Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות | AEW Collision 30/07/26

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות |  תוצאות | AEW Collision 30/07/26
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
הצטרף בתאריך: Jan 2021
07-31-2026, 02:17 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-31-2026, 05:41 PM על ידי orgibor.)
[Image: 815952-9f821e0832014b1d9c8bb8cc84b1cf0b-mv2.jpg]

MCMG עושים את הדביוט שלהם בAEW ונכנסים לזירה.
הם אומרים שהם נמצאים בבית ביותר ממובן אחד ומכריזים שהם אול-אליט.
[Image: 1.jpg]

קרב 1 – קרב על אליפות השלשות של AEW – הדמנד(ריקושט, טואה ליונה ובישופ קאון)(א') נגד הראסקלז(זאקרי וונץ, מיירון ריד ודזמונד אקסבייר)
מנצחים: הדמנד
עם דאבל קרוספיקס פאוורבומב על אקסבייר.

לקסי נייר מראיינת את הקונגלומריישן בבאקסטייג'.
קאסידי, אוריילי וסטרונג אומרים שהם נכנסים לטורניר הקונטיננטל קאפ — וגם יבצעו את אתגר דלי הקרח למען רבל והעלאת המודעות לALS בהמשך הערב.

וידאו על טורניר הקונטיננטל קאפ.
מוצג שהטורניר מתחיל בשבוע הבא, 16 משתתפים, הגרלות אקראיות בכל סיבוב. נייג'ל מקגינס מכריז שהוא נכנס לטורניר.

קרב 2 – תומאסו צ'אמפה נגד ניק קומורוטו
מנצח: צ'אמפה
עם ברכייה.

אדם פייג', בנדידו וברודי קינג בבאקסטייג'.
פייג' אומר שהוא רוצה לעשות משהו חדש, ובמקסיקו סיטי הוא רוצה לאתגר על אליפות השלשות יחד עם ברודי קינג ובנדידו.
בנדידו קורא לצוות “הטוב, הרע והמכוער”.
ברודי שואל מי המכוער והשניים האחרים משתתקים.

קרב 3 – הטזוקי והברולינג בירדס(ג'יימי הייטר ואלכס ווינדסור) נגד את'נה(א') בילי סטארקס ודיאמנטה
מנצחות: האזוקי והברולינג בירדס
עם 2 ציפורים במכה אחת על דיאמנטה.
אחרי הקרב דיוויין דומיניון יוצאות לזירה ותוקפות את הברולינג בירדס בזמן שאת'נה תוקפת את האזוקי.

הדמנד ולית'ל טוויסטבבאקסטייג'.
ריקושט אומר שהדמנד מקבלים את האתגר של פייג' וברודידו למקסיקו סיטי.
ג'יי לית'ל מצהיר שהוא הולך לרסק את החלום של קומאנדר הערב.

הקונגלומריישן יוצאים לרמפת הכניסה.
הם מבצעים את אתגר דלי הקרח יחד כשריינו ו־ICP שופכים עליהם את הדליים.

קרב 4 – באנג באנג גאנג(אוסטין גאן, קולטן גאן, אייס אוסטין וג'וס רובינסון) נגד דת' ריידרס(ג'ון מוקסלי(א'), פאק, קלאודיו קסטאניולי ווילר יוטה)
מנצחים: באנג באנג גאנג
עם רול־אפ של רובינסון על יוטה.
אחרי הקרב הדת' ריידרס תוקפים את BBG, הכלבים מגיעים לעזור עד שMCMG מגיעים לעשות את ההצלה.
[Image: 15a31a8d9062d740f1cd50333810320d-jpeg.jpg]

תומאסו צ'אמפה בבאקסטייג'.
הוא אומר שהפסיכו קילר חי ובועט, ושבמקסיקו הוא יזכה במקום הראשון בקזינו גאונטלט.

קרב 5 – קריס סטטלנדר נגד אורורה טבס
לפני הקרב סטטלנדר מאתגרת את פרספונה לקרב במקסיקו סיטי.
מנצחת: קריס עם Saturday Night Fever.

לקסי נייר מראיינת את קייל פלטשר ומייק ביילי בבאקסטייג'.
פלטשר אומר שהוא הטוב בעולם. ביילי אומר שפלטשר לא יהיה הטוב עד שיעזוב את משפחת קאליס.
העימות הופך ברול שמתגלגל עד לזירה ובסופו ביילי יוצא עם ידו על העליונה ומניף את האליפות הבינלאומית.

קווין נייט בבאקסטייג'.
הוא אומר שהמשפחה של דון קאליס היא משפחה של אלופי עולם והוא מזמין כל אלוף עולם לשעבר לקרב שלשות במקסיקו סיטי.

קרב 6 – קומאנדר נגד ג'יי לית'ל
מנצח: קומאנדר
עם Cielito Lindo.

קרב 7 – וויל אוספריי נגד דניאל גרסיה
ג'ון מוקסלי
מצטרף לשולחן השדרנים בליווי מרינה שפיר.
מנצח: וויל אוספריי עם הידן בלייד.
אחרי הקרב מארק דייויס מגיח דרך הקהל ותוקף את אוספריי, טרנט ברטה ורוקי רומרו מצטרפים אליו ויחד משפחת קאליס מתכוונת לפגוע בוויל עם כיסא אך אוספריי משתלט עליהם והם נסוגים ואוספריי אומר שאם דייויס רוצה לערב נשקים הוא רק צריך היה לבקש ומודיע שהקרב ביניהם בשבוע הבא יהיה מקסיקו סיטי סטריט פייט.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
07-31-2026, 06:27 PM
פרק כיפי.
לא מבזבזים זמן ו-MCMG מגיעים על השנייה הראשונה, נתנו כמה מילים חמות ואני לא יכול לנטור להם על ההחלטה השגויה שביצעו לפני שנתיים, עכשיו הם במקום הנכון.
אליפות השלשות היה כבר מצוין, התעלה על לדעתי על הזכייה שלהם בדיינמיט וריקושט זרח פה כשהוא נותן לGOA את הכבוד להכריע את הקרב. רסקאלז מנגד הם ה-טריו שהאליפות הזאת נוסדה עבורם, יום יגיע והם גם יחזיקו בה והריין שלהם יתעלה על כל מה שראינו קודם, כמו שאמרתי בדיינמיט, אני אוהב את הטיפול במחלקה השלשות, הרימו אותה מהקרשים אחרי הריין של האופס.
שלשות נשים גם אהבתי ממש, את'נה והאזוקי היו הכוכבות של הקרב ונראה שזה לא נגמר ביניהן, האזוקי בטח תאתגר על אליפות העולם של ROH בDBD בהיעדר כל מאתגרת אחרת.
BBG - DR מודה שהרצתי, גדול עליי הרביעיות הזה ו-BBG כרגע אנטיהייפ בטח בלי ווייט, לא רוצה לראות את MCMG נזרקים למיקס הזה.
אוספריי - גרסיה היה יופי של דרך לסגור את התוכנית, דייויס נראה בכושר מטורף ולא היה צריך לדחוף פה את RPG וייס בטח כשהקרב ביניהם נקבע להיות בלי התערבויות.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 2 users Like orgibor's post:
  • KB24, NoamRR
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
אשכולות: 0
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
08-01-2026, 05:18 PM
חבל ש-MCMG ישר נכנסים לפיוד עם יותר מדי משתתפים(Bang Bang Gang, The Dogs, Death Riders).
מצד שני יש היסטוריה בין אלכס שלי לג׳יי וייט.
הם גרו ביחד תקופה וווייט לקחת את הפינישר שלו מאלכס שלי.
ב-2016 שהוא היה באותה שנה ב-ROH כי NJPW שלחו אותו לשם.
אני כן חושש שהם ייבלעו וש-AEW יתנו ל-MCMG את המומנטום.
הבאקס-קופ וכריסטיאן ואולי גם הניו דיי יצטרפו למיקס הזה.
יש לי יותר ביטחון בזה שיש כיוון כלשהו לניו דיי(וזה מעולה) מאשר ל-MCMG(זה רע אם ל-AEW ולטוני קאהן תוכנית איתם וכיוון מסויים וסטוריליין כלשהו שתוכנן).
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
08-01-2026, 09:45 PM
מרגש לראות את מסמ"ג בארגון אבל למה פרומו פאנק? כמה בתים יש לכם? מאמין שטוני לא יוותר עליהם.

אני מת על הכניסה של הראסקלז, מכניסה לאווירה. מטורף שהדרישה כבר מגנים על האליפויות כל כך מהר, ריקושט עשה את זה בעבר גם עם האליפות הלאומית ישר אחרי הזכייה. ריקושט הראה שלא רק היריבים שלו מצטיינים בתעופה ושלף אחת מטורפת בתחילת הקרב. מיירון התעופף על ליונה והם התחבקו אחר כך בקטע מוסבר אך מוזר. מעבר לזה, קרב שלשות לפי הספר, ספר מצוין הכוונה. עבודות צוות מעולות של הקבוצות. מיירון כוכב הקרב. היה מתח לקראת הסוף למרות שתארתי לעצמי שהאלופים ישמרו. נהנתי מאוד.

סגמנט מוצלח של הקונגלומרט, הם בידרו, הם ריגשו והם הכריזו על עצמם לטורניר הגביע. נראה שזה תפור עליהם. על נייג'ל אני לא עף והוא לא נחוץ לי בטורניר. מקווה שלא יגיע לגמר.

צ'אמפה בהופעה מעולה, מוכר את הקרב עם ג'ריקו מבחינת נזקים ורגש ועושה זאת מבלי להגיד מילה, רק קרב.

האנגמן משתף פעולה עם ברודידו זה נחמד, לא מה שצפיתי, רציתי דברים גדולים יותר, אבל אי אפשר שלא להתלהב מהשלישייה הזאת. הם ממשיכים עם המסורת של האנגמן והשטויות בסטייבלים שלו, אני אוהב את זה.

ריקושט חותך פרומו מהרצפה זה כזה ריקושט, בקטע טוב כמובן.

הקטע עם הקרח היה רגע מתוק של אליט. שמח שהמעורבות של ריינו בדטריוט הסתכמה בזה, אנחנו לא בTNA.

לרביעיות לא היה לי כוח בגלל בב"ג, הם אפילו לא הביאו את ג'יי לשם. מסמ"ג הולכים להיות מעורבים במלחמת הקבוצות הזאת בהכל בפנים? נשמע כמו סלט לשם הסלט, בקטע רע כמובן.

צ׳אמפה וקומנדר אחרי הפסדים גדולים משובצים לקרב יתרון? טיימינג מוזר ומאכזב. עדיין יהיה קרב טוב. עדיין מוזר ומאכזב.

הבנייה לפלטצ'ר-ביילי הייתה מדהימה. פלטצ'ר יוצא מהכלים כי כנראה הוא מפחד מביאליק, אין לו סיבה לפחד, יש לו תוכניות גדולות להכל בפנים. ביילי סימן וי על תמונה עם החגורה.

נייט היה חייב להעתיק מפלטצ'ר, כאילו הוא לא עושה מספיק בושות לאחרונה.

קומנדר-לית׳ל זה קרב לROH ולכן הרצתי כי אני בקושי צופה בארגון הזה.

איך אפשר לא לאהוב את גרסיה בריצה הנוכחית שלו? אהבתי את הפתיחה של הקרב, מוקסלי היה שם להסביר את המתרחש כמו שצריך. הכימיה ביניהם הייתה מעולה. טוני ממשיך לבחור את הקרבות של אוספרי בפינצטה, לכל קרב יש סיפור כזה או אחר. גרסיה מילא תפקיד חשוב עבור אוספרי בתקופה האחרונה.

כיף לראות את הבמה והאמון שדיוויס מקבל לאחרונה. התבאסתי שהם החליטו להוסיף חפצים למפגש השלישי של אוספרי-דיוויס.

לסיכום -
הפותח והסוגר היו מעולים.
היו סגמנטים טובים באמצע.
מסמ"ג היו בינוניים בפרק הבכורה שלהם.
קארד מעולה למקסיקו וסטיפולציה מבאסת לאוספרי-דיוויס.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 1 user Likes NoamRR's post:
  • orgibor
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 10:55 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר