Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 116 117 118 119 120 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 7.6.2021

עמודים (2): 1 2 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 7.6.2021
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,184
אשכולות: 1,831
Likes Given: 4,960
הצטרף בתאריך: Jan 2021
06-08-2021, 01:14 PM
[Image: 20210604_Raw_DrewBobby_FC_Mon--cb0e42cdc...b943fe.jpg]

קרב באטל רויאל, המנצחים יקבלו קרב עתידי על אליפות הזוגות של ראו - לפני הקרב סטיילס ואומוס חתכו פרומו על כל הזוגות
ג'ון מוריסון הדיח את לינסה דוראדו
טי באר ומייס הדיחו את ג'ון מוריסון
רנדי, רידל, קופי קינגסטון ואייבר הדיחו את טי באר
וודס ואריק הדיחו את מייס
וודס הדיח את רידל
אריק הדיח את וודס
קופי התכונן לתת TIP לרנדי, רידל חזר לזירה וקיבל את זה במקומו, רנדי הדיח את קופי קינגסטון
הוייקינג ריידרס הדיחו את רנדי אורטון וניצחו את הקרב, הוייקינג ריידרס יפגשו את AJ סטיילס ואומוס לקרב על אליפות הזוגות של ראו.

שארלוט פלייר מדברת עם סוניה דוויל ואדם פירס מאחורי הקלעים, ריה ריפלי מופיעה וזה מוביל לקרב זוגות בין שארלוט וריפלי נגד ניקי קרוס ושותפה שתבחר.

ג'קסון רייקר ניצח את אליאס בספירת חוץ, לקראת סוף הקרב אליאס ברח אל מאחורי הקלעים.

חתימת חוזה בין דרו מקנטייר לאלוף ה-WWE בובי לאשלי לגבי הקרב שלהם באירוע HIAC - מקנטייר יוצא ראשון החוצה, בזירה אדם פירס וסוניה דוויל, הם מזמינים את לאשלי החוצה אבל הוא לא יוצא, מקנטייר אומר שלא צריך לחכות לו ואחרי סיפור הוא מתכונן לחתום, MVP ולאשלי מופיעים על המסך ליד מספר נשים, MVP אומר שזה איחור אופנתי והם יוצאים לזירה, לאשלי אומר לדרו שהוא לא יקבל עוד הזדמנות לעולם נגדו אחרי שהוא יפסיד לו ב-HIAC, מקנטייר מסכים, מקנטייר אומר שהוא לא יתאבק נגד לאשלי יותר על האליפות במידה והוא יפסיד לו, מקנטייר אומר שהוא רוצה משהו בחזרה, מקנטייר רוצה שהקרב יהיה בתוך HIAC, לאשלי מסכים, מקנטייר חותם על החוזה, לאשלי חותם גם, מקנטייר אומר ללאשלי שהוא יקרע אותו וישתמש בכל נשק שיהיה מתחת לזירה, הוא אומר ללאשלי שהוא לא יודע במה הוא מאמין אבל הוא צריך להתחיל להתפלל, מקנטייר אומר שלאשלי יתחנן לרחמים אבל הוא יתן לו קליימור ויחזיר את אליפות ה-WWE שלו, מקנטייר אומר ללאשלי שהוא יראה אותו בגיהנום, לאשלי עונה שגם שם הוא ינצח אותו, לאשלי קם, מקנטייר לוקח את החרב שלו וחותך את השולחן לשניים.

ניקי קרוס אומרת שאסקה תיהיה הפרטנרית שלה הערב.

המנצח יקבל קרב עתידי על אליפות ארה"ב - שיימוס יושב בשולחן השדרנים כאשר הוא חובש מסיכה על האף השבור שלו
ריקושט נגד הומברטו קאריו נגמר בתיקו אחרי ספירת חוץ כפולה, השניים עמדו על האפרון, ריקושט רץ לקאריו, השניים התהפכו מהאפרון בספניש פליי החוצה, אף אחד מהם לא הצליח לחזור מהזירה, שיימוס צוחק בשולחן השדרנים ואומר שאף אחד מהם לא בליגה שלו.

MVP מדבר עם קופי קינגסטון מאחורי הקלעים, MVP אומר לקופי שהוא התרשם מהקרב שלו נגד לאשלי בשבוע שעבר ומההופעה שלו מוקדם יותר אבל הוא לא מופתע שהוא הפסיד, MVP מדבר על הזכייה של קופי באליפות ה-WWE ברסלמניה ועל כך שהוא היה גאה בו, MVP אומר לקופי שהקופי-מניה נגמר בגלל שהוא לא בובי לאשלי, MVP אומר לקופי שהוא הפסיד למקנטייר ואז לחץ לו את היד, MVP אומר לקופי שאין חברים בעסק הזה ושהכל זה ביזנס, קופי אומר לו שהוא לא רוצה את העצות שלו.

מוכרז לשבוע הבא :
- אווה לושן מגיעה לראו.

מאחורי הקלעים מוסטפה עלי ומאנסור מדברים, עלי שואל את מאנסור מה הוא יעשה בזירה נגד גולאק שינסה כל דבר על מנת לנצח אותו.

ג'ף הארדי ניצח את סדריק אלכסנדר, ג'ף הצמיד לניצחון את סדריק אחרי סאונטון בומב.

ניקי קרוס ואסקה ניצחו את ריה ריפלי ושארלוט פלייר, לקראת סוף הקרב שארלוט וריה ריפלי התחילו לריב, שארלוט פלייר נתנה לריפלי נטורל סלקשן, ניקי קרוס הצמידה את ריה ריפלי לניצחון.

מאנסור ניצח את דרו גולאק, גולאק ניסה להצמיד את מאנסור לניצחון כאשר הוא תופס לו במכנסיים, מאנסור התחמק מזה לרולאפ וניצח, מוסטפה עלי צפה בקרב מאחורי הקלעים.

קופי קינגסטון לצד וודס ניצח את רידל לצד רנדי, לקראת סוף הקרב רידל נתן לקופי DDT מהחבל השני והסתכל על רנדי, רנדי צעק לרידל שיסיים אותו, רידל עונה לרנדי 'עדיין לא', רידל מתכונן ל-RKO כמו רנדי ומחטיא, קופי מצמיד לניצחון את רידל אחרי TIP, רנדי נראה מאוכזב מרידל.

ניה ג'קס ושיינה בייזלר מדברות מאחורי הקלעים, ניה ג'קס אומרת לה שדברים ביניהם נראים לא בסדר, שיינה עונה לה שבגלל רג'ינלד הם הפסידו את אליפות זוגות הנשים, ניה עונה לה שרג'ינלד מחלים ממה שהיא עשתה לו שבוע שעבר, ניה ג'קס מזהירה את שיינה בייזלר מאלכסה, בייזלר עונה שהיא לא צריכה את העזרה שלה.

מגרש המשחקים של אלכסה - אלכסה בליס בזירה יושבת על הנדנה ומחזיקה את לילי, אלכסה אומרת שאולי יהיה להם חברים חדשים, שיינה בייזלר יוצאת החוצה, נכנסת לזירה ומתיישבת על הנדנה ליד אלכסה ולילי, אלכסה אומרת שהם רוצים לתת לבייזלר הזדמנות להיות חברה שלהם, כל מה שהיא צריכה לעשות זה להתנצל, שיינה בייזלר צוחקת ואומרת שהיא לא הולכת להתנצל בפני בובה, שיינה אומרת לאלכסה שהיא הסיבה לזה שהיא וניה לא מחזיקות באליפות זוגות הנשים, אלכסה אומרת שהיא לא אשמה ושהיא רק רוצה להיות חברה שלה, אלכסה אומרת לשיינה שתתנצל בפני לילי, שיינה בייזלר נעמדת ולוקחת את לילי, היא אומרת לה שהיא מצטערת... מצטערת על כך שהיא בובה מפגרת, היא זורקת את לילי, אלכסה קמה ומתחילה לתקוף את שיינה בייזלר, שיינה מעיפה את אלכסה מהזירה, שיינה בייזלר עומדת באמצע הזירה ודורכת ללילי על הראש, מתחילים לשמוע מנגינה בת'אנדרום, יוצא אש מהסטייג', שיינה בייזלר בורחת אל מאחורי הקלעים, שיינה בייזלר הולכת מאחורי הקלעים ודברים מתחילים ליפול, האורות מהבהבים, בייזלר נכנסת לחדר וחוסמת את הדלת, שיינה בייזלר מסתכלת על המראה ורואים את לילי, היא מסתובבת והבובה לא מופיעה, היא שוב מסתכלת על המראה ושוב רואים את לילי, שיינה בייזלר שוברת את המראה וצועקת.
[Image: 20210607_RAW_FinalPhoto_Split_1--2367320...53853d.jpg]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • hbk
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,219
אשכולות: 0
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
06-08-2021, 02:06 PM
לאשלי פשוט גרוע... תמכתי בו בהתחלה אבל מה הקטע של הסרסור עם כל הפוסטמות האלה שרובן סתם בוצ'ות שריריות? מקווה שמקנטייר יקח אותו.

כנ"ל לגבי בליס, הבובה ושיינה... פשוט רמת טימטום מביכה.

נקודת האור היחידה היתה השיחה בין mvp לקינגסטון ואני מקווה שזה ימשיך להתפתח.
הגב

•
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,742
אשכולות: 9
Likes Given: 3,907
06-08-2021, 02:14 PM
(06-08-2021, 01:14 PM)lidoradir כתב:  מוכרז לשבוע הבא :
- אווה לושן מגיעה לראו.

חבל

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
06-08-2021, 02:44 PM
(06-08-2021, 02:14 PM)TomerLami99 כתב:  חבל

אווה לושן בפער > החרא הזה [Image: giphy.gif?cid=790b7611faa5c28ead0d183312...p;amp;ct=g]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,811
אשכולות: 59
Likes Given: 4,459
06-08-2021, 03:03 PM
אני אפילו לא אטרח לראות מה הלך בראו השבוע.
ג'ף ניצח נקי? אני בסדר עם זה.

כל החלקים חוץ מזה נשמעים פח. פשוט פח. 
[Image: e2f89ac02103b637bc6490a7e9ce8f9a]
בשלישי כל החתימות "האלו" נעלמות.
הגב

•
חפש
הגב
Mr.kross מנותק
The Last Needle Mover
תגובות: 786
Likes Given: 12
הצטרף בתאריך: Jun 2021
06-08-2021, 03:06 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-08-2021, 03:17 PM על ידי Mr.kross.)
כרגיל פרק לא משהו שמח בשביל הויקינג מגיע להם וזאת הבחירה הכי נכונה
רייקר אליאס לא מעניין הדבר
הדבר הכי טוב שיצא מהחתימת חוזה זה שדרו שבר את השולחן עם החרב ועוד דבר שאני חייב לומר בובי לאשלי לפני 3 חודשים היה הדבר הכי טוב בראו והיום הוא הבדיחה הכי טובה שיש בראו לעזאזל מה זה הדבר הזה עם כל הנשים פשוט בדיחה ברוק לסנר בבקשה תציל את ראו ואותנו מבובי לאשלי הבדיחה
RKBRO הכי טובים בראו אבל בתכלס הדבר שהכי מעניין בראו זה הפרומו לסמאקדון Big Grin
LET ME IN
הגב

•
חפש
הגב
orgibor מחובר
לא באמת גיבור
תגובות: 3,045
אשכולות: 211
Likes Given: 1,361
06-08-2021, 03:27 PM
לא יודע דברים דווקא מתחילים להתחבר לי, נשמע כמו פרק הרבה יותר טוב מהקודמים.
אני לגמרי בעד הפיוד של בליס ובלייזר, שמח גם שהן אקט הסיום של השבוע, מקווה רק שזה יוביל לקרב נקי בלי יותר מדי שטיקים של אלכס ושיקבל את ה10+ דקות.
אני עדיין נהנה מהציוות של רידל ואורטון, קרב שלהם מול הניו דיי שגם חמים כרגע יהיה מצוין.
ויקינג ריידרס - סטיילס ואומוס גם אמור להיות קרב רסלינג טוב על הנייר, סטיילס ואומוס צריכים להתחיל לצבור הגנות.
לאשלי - מקינטייר מייאש אבל רק טיפש יפספס את הקרב הזה כאקט מחאה, מצפה לקרב טוב יותר מברסלמניה.
הולכים למשולש על ארה"ב? הקרב יהיה מצוין כמובן אבל כמה אפשר לבנות קרבות משולשים בכך ששני קונטנדרים מסיימים ב"תיקו"?
נראה עד כמה הבוקינג של ג'ף הולך להיות עקבי וכמה רולאפים מנסור ישיג עד לקרב הPPV הראשון שלו.
נקודת השפל היא אליפות הנשים שממשיכה ללכת אחורה, עד כדי כך שאני תולה את התקוות שלי באווה-לושן.
הגב

•
חפש
הגב
Retired Vincent מנותק
WWE - ארגון ההאבקות הגדול ביותר בעולם
תגובות: 722
Likes Given: 30
הצטרף בתאריך: Feb 2021
06-08-2021, 03:33 PM
אאההה וקיניג רידרס הם עדיין קיימים? שהם נצחו את הקרב הזה בלעתי קיא בפה.
Mission Complete
הגב

•
אתר חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,742
אשכולות: 9
Likes Given: 3,907
06-08-2021, 03:46 PM
(06-08-2021, 02:44 PM)lidoradir כתב:  אווה לושן בפער > החרא הזה [Image: giphy.gif?cid=790b7611faa5c28ead0d183312...p;amp;ct=g]

אני לוקח את זה בכל יום בשבוע מאשר לראות מכונת בוצ'ים

הגב

•
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
06-08-2021, 04:02 PM
(06-08-2021, 03:27 PM)orgibor כתב:  לא יודע דברים דווקא מתחילים להתחבר לי, נשמע כמו פרק הרבה יותר טוב מהקודמים.

לגמרי.

הפרק הזה הרבה יותר טוב משבוע שעבר... דעות :
- הבאטל רויאל היה טוב מאוד, קצת ספוטלייט על מחלקת הזוגות, מיז על הכסא גלגלים זהב.. נכס לחברה הזאת. שאפו על התוצאה של הקרב, תוצאה נכונה, עוד מוקדם מידי לתת לרנדי ורידל את הניצחון הזה, סטיילס ואומוס צריכים לשמור כמובן נגד הוייקינג ריידרס, הכל אמור להוביל לרנדי ורידל נגד סטיילס ואומוס בסאמרסלאם.
- רייקר אליאס לא ממש מעניין, כל אחד מהם צריך לתפוס כיוון אחר.
- החתימת חוזה בין לאשלי למקנטייר הייתה בסדר, זה מצחיק ש-WWE בעצמם לא נותנים להם את הספוט המרכזי, זה רק מראה עד כמה זה באמת אמור לעניין אותנו, לשים את הסגמנט הזה ככה בתחילת התוכנית פחות או יותר... אי אפשר להאשים את לאשלי בכלום, הוא עושה את שלו, זה הבוקינג שהוא קיבל, נתנו לו כמה צ'וצ'ות שיהיו לידו... שיהיה. את מקנטייר אני לא יכול לראות כבר. נמאס לי לראות אותו בתמונת האליפות. אין לי הרגשה טובה לקראת הקרב הזה, אני מרגיש שהשמוק הסקוטי הולך לזכות ולהרוס את לאשלי-לסנר. טפי.
- ריקושט נגד קאריו היה מעולה, יופי של קרב TV, מתאבקים מעולים, הספניש פליי היה מושלם, קרב משולש של שיימוס/קאריו/ריקושט יהיה אש.
- קצת מוזר השיחה הזאת של MVP וקופי... זה הולך להוביל למשהו, לא יודע למה.
- ג'ף הארדי מנצח נקי זה תמיד דבר טוב, חזרה של הקהל + השיר הישן של ג'ף = הו בייבי.
- נשים הרצתי, הקרינג' השבוע של אסקה וניקי קרוס שבר שיאים.
- מאנסור גולאק הרצתי.
- הסוף של ראו נכנס לטופ של ההכי גרועים שהיו. שיינה בייזלר מפחדת מאש ומבובה... אלכסה בליס צריכה להעלם לחצי שנה ולחזור כרגיל.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (2): 1 2 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-31-2026, 08:42 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר