Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision 25/07/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision 25/07/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-26-2026, 10:19 AM
[Image: images-q-tbn-ANd9Gc-Q2Mt4h-K9Rkh92NOZPEv...Y-s-10.jpg]

קרב 1 – תומאסו צ'אמפה נגד זאקרי וונץ
מנצח: תומאסו צ'אמפה
עם ברכייה.
אחרי הקרב צ'אמפה צובע את הפנים בעיפרון באיפור של הפיינמייקר ואומר שהוא טוב יותר מכריס ג'ריקו ושהפסייקו קילר טוב יותר מהפיינמייקר.
[Image: 1.jpg]

מייק ביילי בבאקסטייג'.
הוא אומר שבקרב הסולם ברדמפשן במונטריאול יש לו הזדמנות לנקום במשפחת קאליס ולהפוך לאלוף הבינלאומי.

קרב 2 – היאנג באקס (מאט וניק ג'קסון) נגד הדת' ריידרס(דניאל גרסיה ווילר יוטה)
ג'ון מוקסלי
בשולחן השדרנים.
פאק וקלאודיו קסטאניולי מתערבים במהלך הקרב, כריסטיאן קייג' ואדם קופלנד יוצאים לתקוף אותם.
מנצחים: היאנג באקס עם פיילדרייבר על גרסיה.
אחרי הקרב הבאקס מגיעים להתעמת עם מוקסלי, וויל אוספריי מגיע משום מקום ומוריד את ניק עם הידן בלייד, מוקסלי מוריד את מאט עם פרדיים-שיפט.
[Image: HOHXtk-BXAAAPHn3-format-jpg-name-small.jpg]

וידאו מקומיק־קון סן דייגו בו רואים את קייל פלטשר, בנדידו וברודי קינג. הם נקלעים לעימות פיזי אחרי שפלטשר מתעמת עם קינג ובנדידו מצטרף לקטטה.

קרב 3 – פרספונה נגד אנג'ליקה ריסק
מנצחת: פרספונה
עם קרוספיקס־פאוורבומב.

לקסי נייר מראיינת את את'נה, בילי סטארקס ודיאמנטה בבאקסטייג'.
את'נה אומרת שהברולינג בירדס "אמיצות" כשמראות לה אצבע משולשת, ודיאמנטה מבטיחה "קליע אחד לשתי ציפורים", בילי מתקנת אותה ל"שתי ציפורים, אבן אחת" ואת'נה מסיימת בכך שכשהציפורים יסיימו לשחק – ה־MIT יחכו להן.

קרב 4 – הלית'ל טוויסט (ג'יי לית'ל, בלייק כריסטיאן ולי ג'ונסון) נגד סקיי פלייט (דנטה מרטין, סקורפיו סקיי ומאט סיידל)
הדמנד וג'ף ג'ארט בשולחן השדרנים.
מנצחים: הלית'ל טוויסט עם סטומפ מהחבל לתוך דאת'־וואלי־דרייבר אחרי התערבות של ריקושט.

קרב 5 – קרב העפלה לקרב הסולם ברידמפשן – ניק וויין נגד AR פוקס
מנצח: ניק וויין
עם פרודיג'י פלקס.

משודר קטע של דארבי אלין בבאקסטייג' אחרי דיינמיט.
הוא אומר שהיה צריך לקחת לקווין נייט את הראש כשהייתה לו הזדמנות וששאל אותו כבר לפני שנים כמה רחוק הוא מוכן ללכת – ועכשיו ישאל אותו את זה שוב.

קרב 6 – קרב על אליפות השלשות של AEW – הקונגלומריישן (אורנג' קאסידי, קייל אוריילי ורודריק סטרונג)(א') נגד דלטון קאסל והאאוטרנרס(טרות' מגנום וטורבו פלויד)
מנצחים: הקונגלומריישן
עם רול־אפ של אורנג' קאסידי על טורבו פלויד.
אחרי הקרב הלית'ל טוויסט והדמנד תוקפים את הקונגלומריישן, קאסל והאאוטרנרס. ג'ף ג'ארט נכנס לזירה ושובר גיטרה על הראש של ריקושט.

ג'ק פרי בבאקסטייג'.
הוא אומר שהמטרה שלו היא להיות אלוף העולם של AEW, אבל כשנופלת הזדמנות מהשמיים – צריך לקחת אותה, ולכן הוא נכנס לקרב הסולם ברידמפשן.
ניק וויין מצטרף אליו ואומר שהזדמנויות תמיד נפלו לפרי על הברכיים, בעוד שהוא רדף אחריהן מאז שהיה בן תשע.
פרי אומר שהוא גאה בו על כך שהרוויח את ההזדמנות לבד, ומוסיף שעכשיו אין לו יותר שוגר-דאדי ושיפגוש אותו ביום ראשון.

קרב 7 – קרב העפלה לקרב הסולם ברידמפשן – אל קלון נגד ליו ראש
מנצח: אל קלון
עם רול־אפ תוך אחיזה בחבל.
אחרי הקרב אל קלון ממשיך לתקוף את ליו ראש עד שמייק ביילי מגיע ומבעיט אותו החוצה, קומאנדר מצטרף מונסולט מהחבלים על קלון.

וידאו של הבאנג באנג גאנג והכלבים.
שני הצדדים מדברים על ההיסטוריה הארוכה ביניהם ומתכוננים לקרב השרשראות הכפול ברידמפשן.

קרב 8 – ת'קלה ושידה נגד ווילו נייטינגייל ומאיה וורלד
מנצחות: ת'קלה ושידה
עם ספיר של ת'קלה על מאיה וורלד אחרי ששידה פוגעת במאיה עם הקנדו.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
07-26-2026, 10:29 AM
פרק חמוד, בעיקר קרבות ההעפלה והמשך הסיפור של הבאקס - דת' ריידרס הם מה שרלוונטי פה.
בעולם שלי AR פוקס מחזיק באליפות עולם עכשיו, זה לא יאומן שמתאבק כל כך טוב שוחה ברדודים כל הקריירה שלו.
כמה שהתגעגעתי לאל קלון, אפילו אם לא יזכה בקרב הסולם חייבים למצוא לו איזה משהו מעניין לגראנדסלאם מקסיקו, ראיתי וידאו שהולוגרם העלה מחדר הכושר לקראת חזרה Idea
התקיפה הזאת של אוספריי באמת נפלה עליי משום מקום, לרגע סובבתי את הראש ופתאום ניק על הרצפה, הוא משחיל כל סנטימטר של הגימיק הזה במדויק.
אני באמת כבר לא מסוגל לצפות בקרבות של אורנג' קאסידי, כל הקרב סובב סביבו והוא לא מעורב במהלך היאבקות אחד, מגחיך את הכל והפעם האאוטראנרס רק הגבירו אותו, הוא חייב להוריד 3 הילוכים עם הגימיק הזה, איפה OC האלוף הבינלאומי לשעבר? במצב הנוכחי אני כבר מעדיף את מארק בריסקו כחוליה הנוספת לשלישיה בקרבות ההגנה.
ועוד מתאבק שנפל מן הפח אל הפחת זה ריקושט, יש יותר נמוך מלקבל גיטרה לראש מג'ף ג'ארט?
אופנר ומיין אבנט נחמדים, GHSים מאד.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
07-26-2026, 04:39 PM
צ׳אמפה פתח את הערב בקרב התקפי נגד זאכרי, הוא יכל ללכת חזק יותר לדעתי אך המילים שבחר אחרי הקרב סגרו את הפינה עבורי בצורה מעולה. המילים, לא הקטע המביך עם האיפור.

זה שביילי לא יודע לחתוך פרומו אנחנו כבר יודעים. לדעתי הוא מפסיד בקנדה, זה יצטרף לשאר ההפסדים הגדולים שלו והוא יתחיל לשקול ברצינות להצטרף לרשימת ההילים. פלטצ'ר יכנס כאלוף למקסיקו, הוא חייב לקבל שם יריב עם מסיכה.

קרב קלאסי מהנה של הבאקס. יוטה וגרסיה קיבלו כאן יותר במה מהקרב נגד קו"כ. ההתערבויות במהלך הקרב ביאסו אותי, בעיקר כי רציתי כאן רביעיות בין החברים החזקים יותר של רוכבי המוות נגד הבאקס וקו"כ. לפחות הקרב לא נגמר בפסילה והגיע להכרעה. מההתערבות של אוספרי אחרי הקרב כן שמחתי, הוא בליגה אחרת וזה עוד פרק בעלילה שלו. אני יכול לראות את זה כמתנת סליחה למוקסלי על הטאג לקני.

שלשות הרצתי, ראיתי שמדובר בכמה דקות, החזרתי אחורה כדי לנסות לראות, נזכרתי מי המשתתפים, הרצתי סופית. זאת כן עלילה שרצה כבר תקופה (זאת שריקושט מנהיג) והיא כן מקבלת במה רציפה, אז אני מניח שזה חייב להוביל למשהו. אם אתם שואלים אותי? וגם אם לא, זו מגילת דעות שלי - ריקושט יגיע לקזינו בהכל בפנים עם צבא גדול שינסה לעזור לו להשיג את החוזה הנחשק.

פוקס-ניק הציגו קרב היי פליי טכני מגניב מאוד, מפגש מאוד חכם. כן היו רגעים בודדים איטיים אך הם לא פגעו בחוויה הכללית. רציתי לראות את שניהם בקרב אבל אם צריך לבחור בין הותיק לצעיר, אני לרוב אלך עם הצעיר.

דארבי עצבני זה טוב לעסק. בתכלס הוא יכול להאשים רק את עצמו בהפסד לנייט. הוא אלוף עולם לשעבר טרי, הוא היה אמור להיות חכם יותר במפגש הזה.

גם את השלשות אליפות הרצתי, לא היה לי כוח למאתגרים. גם את אחרי הקרב הרצתי, לא היה לי כוח לג׳ארט.

פרי עקץ את פאנק בתחילת הפרומו שלו? ניק בגדול צדק בפרומו שלו, זה פשוט מגיע מחורבן אחרי שהוא הפסיד לפרי בעצמו שבוע לפני.

קיוויתי לכימיה מושלמת בקרב הווירדוז וקיבלתי רק טוב מאוד. גם כאן רציתי לקבל את שניהם בקרב סולם, בקלות הייתי מוותר על קומנדר ומורטוס עבור ארבעת המתאבקים שניסו להעפיל הפרק.

לסיכום, 2 קרבות העפלה קצרים ומומלצים, צ׳אמפה והבאקס עם אחלה חימומים. יאללה בואו נסמן וי על גאולה ונגיע לאירוע השנה.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • orgibor
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-14-2026, 12:07 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר