Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision 18/07/26

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision 18/07/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-19-2026, 11:48 AM
[Image: images-q-tbn-ANd9Gc-SGf9n-UXVr34CMJGkp-B...g-s-10.jpg]

קרב 1 – ג'ק פרי נגד ניק וויין
מנצח: ג'ק פרי
עם ראנינג-ני.
[Image: 1.jpg]

פרומו של היאנג באקס.
הם אומרים שהסדר שב על כנו עם קני כאלוף העולם ועכשיו הם חוזרים למרדף אחר אליפות הזוגות. ראינו בדיינמיט איך אוספריי ביקש מהם לעזוב ומוקסלי נכנס לתמונה, הם לא סומכים עליהם ורוצים להוכיח לקני שלא כדאי לו לסמוך על וויל כי הוא דת' ריידר עכשיו וראינו בעבר למה הדת' ריידרס מסוגלים והם לא מאמינים שהם מסוגלים להשתנות אז הם מאתגרים אותם לקרב זוגות ברדמפשן.

קרב 2 – קרב על אליפות TNT – קווין נייט(א') נגד AR פוקס
מנצח: קווין נייט
עם UFO ספלאש.

קרב 3 – משפחת קאליס(בריאן קייג', ג'ייק דויל והצ'יסרו) נגד ג'ינו מדינה, טום פיליפ וניק נולאן
קווין נייט
בשולחן השדרנים.
מנצחים: משפחת קאליס עם פאמפהנדל־ני של קייג'.
לאחר הקרב משפחת קאליס ממשיכה לתקוף עם גיבוי של טרנט בארטה, רוקי רומרו ולאנס ארצ'ר עד שהקונגלומריישן, ג'ק פרי, מייק ביילי, קומאנדר והרסקאלז מגיעים לעשות את ההצלה כשלית'ל טוויסט צופים מהיציע.

וויל אוספריי וג'ון מוקסלי בבאקסטייג'.
אוספריי מקדם את הקרב שלו מול אדם ברוקס בהמשך ואומר לו לא לקחת אישית את מה שיעשה לו.
מוקסלי אומר שהוא והבאקס עושים את הריקוד הזה במשך המון זמן, הם היו אויבים ושותפים בעבר והוא לא חושב שהם יופתעו אם הוא יגיד שהוא נרתע מכל מה שהוא אליט וברדמפשן כמו תמיד, זה גם יהיה מעט אישי.

הכלבים מציגים הודעת שירות לציבור.
פינלי וקונורס לועגים לבאנג באנג גאנג וקוראים לקמפיין “Gunns Down”.

קרב 4 – וויל אוספריי נגד אדם ברוקס
ג'ון מוקסלי
הצטרף לשולחן השדרנים.
מנצח: וויל אוספריי עם מרפקים רצופים לעורף.

וידאו של דארבי אלין.
דארבי מצית רכב ומכריז שיחזיר את נייט לקרקע בדיינמייט.

קרב 5 – את'נה(א') נגד אווה אברט
מנצחת: את'נה
בהכנעה.

קרב 6 – הברולינג בירדס(ג'יימי הייטר ואלכס וינדסור) נגד קיילה לופז וטיארה ג'יימס
מנצחות: הברולינג בירדס
עם 2 ציפורים במכה אחת.

וידאו של הבאנג באנג גאנג.
הם מתייחסים לסגמנט של הכלבים וג'יי ווייט מאתגר את קלארק קונורס לקרב בדיינמיט.

קרב 7 – תומאסו צ'אמפה נגד מיירון ריד
מנצח: צ'אמפה
עם ברכייה.
אחרי הקרב צ'אמפה ניגש לפול ווייט שישב בשולחן השדרנים ואומר לו להגיד לג'ריקו שהפסייכו קילר לא מפחד מהפיינמייקר והוא רוצה שהקרב ביניהם יהיה נו-הולדס-בארד.

רנה פאקט בבאקסטייג' עם אנדראדה אל אידולו.
מארק דייויס מגיע לתקוף אותו.

רנה פאקט בזירה מזמינה החוצה את מרסדס מונה.
מרסדס אומרת שת'קלה וווילו ברחו ליפן אחרי שהיא תקפה את ת'קלה בדיינמיט האחרון. עבורה זה לא משנה מי תנצח ברדמפשן ומי תיכנס לאול-אין כאלופה כי מה שבאמת משנה זה מי תצא ממנו כאלופה.

ק&כ בבאקסטייג'.
הם מקדמים את הקרב שלהם ברדמפשן.
היאנג באקס יוצאים החוצה ואומרים שלא הספיקו לברך אותם על הזכייה באליפות הזוגות ומזכירים להם שהם זכו באליפות כבר 3 פעמים.
כריסטיאן אומר שזה אומר שהם גם הפסידו אותן 3 פעמים ואולי אם הם לא היו מתייחסים אליהן כחפצים אלא כאליפויות זה לא היה קורה.

קרב 8 – קרב על אליפות העולם של ROH – בנדידו(א') נגד אדם פריסט
מנצח: בנדידו
עם וריאציית 21־פלקס.

פרומו של אחיות החטא.
הן אומרות שהן זכו באליפות השלשות של סטארדום אך הן עדיין רעבות לזהב ומאתגרות את דיוויין דומיניון לקרב NO DQ על אליפות הזוגות בדיינמיט.

קרב 9 – קרב על אליפות TBS – היקארו שידה(א') נגד קווין אמינאטה
מנצחת: שידה
עם רול־אפ להיט-אוף של אמינאטה תוך כדי ששמה רגליים על החבלים.
אחרי הקרב שידה תוקפת את אמינאטה עם הקנדו עד שמאיה וורלד מגיעה לעשות את ההצלה ונקבע ביניהן קרב לרדמפשן.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • Liorton, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
07-19-2026, 12:00 PM
וואלה פרק פצצה הפעם.
9 קרבות שלהוציא את 3 הסקוואשים כולם היו באנגרים ומומלצים בחום.
נכון שגם הפעם התפקיד של מוקסלי וווייט בפרק היה מזערי אבל הם ניצלו אותו כדי לעשות עבודה טובה בקידום הקרב הבא שלהם ושני הקרבות שנקבעו לרמדפשן מעניינים מאד כשאני מקווה שהבא בתור יהיה ווייט - פינלי בתקווה עם סטיפולציה שתרחיק את הסטייבלים מצד הזירה.
אדם ברוקס ממש הרשים אותי והוא היה נראה לי קצת מבוגר אז הייתי חייב לבדוק וגיליתי שהוא רק בן 34, מהר לחטוף. אוספריי גומר אותו עם המהלך עליו דיבר אלעד ובכל יום שעובר הוא נהיה רע יותר ויותר, מעניין מאד איך יסתיים קרב הזוגות עם הבאקס כי שני הצדדים צריכים את הניצחון.
פרי - וויין פתחו עם קרב שהרגיש ברמה של מיין אבנט ואני מחכה לפוש שישלח את שניהם לירח, אצל ניק במצב הנוכחי אני אסתפק ברק שיחזור פול-טיים למסך שלי.
AR פוקס עוד שם שחייב יותר קרדיט לשם שלו, נתן קרב ענק עם נייט ש90% נפל עליו, הוא מתאבק שתפור עליו להצטרף לאיזה סטייבל ולרוץ לאליפות זוגות/שלשות, בסינגלס הוא ימשיך לאסוף הפסדים מכובדים אבל עם השם הנכון לצידו הוא יכול להתחיל לצבור זהב.
צ'אמפה - ריד היה מצוין ושימוש נכון בביג שואו כדי לקדם את הקרב עם ג'ריקו.
בנדידו עם גרסה הרבה יותר ידידותית לצופה של 21-פלקס ויאאלה שימשיך לרוץ איתה או עם הגרסה בה היריב בשכיבה, העיקר להיפטר מהמקור.
מיין אבנט מעולה ואחרי דיינמיט גם בקוליז'ן נותנים לנשים לסגור את הפרק, קווין אמינאטה צריכה להמשיך להיות חלק מהמיקס הקבוע של הנשים שמקבלות זמן מסך, אולי הקרב הטוב ביותר של שידה מאז שחזרה ומאיה וורלד יריבה מעולה עבורה וטוב לראות שלא נותנים לה לשקוע.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, Liorton
חפש
הגב
Coquina Clutch מנותק
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,426
אשכולות: 20
Likes Given: 337
07-19-2026, 01:46 PM
לאדם פריסט יש וייבים של כריס בנואה או שאני מדמיין?
מאיפה הגיע האדם ברוקס הזה?
[Image: HQ-Tkaob-MAARJCN.png]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב
The following 1 user Likes Coquina Clutch's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
07-19-2026, 06:29 PM
פרק טוב השבוע. זרם לי מהר מאוד.

יאנק באקס- רוכבי המוות בקנדה זה מעולה.

נייט - פוקס בין הקרבות הטובים של הערב. שניהם היו מעולים. די להיות הייטרים של נייט הוא דווקא בסדר (הנייט הזה, השני עדיין זוועה). הוא אמנם לא חומר למיין איבנט כרגע. אבל מיד קארד מעולה.

מוקספריי כמובן גונבים את ההצגה כמו תמיד. אהבתי לשמוע את מוקסלי תוך כדי הקרב.
אז מרפקים שהופיעו במערכה הראשונה ינצחו את הקרב שבוע אחרי זה. תודה לאלעד כי בחיים לא הייתי מייחס לזה משמעות. אבל בלי קשר, זה סיום הילי לגמרי. כיף לראות עוד שכבה מתקלפת באוספריי. מקווה שאדם ברוקס לא לקח את זה אישי.

תומאסו עולה על כיסא כדי להגיע לביג שואו. גאוני. אגב לא הבנתי את הקטע עם האיפור של ג'ריקו. זה בקטע של אלטר אגו כמו הג'וקר או סתם שעמום בבית?

בנדידו אדם פירסט גם היה קרב מעולה.

מיין איבנט נשים כי נשים ברסלינג זה לא רק ציצי. בנוסף הקרב היה בין הטובים של הערב כי רסלינג נשים זה לא רק תחת. הקרב נגמר ברולאפ זה כי 2026 ואם מפשלים עם רסלינג גברים מותר גם עם רסלינג נשים.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 2 users Like Liorton's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
07-19-2026, 06:37 PM
(07-19-2026, 06:29 PM)Liorton כתב:  אגב לא הבנתי את הקטע עם האיפור של ג'ריקו. זה בקטע של אלטר אגו כמו הג'וקר או סתם שעמום בבית?

The Painmaker הוא האלטר אגו האפל והאלים של כריס ג'ריקו, שהוצג לראשונה ב-NJPW ב-2019 לקראת הקרב מול אוקאדה. כשהוא מופיע כ-Painmaker הוא מאמץ מראה עם איפור שחור והתנהגות הרבה יותר אגרסיבית, ובדרך כלל משתמש בדמות הזו רק לקרבות הארדקור או קרבות עם סטיפולציות מיוחדות. במשך שנים נבנה סביב הדמות מיתוס שג'ריקו בלתי ניתן לעצירה במצב הזה, והוא אפילו נשאר בלתי מנוצח כשהופיע כ-Painmaker.
[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 2 users Like KB24's post:
  • Liorton, NoamRR
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
07-19-2026, 06:52 PM
(07-19-2026, 06:37 PM)KB24 כתב:  The Painmaker הוא האלטר אגו האפל והאלים של כריס ג'ריקו, שהוצג לראשונה ב-NJPW ב-2019 לקראת הקרב מול אוקאדה. כשהוא מופיע כ-Painmaker הוא מאמץ מראה עם איפור שחור והתנהגות הרבה יותר אגרסיבית, ובדרך כלל משתמש בדמות הזו רק לקרבות הארדקור או קרבות עם סטיפולציות מיוחדות. במשך שנים נבנה סביב הדמות מיתוס שג'ריקו בלתי ניתן לעצירה במצב הזה, והוא אפילו נשאר בלתי מנוצח כשהופיע כ-Painmaker.

אה אשכרה.
תודה קינג
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • KB24
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
07-19-2026, 10:34 PM
(07-19-2026, 06:37 PM)KB24 כתב:  The Painmaker הוא האלטר אגו האפל והאלים של כריס ג'ריקו,

(07-04-2026, 01:23 AM)SwitchBlade כתב:   אני מרגיש כאילו מבחינת סף הריגוש והעלילה, כל אחד בשלב הזה כבר נמצא בגרסה ה'אפלה' שלו.
סוורב האפל מול אוספריי האפל, כשמוקסלי האפל צופה בהם. 
אני כן חושב שAEW היו נהנים מלהיות קצת פחות אדג'יים. 

[Image: cm-punk-lies-cm-punk-tell-me.gif]

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
07-20-2026, 08:42 AM
(07-19-2026, 10:34 PM)SwitchBlade כתב:   

[Image: cm-punk-lies-cm-punk-tell-me.gif]

לא יודע, הוא בסך הכל החזיר גימיק מ-2019 לערב אחד לקרב אחד כי הסטיפולאציה של הקרב מתאימה.

מה ההגדרה שלך לאפל?
[Image: bnGtV.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,496
07-20-2026, 08:10 PM
(07-20-2026, 08:42 AM)KB24 כתב:  מה ההגדרה שלך לאפל?

"הגרסה הרגילה שלי לא עובדת, אני נאלץ להשתמש בגרסה האפלה, החזקה יותר שלי כדי לנצח את הקרב"

[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 1 user Likes SwitchBlade's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
07-21-2026, 06:44 AM
למה התלוננתם על השדרנים? זימנתם את ביג שואו Sad

פרי דיבר על זה שהוא יאתגר מישהו צעיר שהיה בנעליו, איך לא חשבתי על ניק ווין? לקח לקרב כמה דקות להתרומם אבל מי שמוכן לספוג את זה יקבל חלק שני מטורף.

הבאקס עם פרומו מעולה והכרזה על קרב משוגע לגאולה. מי יכול להפסיד במצב כזה? מארגנים לנו אנגל מטורף?

ממשיכים לזרוק על נייט יריבים שיודעים מה הם עושים בזירה. הם הביאו קרב אליפות טוב, כל הרגעים הגדולים היו רשומים על שמו של פוקס. זה נראה כאילו אמרו לנייט שאם הוא רוצה להיות אלוף משני מעולה, שיסתכל על פלטצ'ר, הוא ביצע כמה מהלכים (גם ולא בהכרח מהלכי האבקות) מהמחברת שלו אבל בצורה פחות טובה.

סקאוושלשות הרצתי על אף שאני אוהב את המתאבקים. תארתי לעצמי שהם יהיו הבאים בתור לאתגר על אליפות השלשות אז לא הייתי מוכן להסתפק רק בטעימה.

מוקספרי בהיפוך תפקידים נשמע מעניין, הם פשוט כל כך טובים.

הכלבים בפרומו מעולה גם כן, מי שדילג, ממליץ לראות את הפרומו של בב"ג משבוע שעבר ואת הפרומו של הכלבים מהפרק הזה כתשובה.

את אדם ברוקס יצא לי להכיר מMLW, גם שם הוא נשלח לעשות את הג׳וב למתאבק שבונים עליו והוא הרשים מאוד. ברוקס הגיע עם תפקיד נוסף, להציג לנו את אוספרי הרוצח. תודה לאלעד שהסב את תשומת ליבנו למהלך ששינה את כל התמונה, עכשיו היא שווה אלף מילים. קרב טלוויזיה נהדר, אוספרי גישש את השטח בהתחלה, ברוקס ישר נכנס לטורבו, אוספרי עשה אוספרי, ברוקס מתח גבולות, הרוצח הגיע, הקרב נגמר בעצירת שופט. מוקסלי תרם מאוד בשולחן השדרנים. למה אתם מחכים? לכו לראות.

דארבי מצטרף לרצף הפרומואים הנהדרים הפרק ומציג אחד משלו.

אני מתחיל לאהוב את הדינמיקה בין חברי הבב"ג, אולי כי ג׳יי חזר. קנדה צריכים לקבל קרב עם בנייה, קרב קבוצות בדרך?

צ'אמפה-מיירון היה קרב בסדר עם רגעי שיא כשמיירון השתולל עם הקאטרים. אם מישהו בנה על להכיר או לצפות מחדש באחד מהם, זה לא קרב טוב למשימה. צ'אמפה עם פרומו טוב אחרי הקרב, שימוש טוב בפול וויט לשם שינוי. הסטיפולציה הכרחית, תנו לי עוד חול!

אנדרדה בפרומו סתמי, דיוויס בתקיפה הכרחית.

כל כך מחכה לקו"כ-באקס ואני מאוד מקווה שפט"ר יהיו שם כשזה יקרה.

בנדידו-פריסט היה לא לטעמי במיוחד, פירסט משעמם אותי ונדיר שיש לו קרב שאני נהנה לראות, שזה ההפך המוחלט מבנדידו.

קרבות שאני מצפה לראות בעתיד הקרוב -
מוקספרי וקלאק נגד הבאקס וקו"כ
בנדידו נגד נייט על 2 האליפויות

לסיכום, פרק מעולה מבחינת סגמנטים וקרב הערב הולך לאוספרי. 2 הקרבות הראשונים כללו ספוט קנדיאן דיסטרויר שהיה נראה מלחיץ, או שהם פיצחו את השיטה או שהם ממש לא אחראיים. איפה האנגמן? Sad
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • Liorton
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 12:06 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר