Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite 29/04/26

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 29/04/26
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-30-2026, 10:35 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-30-2026, 10:41 AM על ידי KB24.)
[Image: HHGxtzmboAAp9oj?format=jpg&name=small]

קרב על אליפות ה-TNT: "הג'ט" קווין נייט (א') נגד MJF קרב פתיחה קשוח שבו MJF התמקד בברכו הפצועה של נייט. MJF ניסה להשתמש בטבעת היהלום מאחורי גבו של השופט, אך נייט זיהה זאת, הכה את MJF במכה מתחת לחגורה (Low Blow) שלא נראתה על ידי השופט, והצמיד אותו לניצחון. לאחר הקרב MJF תקף את נייט, עד שדארבי אלין ירד מהתקרה והבריח אותו.
מנצח: קווין נייט.

סגמנט: דארבי אלין, MJF וברודי קינג MJF דרש קרב חוזר: "Give me my rematch, Darby!". אלין סירב ואמר ש-MJF צריך לשים משהו על הכף, והוסיף: "אם אני שורד את ברודי קינג הלילה, קווין נייט יקבל קרב על האליפות בשבוע הבא!". ברודי קינג יצא ואמר: "דארבי, אתה לא הולך לשרוד הלילה. נייט, בשבוע הבא תתמודד מול אלוף העולם החדש!".

סגמנט: אדם קופלנד וכריסטיאן קייג' משיבים ל-FTR כריסטיאן התייחס לידו החבושה: "היד בסדר, אין מה לדאוג". לגבי תוספת ה-"I Quit" של FTR לקרב הסטריט פייט ב-Double or Nothing, כריסטיאן הכריז: "אנחנו מקבלים". קופלנד הזכיר לכריסטיאן שהוא כבר גרם לו להיכנע בעבר, וכריסטיאן הגיב בזעם: "מעולם לא אמרתי שאני פורש!".

הציפורים הלוחמות (ג'יימי הייטר ואלכס וינדזור) נגד אמילי ג'יי וג'ורדן בלייד קרב החזרה של הייטר לזירה. היא ווינדזור הפגינו כוח מתפרץ וסיימו את הקרב עם מהלך משולב בשם "Two Birds, One Stone".
מנצחות: הציפורים הלוחמות.

סגמנט: Triangle of Madness (ת'קלה וסקיי בלו) ת'קלה לעגה למתאבקות ברוסטר: "יש יותר מדי dumb bitches ב-AEW!". סקיי בלו הוסיפה שהערפל (Mist) שג'וליה הארט התיזה על פרספונה היה הדבר הכי טוב שקרה לה. ת'קלה סיכמה שאף אחת מהן לא ברמה שלה.

קרב על אליפות AEW הבינלאומית: קאזוצ'יקה אוקדה (א') נגד אייס אוסטין אוסטין הרשים עם עמידות ידיים על האפרון, אך אוקדה נשאר רגוע ומחויך. הוא ביצע דרופקיק עוצמתי וסיים עם ה"ריינמייקר". לאחר הקרב, קונוסקה טקאשיטה יצא לרמפה וסימן לאוקדה שהוא רוצה את התואר שלו.
מנצח: קאזוצ'יקה אוקדה.

סגמנט: סוורב סטריקלנד מחפש את בנדידו! בסגמנט מצולם בסגנון מערבון, סוורב נראה בעיירה נטושה כשהוא אוחז בפוסטר "מבוקש" של בנדידו, שורף אותו ומצהיר על כוונותיו למצוא אותו.

סגמנט: וויל אוספריי מתאמן עם ה"דת' ריידרס"?! אוספריי הגיע לאימון של מוקסלי, יוטה וגרסיה. מוקסלי אמר לו: "תשליך הכל. רגשות, כעס... כשאני מתחייב למשהו, אני רואה אותו עד הסוף". אוספריי הסכים והצטרף לאימון "מהיסודות", כפי שמוקסלי הגדיר זאת.

כריסטיאן קייג' ואדם קופלנד נגד RPG Vice במהלך הקרב פרצה תגרה בין ה"קונגלומריישן" ל-FTR שגלשה לקהל. קופלנד וקייג' ניצחו לאחר ספיר. בסיום, קופלנד נעל את בארטה ב-Crossface וכריסטיאן הכריח אותו לצרוח למיקרופון "I Quit".
מנצחים: כריסטיאן קייג' ואדם קופלנד.

סגמנט: כריס ג'ריקו חוסל על ידי "הדמנד" (The Demand) ריקושט, טואה ליאונה ובישופ קאון תקפו את ג'ריקו בבאקסטייג'. ריקושט לעג לו: "זה מה שרצית?". ג'ריקו ענה: "Eat shit, Bald", ובתגובה הם הטיחו אותו במבנה מתכת. ריקושט ויתר על ביצוע ה"ריקוסולט" וטען שג'ריקו לא שווה את זה.

קרב על אליפות הזוגות לנשים: דיוויין דומיניון (א') נגד היקארו שידה וקריס סטטלנדר שידה וסטטלנדר היו בחיכוך סביב השימוש בקינדו סטיק. למרות ניסיונות קאמבק של סטטלנדר, התיאום של האלופות היה טוב יותר. קרוס הצמידה את שידה אחרי "Divine Intervention".
מנצחות: דיוויין דומיניון.

סגמנט: אנדרדה אל אידולו בעימות עם MJF MJF התפרץ לראיון של אנדרדה ודון קאליס והאשים את אנדרדה ב"שלטון הטרור" של דארבי אלין. אנדרדה לעג לו ושאל שוב ושוב "How you know?", מה שהוביל לחילופי דחיפות עד שקאליס הפריד ביניהם.

רוש (LFI) נגד סטיבן פוארטה פוארטה הציע לחיצת יד ורוש הגיב בתקיפה ברוטאלית. רוש שלט בקרב וסיים עם ה"Bull’s Horns". בסיום הזכיר: "When you mess with the bull, you get the horns!".
מנצח: רוש.

סגמנט: ה"אופס" (The Opps) וסמואה ג'ו ג'ו הציג את הצוות (הוק, שיבאטה ואנתוני בואנס) ושלח מסר לאוספריי: "הדת' ריידרס החזיקו אותך באותה פוזיציה שהם 'הצילו' אותך ממנה. אנחנו שמרנו עליך. הבחירה היא שלך: נוחות או ביטחון".

סגמנט: דאקס הרווד נגד אורנג' קאסידי – "Double Jeopardy" בשבוע הבא! סטוקלי הת'אווי הודיע על התניה: אם קאסידי מנצח, הקונגלומריישן יקבלו קרב אליפות זוגות. אם דאקס מנצח, FTR יקבלו קרב אליפות שלשות. טומאסו צ'אמפה הוכרז כשותף של FTR למשימה.

[Image: HHHic9EWUAAFXgT?format=jpg&name=small]

קרב על אליפות העולם של AEW: דארבי אלין (א') נגד ברודי קינג קרב מרכזי אלים במיוחד. קינג ריסק את דארבי על שולחן השדרנים ובתוך הקהל. אלין חזר עם פאוור-בומב מהאפרון לרצפת בטון חשופה, וסיים עם שלושה ביצועים רצופים של ה-"Coffin Drop" כדי לשמור על התואר.
מנצח: דארבי אלין.

[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 6 users Like KB24's post:
  • gilam, hbk, Liorton, Nisan5454, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
04-30-2026, 11:11 AM
[Image: 8abd8b2f99a8fe7e535c2e82e2c737d48d3a7f51.gif]
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,242
אשכולות: 0
Likes Given: 286
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-30-2026, 12:42 PM
איפה וורדלו?
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
04-30-2026, 12:50 PM
(04-30-2026, 12:42 PM)hbk כתב:  איפה וורדלו?

מחלים מפציעה
הגב
  • hbk
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
04-30-2026, 12:56 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-30-2026, 01:48 PM על ידי orgibor.)
פרק מדהים.
כל הקרבות למעט שני הסקוואשים היו מצוינים, סגמנטים מעולים גם בבאקסטייג'.
קודם כל בגזרת החזרה השבועית קיבלנו את סוורב שמיד מסמן את היעד הבא ובקוליז'ן תחזור אנה ג'יי.
אופנר אדיר כמצופה, סיום מעצבן כמצופה, לא הייתה דרך יפה לסיים את זה ויצאנו מפה עם השלכות מינימליות.
מיין אבנט ענק, בעיקר הוכיח איזה מתאבק אדיר הוא ברודי, דארבי הפעם חזר למצב הספיגה הרגיל שלו אבל כשכן הצליח להשחיל איזה מהלך זה היה מהלך עם אימפקט מספיק גדול כדי להצדיק את הניצחון.
גם מקרבות הזוגות נהנתי מאד, בעיקר של הנשים בו קריס ושידה הפגינו כימיה מדהימה בחוסר הכימיה ביניהן ועם כמה שכואב לי להודות לנה קרוס היא שדרוג רציני לעומת פנלופה פורד, אני חושב שריצת סינגלס שלה אפילו תדגיש את זה יותר.
אצל ק&כ אלה היו הקונגלומריישן שהרגיש לי שהכניסו קצת רוח גבית לקרב ומאז ההתערבות שלהם שני הטאגים העלו הילוך וסיימו חזק.
אוקדה בקרב חמוד, התלהבתי שהיה הראשון שראיתי מתחמק מתרגיל העמידה על יד אחת של אוסטין אבל אז הוא בכל זאת נפל בפח הזה בהמשך הקרב. עדיין צריך להעלות הילוך באוקדה-טקאשיטה, היה אפשר לוותר על הקרב הזה עבור סגמנט עמוק יותר של משפחת קאליס במקום להסתפק ביציאה סימבולית של טקא לרמפה.
עוד סגמנט גדול של הדת' ריידרס, אני מושקע חזק בסיפור הזה, נראה אם תהיה לו באמת איזושהי השפעה על הקרב של אוספריי בשבוע הבא בNJPW על אליפות השלשות. עכשיו אני בתחושה שאנרכיה בארנה תפגיש את DR עם האופס שעדיין יחסר להם משתתף אחד אם הולכים על 5 על 5.

(04-30-2026, 11:11 AM)KB24 כתב:  [Image: 8abd8b2f99a8fe7e535c2e82e2c737d48d3a7f51.gif]

וזה כמובן השיא של הפרק, הרג אותי.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • KB24, Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
04-30-2026, 01:00 PM
(04-30-2026, 12:56 PM)orgibor כתב:  וזה כמובן השיא של הפרק, הרג אותי.

זה פשוט הגיע משום מקום, צחקתי בקול מהקטע הזה
הגב
  • orgibor
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,301
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-30-2026, 03:55 PM
מישהו מוכן להסביר לי לאן לוקחים את הסיפור של MJF?
הייתי בטוח שהוא מנצח כדי לשים חגורה מול חגורה.
עכשיו הבנתי שצופים בטוחים שזה יהיה לאפשר לאנגמן להתמודד על התואר בתמורה
לקרב חוזר.
אבל יש כאן 2 בעיות:
1.למה שדארבי אלן יסכים לזה?
2.זה אומר שMJF פשוט יפסיד שוב כדי להחזיר את אנגמן לתמונת האליפות.

אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא לא להתמודד יותר על התואר אם הוא מפסיד אבל זה כבר קרה
עם אנגמן וזה יוצא מפגר במיוחד אם הוא מפסיד כי אז 2 מיין איבנטים לא מתמודדים על החגורה מה שפוגע
רק בחגורה עצמה.
הגב

•
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
04-30-2026, 04:32 PM
(04-30-2026, 03:55 PM)gilam כתב:  מישהו מוכן להסביר לי לאן לוקחים את הסיפור של MJF?
הייתי בטוח שהוא מנצח כדי לשים חגורה מול חגורה.
עכשיו הבנתי שצופים בטוחים שזה יהיה לאפשר לאנגמן להתמודד על התואר בתמורה
לקרב חוזר.
אבל יש כאן 2 בעיות:
1.למה שדארבי אלן יסכים לזה?
2.זה אומר שMJF פשוט יפסיד שוב כדי להחזיר את אנגמן לתמונת האליפות.

אפשרות נוספת שחשבתי עליה היא לא להתמודד יותר על התואר אם הוא מפסיד אבל זה כבר קרה
עם אנגמן וזה יוצא מפגר במיוחד אם הוא מפסיד כי אז 2 מיין איבנטים לא מתמודדים על החגורה מה שפוגע
רק בחגורה עצמה.

אני חושב שבסופו של דבר MJF יסכן את הטבעת שלו, אם הוא מפסיד הוא צריך להיפטר ממנה.
אני מאוד מקווה שזה לא קשור להאנגמן כי זה מאוד מוקדם ולא קשור ולא באמת פיתחו את הסיפור הזה.

אני לא אוהב את מה שקורה עם האליפות הראשית כרגע, זה מרגיש כמו חבורת מיד קארד שנלחמת על התואר הכי גדול של החברה, זה לא אמור להיות ככה בטח לא אחרי הקרבות הגדולים שקדמו לריין הזה.
הגב
  • gilam
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,301
אשכולות: 12
Likes Given: 1,129
הצטרף בתאריך: Nov 2023
05-01-2026, 12:35 AM
(04-30-2026, 04:32 PM)KB24 כתב:  אני חושב שבסופו של דבר MJF יסכן את הטבעת שלו, אם הוא מפסיד הוא צריך להיפטר ממנה.
אני מאוד מקווה שזה לא קשור להאנגמן כי זה מאוד מוקדם ולא קשור ולא באמת פיתחו את הסיפור הזה.

אני לא אוהב את מה שקורה עם האליפות הראשית כרגע, זה מרגיש כמו חבורת מיד קארד שנלחמת על התואר הכי גדול של החברה, זה לא אמור להיות ככה בטח לא אחרי הקרבות הגדולים שקדמו לריין הזה.

זאת חגורה שהייתי מגן עליה רק בPPV וגם לא בכל אחד וגם אז האלוף נלחם רק שהחגורה על הכף.
אז אתה מייצר הילה סביב החגורה וסביב האלוף, כרגע זה מרגיש דומה לאליפות ארה"ב של הWWE וזה לא אמור להיות ככה.
הגב

•
חפש
הגב
Nisan5454 מנותק
Rookie
*
תגובות: 114
אשכולות: 0
Likes Given: 196
הצטרף בתאריך: Jul 2023
05-01-2026, 12:30 PM
פרק פגז נהניתי מהכול אין תלונות
הגב
The following 2 users Like Nisan5454's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 01:09 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר