08-13-2021, 04:34 PM
- בעדכון האחרון לגבי גל השחרורים האחרון והשינויים הצפויים בNXT - דייב מלצר מדווח כרגע שלא רק שלא הייתה לטריפל H ושון מייקלס מילה בנוגע לגל השחרורים, הם גם לא היו מודעים בכלל שיש תוכניות לשחרר מתאבקים מהרוסטר וגילו על כך רק כאשר ג'ון לורנייטיס התחיל להתקשר למתאבקים ולהודיע להם שהם שוחררו מהחוזה שלהם.
אנשים בWWE רואים את טריפל H בתור "האשם" בהפסד שלהם במלחמות יום רביעי עם AEW. מאבק שהם היו בטוחים שינצחו בקלות. היריבים הפוליטיים של טריפל H מאחורי הקלעים, שחוששים לאבד את המעמד שלהם במידה והוא יצבור כוח, מנצלים את ההזדמנות בשביל לפגוע בNXT. מאבקי הכוח האלה הם גם מה שהוביל להפסדים של קאריון קרוס בראו וההפסד של דקוטה קאי במאין אבנט. אותם יריבים של האנטר מנסים לצבוע את NXT בתור בראנד שמלא במתאבקים שלא יכולים להיות אובר ולהכניס כסף בפני עצמם ולא מצליח למשוך צופים צעירים.
- אלוף NXT לשעבר, קית' לי שבר סוף סוף את השתיקה שלו בנוגע לסיבות מאחורי ההעדרות שלו מחודש פברואר עד יולי בסרטון שהעלה ליוטיוב.
קית' לי הסביר שהבעיות שלו התחילו לאחר שנדבק בקורונה. הוא הבהיר שהוא היה הראשון שנדבק והיה זה שהדביק את מיה יים, שנאלצה להחמיץ בגלל זה את הרויאל ראמבל.
לאחר שקית' לי חזר מהעדרות של 3 שבועות כתוצאה מהקורונה והתאבק נגד מאט רידל בראו. ביום למחרת הוא קיבל שיחת טלפון שבה נאמר לו שיש משהו לא בסדר בבדיקת הדם שלו. הוא אובחן עם דלקת בלב עם פוטנציאל קטלני. נאמר לו שהוא לא יכול לעשות שום מאמץ פיזי בכלל, למעט הליכה קלה, כי היה חשש שכל דבר מעבר לזה עלול להרוג אותו. לי מספר שזה נמשך למשך 3-4 חודשים, במהלכם הוא עבר מספר בדיקות MRI שבהן הוא התקשה להכנס לתוך המכונה. בשלב מסויים הוא נשלח לבדיקות בפיטסבורג והיה חשש שיש לו מחלת לב כלשהי, אך עם הזמן הדלקת ירדה והוא קיבל אישור לחזור להכנס לכושר, וכעבור זמן מה גם את האישור לחזור לזירה.
- אחד השמות שהכי הפתיעו אנשים ברשימת המשוחררים האחרונה של WWE היה ברונסון ריד, שהחזיק לא מזמן באליפות צפון אמריקה ונראה כאילו הוא על המסלול הבטוח לעלות לרוסטר הראשי.
לפי דייב מלצר, וינס מקמה'ן לא התרשם מברונסון ריד בקרבות החושך שלו בראו וסמאקדאון והקרב שהיה לו במאין אבנט והחליט לא להעלות אותו לרוסטר הראשי. כאשר הגיע הזמן לשחרורים - הוחלט שאם ריד לא יעלה לרוסטר הראשי, אין שום סיבה להשאיר אותו תחת חוזה בחברה.
מלצר ציין שגם עם מתאבקים אחרים ששוחררו - המנטליות הייתה שאם הם לא מתאימים לרוסטר הראשי, אין סיבה שיהיו תחת חוזה בחברה.
- לפי האינסיידר, האנגמן פייג' תמיד היה מתוכנן להחמיץ את אול אאוט בעקבות הלידה של אישתו וזה משהו שAEW נערכו אליו מראש ולא משהו שתפס אותם בהפתעה והוביל לשינויים בתוכניות.
- בידיעה נוספת שקשורה להאנגמן - שון רוס סאפ מדווח שפייג' היה אמור להשתתף בפרסומת לבירה Pabst Blue Ribbon ששודרה במהלך דיינמייט בשבוע שעבר, אך זה ירד מהפרק בגלל אי הסכמה בין AEW לPBR.
הפרסומת ששודרה בסופו של דבר כללה את בריאן מיירס, מאט קרדונה והורנסווגל.
- WWE פרסמו השבוע קרב של אמבר מון נגד שריי לNXT, אך כמה שעות לפני התוכנית הוכרז שאמבר מון לא כשירה להתאבק והיא הוחלפה ע''י דקוטה קאי.
לפי האינסיידר, הפציעה של אמבר מון היא לא רצינית והיא לא צפויה להיות בחוץ יותר מידי זמן. WWE הורידו אותה מהתוכנית של NXT כאמצעי זהירות בלבד.
- לפי דייב מלצר, הסיבה שריהו לא התאבקה בAEW בחודש האחרון היא בגלל תגובה רעה שהייתה לה לחיסון הקורונה. מלצר ציין שריהו כבר מרגישה טוב יותר וצפויה לחזור לזירה בקרוב.
- בעדכונים מאחורי הקלעים של WWE - אלופת הנשים לשעבר, מולי הולי, עבדה כאייג'נט מאחורי הקלעים בראו השבוע. WWE נתנו למולי תקופת התנסות של חודשיים בתפקיד עם הצוות של סמאקדאון, אך נראה שהיא חתומה פול טיים עכשיו ותעבוד דווקא בראו.
בשינוי נוסף - פאט באק שעובד כאייג'נט בראו וסמאקדאון, קיבל עכשיו תפקיד נוסף והוא מעכשיו זה שאחראי על הניצבים והמתאבקים המקומיים שWWE מביאים לתוכניות שלהם. האדם שקדם לבאק בתפקיד היה דרייק יאנגר, שפוטר לפני כמה חודשים אחרי המון בעיות שהיו איתו.
מתאבק WWE וNJPW לשעבר, רוב קונוואי, עבד השבוע כמאמן אורח בPC.
- אלופת הזוגות לנוקאאוטס לשעבר, קיירה הוגאן, שהייתה מאחורי הקלעים בדיינמייט בשבוע שעבר, עבדה השבוע בהקלטות דארק בקרב נגד היקארו שידה. כרגע נראה שAEW יהיה היעד הבא שלה.
בידיעה נוספת מהקלטות דארק - אנת'וני בואנס עבד בהקלטות כמתאבק יחידים בעקבות ההשעיה של מקס קאסטר.
- לפי דייב מלצר, אף על פי ששום דבר לא הוכרז רשמית בינתיים - נראה שזה נעול שריק פלייר יחתום בAEW ברגע שזה יתאפשר לו מבחינה חוקית ויעבוד בתפקיד כלשהו בארגון.
- בראיון עם כריס ואן וליט, טיילר בריז ששוחרר מNXT לפני מספר חודשים, דיבר על כך שהוא מעדיף כרגע להתמקד באקדמיית הרסלינג שהוא מנהל ביחד עם שון ספירס ואמר שהוא לא בטוח אם הוא איי פעם יחזור להתאבק פול טיים שוב:
Tyler Breeze כתב:"יש המון שקורה ברסלינג עכשיו. זה מגניב וזה משהו שאנחנו תמיד אומרים לתלמידים שלנו בפלאטבקס. אנחנו תמיד אומרים לתלמידים 'חבר'ה, זה לא רחוק כמו שאתם חושבים'. תלמידים שלנו כבר הופיעו בדארק וNXT - זה שם. כרגע זו תקופה טובה ברסלינג. אבל נניח בAEW - יש המון אנשים שעושים את הדביוט שלהם והמון חלקים זזים. אם אגיע לשם, אני לא יודע אם תהיה לזה השפעה גדולה במיוחד. זו דיי הנורמה עכשיו - אנשים הולכים לשם. כנראה שיהיו שמות גדולים שיגיעו לשם בקרוב, אני לא יודע, אבל אני לא חושב שעכשיו זה הזמן הנכון בשבילי ללכת לשם. באותו הזמן, התאבקתי במשך 14 שנים ברצף. אני בסדר עם הפסקה קצרה. הגוף שלי אוהב את זה, ואני מקבל מספיק רסלינג באקדמיה בשביל לשמור על עצמי בכושר. אני לא לוקח בוקינג כרגע. לצאת לשם ולהסתכן בפציעה, זה לא מדבר אליי. אולי אם יהיה איזה קרב שנשמע כיף, אבל מיציתי את עניין הרסלינג. אולי זה יחזור."
- במהלך הופעה בUpUpDownDown, מתאבק NXT טופ דולה חשף שהרעיון המקורי להיט רואו היה טריו שלו ביחד עם אייזיה "סוורב" סקוט וליאו ראש. הרעיון הוקפא למשך שנה לאחר השחרור של ראש, לפני שחזר בצורתו הנוכחית.
- בראיון לפודקאסט של רנה יאנג, צ'לסי גרין דיברה על סטוריליין שהיה מתוכנן לה בWWE עם מיקי ג'יימס, אך לא התממש בסופו של דבר:
Chelsea Green כתב:"מיקי היא מישהי שאפילו לא שמתי לב שאני מחקה, עד שהייתי עמוק לתוך הגימיק של Hot Mess ואנשים התחילו להשוות בנינו, ואז התחברנו מאוד סביב זה שלא יצא לנו לעשות את הסטוריליין שלנו ביחד. נאמר לנו שאנחנו מקבלות את הסטוריליין הזה - זה היה אמור להיות מיקי-טריש 2.0. מיקי הייתה אמורה להיות טריש, אני הייתי אמורה להיות מיקי, ואז אולי זה היה מוביל למשהו עם טריש, מי יודע. היו לנו כל כך הרבה תוכניות וכל כך הרבה רעיונות. דיברנו בטלפון על בסיס יומי וממש ציפינו לזה, וממש התחברנו סביב האובדן של הרעיון שלנו ומאז מיקי היא לגמרי בטים צ'לסי. לא יכולתי לתאר לעצמי כשרק התחלתי להתאבק שמיקי ג'יימס תתמוך בי כל כך, שאוכל לדבר איתה ולהתקשר אליה בכל רגע. זה ממש מגניב."
- בראיון לפודקאסט של מאט רוולט, אריה דיווארי דיבר על הטרייאאוט הראשון שהיה לו בWWE וחשף שהוא קיבל צעקות מול כולם מביל דמוט בגלל הפינישר שהשתמש בו - המג'יק קארפט רייד - פרוג ספלאש עם שטיח, כך שזה נראה כאילו הוא עף על שטיח מעופף.
Ariya Daivari כתב:"ביל דמוט לא אהב את זה. הוא לא אהב את השטיח המעופף. לכולם היו 8 דקות לקרב, מה שהדאיג אותי היה לא לעבור את הזמן המוקצב ולהגיע לסיום. השטיח המעופף היה הסיום שלי וברגע שעשיתי את זה, הפעמון צלצל וחשבתי לעצמי 'מה? השופט לא ספר, לא עברתי את הזמן כי אני רואה את השעון הגדול על הקיר'. ואז ביל דמוט לקח מיקרופון מול כולם ואמר 'אנחנו לא עושים את הבולשיט הזה כאן, הבא בתור!'. הדבר היחיד שגרם לי להרגיש טוב יותר לגבי זה היה שאחרי שיצאתי מהזירה והרגשתי שפישלתי, וויליאם ריגל מייד לקח אותי לצד ואמר לי 'אני מבין מה אתה עושה, אנחנו פשוט מתנהלים כאן באופן שונה'. הוא הסביר את זה בצורה הרבה יותר נורמלית. הוא אמר 'אני חושב שזה מעולה, אנחנו פשוט לא עושים כאן דברים כאלה, אולי תוכל להציג את זה בשלב מאוחר יותר'. הוא לא השפיל אותי מול כולם כמו ביל דמוט."מתאבק אימפקט לשעבר, קווין מת'יוז, הגיב על הסיפור בטוויטר וסיפר סיפור משלו על ביל דמוט. מת'יוז סיפר שבמהלך התקופה שלו בפיתוח בWWE, קני אומגה הסתבך עם ביל דמוט שלא אהב את סגנון הרסלינג שלו ואמר לו שהוא צריך לעבוד על חלק גוף אחד בקרב הבא שלו - מה שהוביל לקרב שלם שבו אומגה התמקד בלתקוף את התחת של היריב שלו וסיים את הקרב עם אטומיק דרופ מהחבל העליון. המתאבקים ברוסטר חשבו שזה היה נורא מצחיק, אבל לא דמוט.
אלוף AEW עצמו הגיב על הסיפור הזה לבסוף:
Kenny Omega כתב:"יש יותר מידי "מומחים" שחושבים שרסלינג זה "לעבוד" על היד או הרגל של היריב או לשבת בצ'ינלוק. לצערי חלק גדול מהם היו בביזנס שלי למשך עשורים. תעיפו את הנוכלים האלה החוצה."
- מתאבק WWE, WCW וTNA לשעבר, בריאן נובס, חצי מהנאסטי בויז, אושפז השבוע עם בעיות רציניות בקיבה וניתוח ברך. נובס עדיין עובר כרגע בדיקות שיקבעו את חומרת מצבו.
חבר קרוב שלו פתח בשבילו דף בGoFundMe לגיוס כספים:
https://www.gofundme.com/f/legendary-pro-wrestler-brian-knobs-needs-help

![[Image: 20231028-191921.gif]](https://i.ibb.co/y5XXMQx/20231028-191921.gif)
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)