Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 117 118 119 120 121 ... 128 הבא »

תוצאות | Impact Wrestling Under Siege 2021

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | Impact Wrestling Under Siege 2021
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,168
אשכולות: 1,830
Likes Given: 4,959
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-16-2021, 01:22 PM
[Image: 1.jpg]

בריאן מיירס ניצח את בלאק טאורוס.

טיילור ווילד וטאניל דאשווד ניצחו את סוזן וקימבר לי.

אייס אוסטין ופולטון ניצחו את רוהיט ראג'ו ושרה, XXXL, פיטי ויליאמס ו-TJP בקרב N1C לאליפות הזוגות.

W מוריסי ניצח את וילי מאק.

FNF ניצחו את ג'ורדן גרייס ורייצ'ל אלרינג וזכו באליפות זוגות הנוקאוטס.

ג'וש אלכסנדר ניצח את אל פנטזמו ושמר על אליפות ה-X דיוייז'ן.

דיאונה פוראזו ניצחה את האבוק ושמרה על אליפות הנוקאוטס.

אדי אדוארדס ופינג'וס ניצחו את קני אומגה והגוד בראדאס, אדי הצמיד את אנדרסון אחרי בוסטון ני פארטי.

מוס ניצח את סמי קליהאן, כריס ביי, מאט קארדונה, טריי מיגל וכריס סייבן, סמי קאליהן התכונן לתת פלדריידר לקארדונה אך הגוד בראדס יצאו ותקפו אותו, מוס הצמיד לניצחון את סייבן אחרי ספיר, מוס יפגוש את קני אומגה לקרב על אליפות העולם של אימפקט ב-AAO.

[Image: 1.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
הצטרף בתאריך: Jan 2021
05-17-2021, 11:45 AM
תודה רבה
ראיתי רק חלק מהקרבות, אז אני ארשום את מה שראיתי בלבד:
אייס אוסטין ואדם פולטון אחלה של זוג, ויהיה מעניין לראות אותם מתמודדים על התואר.
את מוריסי מול ווילי מאק אהבתי לראות, מוריסי יצא נהדר מהקרב הזה ו-ווילי מאק מכר אותו מעולה, וגם שניסה להפיל את מוריסי עם כמה קלוזליין רצופים הוא לא כל כך הצליח, אז מוריסי באמת נראה טוב ואני לא אתפלא לראות אותו בחודשים הקרובים הולך אל כיוון התואר.
אדי אדוארדס בכושר נהדר אבל אני חושב שהוא חייב להוריד כמה פאונדס מהמשקל שלו, כי אני זוכר אותו הרבה יותר רזה, אבל כל עוד הוא זז מעולה, אז זה מספיק טוב, ומנגד - הגוד בראדרס פשוט מאוסים ונמאס לראות אותם, וגם קני אומגה נהיה לאט לאט פחות נעים לעין.
הקרב של השישייה היה חייב להיות ארוך יותר וטוב יותר, זה הרגיש כאילו הם נשארו עם דקה וחצי של קרב וניסו להוציא מזה את המקסימום ואני חושב שיכלו להוציא הרבה יותר, במיוחד לאור העובדה שהמצלמה לא זזה אל מחוץ לזירה וקיבלנו רק את מה שקורה בזירה וזה הרגיש כאילו כולם מחכים בחוץ לסימן בשביל להיכננס, עד כדי כך שזה היה נראה שמוס נראה כמי שממתין לכניסה לזירה לזמן שלו, אגב מוס נראה חיה, אני זוכר אותו לפני 3-4 שנים והוא לא היה עם גוף כזה, כל הכבוד לו.
אני מקווה שאת התואר הוא יקח, בהחלט מגיע לו יותר מקני אומגה.
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 836
אשכולות: 0
Likes Given: 158
הצטרף בתאריך: May 2021
05-17-2021, 01:32 PM
ראיתי הכל חוץ מהקרב של קני והגוד בראדרס(גם הייתי עייף וגם הרצתי בגלל הגוד בראדרס).

הייתי בטוח שיהיה סקוואש של בלאק טורוס על מיירס אבל מיירס שלט עליו ברוב הקרב וגם ניצח אותו,נראה שאימפקט לא יודעים מה לעשות עם דיקיי,
הם יכולים לפרוח באצטקה אנדגראונד והם באמת מתאימים לשם לדעתי.

הקרב זוגות של הנוקאאוטס היה קצר,לא ציפיתי שקיילב יבעט בסוזן.

הקרב הזה ממחיש כמה חסרים טאגים במחלקת זוגות של אימפקט: שני מתאבקי יחידים,מתאבק ושומר ראש,מתאבק ושומר ראש וטאג טים לא טוב,
גם דיקיי בגרסא הזאת ביחד רק כמה חודשים וגם VBD(שהיו חסרים באירוע הזה) הם גם לא טאג טים,ואני לא מתלהב מפינג'וס ואני עוד יותר לא מתלהב
מהגוד בראדרס,מניח שנתנו לאייס ופולטון לנצח כדי שאייס יעשה משהו בזמן הקרוב.

מורסי-מאק היה משעמם בגלל מוריסי,ווילי מאק אחלה מתאבק וחבל שהוא רק ה-BFF של סוואן,טוב לשמוע שמוריסי יצא מהשבר האישי שלו אבל אני לא רוצה לראות אותו בטופ כי הוא פשוט לא מספיק טוב לדעתי.

הקרב זוגות של הנוקאאטוס היה אחלה קרב,גרייס באה עצבנית לקרב בגלל שהיריבות לה שהיא החוליה החלשה וזה עלה לה ואלרינג בקרב ובסוף הן הפסידו.

פנטזמו-אלכסנדר היה קרב הערב באירוע עם קרבות לא מספיק טובים,לא מפתיע שפנטזמו הפסיד כי זו רק ההגנה השנייה של אלכססנדר על האליפות,
נראה אם פנטזמו ימשיך להפיע באימפקט,מניח שבשלב מסויים יהיה בולט קלאב נגד האליט,אני חושב שאמור לצאת סטוריליין שהוא ביג דיל מכל
פתיחת הדלת האסורה ומשיתוף הפעולה בין AEW,NJPW ואימפקט.

פוראזו-האבוק לא היה מעניין כי פורזאו בעיקר עבדה להאבוק על הזרוע,אסטרגטיה חכמה בגלל הפנישר של פוראזו אבל זה לא היה מעניין.

הקרב המשושה היה נחמד,לא וואו,קיוותי ליותר אינטראקציה בין מוס לקאליהן,הגוד בראדרס עולים לקאליהן בקרב,איחוד עם מוקסלי בדינמייט?
מוס מתאבק טוב וגם יש לו אישות,מניח שהוא יפסיד לאומגה ב- Against All Odds,החוזה של מוס ייגמר ביוני,לדעתי או שהוא יישאר באימפקט או שהוא יעבור ל-AEW למרות שיהיה נחמד לראות אותו באצטקה אנדרגראונד, מניח שיהיה אומגה-אדוארדס על האליפות ב-Slammiversary.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 09:23 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר