Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות| AEW Dynamite 2/7/26

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Dynamite 2/7/26
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-02-2026, 02:30 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-02-2026, 02:47 PM על ידי KB24.)
[Image: b1465d55d8984809ba0feba9b10a3b31]

סגמנט: רנה פאקט תופסת לשיחה את וויל אוספריי ואלכס וינדזור מאחורי הקלעים לאחר הזכייה ההיסטורית שלו בגביע אואן הארט. לפני שאוספריי מספיק להרחיב על תחושת ההקלה העצומה, ג'ון מוקסלי מתפרץ ומפריע להם. אוספריי מבקש לדבר איתו, פאקט עוזבת ווינדזור מתפנה גם היא מהמקום מאחר שהיא לא מראה שום עניין במה שיש למוקסלי להגיד. מוקסלי מגיש לאוספריי שקית קרח ומציין שזה תמיד קשה לנחות חזרה לקרקע אחרי מלחמה כזו, ושואל לשלומו. אוספריי מודה לו על הנוכחות שלו ושל ה-Death Riders בזירה, ומבקש לשאול אותו שאלה: "לפני כמה שבועות אמרת שאתה מתחיל לראות בי את 'זה' (It). למה בדיוק התכוונת?". מוקסלי לוקח נשימה ועונה: "ובכן, אם הייתי יכול להסביר את זה במילים, הייתי עושה את זה בשביל כולם. אדם שמגדיר את עצמו לעולם לא יוכל לדעת מי הוא באמת. עכשיו, אתה רוצה להיות הדבר האמיתי? אתה חייב לחיות את זה. תקשיב, בנאדם. המקום הזה, All Elite Wrestling, יכול להיות משהו אדיר. זה הספורט הכי גדול בעולם. אבל העסק הזה תמיד היה מלא בנוכלים, שקרנים ובוגדים – כאלה שלובשים את חוסר הביטחון שלהם על השרוול. זה כמו דלי מלא בסרטנים, שבו כולם מושכים זה את זה למטה. זה תלוי בנו להגן על המקום הזה ולשמר את האומנות הזו. זה לא קשור לזה <מצביע על חגורת גביע אואן הארט>. וויל, תהיה שירותי עבור המקום. תקשיב, העברנו הצבעה לגביך". מוקסלי שולף במפתיע פאטץ' רשמי של ה-Death Riders ומוסיף: "אני לא מחלק את אלה לכל אחד. אתה רוצה ללבוש את זה? אתה יכול לרכוב איתנו. אתה יכול לרכוב איתי. לכל מקום שרק תרצה להגיע. אני גאה בך". מוקסלי מגיש לו את הפאטץ' והולך.
אוספריי צועד במסדרון ומביט בפאטץ' בהתרגשות, ונתקל בקני אומגה שעומד שם ואומר לו: "ג'יזס, תסתכל עליך. אתה חתיכת בלאגן מדמם. פאטץ' נחמד. מה שעשית היום, וויל, היה פשוט פנטסטי. זה היה מהלך ברמה הבאה. אין לך מושג כמה אני גאה בך. אתה המנצח של גביע אואן הארט... המיין אבנט של וומבלי 2026...". אוספריי קוטע אותו מיד: "קן, אני לא יכול לתאר לך כמה אני מעריך את זה שאתה כאן איתי עכשיו, אבל אתה לא אבא שלי. ובנוגע לסיטואציה הזו – אני רואה איך אתה מסתכל על זה <מניף את הפאטץ' של ה-Death Riders> ואני מבין את זה". אומגה משיב שהוא בסך הכל שומר עליו ומנסה לעזור, אך אוספריי מבהיר שהוא מבין הכל: "אבל רק בגלל שאתה ויתרת על עצמך, זה לא אומר שגם אני ויתרתי על עצמי". אומגה המום ושואל בתמיהה מי בדיוק ויתר על עצמו?
באותו רגע, אלוף העולם MJF יוצא מחדר הלבשה סמוך ועוקץ אותם: "לא רציתי להפריע לריב האוהבים הזה, זה פשוט כל כך חמוד". אומגה עונה לו בציניות שהוא ממש מצחיק, ומזכיר לו שבעוד יומיים הוא עומד להגן על אליפות העולם שלו מול מארק בריסקו: "ואם תצליח לשרוד את זה, נחש מי הולך להגיע ולדפוק לך על הדלת?". MJF מסתכל על אומגה בביטול, חולף על פניו ונכנס ישירות לפנים של אוספריי: "אני אראה אותך בוומבלי, ברוב (Bruv)". מקס עוזב את המקום, ואומגה ממשיך לדבר עם אוספריי: "תקשיב, אתה אמוציונלי ומפורק עכשיו. לך תנוח קצת, ואני אראה אותך ביום רביעי. שום דבר לא מתעלה על מה שיש בינינו. אתה תמיד תישאר חבר שלי ותמיד יהיה לי אכפת ממך. תשמור על עצמך". אוספריי נשאר מאחור ומביט שוב בפאטץ' של ה-Death Riders.

קרב: MJF (אלוף) נגד מארק בריסקו – אליפות העולם של AEW
מארק בריסקו הגיע לקרב האליפות שקיבל בזכות ההצמדה בקרב הכלוב והציג מלחמה מטורפת רוויית דם; הוא פגע ב-Froggy Bow וביצע בלוקבאסטר מטורף ממעקה הבטיחות דרך שולחן שהושמד לחלוטין מחוץ לזירה. בריסקו פגע בג'יי דרילר ו-MJF הפך לאדם הראשון אי פעם שמצליח להשתחרר מהמהלך בספירת 2! בריסקו ניסה ג'יי דרילר מהחבלים, אך MJF ניקר את עיניו, חזר לזירה ושתל אותו במזרן עם האלבמה סלאם ומהלך ה-Heat Seeker כדי להצמיד ל-3 ולשמור על התואר.
מנצח: MJF

סגמנט: MJF חוגג את הניצחון בזירה, אך זה לא מספיק לו. הוא שולף את טבעת היהלום שלו (Dynamite Diamond Ring) ומפוצץ את פניו של בריסקו הפצוע. MJF מגרש באיומים את הצוות הרפואי מהזירה ומכין מכה נוספת, אך במפתיע קני אומגה מתפרץ לזירה ומציל את המצב! MJF בורח במהירות במעלה הרמפה, ואומגה תופס את המיקרופון ומזכיר למקס שהוא כבר הזהיר אותו שאם הוא ירמה את הדרך שלו מול בריסקו, אומגה יגיע לדפוק לו על הדלת – ואומר שהוא מוכן להתמודד מולו כאן ועכשיו הלילה! MJF לוקח מיקרופון, מתחיל בלכלוך על מדינת קליפורניה ואומר שזה גרוע מספיק שהוא נאלץ להתאבק מול "איש המערות הלבן והזול הזה מארק בריסקו", ותוהה האם אומגה באמת מצפה שהוא יתאבק שוב הלילה. אומגה צועק "כן!", ו-MJF משיב מיד: "לא". מקס מבהיר שזה פשוט מגוחך שאומגה חושב שמגיע לו קרב על חגורת ה-Triple B, ומזכיר שהוא כבר ניצח אותו פעמיים והשתחרר מה"וואן ווינגד אנג'ל" המפורסם שלו כאילו זה כלום – ולכן התשובה היא לא.
MJF מסתובב כדי לעזוב, אך לפתע עוצר וחוזר: "ליהודי הגדול (Big Hebrew) יש הרגע רעיון ענק. אני אתאבק מולך בשבוע הבא, אבל תחת תנאי אחד בלבד". אומגה משיב מיד: "תגיד אותו!". MJF ממשיך: "אוקיי, אז אתה רוצה לחתום על עסקה עם השטן, מאה אחוז. זו הצעה עם פג תוקף מתפוצץ, קנת'. אם אני לא מקבל ממך תשובה עד סוף הלילה, אתה לעולם לא תקבל יותר הזדמנות על חגורת האליפות שלי. בשבוע הבא, במיין אבנט של אירוע Beach Break – קני אומגה נגד MJF. אם אני מנצח, הולך לקרות לך בדיוק אותו הדבר שקרה לחבר הוותיק שלך, 'האנגמן' אדם פייג'. אם אני מנצח ואתה מפסיד – אתה לעולם לא תוכל יותר לאתגר או להפוך לאלוף העולם של AEW בחיים שלך".

סגמנט: רנה פאקט פוגשת את אלוף העולם MJF מאחורי הקלעים ושואלת אותו האם הוא מרגיש מוכן להתמודד מול קני אומגה בשבוע הבא, בהנחה שאומגה יסכים לתנאים שלו. MJF משיב שהוא יגיע לשאלה הזו עוד רגע, אבל קודם כל הוא רוצה לפנות לאנדרדה אל אידולו. הוא מבהיר שזה היה רעיון גרוע מאוד מצד "הלטינו המקורי" להניח את הידיים שלו על "היהודי הגדול", ושנקמה אכזרית בדרך אליו – אנדרדה לא ידע מאיפה זה מגיע, וזה עומד להכות בו "כמו טונה של לבנים". מקס חוזר לשאלה של רנה לגבי אומגה, ומתחיל למנות בגאווה את רשימת כל אלופי העולם וחברי היכל התהילה העתידיים שהוא כבר חיסל וניצח בקריירה שלו, ומדגיש שאומגה כבר נמצא במאזן של 0-2 מולו. מקס מסכם למצלמה: "קני, המתאבק הכי טוב בעולם הוא לא ה-'Best Bout Machine'. והוא בטח ובטח לא 'הטייס' וויל אוספריי, ברוב. המתאבק הכי טוב בעולם הוא מקסוול ג'ייקוב פרידמן". מקס מוסיף שלדעתו כל העסק לא רלוונטי כי אומגה פשוט יפחד להסכים לתנאים שלו, "כי קני אומגה הוא פשוט חסר ביצים באופן ליטרלי".
בדיוק אז, וויל אוספריי צועד לעברו של מקס ועוקץ אותו: "מקס, כדאי שתהיה זהיר מאוד. אתה בסוף תשבור לעצמך את הצוואר מרוב שאתה מוצץ לעצמך ככה. יש לי רק שאלה אחת ויחידה אליך – למה? למה לקבוע את התנאי המטורף הזה?". מקס מסתכל עליו בחיוך שחצני ועונה: "זה בגלל שאני האלוף... ואתה לא". מקס מסכם שהוא יראה את "התחת החיוור שלו" בוומבלי ועוזב את המקום.

סגמנט: טוני שבאני עומד בזירה ומציג את אנדרדה אל אידולו, ומציג על המסך את אירועי Forbidden Door שבהם אנדרדה בגד ב-MJF ותקף אותו בתוך קרב הכלוב. אנדרדה לוקח את המיקרופון ומצהיר שהוא סיים לחלוטין עם ה-Don Callis Family. הוא קובע שהגיע הזמן שלו לפרק את ה"פנדחו" (Pendejo) הזה MJF ולהפוך לאלוף העולם החדש של AEW: "אז יש לי רק שאלה אחת אליכם...". הקהל באולם צועק את המשפט יחד איתו לפני שהוא בכלל מספיק לסיים: "HOW YOU KNOW?".
בדיוק באותו רגע, ג'ייק דויל, לאנס ארצ'ר, בריאן קייג', אלוף ה-TNT "הג'ט" קווין נייט ודון קאליס מתפרצים לזירה ותוקפים את אנדרדה באכזריות! הם מפילים אותו למזרן, ובריאן קייג' מחסל אותו סופית עם מהלך ה-Drill Claw המשמיד. דון קאליס תופס את המיקרופון וצועק: "How you know, קברון (Cabron)? תעיפו את חתיכת הזבל הבוגדנית הזו מהעיניים שלי מיד, כי לקווין נייט יש קרב לנצח הלילה!". בריאן קייג' מרים את אנדרדה המעולף ומשליך אותו באכזריות אל מחוץ לזירה ישירות על הרצפה.

סגמנט: אנחנו שומעים פרומו מיוחד של מרסדס מונה ("ה-CEO"): "הם אמרו שאני לא מסוגלת לעשות את זה שוב, אז הלכתי ועשיתי את זה פעמיים. המנצחת הראשונה אי פעם שזוכה פעמיים בגביע אואן הארט. עוד אבן דרך היסטורית שרשומה על השם שלי. עוד תזכורת לכך שאף אחת מכן לא נמצאת ברמה שלי. בכל חברה שאני צועדת לתוכה – אני מרכז השיחה. בכל מחלקה שאני דורכת בה – אני מרימה את הרף והסטנדרט. וכל אישה שעמדה מולי בזירה למדה בדיוק את אותו השיעור: 'חלומות לא מנצחים אליפויות. אני מנצחת'. באירוע All In בלונדון, חגורת אליפות הנשים של AEW היא החתיכה האחרונה והסופית מתוך מה שחצי לחלוטין כבר שייך לי".

קרב: "הג'ט" קווין נייט (אלוף) נגד "בלאקהארט" ליו רוש – אליפות ה-TNT
נייט נשאר בזירה לאחר התקיפה על אנדרדה, וליו רוש הגיע כשהוא חמוש בתרמילי גב ושילב סגנון לא שגרתי (כולל נשיכת הברך של נייט ודייב דרך החבלים). נייט סבל מפציעה בברכו במהלך הקרב שהגבילה את התנועה שלו, אך שרד מהלך סטאנר של רוש. ברגע המכריע, ג'ייק דויל הסיח את דעת השופט והציל את נייט מאחיזת חנק, מה שאיפשר לנייט לחזור, לפגוע בפופ-אפ ספיינבאסטר ולחסל את הקרב עם מהלך ה-Crash Landing כדי לשמור על התואר.
מנצח: קווין נייט

סגמנט: מיד לאחר הניצחון, דארבי אלין מגיח בראש הרמפה עם מיקרופון ומבהיר לקווין נייט שעכשיו יש לו את מלוא תשומת הלב שלו, ושואל מה הוא עומד לעשות עם זה. אלין מצהיר שהוא דורש קרב על אליפות ה-TNT, ומזהיר שאם נייט יסרב – מה שקרה ב-Forbidden Door ימשיך לקרות לו שוב ושוב. אלין קובע שנייט הוא זה שהתחיל את הבלאגן הזה, ושואל כיצד הוא מתכוון לסיים אותו. נייט משיב במיקרופון שהוא עייף לחלוטין מלהתמודד עם אלין ומשחקי המילים שלו: "אם אתה כל כך רוצה קרב אליפות...".
לפני שנייט מספיק להסכים, דון קאליס חוטף מידו את המיקרופון וקוטע אותו: קאליס אומר שאלין הוא אמנם מתאבק ואלוף גדול, אבל עם השטיק והמתקפה שהוא ביצע לפני שלושה ימים על נייט (הפיצוץ של התיק) הוא חצה לחלוטין את הגבול שבין מתאבק לפושע – וקאליס מבהיר שהם ממש לא מתכוונים להעניק פרסים על התנהגות פלילית, ולכן אלין לעולם לא יקבל קרב אליפות מול נייט כל עוד לקאליס יש מילה בעניין. אלין רק מחייך בזירה ומהנהן בראשו: "חפרת לעצמך את הקבר, קווין. אם זה מה שאתה בוחר לעשות – חפרת לעצמך את הקבר". אלין עוזב את המקום בזמן שקאליס ממשיך לצעוק ולקלל אותו מהזירה, ובמקביל המצלמה חושפת שבתוך הקהל יושב שותפו לשעבר של נייט, "ספידבול" מייק ביילי, ועוקב אחרי המתרחש באדיקות.

סגמנט: אנחנו עוברים לצפות בקטעים מתוך התוכנית Collision האחרונה, שבה כריס ג'ריקו ניצח את ג'יי-די דרייק, נעל אותו באחיזת ה"וולס אוף ג'ריקו" (Walls of Jericho) ואילץ את טוני שבאני להגיד בשידור שג'ריקו טוב יותר מתומאסו צ'אמפה (כנקמה על מה שצ'אמפה עשה לשבאני בשבועות הקודמים). חזרה לדיינמייט בשידור חי, רנה פאקט מראיינת את תומאסו צ'אמפה ומבקשת את תגובתו לכך שג'ריקו השתמש במשפט שלו נגדו. צ'אמפה מכנה את ג'ריקו בריון ומבקש מרנה לתקן את העוול ולהגיד לכל הצופים בבית: "תומאסו צ'אמפה טוב יותר...". רנה מיד מוחה ומסרבת, וצ'אמפה פוקד עליה להפסיק לקטוע אותו ומתחיל את המשפט מחדש – אך פתאום פח אשפה ענק עף לתוך הפריים ומפוצץ את הראש של צ'אמפה! זה כריס ג'ריקו!
ג'ריקו מתנפל על צ'אמפה, משליך אותו לתוך ערימת כסאות, והשניים פוצחים בקטטה המונית ואכזרית שנודדת אל אזור רציף ההעמסה של האולם. מאבטחים מנסים להתערב, אך צ'אמפה בועט בהם וממשיך להסתער על ג'ריקו עם עגלת קניות. צ'אמפה מצליח לשים את ידיו על מקדחה חשמלית ומנסה לפגוע בג'ריקו, אך ג'ריקו מצליח להעיף אותה מידו. השניים ממשיכים להילחם ליד משאיות השידור של הטלוויזיה, וכוחות האבטחה מצליחים לתפוס ולמשוך את צ'אמפה לאחור – אך פתאום ג'ריקו מזנק על צ'אמפה ועל השומרים ישירות מתוך החלק האחורי של אחת המשאיות! מאבטחים נוספים רצים ומצליחים בקושי להפריד בין שני המשוגעים, ומוכרז רשמית שהשניים ייפגשו בשבוע הבא לקרב ענק בדיינמייט Beach Break!

סגמנט: רנה פאקט מגיעה אל חדר ההלבשה של ה-Elite כדי לחלץ תגובה מקני אומגה, וברנדון קאטלר פותח לה את הדלת. היא מוצאת את אומגה באמצע שיחה מתוחה עם היאנג באקס (מאט וניק ג'קסון) ושואלת האם הוא הגיע להחלטה לגבי התנאי של MJF. מאט ג'קסון מתערב ואומר שהם בדיוק בעיצומו של הדיון על העניין: "שני חברים מהאליט כבר נפלו בעבר בגלל התנאי המטורף הזה (Cody ו-Hangman). בוא פשוט נדבר על זה ונשקול את הצעדים". ניק ג'קסון עוצר את אחיו ופונה לאומגה: "זה קני אומגה. 'הקלינר'. המתאבק הגדול ביותר בהיסטוריה של הספורט הזה שאנחנו כל כך אוהבים. הוא קטן עליו, הוא יסתדר. הוא איש של הימורים, ואני איש של הימורים". אומגה קוטע את שניהם, מתנצל בפני רנה ומודה שמדובר בהחלטה קשה ביותר עבורו: "אם אני לא אוכל לאתגר על החגורה הזו יותר בחיים שלי, מה בכלל נשאר לי בעסק הזה? ומצד שני, מה מקס מרוויח מכל העסק? וכשאני באמת חושב אחורה על תקופת האליפות הראשונה שלי, אני נזכר שהייתי צריך עזרה. הייתי צריך ללכת למקום מאוד אפל כדי לעשות את העבודה, וממש לא אהבתי את הבנאדם שהביט בי חזרה מהמראה. זו ההזדמנות שלי לתקן את זה ולעשות את זה נכון, ואם אני עומד לעשות את זה – אני רוצה לעשות את זה לחלוטין לבדי. אז אם אני לוקח את הקרב הזה, עם כל האהבה שלי אליכם חבר'ה – זה לנצח או להפסיד לבד לחלוטין". הבאקס מקשיבים ומבהירים שלא משנה מה הוא יחליט, הם תמיד ישמרו על הגב שלו. רנה עוזבת את החדר בעוד השלושה ממשיכים לדון בנושא.

קרב: ג'ון מוקסלי וויל אוספריי נגד קבוצת The Swirl (לי ג'ונסון ובלייק כריסטיאן) בליווי ג'יי לית'ל
אוספריי הגיע לבדו לזירה, ומוקסלי הצטרף אליו דרך הקהל בליווי מרינה שפיר. קבוצת ה-Swirl פתחה באגרסיביות ואף פגעה במהלך משולב של סטומפ ודת' ואלי דרייבר על מוקסלי. במהלך הקרב ג'יי לית'ל ניסה להכשיל את מוקסלי מהחזה, אך שפיר חיסלה אותו עם בודיסלאם אדיר על הרצפה. בסיום, אוספריי (שעלה לקרב כשהוא לובש רשמית את הפאטץ' של ה-Death Riders על הבגד שלו) פגע בכריסטיאן עם קאטר באוויר, מוקסלי שלח פרדייים שיפט על ג'ונסון, ואוספריי חתם את הניצחון מיד עם ה"הידן בלייד" להצמדה ל-3.
מנצחים: ג'ון מוקסלי וויל אוספריי

סגמנט: לקסי נאיר פוגשת מאחורי הקלעים את אדם קופלנד וכריסטיאן קייג' לאחר שהגנו בהצלחה על אליפות הזוגות של AEW מול הכלבים. קייג' אומר בביטחון מוחלט שזה היה ברור מאליו ולא היה לו שום ספק שהם יצעדו החוצה מהאירוע כשהם עדיין האלופים, אבל שואל בעצבנות מה בדיוק נסגר עם ג'יי ווייט ולמה הוא התערב. קופלנד משיב שווייט פשוט היה חייב לו טובה מהעבר ועכשיו השניים תיקו והחשבון ביניהם סגור. קייג' מתעצבן ואומר שלפני שג'יי ווייט ישב בבית ובמשך שנה שלמה רק אסף צ'קים של כסף מהארגון, כבר הייתה לו בעיה רצינית איתו – והבעיה הזו עדיין קיימת. כריסטיאן הולך מהמקום בעצבים, וקופלנד נשאר מבולבל וממלמל: "גודביי?".

סגמנט: "סוויצ'בלייד" ג'יי ווייט יוצא אל הזירה בליווי כל חברי קבוצת הבאנג באנג גאנג, והקהל בסן דייגו מקבל אותו בצ'אנטים רועמים של "Welcome back!". ווייט מחייך ואומר שעברו בדיוק 459 ימים מאז הפעם האחרונה שהוא עמד כאן בזירה הזו. הוא מזכיר שלפני שהוא עזב, אף אחד לא יכול היה לברוח מהזעם של ה-Death Riders, אבל עכשיו נראה שלמעריצים בכלל לא אכפת מהם וה-Death Riders מתרוצצים ומסתובבים יחד עם "התרמית הכי גדולה בתעשייה הזו!". ווייט עוצר ומבהיר: "אני לא כאן כדי לדבר עליך, בילי (בהתייחסות לוויל אוספריי)".
ווייט מצהיר שהוא כאן כדי לדבר על הבאנג באנג גאנג! הוא אומר שהם חזרו להתאחד בדיוק בזמן הנכון כי מישהו פתח את הכלוב ושיחרר את הכלבים (The Dogs), ושואל בטון מלגלג מי בדיוק שיחרר אותם. הוא פונה לקלארק קונורס, גייב קיד, ולאדם שהוא מכיר כבר תקופה ארוכה מאוד – דייוויד פינלי, עוד מהימים שהם פרצו יחד את הדרך ביפן. ווייט מציין שפינלי הצליח לקלוט ולהבין את העסק כל כך מהר רק בגלל שהוא נולד לתוך התעשייה הזו, ואם למישהו יש זכות להגיד שהיאבקות זורמת לו בדם – זה בהחלט פינלי. ווייט מעלה את הטון וצועק: "אבל דייוויד, זה עדיין לא משנה את העובדה שאתה בסך הכל ילד של נפוטיזם, ביץ' בוי מפונק! (Nepo-baby bitch boy)". הקהל בסן דייגו מיד קולט את המשפט ומתחיל לצעוק אותו, אך ווייט משתיק אותם ואומר להם לחכות שפינלי יהיה בזירה כדי לצעוק לו את זה בפנים.
ווייט מזכיר שפינלי תקף אותו בעבר ביפן לפני שהוא הספיק להודות למעריצים שגידלו אותו, אבל עכשיו הם נמצאים בתוך זירה של AEW, ולמרות שהכלבים נמצאים כאן רק תקופה קצרה – הריח המצחין של השחצנות שלהם נשאר באוויר יותר מדי זמן. ווייט מסכם: "אז מי יותר טוב כדי לנקות את האוויר ולתת לכולנו לנשום לרווחה, מאשר עבדכם הנאמן? כי במילים פשוטות, אני רמה אחת מעל כולם. אני הכי אליט בזירה הזו. אני הגבוה ביותר. אני הסוויצ'בלייד. אני הקטליזטור של ההיאבקות המקצוענית. לאף אחד אין את מה שיש לי. ודייוויד, יום ראשון היה רק ההתחלה. אתה תנשום איתי (Breathe with the Switchblade) כי זו עדיין העונה שלי. זו העידן של הסוויצ'בלייד. דייוויד, הכלבים וכל השאר – אם אתם לא זורמים עם זה, הקאובויז של קוליז'ן וסן דייגו, יש לנו שתי מילים בשבילכם: GUNNS UP!".

סגמנט: שיין טיילור מופיע על המסך מאחורי הקלעים ומדבר בשם קבוצת Shane Taylor Promotions. טיילור אומר שאחרי 15 חודשים ארוכים, קבוצת הבאנג באנג גאנג סוף סוף חזרה לכוח מלא, אבל מזכיר להם שמאז שהם נעדרו – יש צוות חדש שמנהל ומנהיג את התוכנית Collision. טיילור מציג קריאת תיגר רשמית ומאתגר את ג'יי ווייט לבחור כל שלושה חברים מהקבוצה שלו ולהתמודד מולם בקרב שלשות ענק בתוכנית Collision הקרובה!

קרב: היקארו שידה נגד כריס סטטלנדר נגד מאיקה נגד הארלי קמרון נגד פרספונה נגד קווין אמינאטה – קרב אליפות ה-TBS (קרב הישרדות משושה באלימינציה)
קרב המוני מטורף על התואר הפנוי שבו כל שש המתאבקות נלחמו יחד בזירה תחת חוקי אלימינציה. פרספונה הציגה דומיננטיות וחיסלה ראשונה את הארלי קמרון עם קרוסיפיקס פאוורבומב. שידה השתמשה בחוקים לטובתה, גלגלה את מאיקה להצמדה מהירה והדיחה אותה. מיד לאחר מכן, פרספונה הפתיעה את אמינאטה ברול-אפ והדיחה גם אותה (לאחר שאמינאטה פגעה בשידה עם מהלך ה-Off With Her Head). כריס סטטלנדר נותרה מול פרספונה ושידה, וחיסלה את פרספונה עם הצמדת עריסה עמוקה. בשלב הגמר, סטטלנדר ושידה נלחמו באכזריות; שידה שלפה אחיזת אנקל לוק ופרספונה (שחזרה לזירה בעצבים) פוצצה את הראש של סטטלנדר עם חגורת אליפות ה-TBS מאחורי גב השופט! שידה ניצלה זאת, נעלה את סטטלנדר המעולפת באחיזת הכנעה, והשופט סימן לסיום הקרב לאחר שסטטלנדר איבדה את הכרתה.
מנצחת: היקארו שידה (אלופת ה-TBS החדשה)

סגמנט: קני אומגה עומד מאחורי הקלעים ומתכונן לעשות את כניסתו לזירה, אך וויל אוספריי עוצר אותו ומבקש מההפקה לחתוך ולעצור את מוזיקת הכניסה שלו לרגע. אוספריי פונה אליו בטון רציני ואומר לו שהוא באמת רוצה שאומגה יזכה באליפות העולם של AEW ושהוא חולם להתמודד מולו במיין אבנט של אצטדיון וומבלי, אבל שואל בדאגה האם לקחת את הקרב הזה תחת התנאי של מקס זה באמת רעיון חכם ומדוע הוא מסכן הכל. אומגה מסתכל עליו ושואל האם אוספריי לא מאמין שהוא מסוגל לעשות את זה. אוספריי ממהר להשיב שהוא כמובן מאמין באומגה ב-100%, אבל הבעיה היא שהוא לא בטוח האם אומגה עצמו מאמין בתוך תוכו בקני אומגה. אומגה קוטע אותו ואומר שנגמר לו הזמן והוא חייב לצאת, ומסביר לו שמדובר מבחינתו בהזדמנות האחרונה בהחלט בקריירה: "תחשוב על זה בצורה הזו – כשאתה שברת את הצוואר שלך? מה שאני עומד עליו עכשיו זה שטח המוות שלי (Death Ground). אז אני עומד לצעוד לשם, ואני עומד לצאת לקרב הזה כשהרובים שלי יורים לכל עבר (Guns a-blazing). אני רק מקווה שיש לי את התמיכה הבלתי מתפשרת שלך בעניין". אוספריי מחבק אותו בחום ועונה: "תמיד יש לך אותה". השניים מתחבקים, ואומגה יוצא לדרך אל הזירה.
הקהל באולם מקבל את אומגה בצ'אנטים אדירים, והוא מתחיל לדבר בטון אמוציונלי ומציין שהוא נמצא בעסק הזה כבר כמעט 30 שנה – יותר מחצי מהחיים שלו על פני האדמה. הוא מבהיר שאין תשוקה גדולה יותר בחייו מאשר לצעוד בין החבלים ולהעניק למעריצים את כל מה שיש לו לתת. הוא אומר שלא משנה אם מדובר בילד בן ה-14 שהתחיל את הדרך או בגבר השבור והמפורק בן ה-42 שעומד מולם עכשיו – הוא זכה בתארים, שבר שיאים, שיאים שייתכן ולא יישברו לעולם, וזו קריירה שהוא יכול להביט עליה בגאווה גדולה. אבל הוא מודה שיש חלק אנוכי בתוכו שמרגיש שזה עדיין לא מספיק. הוא מרגיש שנשאר לו בדיוק מספיק דלק בתוך המיכל אם קני יאמין, אם וויל יאמין, אם היאנג באקס יאמינו, ואם כל האנשים באולם יאמינו בו... רק פעם אחת אחרונה! הקהל המוטרף מתחיל לצעוק בטירוף: "ONE MORE TIME!".
אומגה ממשיך ואומר שאז הוא יודע שהוא יוכל להיות אלוף עולם שכולם יהיו גאים בו, ויוכל לצעוד למיין אבנט של וומבלי כדי להתמודד מול המנצח של גביע אואן הארט, וויל אוספריי, על הבמה הגדולה מכולן כדי לייצג בכבוד את ארגון All Elite Wrestling – המקום שבו הטובים ביותר מתאבקים! "וכל מה שאני צריך לעשות זה לשים את הכל על הפרק מולך, מקס. אם אני נכשל, אני אהפוך להיות בדיוק כמו קודי (Cody). אני אהפוך להיות בדיוק כמו האנגמן (Hangman) – עוד אדם שלעולם לא יוכל לאתגר על החגורה הזו שוב בחיים שלו. והשאלה הגדולה היא, האם המחיר פשוט גבוה מדי? והתשובה שלי היא לא! אתה רוצה שאני אשים את הכל על הפרק, מקס? אם אני מפסיד הפעם – אתה לעולם לא תראה אותי יותר בשום קרב אליפות בחיים שלי! ובוודאי שזה יעשה אותך מאושר בטירוף, ילד. ובכן, מקס, יש אפשרות אחת גדולה שאני די בטוח שבכלל לא לקחת בחשבון – והיא התקווה שכן, אני עדיין אותו הבנאדם שאנשים מכנים ה-'Best Bout Machine'. אני עדיין אותו האדם שאנשים מכנים 'הקלינר'. ואני עדיין עבור חלק מהאנשים שם בחוץ – האלוהים של ההיאבקות המקצוענית (The God of Professional Wrestling)".
אומגה לוקח נשימה ומחייך: "ואני לא יכול לשקר, מקס. לקבל עוד הזדמנות אחת אחרונה לפרק לך את הצורה ולבעוט לך בתחת בזמן שאני עדיין בריא לחלוטין? אוווו, זה פשוט גורם לדם שלי לזרום בטירוף, לא כך? אז מקס, האם אני עומד לקבל את התנאי וההצעה שלך? התשובה שלי היא כן! אז בשבוע הבא, מקס, תביא איתך את חגורת ה-BBB, תביא את עצמך, ותתכונן להעביר אליי את מה ששייך לי בצדק מאז הפעם האחרונה שנתקלו בזירה – כי הפעם אני מגיע מוכן לחלוטין, ואני ממש לא יודע אם אתה מוכן למה ששמרתי ומחכה לך. אבל עד אז, מקס, אני חייב להיפרד. אז שכולם יגידו את זה יחד איתי אם אתם מכירים את המילים: גודביי אנד גודנייט... באנג!".
בדיוק באותו רגע, MJF מתפרץ לזירה מאחור ותוקף את אומגה משום מקום!
מקס שולף את טבעת היהלום שלו ומכוון לפרצוף של אומגה, אך אומגה מתחמק, תופס את שתי הרגליים של MJF (Double-leg) ומפיל אותו בחוזקה למזרן כשהוא מפוצץ אותו באגרופים! כמות אדירה של אנשי אבטחה ושופטים פורצים בריצה לזירה ומנסים בכל כוחם להפריד ביניהם, אך השניים משתוללים, משתחררים פעם אחר פעם וממשיכים להחליף מהלומות פרועות ברחבי הזירה. כוחות האבטחה מצליחים לבסוף לגרור את MJF החוצה מהזירה אל תחילת הרמפה, בעוד אומגה נשאר לעמוד במרכז הזירה. MJF נעמד על האפרון מרחוק, מניף את חגורת אליפות העולם של AEW באוויר ומקלל את אומגה, בזמן שתוכנית הדיינמייט מגיעה לסיומה הדרמטי.

[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 4 users Like KB24's post:
  • Liorton, Nisan5454, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
07-02-2026, 02:42 PM
אנחנו עוד צעד לקראת אוספריי - אומגה באול אין למרות שטוני האריך לנו את הדרך.
ההימור שלי הוא נצחון של קני בשבוע הבא ואז נצחון שלו בקרב 2 מתוך 3 הכנעות "בגאולה" מה שעל הדרך גם יגרום למצב שכל אחד הצמיד את השני 3 פעמים בקרבות ביניהם. גם אם הולכים על משולש באול אין עם MJF אני בעניין, תמונת אליפות העולם מרגישה גדולה כמו שהיא צריכה להרגיש.

שבוע הבא קרב גאונטלנט לאליפות הנשים שיתקיים בגאולה, זמן טוב לזכייה של את'נה וקרב שלה נגד מרסדס באול אין (גם אם זה באיחור של שנה)

ג'יי וייאט חוזר וכבר יש לו כמה כיוונים מעניינים עם BBG, קופלנד וכריסטיאן, פינלי והכלבים, וגם כיוון פחות מעניין מול STP.
הרוסטר מפוצץ בכשרון וכיף לראות סיפורים שמשתלבים אחד בשני בקלות כזאת.

אנחנו מקבלים כבר מחר את קוליז'ן שנראה עם קארד מאוד מושקע ואת ביץ' ברייק שיצר אצלי הייפ מטורף!

הגב
The following 2 users Like KB24's post:
  • Liorton, NoamRR
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-02-2026, 02:45 PM
צפיתי בקטעים המורחבים של סוויצ'י והסגמנט הסוגר ביוטיוב, וגם בביטדאון על אנדראדה.

זכור לי שאומגה הפסיד כבר ל-MJF על התואר, אני סבבה עם זה שקני מחפש אם זה קיים עדיין בתוכו. בעיה של הרבה ספורטאים גדולים היא שהם לא מבינים שכבר אין להם את זה ולא יודעים לשחרר את הספוט בזמן. פה קורה הפוך, אומגה מכיר בחסרונות שלו והוא יודע שהוא כבר לא אותו בחור צעיר ובריא של פעם, וזה מה שהופך אותו לדמות סימפטית מצוינת - הגוף בוגד בו, והראש שלו ייאלץ להילחם גם בגוף הפצוע וגם ב-MJF.

ההיילייט של התכנית כמובן היה סוויצ'בלייד שסוף סוף חזר, הו בייבי. אני לא מחבב את זה ששוב ציוותו אותו לג'וס והגאנג, מבחינתי זאת משקולת עבורו בדיוק כמו בראן הקודם. הוא נתן אחלה פרומו, הרגשתי אותו כשהוא אמר שזה עדיין הסוויצ'בלייד ארה, אין לי ספק שגם הוא מבין שהראן שלו ב-AEW היה כישלון עד כה ושהוא מסוגל להרבה יותר. הוא הולך נגד דיוויד פינלי שהוא ציין שיש לו היסטוריה מולו, אני לא כל כך מכיר את פינלי אז לא יודע כמה שאני אהיה מושקע בזה. נראה.

פנטה הכניס אותי להייפ על אנדראדה עם הראפ האדיר עליו באשכול של פורבידן דור, אבל אז הוא דיבר קצת וחטף מכות. לא נורא.

תודה על תוצאות הבית.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 3 users Like master of doom's post:
  • KB24, Liorton, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
07-02-2026, 07:34 PM
פרק גדול כשהסגמנטים הם אלה שהפכו אותו לכזה.
כבר בפתיחה מקבלים אחד של אוספריי, מוקסלי, אומגה ומג'ף, גם אם הם רק היו עומדים שם בלי מילים ההילה שלהם הייתה מספיקה כדי לעשות את העבודה ובמקום להתעצל קיבלנו התפתחויות עצומות רק מה2-3 דקות האלה, מוקסלי מציע לאוספריי רשמית להפוך לדת' ריידר, היחס המנוכר שוויל מקנה לאומגה לעומת ג'ון והצהרת הכוונות של אומגה כלפי מג'ף שהוא בכל זאת לא ויתר על עצמו ומכוון לקבל צ'אנס אחד נוסף על אליפות העולם. ביום שנסכם את כל הסטוריליין המדהים הזה הסייקו שיחבר את כל הסגמנטים האלה לכדי קטע וידאו אחד יוכל בקלות להציג אותם בקולנוע ולנסות להתמודד על האוסקר.
אופנר נהדר, מג'ף שלט מתחילתו ולמרות ההבלחות של בריסקו דאג להבהיר לכל אורך הקרב שהוא כמה רמות מעליו, סיים את זה נקי וחד משמעי ומפנה את הדרך להתמודד עם אתגרים גדולים יותר, הראשון שבהם יתברר להיות אומגה כבר בשבוע הבא אחרי שיסגור את הפרק עם סגמנט "ההחלטה" סטייל לברון ג'יימס ואנטואן גריזמן. אני חושב שבפעם הראשונה בקריירה של מג'ף זה דווקא הוא שמרגיש תקוע באמצע עלילה שגדולה יותר ממנו בין אומגה-מוקסלי-אוספריי והיותו אלוף העולם כרגע פשוט לא מתכתבת עם הדרך לאול-אין, אז נאלצים לחזור אחורה ולשחזר שוב את אותו הקרב מול אומגה, שוב את אותה הסטיפולציה מול פייג', שוב ריין קצר מאד, הכל כדי לנסות לנווט את הספינה חזרה למה שאלעד חושב שתמיד היה התכנון המקורי.
אנדראדה מול משפחת קאליס אמור להעביר לנו את הזמן עד שמג'ף יתפנה עבורו וצריך לראות איזה שם מהמשפחה יבוא להעסיק אותו ברדמפשן כשנראה שהמנהיגים די עסוקים בצרות משלהם, אולי אנדראדה - אוקדה אם אוקדה יצליח למקבל ולא לזנוח לגמרי את טקאשיטה.
נייט - דארבי מעלה הילוך ואני בהייפ לראות איך דארבי מתכוון למרר את חייו של הדון, אולי אפשר יהיה להשתמש במייק ביילי בתור קנדי ברדמפשן בניסיון לעכב את הפייאוף עם דארבי עד אול-אין, נייט וביילי גם במאזן של 1-1 ביניהם.
נייט - ליו היה אחלה קרב וליו ממשיך לצבור תאוצה.
מוקספריי עושים את העבודה גם בזירה עם יופי של קרב כשאני תמיד נהנה לראות גם את בלייק כריסטיאן מקבל זמן מסך.
סוויצ'בלייד עם פרומו פייסי וקורני שעדיין גורם לי קצת להתפתל בכיסא כשאני רואה אותו ממשיך להסתובב עם הBBG ולחפש את האקדוחנים שבקהל אבל הוא עדיין יודע לרתק אותי ולגרום לי להקשיב כשמבין השורות אני קורא כבר על 2 פייסים אחרים שעשויות להיות להן בעיות איתו בדמותם של אוספריי וכריסטיאן קייג' ואני חושב שההתדרדרות המוסרית שלו עוד תגיע כשיסיים לסחוט מול פינלי את ההייפ מהחזרה שלו.
TBS היה מאד מבולגן ורץ מהר מדי מספוט לספוט, אני לוקח מכאן בעיקר את ההופעה הטובה של פרספונה שקיבלה כאן את רוב הספוטלייט בהפקה של הקרב ופיוד שלה עם קריס מעניין אותי יותר מכל סטוריליין סביב אליפות נשים שמתנהל כרגע. שידה היא בחירה קלה ומתבקשת, היא עדיין לא 100% בזירה מאז החזרה שלה אבל היא כן נמצאת כאן פול-טיים ואנחנו צריכים את הגיוון הזה, מניח שבקרוב היא תעבור להתמודד שוב עם ווילו שצפויה לחזור במהלך החודש.
אנגל הסיום בוצע כמו שצריך, אוספריי עוצר את קני לפני הכניסה ברגע שלדעתי עוד נחזור אליו אחרי רדמפשן כי משהו לא מרגיש לגמרי תמים בכוונות של וויל, אומגה לא מכביר במילים ומקבל את ההצעה של מג'ף במה שהופך את הפרק של שבוע הבא לפאקינג PPV, ברול נחמד לסיום ואיכשהו מכל ה"לא" שמג'ף מחלק הוא בסוף מגן על התואר שלו יותר מכל אחד אחר.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 4 users Like orgibor's post:
  • KB24, Liorton, Nisan5454, NoamRR
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
07-03-2026, 11:14 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-03-2026, 12:05 PM על ידי Liorton.)
בריסקו - MJF היה קרב מעולה. כאן האמת זאת דוגמה לדם שהגיע מוקדם מדי, אבל זה רק אם אני בוחר לדבר על הדם ולהתעלם משאר הקרב, ולמה לי?
כמו שכתבתי, באמת קרב מעולה שריתק אותי למסך, וזה רק כמה ימים אחרי ששניהם נלחמו בדלת האסורה, טירוף.
אבל לכל סוף טוב יש סוף. וכמו שגיבור כתב מעליי, זה הזמן של MJF להתמודד עם אתגרים גדולים יותר. ואולי של בריסקו להתמודד עם פסיכיאטר.

DCF מחסלים את אנדרדה ועשו לי חשק להצטרף אליהם.

אין לי משהו חכם להגיד על הקרב של ליו ראש. אבל מצד שני, נראה שגם לו אין.

מוקספריי היה מעולה. הכימיה ביניהם עובדת מעולה. הקרב זרם בקצב מהיר. אוספריי קל הדבר הכי טוב שיש בAEW כרגע.

ונעבור לסיבה שגם מארקים של הWWE כאן, ג'יי וויט. כן, גם אני חושב שהוא היה צריך לצאת לבד. יש הייפ מטורף מהחזרה הזאת. מקווה שלא יאכזבו.

קרב נשים: אהבתי את הפורמט (לא של קרב נשים, אלא המשושה הדחות). הקרב עצמו יכל להיות יותר טוב.

לא ממש עף על הסטיפולציה שבה אם מתאבק יפסיד הוא לא יוכל בכלל להיות אלוף יותר. אני גם לא חושב שהקרב זה היה צריך את הסטיפולציה הזאת כדי להרגיש גדול.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 3 users Like Liorton's post:
  • KB24, master of doom, NoamRR
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,896
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
07-03-2026, 12:04 PM
(07-03-2026, 11:14 AM)Orton כתב:  לא ממש עף על הסטיפולציה שבה אם מתאבק יפסיד הוא לא יוכל בכלל להיות אלוף יותר. אני גם לא חושה שהקרב זה היה צריך את הסטיפולציה הזאת כדי להרגיש גדול.

מסכים איתך שהסטיפולציה הזאת ממש מעצבנת, אבל אני רוצה להסתכל על זה ממקום סמלי - קני יודע שזאת הזדמנות אחרונה, אם הוא לא מנצח פה כנראה שהוא לא ראוי/יוכל להיות אלוף עולם בעתיד, ולכן אין טעם שהוא יקבל עוד טייטל שוט בעתיד.

**אני לא עקבתי בצורה רציפה אבל כן זכור לי שהסיפור של "קני לא יודע אם עדיין יש לו את זה" רץ כבר תקופה, והוא הפסיד ל-MJF כבר. אני לא יודע להגיד כי לא עקבתי, אבל יכול להיות שעלילתית זה מסתדר להם. בכל מקרה אני זורם.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
07-03-2026, 12:10 PM
(07-03-2026, 11:14 AM)Orton כתב:  א ממש עף על הסטיפולציה שבה אם מתאבק יפסיד הוא לא יוכל בכלל להיות אלוף יותר. אני גם לא חושב שהקרב זה היה צריך את הסטיפולציה הזאת כדי להרגיש גדול.

(07-03-2026, 12:04 PM)master of doom כתב:  מסכים איתך שהסטיפולציה הזאת ממש מעצבנת, אבל אני רוצה להסתכל על זה ממקום סמלי - קני יודע שזאת הזדמנות אחרונה, אם הוא לא מנצח פה כנראה שהוא לא ראוי/יוכל להיות אלוף עולם בעתיד, ולכן אין טעם שהוא יקבל עוד טייטל שוט בעתיד.

MJF הציב את התנאי הזה בעבר ל-2 חברי אליט נוספים (קודי והאנגמן) וניצח את שניהם, הגיוני שהוא יציב את התנאי הזה גם לקני שכמו שהמאסטר כתב נמצא בשלב הגאולה שלו.
בכללי קני הוא האחרון מהאליט שמוצא את עצמו בסיטואציה הזאת אחרי שגם הבאקס התאבקו נגד FTR בסטיפולציה הזאת.
הגב
The following 1 user Likes KB24's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
07-03-2026, 12:13 PM
(07-03-2026, 12:04 PM)master of doom כתב:  מסכים איתך שהסטיפולציה הזאת ממש מעצבנת, אבל אני רוצה להסתכל על זה ממקום סמלי - קני יודע שזאת הזדמנות אחרונה, אם הוא לא מנצח פה כנראה שהוא לא ראוי/יוכל להיות אלוף עולם בעתיד, ולכן אין טעם שהוא יקבל עוד טייטל שוט בעתיד.

**אני לא עקבתי בצורה רציפה אבל כן זכור לי שהסיפור של "קני לא יודע אם עדיין יש לו את זה" רץ כבר תקופה, והוא הפסיד ל-MJF כבר. אני לא יודע להגיד כי לא עקבתי, אבל יכול להיות שעלילתית זה מסתדר להם. בכל מקרה אני זורם.

זה אכן מסתדר עלילתית, וגם מהמקום הסמלי כמו שהם רואים את זה אני לגמרי איתך.
אבל לא חייב לצעוק "הנה סמל" כדי שמשהו יהיה סמלי. אומגה יכל לבוא ולהכריז שמבחינתנו זאת ההזדמנות האחרונה, ומגפ יכל להגיד שהוא כבר סבא זקן עם חוסר באומגה (3), וזה הצאנס האחרון שלו כי הוא רגל וחצי בקבר. וכמו שכתבת, זה יסתדר מעולה עם המשום הסמלי של אומגה חייב לנצח כי זאת ההזדמנות האחרונה, ואם הוא לט מנצח כנראה הוא באמת לא ראוי. אבל זה לא צריך להיות משהו רשמי.

ויש כאן 2 בעיות נוספות:
1. זה די מרמז שהולכים כאן לניצחון של אומגה. אם רצו ליצור כאן הפתעה בניצחון שלו, היא ירדה משמעותית.
2. נגיד שמגפ מנצח. ועוד נגיד שנשארו לאומגה עוד איזה 3 שנים לתת. מה אז? בוודאות כל הסטורליינים שלו יהיו רחוקים מהחגורה הזאת? למה להגביל את עצמך ככה מראש?
הגב
The following 2 users Like Liorton's post:
  • master of doom, NoamRR
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
07-03-2026, 12:16 PM
(07-03-2026, 12:10 PM)KB24 כתב:   

MJF הציב את התנאי הזה בעבר ל-2 חברי אליט נוספים (קודי והאנגמן) וניצח את שניהם, הגיוני שהוא יציב את התנאי הזה גם לקני שכמו שהמאסטר כתב נמצא בשלב הגאולה שלו.
בכללי קני הוא האחרון מהאליט שמוצא את עצמו בסיטואציה הזאת אחרי שגם הבאקס התאבקו נגד FTR בסטיפולציה הזאת.

אתה יית זה שכתב שאשכול היכרות שתקרת הזכוכית של קודי מאוד הוגבלה בגלל ההפסד שלו בקרב הזה.
אין כאן וויכוח על העניין הסמלי, וכן אולי אצל אומגה זה פחות משמעותי, כשהוא נמצא בסוף הקריירה שלו, אבל עדיין מרגיש לי מיותר.
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
07-03-2026, 12:21 PM
(07-03-2026, 12:16 PM)Orton כתב:  אתה יית זה שכתב שאשכול היכרות שתקרת הזכוכית של קודי מאוד הוגבלה בגלל ההפסד שלו בקרב הזה.
אין כאן וויכוח על העניין הסמלי, וכן אולי אצל אומגה זה פחות משמעותי, כשהוא נמצא בסוף הקריירה שלו, אבל עדיין מרגיש לי מיותר.

אם יש מקום שזה דווקא מתאים להשתמש בו בסטיפולציה הזאת זה כאן.
אני חושב שנראה פה חזרה של האנגמן או משהו שקשור אליו וזה המשך בנייה לקראת קרב חוזר אפשרי של MJF - האנגמן באול אין
MJF לא מפסיק להזכיר את זה שהאנגמן לא יכול לאתגר יותר על האליפות בגללו, זה לא קורה סתם האנגמן צריך לחזור ולהתמודד עם הסיטואציה הזאת.
הגב
The following 2 users Like KB24's post:
  • Liorton, NoamRR
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 03:09 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר