Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 118 119 120 121 122 ... 129 הבא »

חדשות | החוזה של דניאל בריאן, WWE חוזרים לדרכים, עדכונים לגבי דינמייט

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות | החוזה של דניאל בריאן, WWE חוזרים לדרכים, עדכונים לגבי דינמייט
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,183
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,959
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-09-2021, 08:41 PM
- ממה שהיה ידוע לכולם לדניאל בריאן היה אמור להסתיים החוזה בחודש ספטמבר... אך לפי כל הדיווחים האחרונים זה לא נכון, החוזה של דניאל בריאן ב-WWE הסתיים לפני כשבועיים, הקרב האחרון של דניאל בריאן היה נגד רומן ריינס בסמאקדאון, לפי דייב מלצר WWE דוחפים חזק בניסיון להחתים את דניאל בריאן לחוזה חדש.

- עוד בנושא דניאל בריאן, האינסיידר מדווח שבשונה מ-CM פאנק, אין כוונה כרגע להעלים את דניאל בריאן ולא להזכיר את שמו, שמו של דניאל בריאן הוזכר בסמאקדאון האחרון ובעוד מספר תוכניות שונות שמשודרות בנטוורק.

- רינגסייד ניוז מדווחים שבקי לינץ' חתמה על חוזה חדש ב-WWE לפני מספר שבועות.

- רינגסייד ניוז מדווחים שסגמנט ההספדה של פול היימן בסמאקדאון האחרון לדניאל בריאן לא היה בסקריפט, כולם מאחורי הקלעים התלהבו מזה, הקטע שרומן ריינס מחזיק את עצמו וצוחק רק הוסיף לזה, כולם דיברו על כמה מדהים זה היה יכול להיות בפני קהל.

- WrestleVotes מדווח ש-WWE מתכננים שסאמרסלאם יהיה יריית הפתיחה לחזרה לדרכים. במידה והכל יסתדר יתכן כי האירוע יתקיים יותר מוקדם מהרגיל, בנוסף צוין כי כרגע יש מספר מקומות אפשריים שיארחו את האירוע ולמקום אחד מתוכם יש יותר סיכויים מהשאר, לא פורסם על איזה ערים מדובר.

- רינגסייד ניוז מדווחים שמיה יים(רקנינג) הייתה מאחורי הקלעים בסמאקדאון האחרון והייתה אמורה להופיע במהלך התוכנית אבל זה נדחה לשבוע הבא.

- האינסיידר מדווחים ש-WWE מתכננים לתת פוש לרנדי אורטון ורידל בתור RKBRO ונראה שזה לא הולך להסתיים בתקופה הקרובה.

- ג'ימי אוסו עשה את החזרה שלו בסמאקדאון האחרון, האינסיידר מדווחים שג'ימי אוסו כשיר ויכול לחזור להתאבק.

- האינסיידר מדווחים שבתוכנית האחרונה של סמאקדאון היה אמור להיות משודר סרטון נוסף של אליסטר בלאק אך בסופו של דבר זה לא יצא לפועל בגלל שדברים אחרים היו יותר ארוכים מהרגיל.

- אלוף ה-WWE לשעבר ג'ינדר מאהל עשה את החזרה ל-WWE השבוע בתוכנית מיינאיבנט כאשר ניצח את ג'ף הארדי, לג'ינדר מאהל יש סטייבל חדש כאשר לצידו הופיעו ויר ושאנקי(שמות לשעבר - רינקו סינג ודילשר שאנקי).

- טדי לונג הופיע בתוכנית האחרונה של סמאקדאון אך האינסיידר מדווחים שזאת רק הופעה חד פעמית, בנוסף נאמר שכולם אהבו לראות שוב את טדי לונג.

- לפי מייק ג'ונסון הדיבורים בין WWE ל-MLW מתו לפני רסלמניה.

- כוכב אימפקט רסלינג מוס חשף בחשבון הטוויטר שלו שהחוזה שלו מסתיים במהלך חודש יוני.

- Blood & Guts, בקהל היו 1500-1600 צופים, מלצר ציין ש-AEW ניסו למכור עוד כ-2000 כרטיסים אך לא הצליחו, עוד בנושא, לפני שהתוכנית התחילה טוני קהאן יצא החוצה ועדכן את הקהל שאת השעה הראשונה הם הולכים לראות על המסך בלבד, הקרב היחידי שהיה בתוכנית הוא קרב Blood & Guts, טוני קהאן אמר לקהל שהם יהיו הסאונד של השעה הראשונה ששודרה על המסך, כל השעה הראשונה הוקלטה לפני מספר שבועות, טוני קהאן אמר לקהל שבמידה והם ירצו לקבל החזר הם יקבלו, מלצר ציין שאכן 5 אנשים קיבלו את הכסף שלהם בחזרה.

- דייב מלצר מציין ש-AEW לא הצליחו למכור הרבה כרטיסים לתוכנית הקרובה ביום רביעי שתשודר בשידור חי למרות ש-3 אליפויות יוגנו, מלצר נתן את דעתו האישית בנושא ואמר שהוא חושב שהרבה אנשים מחכים ל-DON, הוא אמר שכל התוכניות באותו אולם וזה מייבש את השוק.

- טוני קהאן פרסם שהאירוע הבא Double Or Nothing יהיה בפני תפוסה מלאה, האירוע יערך באותו המקום ש-AEW משדרים כבר תקופה ארוכה, באולם יכולים להכנס כ-5500 צופים, ביום שישי של אותו סופש יערך האוס שואו ולמחרת בשבת יערך מפגש מעריצים של צופים ומתאבקים.

- AEW חוזרים לדרכים החל מ-7 ביולי :
7 ביולי - James L. Knight Center in Miami, FL
14 ביולי - H-E-B Center in Cedar Park, TX
21 ביולי - Curtis Culwell Center in Garland, TX
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Retired Vincent מנותק
WWE - ארגון ההאבקות הגדול ביותר בעולם
תגובות: 722
אשכולות: 0
Likes Given: 30
הצטרף בתאריך: Feb 2021
05-09-2021, 09:33 PM
- מאמין שזה עניין של זמן עד שברייאן חוזר ל-WWE.
- מאוד שמח לראות שבריאן מקבל יחס חם למרות שהוא לא תחת חוזה.
- ג'ימי אוסו נראה טוב, שמח שהוא חזר יהיה תוספת מעולה ל-A SHOW.
-RKBRO טאג מעולה מקווה לראות אותם מביאים ראן יפה.
Mission Complete
הגב

•
אתר חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,254
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
05-09-2021, 10:12 PM
אני אישית הייתי מתבאס ללכת לאירוע ואז לגלות שאני רואה שם קרב 1 והשאר במסך(לא משנה שהכל שם היה גועל נפש). גם אני הייתי מבקש את הכסף חזרה.

מעניין מאוד למה הם לא מצליחים למכור עוד כרטיסים, nxt היו משודרים גם מאותו מקום שנים וכל תוכנית היה אולם מלא. הבעיה לא באולם אלא בתוכן, התוכן חונק ומשעמם ולא שווה לבוא ולבזז שם את הזמן.

אין סיבה שהם ימחקו את בראיין, הוא בניגוד לפאנק סיים חוזה ולא דפק להם ברז באמצע. יש מצב שבראיין יעשה סיבוב קצר ביפן- aew- tna בגלל הדיל שמאפשר לנוע שם בין החברות ואז יחזור חזרה.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
05-10-2021, 07:19 AM
אני מאוד אוהב את AEW, אבל אם הייתי בא למופע בשביל 5 קרבות ואז מגלה שאני רואה רק אחד בלייב הייתי מרגיש שדפקו אותי, ואין ספק שגם אני הייתי מבקש את הכסף חזרה ויש מצב שאפילו הייתי חותך על ההתחלה, זה כמו לבוא להופעה ולקבל רק את החצי שעה אחרונה בלייב והשאר מוקלט מהופעה אחרת, זה לא רציני.
לגבי מכירות הכרטיסים - נראה לי הזוי שהם לא מצליחים למלא 5K מקומות, אולי ברגע שיפורסם הקארד זה יקרה, אבל כרגע זה נראה בעיני לא טוב, ואני מקווה שהם יפיקו מזה לקחים.
דניאל בריאן - הוא הרוויח את המקום והכבוד שלו ב-WWE ואני לא רואה סיבה למה הוא לא יעשה סיבוב בעוד ארגונים, יתחרה נגד מי שהוא אמר בראיון לא מזמן שהוא רוצה ואז יחזור לראן אחרון ב-WWE, אני בטוח שוינס מעריך אותו מספיק בשביל לאפשר לו את זה.
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,483
אשכולות: 40
Likes Given: 800
05-10-2021, 07:58 AM
דניאל בראיין הוא כמו האקסית הזו שאומרת לך שסיימתם ואז איכשהו היא תמיד תישאר בסוף..זה מה שאני מאמין שיהיה גם פה
טדי לונג-
אגדה. הוא מרגיש כ"כ טבעי בתור הג'נרל מנג'ר של סמקדאון, מי צריך יותר מזה? תשימו אותו ורק אותו.
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
05-10-2021, 08:00 AM
נקווה שיחתום וילך ל NXT יש עוד כמה קרבות שהוא חיב לעשות
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
TheRedScarf מנותק
Day One Ish
תגובות: 190
אשכולות: 0
Likes Given: 225
05-10-2021, 08:53 AM
תעה
ממה שהבנתי כשמכרו את הכרטיסים היה רשום שהכרטיס יהיה רק לקרב אחד ובנוסף אמרו שמי שהגיע מחוץ לעיר עבר קדימה.

rkbro אחלה טאג ואני מקווה שלא יהרסו אותו.

אני מתקשה להבין את הלחץ על בראיין כי ברור שהוא לא יתאבק במקום אחר חוץ מהwwe במיוחד לא בזמן הקרוב כשכל שאר הארגונים בלי קהל.

פול היימן גאון בלי קשר
הגב

•
חפש
הגב
RoeeHardy מנותק
אל תקשיבו לפוליטיקאים
תגובות: 4,372
אשכולות: 76
Likes Given: 1,288
05-10-2021, 09:12 AM
(05-09-2021, 10:12 PM)Jon_M0xley כתב:  אני אישית הייתי מתבאס ללכת לאירוע ואז לגלות שאני רואה שם קרב 1 והשאר במסך(לא משנה שהכל שם היה גועל נפש). גם אני הייתי מבקש את הכסף חזרה.

מעניין מאוד למה הם לא מצליחים למכור עוד כרטיסים, nxt היו משודרים גם מאותו מקום שנים וכל תוכנית היה אולם מלא. הבעיה לא באולם אלא בתוכן, התוכן חונק ומשעמם ולא שווה לבוא ולבזז שם את הזמן.

אין סיבה שהם ימחקו את בראיין, הוא בניגוד לפאנק סיים חוזה ולא דפק להם ברז באמצע. יש מצב שבראיין יעשה סיבוב קצר ביפן- aew- tna בגלל הדיל שמאפשר לנוע שם בין החברות ואז יחזור חזרה.

באולם שדיינמייט משדרים ממנו בפלורידה (דיילי פלייס) יש בערך פי 10 יותר מקומות מאשר באולם ש-NXT היו מצלמים בו בפלורידה (פול סייל), אז להגיד ש-NXT היו ממלאים את האולם שלהם כל שבוע ודיינמייט לא מצליחים זו השוואה לא נכונה.
[Image: Untitled.png]
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
05-10-2021, 04:57 PM
נוספו עוד כמה חדשות.

בנוסף -

AEW חוזרים לדרכים החל מ-7 ביולי :
7 ביולי - James L. Knight Center in Miami, FL
14 ביולי - H-E-B Center in Cedar Park, TX
21 ביולי - Curtis Culwell Center in Garland, TX
הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
05-10-2021, 05:09 PM
אני גם רוצה להגיב על החדשות שנתתי :

- החדשה הכי גדולה פה זה החזרה לדרכים, AEW כבר הכריזו רשמית על החזרה לדרכים ונתנו 3 ערים ראשונות, WWE בקרוב גם יוציאו הודעה כזאת אני מניח, הכל יתחיל בסאמרסלאם, עוד חודשיים הסיוט נגמר, שוב לראות ההאבקות מול קהל על בסיס שבועי.

- 

פול היימן אלוהים.

- במידה והייתי בקהל ב B&G גם אני הייתי מבקש החזר, ביזיון ללכת למופע של שעתיים ולראות שעה אחת על המסך.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 01:49 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר