08-07-2021, 08:24 PM
- לפי שון רוס סאפ, החוזה של אלוף NXT UK לשעבר, פיט דאן, צפוי להגיע לסיומו בקרוב מאוד - זמן קצר אחרי סאמרסלאם.
כרגע לא ידוע אם WWE הציעו לדאן דיל חדש ומה היו התנאים, אך במידה והוא יעזוב בסיום החוזה הנוכחי - הוא יהיה חופשי לחתום בכל ארגון אחר באופן מיידי, בלי לחכות 90 יום.
- באשר לאדם קול שגם נמצא בסיטואציה דומה לזו של דאן, שון רוס סאפ מדווח שקול היה מאחורי הקלעים בסמאקדאון ביום שישי על מנת להפגש עם וינס מקמה'ן עצמו ולדון איתו על חוזה חדש. כרגע לא ידוע האם משהו נחתם או הוסכם במהלך אותה פגישה, אך לפי שון רוס סאפ הרושם מאחורי הקלעים הוא שהפגישה הלכה טוב ושוינס מקמה'ן "התחבר לאדם קול ברמה האישית". SRS מציין שקול שמע רעיונות שיש בשבילו בראו ובסמאקדאון והובהר לו שהוא רצוי ברוסטר הראשי.
נאמר שהפגישה של וינס מקמה'ן עם קול הסתיימה לפני התוכנית של סמאקדאון ואחריה קול נסע הביתה לא נשאר מאחורי הקלעים לתוכנית עצמה.
בימים האחרונים עלו שמועות שAEW כבר פנו לקול עם הצעת חוזה, אך גם דייב מלצר וגם שון רוס סאפ מדווחים שזה לא המצב ושנכון לעכשיו לא היו שום דיונים רשמיים בין קול לבין AEW.
- לפי האינסיידר, אלופת הנשים לשעבר של NXT UK, קיי לי ריי, הייתה השבוע בפלורידה ונראתה בPC.
KLR הפסידה לאחרונה את אליפות הנשים שלה למייקו סאטומורה והשמועות אומרות שיכול להיות שנראה אותה עוברת באופן קבוע לבראנד האמריקאי של NXT, כדי למלא חורים שנוצרו לאחר מספר העלאות לרוסטר הראשי מתוך מחלקת הנשים.
- לפי באדיסלאם, אלוף הקרוזרווייט לשעבר, טוני ניס ואלופת הזוגות של הנוקאאוטס לשעבר, קיירה הוגאן, שניהם היו מאחורי הקלעים בתוכנית האחרונה של דיינמייט.
ניס שוחרר מWWE בחודש יוני ונכון לעכשיו עדיין לא יכול לעבוד בארגונים אחרים. הוא כן אמר בראיון לאחר השחרור שלו שהוא מאמין שאימפקט רסלינג יהיה המקום המושלם בשבילו, למרות שיש לו מספר חברים טובים ברוסטר של AEW.
קיירה הוגאן עזבה את אימפקט רסלינג בחודש שעבר אחרי כמעט 4 שנים עם החברה במטרה "לבדוק את האופציות שלה בחוץ". בת הזוג של הוגאן, דיאמנטה, חתומה על חוזה בAEW.
נכון לעכשיו לא ידוע מה הסיבה לנוכחות של ניס ושל קיירה הוגאן והאם יש לAEW תוכניות לעבוד איתם בעתיד.
- לאחר גל השחרורים האחרון של WWE ביום שישי, שון רוס סאפ דיבר עם מקור אנונימי שמעורב מאחורי הקלעים בחברה בנוגע לשחרורים הרבים של WWE בשנתיים האחרונות והמניעים מאחוריהם.
אותו אדם ציין שבשנת 2018 WWE נכנסו ל"מוד אגירת טאלנט" מסיבות שהוא ואחרים בחברה ראו בתור סיבות טובות והוגנות. הכוונה של WWE הייתה לפתוח סניפים של הPC ברחבי העולם, עם בראנדים מקומיים של NXT שיכללו מתאבקים מקומיים בשילוב עם מספר מתאבקים מבוססים מבחוץ שיעזרו להם להתפתח. אחרי NXT UK, היעדים הבאים היו יפן והודו. הרעיון היה שמתאבקים יוכלו לעבור בין כל הבראנדים ובכך לרענן את הדמות והיריבויות שלהם וגם לחזק חוסרים שקיימים בכל בראנד.
לאחר המעבר של NXT לרשת USA והתחרות עם AEW - נראה שהרעיונות האלה נדחו והפוקוס היה להביא שמות גדולים לNXT בארה''ב ולקבע אותם שם. הקורונה שמה סוף מוחלט להתפתחויות של סניפים נוספים של הPC.
אותו מקור ציין שההחלטה על השחרורים היא קבוצתית של מספר בכירים בהנהלה, כאשר וינס מקמה'ן יכול בעצמו למנוע כל אחד מהם.
הצפי של אותו אדם הוא שהשחרורים יהפכו למאורע קבוע, אך התדירות שלהם לא תהיה באותה מידה כמו שראינו בחודשים האחרונים.
- לפי האינסיידר, היו לאחרונה דיבורים מאחורי הקלעים בWWE על שינויים משמעותיים בNXT שיכללו לוגו חדש, תאורה חדשה ופוקוס על מתאבקים צעירים יותר ברוסטר. השינויים יכולים להיות מקושרים בצורה כזו או אחרת לגלי השחרורים האחרונים מהרוסטר.
- לפי האינסיידר, WWE עדיין לא הגדירו בראנד לדייבי בוי סמית' ג'וניור ואין להם תוכניות מיידיות בשבילו. סמית' חתם בWWE בחודש אפריל ועבד בקרב חושך בתוכנית של סמאקדאון בחודש יולי, אך נכון לעכשיו הוא עדיין לא עשה את חזרתו למסך.
התוכניות המקוריות עליהן דובר במהלך המשא ומתן של WWE עם סמית' היו לשלב אותו בNXT UK, אך וינס מקמה'ן החליט שהוא רוצה אותו כחלק מהרוסטר הראשי במקום.
- לפי שון רוס סאפ, שיין ת'ורן (AKA סלאפג'ק) מוגדר כרגע כחלק מהרוסטר של סמאקדאון בכל המסמכים הפנימיים של החברה, אף על פי שהוא מעולם לא הופיע כחלק מהבראנד הכחול ולא התאבק בכלל מאז רסלמניה, למעט קרב חושך אחד.
SRS מציין שאף אחד לא טרח להודיע לת'ורן על המעבר שלו לסמאקדאון כאשר ההחלטה התקבלה, הוא פשוט הגיע יום אחד להקלטות וראה שהשם שלו מופיע כחלק מהרוסטר של סמאקדאון ולא ראו.
- בראיון לרסלינג INC, רנה פאקט (רנה יאנג) חשפה שהסעיף שאוסר עליה לחתום בארגונים אחרים לאחר השחרור שלה מWWE קרוב לסיום. רנה אמרה שלמרות שהיא רוצה לעבוד על פרוייקטים מחוץ לביזנס, היא כנראה תמיד תהיה מעורבת ברסלינג בצורה כזו או אחרת, כי היא יודעת ששם היא בנתה את עצמה וצברה את המעריצים שלה.
- NJPW הכריזו השבוע על הקלטות סטרונג בגרלנד, טקסס ב26-26/9 ובפילדלפיה ב15-16/10.
מנהיג הבולט קלאב, ג'יי ווייט ואלופי הזוגות לשעבר, דיוויד פינלי וג'וס רובינסון - שלושתם מפורסמים נכון לעכשיו למופעים האלה, מה שאומר שהם ככל הנראה הולכים להחמיץ את טורניר הG1 השנתי שייערך בספטמבר-אוקטובר.
- בראיון ל-Inside The Ropes, כריס ג'ריקו חשף שהדת'מאץ' שלו נגד ניק גייג' בדיינמייט לפני שבועיים היה רעיון שלו ושהוא היה זה שתכנן את כל העניין:
Chris Jericho כתב:"ובכן, אני לא אגואיסטי כשאני אומר 'כמובן שזה היה רעיון שלי', וכמובן שהייתי בסדר עם זה, כי אני חשבתי על זה. אני גם עשיתי את הבוקינג של כל הקרב. מעולם לא חשבתם שתראו את כריס ג'ריקו בקרב מהסוג הזה, בטח שלא בTNT, אבל למה בעצם שלא תראו את כריס ג'ריקו בקרב כזה? השתתפתי בכל סוג של קרב. היה לי את קרב חוטי הטיל הראשון בהיסטוריה של קנדה ב1993 נגד ביף וולינגטון ולקחתי את הבאמפ על הנעצים נגד מוקסלי בקרב אמברוס אסיילום ודברים כאלה. אם הסיפור מתאים - אני אעשה את זה, כי זה מה שחשוב. כמובן שזה לא משהו שארצה לעשות כל ערב וכנראה לא משהו שאעשה שוב איי פעם, אבל כשמדברים על הסיפור שאנחנו מספרים - זה היה מושלם בשביל זה, ואני חושב שהקרב הזה היה קלאסיקה של הז'אנר. אני חושב שזה הדת'מאץ' הכי נצפה איי פעם, כי היו לנו 1.2 מיליון צופים. תראו לי עוד דת'מאץ' עם מספר צופים כזה. אז הקרב הזה עשה את מה שרצינו ממנו, הוא המשיך את הסטוריליין ויצר באז. כמו שאמרתי, זה כנראה לא משהו שאתנדב לעשות שוב, אבל האם זה היה משהו שהסכמתי אליו באלף אחוז והיה רעיון שלי? כן, מודה באשמה."
- בראיון ל-Straight To Hell, טאקר שהיה חלק מאחד מגלי השחרורים הגדולים השנה דיבר על התוכניות העתידיות שלו ברסלינג. טאקר הסביר שנכון לעכשיו הוא מתכוון להישאר בבית ולהיות עם המשפחה שלו עד סוף השנה, אבל מתכנן לחזור לזירה ולהתחיל לעבוד באינדיז עם גימיק חדש בתחילת 2022:
Tucker כתב:"סגרתי כבר כמה מופעים. יש לי אחד באינדיאנה, אני בודק שניים בג'ורג'יה כרגע. אני מצפה לחזור לזירה, להוריד קצת את האשליה, אני מציג את עצמי בתור לוי קופר, מי שאני באמת. אתם יכולים לחפש מידע עליי ולגלות שבאמת כיסחתי אנשים בשביל לשלם על קולג'. הייתי בטופ 10 במשקל כבד במדינה במשך 3 שנים ברצף. אז אני הולך להציג את עצמי בתור לוי קופר ואתם הולכים לראות את המתאבק החובבני הזה בתחילת הראן שלי באינדיז. אולי שכבה נוספת מעל זה תהיה הרעיון הזה של "Force of Nature" שאני חושב עליו כרגע. הרעיון הזה שהטבע הוא מקום שליו ורגוע ומקום שבו אתה יכול למצוא רוגע ופוקוס מוחלט, אבל בין רגע במידת הצורך הוא יכול להפוך לדבר מפחיד, אלים ועוצמתי. זה עובד מאחד לשני וזה מה שאני מקווה להיות. אני נכנס לעומק לנושא של פילוסופיה וההבנה שכאשר אתה רוצה להציג רגשות - אתה מציג אותם. כשאתה לא רוצה, אתה לא. זה מה שאני רוצה להביא לרסלינג שלי. בחור שמבחוץ נראה שהוא רגוע ונמצא בשליטה מוחלטת, אבל כשהוא נמצא בסכנה השליטה הזאת נזרקת מהחלון והוא יכול למצוא את עצמו במצב של אלימות קיצונית. כרגע אני עדיין חושב על זה, עדיין לא סגור על זה לגמרי, אבל זה הכיוון שאני רוצה ללכת אליו."באותו ראיון, טאקר הבהיר שהוא מקווה להעביר 6-12 חודשים באינדיז בשביל לבסס את עצמו מחדש ולהבין עד הסוף את הדמות שהוא רוצה לגלם, וציין שהיעד שהוא שואף אליו כרגע הוא לחתום בROH לאחר מכן.
- "ביוטיפול" בובי איטון הלך לעולמו בגיל 62.
איטון התחיל את הקריירה שלו בשנת 1977 ועבר במהלכה במספר ארגונים, בניהם NWA, AWA ו-WCW. הוא מוכר בעיקר כחצי מהטאג - המידנייט אקספרס, ביחד עם דניס קונדרי ועם ג'ים קורנט בתור המנג'ר של השניים. השלושה היו ההילים בפיוד ארוך שנים עם הרוקנרול אקספרס, שמבחינת רבים עדיין נחשב לפיוד הזוגות הטוב בהיסטוריה.
לאחר הפירוק של הטאג, איטון המשיך בעיקר כמתאבק זוגות. הוא היה חלק מטאג עם ארן אנדרסון בWCW, והמשיך לעבוד באינדיז עד לשנת 2016, כולל איחוד עם קונדרי לקרבות נגד הרוקנרול אקספרס בשנת 2011.

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: d44bb79b0c6cfc7623d4d7ace6b06854.gif]](https://i.pinimg.com/originals/d4/4b/b7/d44bb79b0c6cfc7623d4d7ace6b06854.gif)
![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)
![[Image: main-large.gif]](https://i.ibb.co/3y6GvDGh/main-large.gif)