמס מחסל את אלוף NXT ריקי סיינטס, טריק אומר לו שהוא יראה אותו בהלוואין האבוק.
[Image: Screenshot-1.png]

בלייק מונרו ניצחה את זאריה. לקראת סוף הקרב בלייק לוקחת כיסא, סול רוקה יוצאת החוצה ולוקחת לה אותו בזמן.
השופט עסוק בסול, בלייק מוציאה מהנעל שלה קליפס לשיער, דוקרת את זאריה ומצמידה אותה לניצחון.

[Image: 031-NXT-10142025-BR-30585.jpg]

אווה מכריזה שבשבוע הבא יתחיל טורניר ספיד לגברים. הקרבות : שון לגאסי נגד אקסיום, זאקרי וונץ נגד ג'אספר טרוי.

צ'ייס U נגד האנק וטנק נגד דה קולינג נגמר בלי תוצאה, OTM עשו את החזרה שלהם וחיסלו את כולם.
[Image: 043-NXT-10142025-BR-30317.jpg]

סול רוקה בודקת את זאריה מאחורי הקלעים. סול מתנצלת על מה שקרה, היא אומרת שהן ינצחו את שארלוט פלייר ואלכסה ויזכו באליפות זוגות הנשים.
סול אומרת לה שהיא רוצה שהיא תקבל את ההזדמנות שלה אז היא נותנת לה את המקום שלה בבאטל רויאל הערב.

אלוף NXT ריקי סיינטס מחפש את טריק ויליאמס מאחורי הקלעים. אווה אומרת לו שהוא לא כאן, היא מודיעה לו ששבוע הבא יערך ביניהם חתימת חוזה.

המצלמה עוברת אל מאחורי הקלעים, דארקסטייט מחסלים את אלופי הזוגות של TNA & NXT ההארדיז.

מוכרז לשבוע הבא :
- טריק ויליאמס ואלוף NXT ריקי סיינטס בחתימת חוזה לקרב בהלוואין האבוק.
- קרב על אליפות ה-X דיוייז'ן : צ'נינג לורנזו נגד ליאון סלייטר.
- OTM נגד האנק וטנק.
- טורניר ספיד לגברים, סיבוב ראשון : זאקרי וונץ נגד ג'אספר טרוי, שון לגאסי נגד אקסיום.

באטל רויאל N1C לאליפות הנשים של NXT - המנצחת תפגוש את ג'ייסי ג'יין בהלוואין האבוק
- במהלך הקרב בלייק מונרו יצאה החוצה ותקפה את סול רוקה, העיפה אותה למדרגות ולברקייד. זאריה הדיחה את עצמה כדי לבדוק את סול.
- 4 האחרונות בקרב : ג'ורדן גרייס, איזי דיים, טייטום פקסלי וקנדל גריי.
- קנדל גריי הודחה על ידי איזי דיים.
- פקסלי מחזיקה את גרייס, איזי מעיפה את גרייס בקלוזליין ושניהן מודחות ביחד.
- המנצחת : טייטום פקסלי. אחרי הקרב השפעה קטלנית יוצאת לפייסאוף, ליירה ואלקיריה יוצאת לזירה לחגוג עם פקסלי.
[Image: 065-NXT-10142025-BR-30544-0.png]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
הצטרף בתאריך: Nov 2023
10-15-2025, 03:26 PM
1.בלייק מונרו הופכת להילית הכי טובה ברוסטר הנשי וכל זה בלי חגורה בלי להתגרות בקהל
ובלי להיות בלתי מנוצחת. המהירות שבה היא הופכת לפנים של NXT ביחד עם ג'בון זה מדהים.

2. טיטום סוף סוף מקבלת הזדמנות על התואר הראשי ואני מקווה שיהיו אמיצים לתת לה לזכות
הבחורה אנדרייטד בטירוף. מוכשרת כמו שד.

3.מה ההגיון להחזיר את טריק שוב לפיוד על חגורה? ועוד האלוף הוא זה שמאתגר אותו מה שמוריד מהערך
של האלוף והחגורה בזה שהוא רודף אחרי מי שכנראה כוכב יותר גדול ממנו כדי להוכיח את עצמו.
הגב

•
חפש
הגב
reptil מנותק
Rookie
*
תגובות: 223
אשכולות: 0
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: Sep 2025
10-15-2025, 03:59 PM
אני לא רואה אותם נותנים לטריק עכשיו את אליפות nxt
Sexy devil לשעבר
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
10-15-2025, 04:31 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-15-2025, 04:31 PM על ידי Jon_M0xley.)
זאריה כזאת מטומטמת כי את כבר בחבל העליון אז כנסי לזירה ותצאי בלי שתהיי מודחת אולי?

היה שם גם בוץ(?) שהאייקוניקס חוסמות משהי על האיפרון ואז היא רצה לעמוד ומחליקה(?) חחחחח אם זה בוץ' זה היה מאוד משעשע אם לא זה גאוני חחחחחחחחח

איך לא שמת את התמונה שריקי מסתכל תאווה מתחת לחצאית?
?Do you smell what the rock is cooking
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
10-15-2025, 06:09 PM
נהניתי הרבה יותר מהתוכנית הזאת מאשר שואודאון משבוע שעבר. וזאת עוד הייתה התוכנית המוקלטת... (מפתיע שלא יצאו ספויילרים)

- לא ציפיתי עכשיו לקבל פיוד של ריקי סיינטס וטריק ויליאמס אבל זה יהיה באנגר. פיודים אחרונים של טריק לפני ההגעה לרוסטר הראשי, ראמבל/אחרי מניה.

- למה לעזאזל WWE לא מחתימים שוב את מאט קארדונה ? הוא קיבל פופים מטורפים מהקהל. מתים עליו. ממש לא הייתי נותן לו להפסיד לג'וש בריגס.

- לייני ריד מצטרפת רשמית להשפעה קטלנית, החלטה מצוינת.

- אל איחו דה דר. ואגנר נגד לקסיס קינג הרצתי, מאצ'אפ משעמם ומהכמה הופעות שראיתי את ואגנר לא ממש התלהבתי. אית'ן פייג' אדיר ונקווה שהוא יוציא ממנו משהו טוב, הסטיפולציה הזאת הולכת לעזור להם בוודאות.

- בלייק מונרו פשוט זהב וכל שנייה שלה על המסך זה חובה צפייה. הבלאגן בין סול רוקה וזאריה ממשיך, סול מנסה לעזור לזאריה אך בסופו של דבר זה גורם לה להפסיד. בלייק משתמש בקליפס של השיער ודוקרת אותה היה גדול, היא רעה ואני אוהב את זה. בבאטל רויאל קיבלנו אישור ובלייק-סול זה הפיוד הבא.

- OTM עושים את החזרה שלהם, יופי של ביטדאון ומקווה לראות שיפור מהם.

- באטל רויאל נשים היה מעולה. איך אמר דרו מקנטייר הגדול ? i pray for this and it happened. טייטום פקסלי מנצחת את הקרב והופכת ל-N1C לאליפות הנשים של NXT. איזה אפסט. איך אני שמח בשבילה יאללה, כמה זמן אני רושם עליה שהיא אנדרייטד ואני מקווה שיגיע היום ויתנו לה פוש. אם זה תלוי בי אני נותן לה לנצח את ג'ייסי ולזכות. אבל זה לא תלוי בי... אז נראה מה יהיה.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,269
אשכולות: 119
Likes Given: 1,038
10-15-2025, 06:11 PM
(10-15-2025, 06:09 PM)lidoradir כתב:  נהניתי הרבה יותר מהתוכנית הזאת מאשר שואודאון משבוע שעבר. וזאת עוד הייתה התוכנית המוקלטת... (מפתיע שלא יצאו ספויילרים)

- לא ציפיתי עכשיו לקבל פיוד של ריקי סיינטס וטריק ויליאמס אבל זה יהיה באנגר. פיודים אחרונים של טריק לפני ההגעה לרוסטר הראשי, ראמבל/אחרי מניה.

- למה לעזאזל WWE לא מחתימים שוב את מאט קארדונה ? הוא קיבל פופים מטורפים מהקהל. מתים עליו. ממש לא הייתי נותן לו להפסיד לג'וש בריגס.

- לייני ריד מצטרפת רשמית להשפעה קטלנית, החלטה מצוינת.

- אל איחו דה דר. ואגנר נגד לקסיס קינג הרצתי, מאצ'אפ משעמם ומהכמה הופעות שראיתי את ואגנר לא ממש התלהבתי. אית'ן פייג' אדיר ונקווה שהוא יוציא ממנו משהו טוב, הסטיפולציה הזאת הולכת לעזור להם בוודאות.

- בלייק מונרו פשוט זהב וכל שנייה שלה על המסך זה חובה צפייה. הבלאגן בין סול רוקה וזאריה ממשיך, סול מנסה לעזור לזאריה אך בסופו של דבר זה גורם לה להפסיד. בלייק משתמש בקליפס של השיער ודוקרת אותה היה גדול, היא רעה ואני אוהב את זה. בבאטל רויאל קיבלנו אישור ובלייק-סול זה הפיוד הבא.

- OTM עושים את החזרה שלהם, יופי של ביטדאון ומקווה לראות שיפור מהם.

- באטל רויאל נשים היה מעולה. איך אמר דרו מקנטייר הגדול ? i pray for this and it happened. טייטום פקסלי מנצחת את הקרב והופכת ל-N1C לאליפות הנשים של NXT. איזה אפסט. איך אני שמח בשבילה יאללה, כמה זמן אני רושם עליה שהיא אנדרייטד ואני מקווה שיגיע היום ויתנו לה פוש. אם זה תלוי בי אני נותן לה לנצח את ג'ייסי ולזכות. אבל זה לא תלוי בי... אז נראה מה יהיה.

אתה חושב שיש מקום למאט קארדונה בwwe? מאיין איבנטר הוא לא יהיה לדעתי ובגלל זה הוא לא יחזור.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
10-15-2025, 06:17 PM
(10-15-2025, 06:11 PM)Jon_M0xley כתב:  אתה חושב שיש מקום למאט קארדונה בwwe? מאיין איבנטר הוא לא יהיה לדעתי ובגלל זה הוא לא יחזור.

יש לו מקום בוודאות.
מיינאיבנטר ? קשה מאוד. למרות שאני יכול לדמיין איזה ריצה קצרה שלו כאלוף עולם במשקל כבד.
אבל לא יהיה חסר מה לעשות איתו... אלוף מידקארד/אפרקארד סטייל אל איי נייט וכו'. קל.
תבכו
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
הצטרף בתאריך: Nov 2023
10-15-2025, 09:26 PM
(10-15-2025, 06:11 PM)Jon_M0xley כתב:  אתה חושב שיש מקום למאט קארדונה בwwe? מאיין איבנטר הוא לא יהיה לדעתי ובגלל זה הוא לא יחזור.

דווקא הוא מת לחזור. לא מעניין אותו מיין איבנט אלא יותר חוזה גבוהה.
הבנתי שהוא עושה המון כסף באינדיז ומופיע בכל מקום פחות או יותר.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-05-2026, 03:10 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר