08-16-2021, 09:27 PM
- לפי דיווחים של שון רוס סאפ ובריאן אלברז, נראה שאחד השינויים המשמעותיים בNXT בתקופה הקרובה יהיה חזרה לתוכניות מוקלטות. NXT צפויים להקליט תוכניות לזמן מסויים ביום שני וביום שלישי אחרי טייקאובר.
לפי האינסיידר - WWE צפויים להקליט 4 תוכניות ביומיים. שתי תוכניות ביום שני ושתיים נוספות ביום שלישי.
נכון לעכשיו לא ברור אם השינוי יהיה קבוע, או משהו חד פעמי בלבד מסיבה כזו או אחרת.
- שבוע לפני הקרב שלהן בסאמרסלאם - סשה בנקס וביאנקה בלאייר החמיצו את הלייב אבנטים של WWE ביום שבת וביום ראשון בגלל "נסיבות בלתי צפויות". כרגע לא ידוע מה בדיוק הסיבה להעדרות שלהן, אך מייק ג'ונסון מהאינסיידר מדווח שהוא שמע שWWE מודאגים בנוגע לאפשרות שהשתיים ייאלצו להחמיץ גם את סאמרסלאם.
- בטריפלמניה, האירוע הגדול של השנה בAAA, קני אומגה ניצח את אנדראדה אל אידולו ושמר על האליפות של הארגון.
לפי דייב מלצר, התוכנית המקורית הייתה זכיה של אנדראדה, אך AEW פנו לAAA במהלך יום שבת וביקשו מהם לדחות את ההפסד של קני. הסיבה לבקשה של AEW נוגעת ככל הנראה לכך שאומגה הפסיד את אליפות העולם של אימפקט לכריסטיאן קייג' ביום שישי, והם לא רצו שאלוף העולם שלהם יפסיד שני קרבות רצופים, יום אחרי יום.
שון רוס סאפ מדווח שהוא שמע מהמקורות שלו שAEW דיברו עם AAA על השינוי עוד בחודש יולי, ולא מדובר בהחלטה של הרגע האחרון.
שון רוס סאפ מדווח בנוסף שכרגע נראה שאין לAAA תוכניות ברורות בנוגע ליריב הבא של אומגה. דייב מלצר מדווח שאומגה עצמו מאוד מעוניין לעבוד ספציפית עם היחו דל ויקינגו, אך AAA שוקלים גם את האופציות של פסייכו קלאון או רימאץ' לאנדראדה אל אידולו.
בדומה לאומגה - אנדראדה לא חתום על חוזה בAAA והוא מוגדר כמתאבק AEW לכל דבר. עם זאת, הצפי הוא שאנדראדה יוכל לעבוד ביותר מופעים של AAA ולהגן על האליפות יותר מקני אומגה.
- אחת ההפתעות הגדולות בטריפלמניה הייתה ההופעה של ריק פלייר, שליווה את אנדראדה אל אידולו לזירה לקרב שלו נגד קני אומגה, ואפילו היה מעורב בקרב עצמו כאשר מנע מקני אומגה להשתמש בחגורת האליפות כנשק מאחורי גבו של השופט, נתן לאומגה צ'ופים ביחד עם אנדראדה וגם נעל את קונאן (שהיה לצידו של אומגה) בפיגר פור.
לפי רסלינג INC, ריק פלייר יכל להופיע בAAA בגלל שהחוזה שלו עם WWE לא הכיל שום סעיף שמונע ממנו להופיע בארגונים אחרים לאחר השחרור שלו, והוא חופשי לחתום ולהופיע בכל ארגון שירצה כבר עכשיו.
לפי אותו דיווח, פלייר עבד במופע בחינם לגמרי וגם שילם בעצמו על המטוס הפרטי שאיתו הגיע למקסיקו.
ההופעה של פלייר בAAA הייתה רגע היסטורי בקריירה שלו - ההופעה הראשונה שלו איי פעם בארגון לוצ'ה ליברה. פלייר היה אמור לעבוד בCMLL בשנת 1982, אך זה לא הסתדר בסופו של דבר בגלל בעיות ויזה.
- מתאבקת נוספת שהחמיצה את הלייב אבנט של WWE בשארלוט, צפון קרוליינה ביום שבת היא שארלוט פלייר, שטסה למקסיקו והייתה מאחורי הקלעים בטריפלמניה ביחד עם אנדראדה וריק פלייר.
WWE פרסמו שהמאין אבנט של המופע יהיה החזרה של שארלוט לעיר הבית שלה ולאחר שהיא לא הופיעה, הקהל לא היה מרוצה והקרב של ריה ריפלי נגד ניקי ASH קיבל היט כבד.
לפי רסלינג INC, שארלוט ביקשה מWWE לקחת יום חופש בתאריך הזה לפני מספר חודשים והם היו מודעים היטב לכך שהיא לא תופיע.
- WWE הכריזו רשמית על התאריכים של כל המופעים שלהם עד סוף 2021.
SVS השנה יתקיים בברוקלין, ניו יורק ב21/11. כרגע יש המון שמועות ודיווחים שהרוק יופיע או אפילו יתאבק בקרב זוגות בPPV, שיציין 25 שנה מהדביוט שלו בWWE.
נכון לעכשיו הלו''ז מכיל PPV שהשם שלו לא הוכרז ב12/12 בשיקאגו. הPPV של WWE בדצמבר בשנים האחרונות היה TLC וכרגע לא ידוע אם יש תכנונים לשנות את זה.
הלו''ז שפורסם לא מכיל שום אירוע של טייקאובר, ולא מכיל PPV בחודש אוקטובר, אך זה נובע כנראה מהחזרה הצפויה של WWE לערב הסעודית באותו חודש.
- לפי רינגסייד ניוז, WWE הוציאו הנחיה חדשה למתאבקים שלהם שדורשת מכולם ללבוש מסיכות "24/7, למעט בזמן אכילה או שתיה".
בנוסף לכך, נאמר שכל עובדי החברה קיבלו אימייל מג'ון לורנייטיס שאומר שמעכשיו, כל עובדי החברה יהיו מחוייבים לעבור בדיקת קורונה לפני כל מופע שהם לוקחים בו חלק.
- NJPW נאלצו פעם נוספת לערוך שינויים משמעותיים למופעים שלהם בעקבות הקורונה - הפעם עם הסרה של שמונה מתאבקים מהמופע שנערך ב16/8.
אלוף הIWGP במשקל כבד, שינגו טקאגי ו-בושי הגיעו שניהם עם חום למופע ביום ראשון, עברו בדיקות קורונה ונשלחו הביתה.
טטסויה נאיטו, סנאדה, EVIL, יוג'ירו טקהאשי, גדו ו-דיק טוגו כולם נשלחו הביתה בגלל שהם היו במגע עם חולי קורונה מאומתים והוסרו מהמופע ביום שני.
- במהלך המופע ביום שני - NJPW הריצו אנגל גדול שבו שו עשה היל טרן והתהפך על יו לאחר הפסד בקרב זוגות לאל דספראדו ויושינובו קנמארו, ובכך סיים את רופונגי 3K אחרי ראן של 4 שנים כטאג בNJPW.
השמועות כרגע אומרות שההיל טרן תוכנן במקור למופע מאוחר יותר, אך הוקדם בגלל הסיטואציה עם הקורונה שזעזעה את הקארדים הקרובים.
- ג'ון מוקסלי רשם השבוע טריידמארק על המונח "Switchblade Conspiracy" - השם של הטאג שלו עם סמי קליהאן בCZW.
השניים לא עבדו כטאג מאז שנת 2011, אך צפויים להתאחד לקרב אחד בארגון "רסלינג ריבולבר" (ארגון אינדי בבעלות קליהאן) באוקטובר. כרגע לא ידוע אם יש תוכניות לאיחוד של מוקסלי וקליהאן בAEW או אימפקט.
- לפי שון רוס סאפ, מספר מתאבקים ששוחררו מהWWE במהלך השנה האחרונה שהם לא אזרחי ארה''ב מוצאים את עצמם מתקשים לסגור ויזה שתאפשר להם להמשיך לעבוד בארה''ב. צ'לסי גרין, פייטון רויס ובילי קיי כולן התייחסו לנושא בראיונות שלהן בתקופה האחרונה, אך הן כמובן לא היחידות.
מתאבקים שמשוחררים מWWE עדיין מוגדרים כמועסקים ע''י החברה במהלך 90 היום שהם מוגבלים מחתימה בארגונים אחרים, ולאחר מכן יש להם 60 יום נוספים במהלכם הם חייבים למצוא עבודה קבועה ולהסדיר את נושא הויזה או לעזוב את המדינה. SRS מציין שהוא שמע גם ממתאבקים שצפוי להיות להם ביקוש להופעות בתום 90 הימים שלהם שהם נמצאים כרגע במצב של חוסר וודאות לגבי העתיד שלהם.
בראיון לפודקאסט של רנה פאקט, צ'לסי גרין אמרה שהיא הייתה צריכה להשקיע 10,000 דולר בשביל להוציא ויזה ל3 שנים שתאפשר לה לעבוד בתחומים שונים ולא רק ברסלינג.
- במהלך ראיון לפודקאסט של שון "X-פאק" וולטמן, מלאכי בלאק חשף פרטים לגבי פציעה לא נעימה במיוחד שספג בשנת 2018 שגרמה להעדרות שלו מהמסך ל3 חודשים והובילה לפיוד שלו עם ג'וני גרגאנו:
Malakai Black כתב:"ריסקתי את האשך השמאלי שלי ב7 מקומות בלאס וגאס נגד תומאסו. זו הסיבה שלא הייתי בTV לכמה חודשים. היינו אמורים להריץ אנגל איתי ועם תומאסו וג'וני לקרב בטייקאובר, זה כבר הוכרז ושבוע אחרי זה יצאנו לדרכים. תומאסו בדיוק זכה באליפות ממני. היה לנו רגע שבו עליתי על החבלים, והוא רץ והפיל אותי. הוא נכנס בי בכזו מהירות שבזמן שנפלתי, הראש שלו נכנס במפשעה שלי. בגלל המעידה הזאת, לא יכולתי לעצור את עצמי מליפול על העמוד. פגעתי בעמוד בכל הכוח וזה ריסק את האשך שלי ל7 חלקים. נפלתי בזירה ואמרתי לשופט 'אתה יכול לתת לי שניה? חטפתי מכה בביצים'. בנקודה הזאת אני חושב לעצמי 'חטפתי מכה בביצים, זה לא נעים. שים אותי בנעילה בשביל שאוכל להתאושש ולהמשיך לעבוד'. אני עובד למשך כל הקרב, 22 דקות, עושה את כל הקאמבק שלי, חותך פרומו אחרי, חוזר אל מאחורי הקלעים ופשוט מתמוטט. אני זוחל על הרצפה ואני בכאבים. בנקודה הזאת המפשעה שלי הייתה נפוחה וזה בלט דרך המכנסיים שלי. הייתי צריך לקחת מגבת. סקוטי 2 הוטי לא היה מרוצה מהפרומו שלי. אני אומר 'סקוט, אני נורא מצטער, משהו קרה בזירה, אני חושב שאני צריך ללכת לבית חולים'. הם הביאו אותי לחדר ההלבשה והתמוטטתי שוב, כולם צחקו כי הם חשבו שאני מתלוצץ. כריס הירו מסתכל עליי ואומר 'משהו לא בסדר, נכון?', הסברתי לו מה קרה ונסענו לבית חולים. הם אמרו 'אנחנו יכולים לעשות שני דברים. אנחנו יכולים לחתוך אותך, להוציא הכל החוצה ולהכניס לשם משהו מלאכותי במקום ואתה תהיה בסדר תוך שבוע, או שאנחנו יכולים לתקן את זה, אבל זה יקח 3 חודשים'. אמרתי 'אני אקח 3 חודשים'."
- אמי סאקורה, שעבדה בAEW ב2019-2020 לפני התפרצות הקורונה, חזרה אתמול לארה''ב וכרגע צפויה להישאר לגור במדינה ולעבוד פול טיים עם AEW כמתאבקת וגם בתור מאמנת.
- לפי שון רוס סאפ, לצ'לסי גרין היו לאחרונה דיונים עם AAA בנוגע לעבודה אפשרית בארגון המקסיקני, אך נראה שהדיונים האטו לאחר גל הקורונה המחודש וההתפשטות של זן הדלתא.
מאז ששוחררה מWWE צ'לסי הופיעה בROH, אימפקט וNWA, אך כרגע היא עדיין לא חתמה על חוזה באף אחד מהארגונים.
- מתאבק AAA, לארדו קיד, עשה את חזרתו לאימפקט רסלינג בסט ההקלטות האחרון של הארגון ביום ראשון. לארדו קיד עבד עם אימפקט בעבר, בדרך כלל לראנים קצרים שהאחרון מבניהם היה ב2019. דייב מלצר דיווח לפני כחודש שאימפקט מקווים לקבל אותו בחזרה ומתכננים לתת לו פוש משמעותי בחברה.
- הקארד למופע הקרוב של PWG (שהפכו איכשהו לארגון קרוסאובר עם מתאבקים שחתומים בROH, AEW, אימפקט, NJPW ,MLW ושני הארגונים המקסיקניים) - Threemendous VI:
טוני דפן נגד איוול אונו
אראמיס וריי הורוס נגד דרגון לי ולארדו קיד
AJ גריי נגד JD דרייק נגד לי מוריארטי
ג'ק קארטוויל, דנטה מרטין ואלכס זיין נגד ג'ייק אטלס, טריי מיגל ומיירון ריד
אלכס שלי נגד ג'ונת'ן גרשהאם
מלאכי בלאק וברודי קינג נגד בלאק טורוס ופלמיטה
אליפות PWG - בנדידו (א') נגד דייבי ריצ'ארדס

![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
![[Image: 625140151.png]](http://www.uploads.co.il/uploads/images/625140151.png)