Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 124 125 126 127 128

חדשות| מספר המעריצים ברסלמניה, היכל התהילה 2021, עדכוני חוזים באימפקט ועוד

מצבי תצוגת אשכול
חדשות| מספר המעריצים ברסלמניה, היכל התהילה 2021, עדכוני חוזים באימפקט ועוד
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-18-2021, 06:24 PM
[Image: 340?cb=20190414142236]

- לפי דייב מלצר, הWWE מצפים לקהל בשני הלילות של רסלמניה 37, אך כרגע לא ידוע מה יהיה מספר הכרטיסים שימכרו. האיצטדיון הכיל כ-14 אלף איש במשחקי בית של הטמפה ביי בקאנירס בNHL לאחרונה, כך שסביר להניח שWWE יחפשו למכור כמות כזו של כרטיסים בערך. 

- לפי שון רוס סאפ, האנגל שסגר את ראו בשבוע שעבר עם אלכסה בליס שזרקה כדור אש לפנים של רנדי אורטון היה תמיד מתוכנן להיות האנגל הסוגר של התוכנית. מה שהשתנה היה היריב של רנדי אורטון במאין אבנט שהוחלף מדרו מקנטייר לטריפל H לאחר שאלוף הWWE נמצא חיובי לקורונה. 

- לפי דייב מלצר, התוכניות של הWWE לטקס היכל התהילה לשנת 2021 היא לקיים טקס וירטואלי שישודר בנטוורק בלי נוכחות מעריצים.
האנשים שיכנסו להיכל התהילה השנה יהיו אלה שהיו אמורים להכנס בשנה שעברה: בטיסטה, הNWO, ג'ושין לייגר, הבריטיש בולדוג, JBL והבלה טווינס.

- לפי שון רוס סאפ, מאט קרדונה שערך את הדביוט שלו באימפקט רסלינג עובד כרגע בלי חוזה בחברה. קרדונה צפוי לעבוד בסט ההקלטות הקרוב של החברה שיכסה את החודשיים הקרובים בTV.
SRS מדווח שאימפקט מעוניינים להשאיר את קרדונה לטווח הארוך, אך יש לו הצעות על השולחן גם מארגונים אחרים. 

- בPPV האחרון של אימפקט רסלינג, אית'ן פייג' התמודד נגד הקראטה מן. הקראטה מן יצא מנצח לאחר שעקר את ליבו של אלוף הזוגות לשעבר מהמקום. 
בפוסט בקבוצת הפייסבוק של המייג'ור רסלינג פיגר פודקאסט, פייג' הביע תסכול גדול מהעריכה של הקרב ואמר שהוא מובך ממנו:
Ethan Page כתב:"אני הולך לקחת הפסקה מרשתות חברתיות. אני כנראה אשאר פעיל בפטריאון האישי שלי כמה שאוכל, וכנראה בקבוצה הזאת כי אני אוהב את חיי הפיגרים ואתכם. אבל אתמול היה מבאס... אני כל כך מובך מאיך שאימפקט ערכו את הקרב בעצלנות ואילצו אותו להיות בדיחה. הרגשתי שהרעיון של מתאבק שנלחם נגד עצמו היה קומי מספיק, וככל שניקח את זה יותר ברצינות התגובה תהיה טובה יותר. אבל בגלל שעזבתי את החברה, הם שיקרו לי בפנים ועשו מה שהם רצו. אני מצטער אם מישהו מהמעריצים שלי שילם על הPPV והרגיש מרומה. אני מרגיש בכנות שהגרסא שאני העלתי בחינם הייתה עשויה עם יותר אהבה, אכפתיות ותשומת לב לפרטים. לצערי לא הייתה לי שליטה על הקריאטיב או על התוצר הסופי, והעורך סירב לשלוח לי אותו מראש. אז צפיתי בו לייב ביחד איתכם והייתי מוקף בבני משפחה, כולם מבולבלים מהפרוייקט ברמת בית ספר בPPV. אני מתפלל שאנשים יידעו שאני לא ערכתי את הזבל הזה. אני התחננתי בפני אימפקט בכלל לא להעלות את הקראטה מן לTV. רציתי שזה יהיה רק בערוץ היוטיוב שלי. אבל אנחנו לא כותבים את התוכניות. אנחנו מקבלים תסריט ועושים את מיטב יכולתנו. אני לא יודע מה לומר. זה שובר את ליבי שהחברה הזאת מסרבת לכבד את הטאלנט או המעריצים שלהם על בסיס קבוע. ניסיתי. טוב, החיים ממשיכים. הדלת הזאת נסגרה, עכשיו נתמקד במה שיבוא הלאה. אני אוהב אתכם על כך שתמכתם בי ועזרתם לקדם את הפרוייקטים שלי. בלעדיכם, הקראטה מן לא היה קיים בכלל. אני אתמקד בטוב שהוא עשה לרשתות החברתיות והיוטיוב שלי. הוא מת עכשיו, אבל הוא יחיה בסרטונים הטובים שנערכו ע''י מי שיצר אותו, לא יגנב ע''י חברה גרידית שמנסה לנצל את העבודה הקשה והיצירתיות של מישהו. אני מצטער אם זה יצא שלילי. אני יודע שבדרך כלל אני מהווה אור חיובי למעריצים שלי, אבל היום הייתי צריך להיות כנה. שיקרו לי, פגעו בי, זלזלו בי, ואני צריך הפסקה מכל זה."

- במהלך הפרי שואו של הארד טו קיל, אלופת הנוקאאוטס לשעבר, מדיסון ריין, הכריזה על פרישה מפרו רסלינג. מדיסון אמרה שהיא הולכת להיות אישה ואמא ולהתקדם בחיים שלה עכשיו.
במהלך השנה האחרונה, מדיסון עבדה בשולחן השדרנים לצד בעלה, ג'וש מת'יוז. לאורך הקריירה שלה היא החזיקה 5 פעמים באליפות הנוקאאוטס ופעמיים באליפות הזוגות, בנוסף לזכיה בתואר "מלכת הנוקאאוטס" בשנת 2014. 

- לפי האינסיידר, אחד השינויים הנוספים בלוח האירועים של הWWE השנה יהיה החזרה של פאסטליין. האירוע יהיה התחנה האחרונה לפני רסלמניה ויתקיים ב21/3.

- ניילה רוז פרסמה בטוויטר שהיא לא תהיה חלק מדיינמייט השבוע, לאחר שאחד מבני משפחתה נדבק בקורונה והיא נכנסה לבידוד.
ניילה הייתה אמורה להתמודד נגד ליילה הירש בתוכנית, אך הוחלפה ע''י פנלופה פורד.

- המתאבקת היפנית סארי, שחתמה בWWE בשנה שעברה, הכריזה שהקרב האחרון שלה ביפן יהיה ב22/1, ולאחר מכן היא תעבור לארה''ב ותתחיל רשמית את האימונים שלה בPC.
סארי הייתה אמורה להגיע לארה''ב עוד במרץ שנה שעברה, אך דברים לא הסתדרו כתוצאה מנגיף הקורונה. WWE אישרו לסארי להמשיך להתאבק ביפן לאורך התקופה הזו.

- לפי לוצ'ה בלוג, מתאבק AAA בלאק טאורוס נמצא מאחורי הקלעים בהקלטות של אימפקט רסלינג וצפוי להופיע בסט הקרוב. זו לא תהיה הופעתו הראשונה של טאורוס באימפקט, לאחר שהוא עבד בהקלטות של החברה במקסיקו בתחילת 2020. 

- אל לינדמן, שעבד בAEW כחלק מסטרונג הארטס, אובחן כחיובי לקורונה. מאז התפרצות הנגיף אל לינדמן עבד בBJW, DDT וארגונים קטנים אחרים ביפן.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
01-18-2021, 06:31 PM
עצוב לשמוע על אית'ן פייג' ואימפקט, חבל שהארגון הזה לא משנה את ההתנהלות שלו גם עם החלפת ההנהלה ונשאר כזה שדופק מתאבקים בדרך כזו או אחרת. ועוד אית'ן פייג' הוא לגמרי טאלנט שגדול על אימפקט, והם היו צריכים לשמוח שהיה להם אותו ועל כל הדברים הנפלאים שהוא והנורת' עשו לדוויזיית הזוגות שלהם ובכללי לארגון. מבאסת אותי ההבנה שכנראה הסיכוי שהוא יגיע לארגון שמשתף פעולה עם אימפקט על בסיס קבוע, AEW, פחתו משמעותית עכשיו עם הצעד המעצבן והלא חכם של אימפקט.
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
Kamigoye מנותק
רוק הארד
תגובות: 2,267
אשכולות: 0
Likes Given: 445
01-18-2021, 06:34 PM
אין לי הרבה מה להגיד על החדשות, אבל כתבת NHL במקום NFL.
[Image: 5966497ff415a976e8f0fa122b86c008cb4962c9.gifv]
הגב

•
אתר חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,168
אשכולות: 1,830
Likes Given: 4,959
01-18-2021, 06:36 PM
- סוף סוף הקהל חוזר ועוד איפה - בבמה הגדולה מכולם בארגון ההאבקות הגדול בעולם, הייפ פסיכי, לא יכול לחכות לזה Smile
- מבאס במידה ובאמת טקס היכל התהילה יהיה וירטאואלי, זה לא מגיע לבטיסטה האגדי.
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
01-18-2021, 08:23 PM
(01-18-2021, 06:34 PM)Kamigoye כתב:  אין לי הרבה מה להגיד על החדשות, אבל כתבת NHL במקום NFL.

מתלבט אם זה שווה את העריכה.
מצד אחד, באמת טעיתי. מצד שני, הוקי עדיף מפוטבול.
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
Mad King מנותק
באמת הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 4,945
אשכולות: 100
Likes Given: 701
01-18-2021, 08:35 PM
אני מאוד מאוכזב שאימפקט שוב פעם חוזרים לתודעה, כשמצד שני מתייחסים ככה למתאבקים שלהם שעשן הרבה עבורם. חבל על פייג' שהשקיע הרבה בדמות שלו רק כדי שהחברה שסיים איתה תשרוף אותה.
[Image: 20231028-191921.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,807
אשכולות: 59
Likes Given: 4,448
01-19-2021, 12:24 AM
תודה על החדשות סלביק!

אימפקט האלה..
שיהיו בריאים, מבאס לקרוא. העיקר הם מקבלים מתנה בדמות של המתאבק הכי טוב בארה"ב, אבל הם מתעקשים להמשיך להיות TNA לפעמים.

[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-28-2026, 09:22 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר