Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 116 117 118 119 120 ... 128 הבא »

המצב של אוספריי, הדמות של בלאק, איפה וואייט, פינקס וקית' לי, הWWE נמכרים? ועוד...

מצבי תצוגת אשכול
המצב של אוספריי, הדמות של בלאק, איפה וואייט, פינקס וקית' לי, הWWE נמכרים? ועוד...
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,248
אשכולות: 119
Likes Given: 1,036
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-04-2021, 10:26 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-04-2021, 10:28 PM על ידי Jon_M0xley.)
- לאחר שוויתר על אליפות IWJP בשל פציעה בצוואר, וויל אוספריי צייץ שהוא הופנה לMRI בגב התחתון בטענה שאולי יש לו שם את אותו  הפציעה שיש לו בצוואר. אוספריי העלה תמונה של הMRI וגם צייץ " הדברים לא נראים טוב אבל הוא נחוש לחזור עוד השנה".

- לפי דרטי שיטס הסיבה שבריי וואייט לא נמצא על המסך היא בגלל שהוא ביקש חופש בטענה שהוא סובל מבעיות נפשיות. כאמור וואייט עדיין מתמודד עם המוות של חברו הטוב ג'ון הובר(ברודי לי) שנפטר בדצמבר האחרון. וואייט הסכים להגיע לרסלמניה, אבל וינס לא היה מרוצה מהכושר שוויאט חזר. לפני מניה וואיט אמר שהוא עדיין לא מרגיש מוכן לחזור ולכן קיבלנו את מה שקיבלנו במניה. עדיין לא ידוע מתי וואיט יחזור אבל בחברה מקווים שהוא יגיע בזמן לסאמרסלם.

- לפי דייב מלצר ריי פניקס סובל מכמה פציעות ולכן הוא לא נמצא כרגע על המסך. אין כל כך מידע על הפציעות אך אמרו שזה קרה בקרב שלו במקסיקו, הקרב האחרון של פניקס היה ב26 באפריל בדארק אלביישן. פניקס היה אמור לקחת חלק בקאזינו באטל רויאל אך לא קיבל עדיין אישור לחזור ולכן הוחלף.

- למי שלא יודע השדרן החדש בראו היה בעבר שדרן של UFC וגם של נינג'ה ארצות הברית. נאמר שהוא קיבל המון תגובות חיוביות מאחורי הקלעים אחרי שראו ירדה מהאוויר.

- קורט אנגל חשף בראיון ששאקיל אוניל שלח לו הודעה שהוא צריך לחתום בAEW. אנגל אמר שהוא לא הולך לעשות את זה, וגם אם הוא יתאבק שוב אז זה יהיה בWWE. אנגל אמר שAEW זה תמיד אופצייה אבל הוא לא חושב עלייה כי הוא פרש.

- וודס חשף שאחרי שהקריירה שלו בזירה תגמר הוא ירצה לעסוק במוזיקה, לא זמר אלא בעל סטודיו. וודס אמר שהוא חושב שיש לו עתיד בתעשיית המוזיקה.

- לפי הדיווחים ברוק לסנר חתם על דיל חדש עם הWWE מתישהו השבוע, עדיין אין פרטים על הדיל ועל התוכניות של הקיאייטיב בשבילו.
הWWE התחילו לשתול זרעים בראו האחרון לחזרה של לסנר, מקנטייר ציין שהוא ניצח את לסנר אבל קינגסטון לא. בובי לאשלי גם הזכיר את לסנר בכך שאמר שהוא לא מבין למה הם מדברים על משהו שלא עובד פה.

- כרגע מה שמדווח שמתוכנן לסאמרסלם זה בובי לאשלי נגד ברוק לסנר על אליפות הWWE ורומן ריינס נגד ג'ון סינה על אליפות האונברסלית.

- לפי דייב מלצר קית' לי לא כשיר עדיין לזירה. יש הרבה לחץ מצד האוהדים שלחצרה של קית' לי ולאחרונה קית' לי צייץ שהוא שמח שאנשים רוצים לראות אותו חזרה אבל הוא צריך עוד קצת זמן ופרטיות.

- יש שמועות שהWWE עובדים על תפאורה חדשה לתוכניות ראו וסמאק. כנראה התפאורה החדשה תופיע כאשר הקהל יחזור והWWE יחזרו לדרכים.

- פול היימן חשף שהוא ניסה לדבר עם אליסטר בלאק אבל בלאק התעלם מימנו במשך 7 חודשים. היימן טוען שהוא ניסה לצור איתו קשר כי היו לו רעיונות בשביל בלאק לדמות אבל לא היה מענה מהצד השני.
אחרי שאליסטר בלאק שוחרר הוא עלה בטוויץ של אישתו, הוא הגן הקריאייטיב ועל וינס מפני האוהדים ואמר שוינס היה תומך גדול שלו. בנוסף בלאק חשף שהוא היה אמור לזכות בשלב מסויים באליפות US אבל וינס רצה לשמור את הרגע הזה כשהקהל יחזור בגלל שזאת הזכייה הראשונה שלו בראשי.
בנוסף בלאק חשף מה היה התוכנית מאחורי הדמות החדשה שלו, בלאק אמר שהוא רצה להתמקד באנשים שפגעו בו ונטשו אותו. לדומא רצה לחטוף את הבת של ריי מיסטיריו כדי להתמקד בריי מסטיריו, מארפי כנקמה על העין, רולינס על זה שגרם למארפי לעשות מה שעשה וההתנהגות שלו בכללי, הפינד שהפך את רולינס למי שהוא היום. בלאק אמר שהסיפור שהוא סיפר בסמאק, הדמות הרעה היא וינס והוא לבסוף היה המטרה העיקרית כי הוא בראש של הWWE והאחראי על הכל.

- מארק הנרי דיבר על ההחלטה לעבור לAEW, מרק אמר שיש לו ולוינס מערכת יחסים טובה, הם מכבדים זה את זה. מרק הנרי אומר שהוא התקשר לוינס וסיפר לו את הבשורה וזה הרגיש כמו שאח מספר משהו לאח. הנרי אמר לוינס שנימאס לו להיות בצל, ושהוא הרגיש שהחזיקו אותו למטה ולכן הוא חייב ללכת. הנרי אמר שהוא הרגיש מוחזק ושהוא לא קיבל את מה שהוא רצה.

- לקראת החזרה לדרכים וינס ביקש מכל הרוסטר לשפר את העבודה שלהם בזירה. זה יקרה בPC הימים שאין למתאבקים לוז של הקלטות או תוכנית לייב.

- עובדה מצחיקה: אחרי השיחרורים האחרונים יש במחלקת הנשים של הWWE 2 זוגות: נטליה וטמינה, מנדי רוז ודנה ברוק. שיינה בייזלר וניה ג'אס עדיין לא בטוח מה הכיוון איתן.

- ליאו ראש שעשה הופעה בקאזינו באטל רויאל כרגע חתום בNJPW והיה צריך לקבל אישור כדי לעשות את ההופעה.

- מזל טוב להאנגמן אדם פייג' שחשף שהוא ואישתו מצפים לילד/ה בפעם הראשונה.

- ישנם דיווחים (לא יודע כמה זה נכון אז אל תתפסו אותי במילה) שרשת NBC מתעניינת כדי לקנות את הWWE מוינס מקמהן, מדווח שכבר התחילו לזוז דברים לכיוון הזה מאז ינואר 2020 שוינס שינה את ההנהלה, והכניס את ניק קאהן באוגוסט של אותה שנה. כאמור ניק קאהן מכר את הWWE נטוורק לחברת פיקוק (שהיא סטרים של NBC) ב1 ביליארד דולר.עדיין לא ידוע אם זה באמת עומד לקרות, אבל במידה וכן גורמים בWWE מעריכים שהמחיר ונוע בין 2 ביליון דולר ל4 ביליון דולר. מדווח שוינס מקמהן שבקרוב יחגוג 76 ירצה שניק קאהן ינהל את המהלך בשנים הקרובות וכרגע זה נראה בדרך לשם. הWWE "מנקים את הבית" ומשחררים מתאבקים ואנשים מאחורי הקלעים כדי לחתוך בהוצאות ולעשות את הWWE יותר מושכת בשביל NBC כשיגיע הרגע. 

[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Breakker מנותק
A bonafide badass
תגובות: 2,335
אשכולות: 91
Likes Given: 1,232
06-05-2021, 09:09 AM
תודה על החדשות!

- כואב לשמוע על וויאט, מאחל לו שיצליח למצוא את השקט הנפשי שלו בחזרה.

- לא שמעתי עדיין הרבה מג'ימי סמית' כי הרצתי כמעט את כל RAW, אבל מהמעט ששמעתי ממנו - הקול שלו בהחלט הרבה יותר נעים מעדנאן. 

- לאשלי-לסנר מתחיל להרגיש קרוב יותר מתמיד ואני אוהב את זה. ריינס-סינה גם כן קרב ענק על הנייר, הפעם שניהם מגיעים במעמדים שונים לגמרי.

- ממש מוזר לשמוע על היימן ובלאק, בשידור טוויץ' שלו הוא דיבר המון על היימן והדגיש איך שהוא תמיד עמד לצידו. עדיין לא מעכל את זה שאליסטר בלאק כבר לא חלק מWWE.
[Image: 1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
TwistedBliss מנותק
The All Mighty
**
תגובות: 325
אשכולות: 0
Likes Given: 79
06-05-2021, 11:03 AM
מעניין אם קנייה של הWWE יכולה לשפר את המוצר , מקווה שהמהלך יצא לפועל ושזה לא סתם דיבורים.
[Image: ezgif-com-effects.gif]
[Image: ric-flair.gif]
הגב

•
חפש
הגב
WhoIsYourHero מנותק
Mid-card
תגובות: 1,196
אשכולות: 0
Likes Given: 90
06-05-2021, 11:43 AM
תודה על החדשות.

רוצה להאמין שנוכל ליהנות מאוספריי ופיניקס כמה שיותר אבל לא רואה את זה קורה עם הסגנון שלהם. בכל פעם הם מתאבקים כאילו זה הקרב האחרון בחיים שלהם ובסופו של דבר הגוף שלהם יגיב לנזק שהם עושים לעצמם. בעיניי אוספריי חייב לעזוב את NJ ולעבור לארצות הברית כדי להוריד קצב.

יורד לי מבלאק יותר ויותר בכל פעם שהוא פותח את הפה. הערכתי אותו הרבה יותר כשהוא היה באינדיז/בהתחלה ב-NXT כשלא היה לי מושג מי הוא ומה הוא.
[Image: afseByC.gif]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,810
אשכולות: 59
Likes Given: 4,454
06-06-2021, 12:14 AM
תודה רבה על החדשות יא מלך!

- מה שהולך עם אוספריי נשמע גרוע מאוד.
מזכיר לי איזו נבואה שפעם אמרו עליו שתהיה לו קריירה קצרה מאוד, מקווה שזה יוכח כטעות ושהוא ידע לאזן את הסגנון שלו בעתיד. אוספריי הוא טאלנט טוב.

- מבאס לשמוע על בריי, חד משמעית מובן. ההודעה שהוא כתב אז ממש ביטאה את הכאב שלו, נשמע מאוד הגיוני שזה עדיין יושב עליו. 

- לא רוצה גם את אנגל בAEW, חלאס עם כל ההחתמות האלה, שיתעסקו בטאלנטים שיש להם In-house, המצב שם צריך שיפור רציני. אם הייתי טאלנט צעיר הייתי מתבאס אפילו מההחתמה של אנדרדה. 

- סינה/ריינס יהיה הזוי, הזוי כמה טוב זה יכול להיות.
לאשלי/לסנר? אני עם אפס הייפ לקרב הזה, ממש שני מידקארדרים משעממים בזירה ביחד, יכול למצוא 30 מאצ'אפים טובים יותר לסאמרסלאם. 

- התכנון של אליסטר לדמות שלו נשמע נפלא, חבל מאוד שלא מומש. 
אליסטר בלאק זה מישהו שהשמיים הם הגבול עבורו, מקווה שיעשה שכל ויחתום בNJPW או בMLW, אני לא רוצה לראות אותו במקום כמו AEW כרגע.

- ליאו ראש ממש שורף את הביזנס לאחרונה - MLW, סטרונג, AEW וגם NJPW-ראשי? מדהים, רואים שהוא נהנה מהעבודה שלו, לראות ולשמוח שזה המצב שלו עכשיו, מקווה לראות אותו משיג הכרה גדולה יותר בביזנס. 

- נמשיך לעקוב אחרי הדיווחים על הקנייה של WWE. נשמע מחשיד, מעניין וגדול מכדי להיות המציאות (למרות שהכל יכול להיות מציאותי בעולם הרסלינג של 2021). 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
RVD מנותק
One Of a Kind
תגובות: 685
אשכולות: 8
Likes Given: 74
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-06-2021, 08:23 AM
קשה להאמין שוינס ימכור את הארגון ולא ימשיך את מורשת מקמהן אלא אם כן הילדים לא ממש רוצים להמשיך ואז באמת עדיף להוציא את כול דורות מקמהן לפנסייה מוקדת עם הכסף שיקבלו.

(06-04-2021, 10:26 PM)Jon_M0xley כתב:  בובי לאשלי נגד ברוק לסנר על אליפות הWWE ורומן ריינס נגד ג'ון סינה על אליפות האונברסלית.

ואז לסנר מפסיד לאדג' ברסלמניה וריינס מפסיד לרוק ברסלמניה
[Image: 625140151.png]
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-29-2026, 10:29 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר