Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › AEW v
« הקודם 1 2 3 4 5 ... 38 הבא »

תוצאות| AEW Grand Slam Mexico 5/8/26

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות| AEW Grand Slam Mexico 5/8/26
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
הצטרף בתאריך: Jan 2021
08-06-2026, 11:49 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-06-2026, 04:03 PM על ידי KB24.)
[Image: HO7sa1uasAAWDPn?format=jpg&name=small]

קרב: Death Riders (ג'ון מוקסלי, ווילר יוטה, דניאל גרסיה ופאק) נגד אדם קופלנד, כריסטיאן קייג' והיאנג באקס (מאט וניק ג'קסון)
ערב שנפתח בתשואות אדירות לאדם קופלנד וכריסטיאן בזירה המקסיקנית. הקרב התאפיין בקצב מהיר ומהלכי תעופה מחוץ לזירה, כשניק ג'קסון ספג מתקפה קבוצתית קשה מחברי ה-Death Riders. קופלנד נכנס בחילוף חם, פגע ב-Impaler DDT וביצע ספיר על מוקסלי, אך יוטה הסיח את דעת השופט. בסיום, בזמן שקופלנד התנגש בטעות במאט ג'קסון על החבלים, מוקסלי ניצל זאת, תפס במכנסיו של קופלנד והצמיד אותו ל-3 מלוכלך. לאחר הקרב קופלנד לחץ את ידי היאנג באקס, בעוד כריסטיאן יצא מהזירה המום.
מנצחים: Death Riders

​התוכנית מציגה קליפ סיכום מיוחד של העימות הטעון משבוע שעבר בין אלוף העולם קני אומגה לוויל אוספריי, שבו אוספריי הבהיר כי כשהוא ילחץ על ההדק בוומבלי – אומגה יראה זאת מגיע מול הפרצוף שלו.

​קרב משולש על המקום ה-1 בקרב הקזינו גונטלט ב-All In: אנדרדה אל אידולו (אלוף ה-National) נגד קומאנדר נגד תומאסו צ'אמפה
תומאסו צ'אמפה ספג שריקות בוז עזות מהקהל המקומי בשל לבושו הפטריוטי האמריקאי, בעוד אנדרדה וקומאנדר קיבלו תשואות ענק. קומאנדר הלהיב את האולם עם מהלכי תעופה על החבלים ופויזנראנה מהחבל השני. צ'אמפה פגע ב-Project Ciampa, אך אנדרדה ניצל את ההזדמנות, הנחית עליו את "אל דיה דה לוס מוארטוס" ולאחר מכן שתל את קומאנדר במזרן עם מהלך ה-The DM כדי להצמיד ל-3 ולהבטיח את כניסתו כמספר 1 בקרב הקזינו גונטלט בוומבלי.
מנצח: אנדרדה אל אידולו

​מיד לאחר ניצחונו, אנדרדה חוגג בזירה ומצהיר בפני הקהל המקומי שהוא מתכוון לזכות בקרב הקזינו גונטלט ולהביא את אליפות העולם למקסיקו. פתאום המוזיקה של MJF נשמעת! MJF פורץ במפתיע מתוך הקהל, מתנפל על אנדרדה מאחור ומכה אותו בראשו עם חגורת אליפות ה-Triple B. MJF מחזיר לעצמו את טבעת היהלום, מעלף את אנדרדה וזורק אותו מהרמפה אל הרצפה. MJF תופס מיקרופון, קורא למקסיקו "מדינה של זבל", ומכריז שבשבוע הבא בלאס וגאס הוא ייכנס לקרב על המקום ה-2 בקזינו גונטלט, ינצח אותו, ויגיע לוומבלי כדי להוכיח לכולם שהוא האלוף האמיתי היחיד בעסק.

​קרב: וילו נייטינגייל (אלופת הנשים) וה-Brawling Birds (ג'יימי הייטר ואלכס וינדזור) נגד מרסדס מונה ודיביין דומיניון (לנה קרוס ומייגן ביין)
קרב שלשות נשים פיזי במיוחד. דיביין דומיניון הפגינו כוח מסיבי, אך הייטר ווינדזור החזירו עם סדרת מכות וסופלקסים גרמניים. במרכז הזירה, וילו ומרסדס מונה החליפו מהלומות קשות; בסיום, מונה ניסתה לבצע את ה-MonéMaker, אך וילו התחמקה ותפסה אותה ב-backslide מבריק להצמדה ל-3! בעקבות הניצחון, נקבע רשמית: ה-Brawling Birds יתמודדו מול דיביין דומיניון על אליפות זוגות הנשים באירוע All In: London!
מנצחות: וילו נייטינגייל וה-Brawling Birds

​קרב: קייל פלטשר (אלוף) נגד "ספידבול" מייק ביילי – אליפות ה-AEW International
קרב מטורף ומלא כבוד ללוצ'ה ליברה. ביילי ביצע מונסולט מטורף מראש מדרגות הכניסה של האולם אל הרצפה! ביילי פגע ב-Ultima Weapon מראש החבלים אך פלטשר השתחרר בשבריר שנייה. בסיום, פלטשר תפס את ביילי בראש החבלים ושתל אותו ב-Brainbuster אכזרי על מגן הפינה העליון כדי להשיג את ההצמדה ל-3 ולשמור על התואר.
מנצח: קייל פלטשר

​קרב: מיסטיקו, כריס ג'ריקו ("קוראסון דה לאון") ודארבי אלין נגד Don Callis Family (קווין נייט, קזוצ'יקה אוקאדה והיצ'יסרו)
מיסטיקו קיבל כניסה מרהיבה לקול שירת ההמונים באולם, וג'ריקו הופיע במחווה לימיו במקסיקו. אלין חזר לעצמו מול קווין נייט ופגע ב-Coffin Drop, ג'ריקו נעל את ה-Walls of Jericho על אוקאדה, ומיסטיקו ביצע את מהלך ה-La Mística על היצ'יסרו. בסיום, אלין הנחית Coffin Drop נוסף מראש החבלים על אלוף ה-TNT קווין נייט והצמיד אותו ל-3!
מנצחים: מיסטיקו, כריס ג'ריקו ודארבי אלין

​קרב: פרספונה (אלופת CMLL) נגד כריס סטטלנדר
סטטלנדר פתחה בסערה מחוץ לזירה, אך פרספונה החזירה עם ספיר עוצמתי. ברגע המכריע, היקארו שידה התפרצה לזירה ופגע בסטטלנדר עם חגורת האליפות של ת'אנדר רוזה מאחורי גב השופט! פרספונה ניצלה את המכה, פגעה ב-springboard frog splash והצמידה את סטטלנדר ל-3.
מנצחת: פרספונה

​קרב: "האנגמן" אדם פייג' וברודידו (בנדידו וברודי קינג) נגד The Demand (ריקושט, בישופ קאן שטואה ליאונה) (אלופים) – אליפות השלשות של AEW
פייג' וברודידו נכנסו בליווי להקת מריאצ'י חגיגית. טואה ליאונה הציג כוח בלתי נתפס כאשר הרים את פייג', בנדידו וקינג בו-זמנית למהלך Samoan Drop משולש! בסיום, בנדידו תפס את ליאונה המסיבי למהלך 21 Plex, ופייג' טס מעל החבלים עם Buckshot Lariat קטלני ישירות לתוך התרגיל – מה שאיפשר לבנדידו להשלים את ההצמדה ל-3! יש לנו אלופי שלשות חדשים!
מנצחים: "האנגמן" אדם פייג' וברודידו (אלופי השלשות החדשים של AEW)

​קרב מרכזי: רחוב מקסיקו סיטי (ללא התערבויות): וויל אוספריי נגד מארק דייוויס (מתוך Don Callis Family)
קרב רחוב ברוטאלי, מדמם וחסר רחמים. דייוויס השתמש בכיסאות עטופים בתיל, פחים, ומזלג שאיתו דקר את ראשו של אוספריי עד שזלג ממנו דם רב. אוספריי החזיר עם פיילדרייבר על האפרון ומהלך Styles Clash. בסיום, אוספריי ליפף חוט תיל סביב ראשו של דייוויס והנחית עליו Hidden Blade רצחני כדי להשיג את ההצמדה ל-3 ולחגוג ניצחון הירוק לקול תשואות הענק של הקהל במקסיקו!
מנצח: וויל אוספריי

[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 4 users Like KB24's post:
  • Asaf, Liorton, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
KB24 מנותק
מלך המשחקים של הפורום
תגובות: 3,558
אשכולות: 76
Likes Given: 2,521
08-06-2026, 04:35 PM
מיני PPV במקסיקו
איזה כיף להתחיל עם הכניסה האדירה של קופלנד מול אולם מלא וקהל מקסיקני חם
הפעם קרב הקבוצות כן הרגיש במקום בניגוד לקרב הרנדומלי של דארבי, ג'ריקו ומיסטיקו. כריסטיאן ממשיך להיות אחד ההילים הכי טובים בביזנס והוא הפתיע אותי לגמרי עם הבעיטה למרינה. עד עכשיו הבנייה לבאקס - ק"ק די בינונית ומרגיש שעושים יותר מידי יריבויות כאלה כרגע גם בארגונים אחרים של אני מכבד אותך אתה מכבד אותי בוא נלחם והסיום של הקרב זה לא מה שירים את הפיוד הזה.
הקרב המשולש היה מצויין ודי כיף לראות מה המתאבקים הביאו לקרב הזה. חשבתי ש-MJF יעלה לאנדראדה בקרב אבל אנחנו מקבלים את החזרה והתקיפה שלו דווקא אחרי הקרב. אני כן חושב שעדיף להכניס את שניהם לקרב הגאונטלט ושהאליפות הלאומית לא צריכה לתפוס משבצת באול אין אבל גם מרגיש ששוב אנחנו חוזרים על שנה שעברה עם MJF ודוחפים אותו לגאונטלט לזכייה נוספת במקום לתת לו קרב בפרופיל גבוה באירוע. את הסיפור של "האלוף האמיתי" כבר ראינו בעבר עם הצבוע אולי הפעם גם נזכה לסיים את הסיפור הזה לפני שיפטרו את מי שמגלם את "האלוף האמיתי".
קייל פלטשר שוב אחראי על קרב הערב, אין לי הרבה מה להרחיב על זה נועם כבר ידאג לזה.
אליפות השלשות די בלבלה אותי כי הדימנד נראו כמו בחירה מצויינת לאלופים בתקופה הזאת ושוב מחליפים את האלופים בטווח די קצר. אם משאירים את האלופים הנוכחיים עד אול אין צריך לשים מולם טריו ברמה גבוהה ולא עולים לי בראש יותר מידי שמות שיכולים להיכנס למשבצת הזאת, סוורב ו-HS?, שוב שלושה מתאבקים מ-DCF?, מתאבק + FTR? ואם הם לא נכנסים בתור אלופים לאול אין אז למה היינו צריכים את הזכייה הזאת עכשיו?
היה שם באצ' בסיום הקרב? היה נראה שהשופט מסמן שלא הגיעו לשלוש ואז המוזיקה התחילה והקהל התלהב אז הוא זרם עם הרגע
כתבתי לפני הקרב המרכזי שאני לא ממש בעדו ואני מרגיש ככה גם אחרי הקרב. מצד אחד כן קיבלנו את אוספריי מנצח בכוחות עצמו את דיוויס בלי עזרה והוא כן לוחץ על ההדק מול מתאבק שהיה חבר שלו בעבר, אבל מצד שני זה גם הרגיש כמו קרב שלא באמת תרם יותר מידי לאף אחד מהם ולא באמת הייתה הצדקה לקרב רחוב כמו שהוא התנהל. פה אנחנו רואים את פול טרנר מרים את דיוויס שייכנס לזירה אחרי ספירה 9 במקום להמשיך לספור, תקרית שנייה שהייתי שמח בתור צופה שלא היו מרים לי.

קיבלנו התקדמות לקראת אול אין עם הכרזה רשמית על קרב על אליפות הזוגות לנשים והכניסה של אנדראדה בתור מספר 1 לקרב גאונטלט ובשבוע הבא כנראה נקבל את MJF רשמית בתור הכניסה השנייה לקרב. עדיין ההתקדמות עם הקארד מאוד איטית ויש עוד המון קרבות וסיפורים פתוחים לקראת האירוע.

[Image: bnGtV.gif]
הגב
The following 3 users Like KB24's post:
  • Liorton, NoamRR, orgibor
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
אשכולות: 0
Likes Given: 1,379
08-06-2026, 07:47 PM
פרק טוב השבוע. נהניתי מאוד.

קרב הרביעיות היה מעולה.
כריסטיאן בועט את הדרך שלו לMe Two. הפיוד בין הבאקס לאדג' וכריסטיאן מתחיל קצת לקבל עניין. אהבתי שהוא לא מעוניין ללחוץ להם יד.

קרב השלשות הראשון גם אהבתי. תומאסו היה היל מעולה כאן. הוא הוציא תגובות מהקהל שכל היל היה חולם עליהם. פעם שנייה שתומאסו מתחיל לריב עם חפצים דוממים. מקווה שזה לא תחילתו של פיוד.
את התוצאה פחות אהבתי. הייתי מעדיף אחד על אחד שלהם באירוע במקום בקזינו.

שלשות נשים פחות אהבתי. לא אוהב את הספוטים האלו שהאבה מתאבקות ביחד צריכות לעשות. תמיד נראה מבוים מדי ורע מדי.
עוד רול אפ די מיותר בסיום.

פלטשר-ביילי היה קרב מעולה. הספוט על הברקייד היה נראה פסיכי. פלטשר סוחט בכל תנועה שלו היטים מהקהל.

השלשות גברים השני הרגיש כבר מתיש. מוגזם לקבל 3 קרבות שלשות בערב. וזה בנוסף לקרב רבעיות. הקרב לא היה רע. פשוט הרגיש מעייף כשרואים ברצף. הסוף כן היה רע. מעדיף לראות אותם משחקים על הבוץ הזה ולא מתעלמים ממנו.

אוספריי היה קרב טוב. גם כי שינוי מרענן מכל המרובי משתתפים וגם כי אוספריי. כן, אני מסכים שכנראה היה עדיף בלי הסטיפולציה אבל עדיין נהניתי. היה חסר לי התקדמות כלשהיא עם קני.
ובכלל, מרגיש שהם קצת מתקדמים על אש נמוכה בכל הנוגע לבנייה לאול אין.

אגב לא יודע איך חושבים בכלל שאוספריי לא טופ פייס. למי מאיתנו לא יצא לנשנש קצת דם עם מזלג?

[Image: Screenshot-20260806-203159-Telegram.jpg]
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 2 users Like Liorton's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,112
אשכולות: 223
Likes Given: 1,418
08-06-2026, 09:14 PM
התוכנית הייתה ממש טובה, הקרבות היו מצוינים ובעיקר האולם המפוצץ של ארנה מקסיקו דאג לאווירה של אירוע גדול.
עדיין הציקה לי מאד קבלת ההחלטות בתוכנית כשבראשן 2 עיקריות:
- ההחלטה לשלוח את אנדראדה לקזינו ואת MJF בעקבותיו. אנדראדה - MJF זה קרב שהייתי בהייפ אליו לא פחות מקני - אוספריי ועכשיו דוחפים אותם ככה על הדרך. פיוד שנבנה כל כך נכון ולאורך כך כך הרבה זמן עכשיו יצטרך לחלוק את הזירה עם עוד איזה 10 מתאבקים רנדומליים באירוע הגדול של השנה, ממש מבאס, מקווה שלפחות נקבל את המפגש המיוחל הזה בהמשך באיזה אול-אאוט או משהו.
- ההחלטה להפשיט את הדמנד מאליפות השלשות. זה נכון שהחמאתי למחלקה ולזה שיש כל כך הרבה טריוס לגיטימיים כרגע אבל זאת לא סיבה להפוך את האליפות הזאת לתפוח אדמה לוהט. הדמנד היו אלופים נכונים, ריקושט זרח שוב, שלושתם התחילו לצבור ביטחון ונצחונות והנה הם נופלים כבר באתגר הגדול הראשון שלהם ובטח בשבוע הבא יבואו בדרישה חדשה של "מגיע לי להיכנס לקזינו ולקבל קרב על אליפות העולם", לא, בקצב הזה לא מגיע להם כלום. גם עבור פייג' זאת איזושהי ירידה ברמה, רציתי שיקח צעד אחורה אבל נראה שהוא הלך אחורה מדי. ראיתי כמה תגובות של אנשים שחושבים שמטרת העל היא להפגיש אותם עם הניו דיי וסוורב באול-אין וגם אם זה יתברר כנכון ולמרות שזה נשמע ממש מפתה זאת לא הדרך להוביל לשם.

מעבר לכך נראה שליאורטון הדביק אותנו בקדחת הרולאפס עם 2 קרבות שנהנתי מהם מאד והתבאסתי שהסתיימו ככה+הסיום המלוכלך והמעצבן לפרספונה - קריס שבמקום להתרכז במאצ'אפ הענק הזה הן התעסקו בכל המסביב שלצערי המסביב כלל גם את ת'אנדר רוסה.

את השלשות אולסטארס דווקא מאד אהבתי, עם היחס שהצ'יסרו ומיסטיקו זכו לו שם כל השישה הרגישו כוכבי על וכל קומבינציה של שני מתאבקים בזירה הרגישה מעניינת.

פלטשר - ביילי היה מעולה אבל חייב להגיד שהרגשתי שאני רואה פשוט את אותו הקרב בפעם השלישית ואני לא חושב שזה התעלה על אחד מהמפגשים הקודמים שלהם למרות עוד קיקאאוטים דרמטיים של קייל.

וזאת הסיבה שאני בעד הסטיפולציה שקיבלו אוספריי ודייויס שלטעמי נתנו פה קרב ענק שבמקרה הזה לא נופל מהקודמים ואולי אפילו מתעלה. זה קרב PPV, ספוטים אכזריים, אזכורים לשני המפגשים שקדמו לו, יצירתיות, דרמה וכמובן הרבה דם, אני ממש אהבתי. דייויס בדומה לריקושט הוא עוד מתאבק נהדר שמוצא את עצמו עירום רגע לפני הכניסה לארץ המובטחת, הקזינו יכול היה להיות המקום שלהם לזרוח כמו בשנים הקודמות אבל עכשיו מרגיש לי שאם ישתתפו הם רק יכנסו לעשות את השואוקייס שלהם לחצי דקה ויחזירו את המושכות חזרה למג'ף ואנדראדה, לאליפות הזוגות לנשים יש מקום בקארד הראשי ולמג'ף - אנדראדה לא? אני עדיין משתגע מזה.
[Image: IMG-20260403-103903.jpg]
הגב
The following 3 users Like orgibor's post:
  • KB24, Liorton, NoamRR
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
08-06-2026, 10:34 PM
(08-06-2026, 09:14 PM)orgibor כתב:  התוכנית הייתה ממש טובה, הקרבות היו מצוינים ובעיקר האולם המפוצץ של ארנה מקסיקו דאג לאווירה של אירוע גדול.
- ההחלטה לשלוח את אנדראדה לקזינו ואת MJF בעקבותיו. אנדראדה - MJF זה קרב שהייתי בהייפ אליו לא פחות מקני - אוספריי ועכשיו דוחפים אותם ככה על הדרך. פיוד שנבנה כל כך נכון ולאורך כך כך הרבה זמן עכשיו יצטרך לחלוק את הזירה עם עוד איזה 10 מתאבקים רנדומליים באירוע הגדול של השנה, ממש מבאס, מקווה שלפחות נקבל את המפגש המיוחל הזה בהמשך באיזה אול-אאוט או משהו.
- ההחלטה להפשיט את הדמנד מאליפות השלשות. זה נכון שהחמאתי למחלקה ולזה שיש כל כך הרבה טריוס לגיטימיים כרגע אבל זאת לא סיבה להפוך את האליפות הזאת לתפוח אדמה לוהט. הדמנד היו אלופים נכונים, ריקושט זרח שוב, שלושתם התחילו לצבור ביטחון ונצחונות והנה הם נופלים כבר באתגר הגדול הראשון שלהם ובטח בשבוע הבא יבואו בדרישה חדשה של "מגיע לי להיכנס לקזינו ולקבל קרב על אליפות העולם", לא, בקצב הזה לא מגיע להם כלום. גם עבור פייג' זאת איזושהי ירידה ברמה, רציתי שיקח צעד אחורה אבל נראה שהוא הלך אחורה מדי. ראיתי כמה תגובות של אנשים שחושבים שמטרת העל היא להפגיש אותם עם הניו דיי וסוורב באול-אין וגם אם זה יתברר כנכון ולמרות שזה נשמע ממש מפתה זאת לא הדרך להוביל לשם.

מעבר לכך נראה שליאורטון הדביק אותנו בקדחת הרולאפס עם 2 קרבות שנהנתי מהם מאד והתבאסתי שהסתיימו ככה+הסיום המלוכלך והמעצבן לפרספונה - קריס שבמקום להתרכז במאצ'אפ הענק הזה הן התעסקו בכל המסביב שלצערי המסביב כלל גם את ת'אנדר רוסה.

את השלשות אולסטארס דווקא מאד אהבתי, עם היחס שהצ'יסרו ומיסטיקו זכו לו שם כל השישה הרגישו כוכבי על וכל קומבינציה של שני מתאבקים בזירה הרגישה מעניינת.

פלטשר - ביילי היה מעולה אבל חייב להגיד שהרגשתי שאני רואה פשוט את אותו הקרב בפעם השלישית ואני לא חושב שזה התעלה על אחד מהמפגשים הקודמים שלהם למרות עוד קיקאאוטים דרמטיים של קייל.

וזאת הסיבה שאני בעד הסטיפולציה שקיבלו אוספריי ודייויס שלטעמי נתנו פה קרב ענק שבמקרה הזה לא נופל מהקודמים ואולי אפילו מתעלה. זה קרב PPV, ספוטים אכזריים, אזכורים לשני המפגשים שקדמו לו, יצירתיות, דרמה וכמובן הרבה דם, אני ממש אהבתי. דייויס בדומה לריקושט הוא עוד מתאבק נהדר שמוצא את עצמו עירום רגע לפני הכניסה לארץ המובטחת, הקזינו יכול היה להיות המקום שלהם לזרוח כמו בשנים הקודמות אבל עכשיו מרגיש לי שאם ישתתפו הם רק יכנסו לעשות את השואוקייס שלהם לחצי דקה ויחזירו את המושכות חזרה למג'ף ואנדראדה, לאליפות הזוגות לנשים יש מקום בקארד הראשי ולמג'ף - אנדראדה לא? אני עדיין משתגע מזה.

דווקא אני חושב שאם הניו דיי יהיו בברית עם מתאבק סינגלס שזה יהיה עם MJF.
הוא פרסם הסטורי שלו באינסטגרם תמונה של הניו דיי ביום שעדכנו שהם לא ימשיכו בארגון האחר.
הוא אמר בראיון עליהם לפני חודש וחצי חודשיים שהם טאלנטים מצויינים ושהוא ישמח לראות אותם ב-AEW.
הניו דיי יהיו בפיוד נגד היאנג באקס, וקני אומגה ניצח את מקסוואל על האליפות.
אז הם יכולים להיות ברית נגד האליט.
הניו דיי עזבו את הארגון הקודם כי רצו לקצץ להם את השכר.
לאיזה מתאבק יש הרבה כסף(לפחות בקייפייב)?
MJF.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Penta מנותק
Low-Card
תגובות: 948
Likes Given: 175
הצטרף בתאריך: May 2021
08-06-2026, 11:25 PM
(08-06-2026, 09:14 PM)orgibor כתב:  התוכנית הייתה ממש טובה, הקרבות היו מצוינים ובעיקר האולם המפוצץ של ארנה מקסיקו דאג לאווירה של אירוע גדול.

אולי ברודי קינג יתהפך על האנגמן ובאינדידו ויתאחד מחדש עם House Of Black.
מלאקאי בלאק/טומי אנד העלה וינייט חדש מהאינסטגרם שלו.
יכול להיות שהוא עשה שם טיזינג ל-House Of Black או לכל הפחות לא הכחיש את זה.
אבל זה הרגיש שונה מהוינייטים שהוא עשה בדרך כלל.
[Image: giphy.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 920
אשכולות: 2
Likes Given: 2,217
הצטרף בתאריך: Jul 2021
08-07-2026, 03:57 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-07-2026, 03:59 AM על ידי Asaf.)
דווקא אני יוצא אפילו יותר מאוכזב ובעיניי הרצף השלילי משבוע שעבר ממשיך לצערי בכל מה שקשור למאיין איבנט.

לא ראיתי שום טעם בלעשות קרב נוסף בין אוספריי ומארק דיוויס,
במיוחד שלפני פחות מחודשיים אוספריי ניצח אותו בטורניר,
ועכשיו שוב חוזרים לסיפור האם הוא יהיה מסוגל ללחוץ על הטריגר.
פשוט ללכת אחורה.

ועצם זה שMJF חזר וכן יופיע באול אין זה יותר מבאס אותי.
MJF הוא הר היל האולטימטיבי, נתן כמעט שנה שלמה של טרור עם האליפות הראשית כשהוא הסיפור הראשי,
יש לו היסטוריה עם אוספריי במיוחד באול אין,
הם צעירים והם הפנים של החברה,
הם הסיפור האמיתי ,
היו יכולים לבנות פיוד של פריים אוספריי מול פריים MJF,
הייתי לגמרי בהייפ וכל השינויים האלה עצרו את המומנטום,
הסיפור היה שם.

ומילא MJF מפיל את החגורה לפני לקני זה כי חשבתי שהוא הלך לצלם סרט,
אבל בסוף להבין שהוא כן יופיע בוומבלי זה היה לי מוזר ,
ואחרי השנה המשוגעת שהוא נתן הוא פשוט יחזור לאותו ספוט של שנה שעברה זה שערורייה בעיניי.
הגב
The following 1 user Likes Asaf's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
08-08-2026, 08:31 PM
ואוו הסט פשוט מגניב. אני כבר מתחיל לדמיין את אוספרי קופץ משם.

רציתי לקבל את הקרב רביעיות הזה, אומנם לפני גאולה ועם שינויים קלים, אז זה מפגש שאני כן מקבל. רביעיות כיפיות לפתיחה כדי לספוג כמה שיותר ממה שהערב הזה הולך לתת לנו. הקהל ליווה כל מהלך בקרב והפך אותו להרבה יותר מהנה. מי שבדרך כלל מדלג על קרבות מרובי משתתפים אני ממליץ שלא הפעם. כריסטיאן בידר, קופ הרגיש כמו הכוכב הכי גדול בעולם, מהלכי לוצ׳ה, באקס עושים באקס, רוכבי המוות בעבודת צוות טובה וקיבלנו פאקינג דאבל 619! כן היו קצת נפילות, קופ קצת ביצבץ עם החלק שלו ב619, היה עוד רגע שראו את הבאקס נחים ומחכים לסימן שלהם להיכנס לזירה, אבל כמכלול, המון רגעים טובים. התחלתי להאמין שמוקסלי יהיה זה שיחטוף את ההצמדה כדי לפתוח לו מיני סיפור לקראת הטורניר אבל הוא גנב את זה בעצמו עם רול אפ ויכול להיות שזה האס שהאס יגיע איתו לטורניר.

לא יודע, לא הרגיש לי דחוף לראות את צ׳אמפה בגיר ארה"ב על אדמת מקסיקו, הוא לא היל מהסוג הזה. אנדרדה בכניסה אדירה, גם כאן הקהל הפך אותו לביג דיל מהרגע הראשון. צ׳אמפה נכנס לסיק פאק מוד שלו והיה מהנה לצפייה (זה גם מה שהיא אמרה). הקטעים עם חומת ההפרדה היו מעולים, שימוש טוב בסביבה שונה. אנדרדה היה מעולה בתפקידו והקהל עף על כל מה שעשה. לא רק שקומנדר לא גרע, הוא אפילו הוסיף לקרב והביא רגעים מטורפים מצידו. למעשה, יש לי תלונות רק לקטע עם השופטת, אומנם הביצוע היה מגניב אבל זה לא היה נחוץ לדעתי בשום צורה. קרב מעולה לסיכום, אווירה מאוד טובה. אנדרדה עם ניצחון ענק שמראה לנו שהוא מוכן לקרב הסלט הזה.

מג׳פ בחזרה מתבקשת, פרומו מג׳פי וכניסה הגיונית אך גם קצת מבאסת לקרב הקזינו. מצד אחד,0 זה קרב עם פרס גדול וצריכים להתמודד עליו שמות גדולים, מצד שני כל כך רציתי אנדרדה-מג׳פ כקרב יחידים. אף פעם לא אהבתי את הקטע שמסתובבים 2 אלופי עולם, גם אם זה כבדיחה, גימיק או סיבה לגיטימית. צפיתי ממג׳פ לפחות שיטען שהוא פודה את החוזה מראש על הקרב המרכזי או אפילו שיאיים בכך כדי לפלפל את הדרך לקרב הגדול.

אחח פלטצ'ר-ביילי, אתם לא יודעים לאכזב. יש ביניהם כימיה מטורפת שלא שייכת לעלילה המינימלית שלהם, הם פשווט מטורפים יחד. ביילי עובד כל כך חלק בקרבות עם מטרה, על פלטצ'ר אמרתי כבר הכל לאורך השנה האחרונה. עוד מפגש מעולה, עוד מהלכים שאני מחזיק את הראש. אהבתי שהם השתמשו במדרגות הארנה, זה היה נראה שעוד שנייה הביצוע יתפספס אבל הם ידעו להציל את המצב ולשמור על הרמה הגבוהה. פלטצ'ר הציג קומבו סיום משכנע מאוד וידעתי שביילי ישרוד אותו, בכל זאת זה הטוב מ3 שלהם. נשמתי לרווחה שפלטצ'ר שרד את הפינישר של ביילי כי כבר התחלתי לדמיין את ביילי-נייט בהכל בפנים על 2 האליפויות. הצילום בקרב הזה היה משוגע, לא הסגיר מהלכים בכלל ונתן לנו להרגיש חלק מהקרב המשוגע לזה. תוסיפו לזה קהל חם והנה לכם כל הסיבות לראות את הקרב.

המתיחות בין פלטצ'ר לאוקדה עלתה שלב הפרק, זה כבר לא רמיזות, פלטצ'ר לא בא לשחק. אני מאוד מקווה שהעלילה של משפחת קאליס תימשך לעוד הרבה זמן, אני לא רוצה שהסטייבל הזה יתפרק, גם אם זה אומר להחליף את הדמויות לאט לאט.

השלשות של משפחת קאליס נגד אלופי העולם לשעבר ומיסטיקו הפתיע לטובה. היו רגעים חזקים מאוד, בעיקר הקפיצות המפתיעות כקונטרה לקפיצות של דארבי ועוד אחת של ג'ריקו מפתיע את נייט. אני חושב שהקרב הזה היה מצליח גם בלי הגיבוי המטורף של הקהל. היו רגעים שחשבתי שג'ריקו יצמיד את היצ'סרו כדי להכתיר אותו כאלוף העולם של CMLL אבל בסוף בחרו בדארבי שכנראה בכך ישיג הזדמנות נוספת מול נייט, ארון קבורה בהכל בפנים? דרך אגב זה עוד קרב שנותן וייב של ריצת סיכום של ג'ריקו רגע לפני פרישה.

נראה שהאנגמן גילה שאפשר לעשות חיים גם בלי קשר לאליפות העולם ועכשיו הוא פשוט בוחר להינות. האנגמן עושה לוצ׳ה היה מגניב, ברודי עושה לוצ׳ה פוצץ לי את המוח. הוא גם הביא ספוט גאוני של לעמוד על החבלים כדי למנוע מהיריבים להיכנס לזירה, נהדר. המקרנה היה קרינג׳. גוא"ה גם לא יצאו פראיירים ונתנו עבודה מעולה כרגיל כשלישייה, במיוחד קון שאני לא רגיל להחמיא לו אישית. ליונה שמע את זה והזכיר לי מה הוא מסוגל לעשות על טריפל באדי סלאם משוגע, אני משוכנע שהWWE מזילים עליו ריר. על הפייסים מנצחים קיבלתי ספויילר לצערי, לפחות היה קרב מעולה. חבל לי על הדרישה אבל אי אפשר להתנגד לאלופי שלשות כאלה. מעניין מי יהיו היריבים שלהם במידה וזה ילך להכל בפנים.

איך אפשר שלא להתרגש לקראת אוספרי-דיוויס? אני אגיד לכם, סטיפולציית קרב רחוב. טוב יכול להיות שאני מגזים, עדיין מדובר בטאלנט נהדר (להזכירכם, מקום 1 ו3 שלי בארגון). מאיפה אוספרי שלף גלגל רכב? הבראול בחלק שמעל המדרגות היה מספק, אבל רציתי שזה יגמר עם מהלך גדול על המדרגות או איזה קפיצה, לפחות הצילום שם היה מגניב מאוד. הכיסאות מילאו תפקיד מבורך בקרב, המזלג פחות אבל אני יכול להבין את זה, רצו להראות לנו את אוספרי הרוצח. דיוויס היה מעולה עם הסטיפולציה הזאת, זה קצת מפחיד אותי כי אני לא רוצה שזה יהיה הכיוון החדש שלו. אוספרי עם ספוט ביצים יצירתי ומוזר. הפיילדרייבר על האפרון היה נראה קיצוני וכל כך כואב. דיוויס לא נשאר חייב והביא פיילדרייבר חד מהצד שלו. דיוויס נלחם עד השנייה האחרונה היה משמח, הוא לא היה שם סתם כדי לספוג את ההפסד וזהו. הספוט המסיים הרגיש קצת מאולץ. היה חסר לי מברג בקרב הזה, אם כבר הסטיפולציה הזאת אז לפחות שנקבל את התיבול הקאליסי בתוכה. עדיין מפגש מהנה, עדיין היה עדיף בלי הסטיפולציה.

לסיכום, פרק מוצלח מאוד במקסיקו, תודה אנדרטייקר. כל הקרבות גברים הפציצו ומג'פ עם פרומו מג'פי קלאסי שלא מאכזב. הקהל היה מדהים וקיבלנו פרק צבעוני.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 3 users Like NoamRR's post:
  • KB24, Liorton, orgibor
חפש
הגב
Liorton מנותק
עובדות
תגובות: 1,915
Likes Given: 1,379
08-09-2026, 07:24 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-09-2026, 07:28 AM על ידי Liorton.)
(08-08-2026, 08:31 PM)NoamRR כתב:  .

כבר חשבתי שלא תבוא
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב
The following 1 user Likes Liorton's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מנותק
סייקו
תגובות: 4,384
אשכולות: 8
Likes Given: 11,175
08-09-2026, 08:22 AM
(08-09-2026, 07:24 AM)Liorton כתב:  כבר חשבתי שלא תבוא

פרק ארוך, אפס הרצות אצל הגברים, תקופה מבורכת Heart
אני רוצה להגיד שוב פעם תודה למקסיקני הגדול ביותר בכל הזמנים, אנדרטייקר, שהביא לנו פרק מדהים במקסיקו.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 2 users Like NoamRR's post:
  • KB24, Liorton
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-13-2026, 05:21 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר